Den perfekte dag

af Lars Mikkelsen

Det var en perfekt dag – du ved, sådan en dag, hvor ingenting kan gå galt. Solen skinnede fra en skyfri himmel, der var 23 grader i skyggen, og jeg havde fri. Jeg plejer ellers at arbejde om lørdagen, men lige netop denne lørdag holdt butikken lukket på grund af ombygning. Jeg var taget ned til stranden for at se, om jeg kunne møde nogen, jeg kendte. Jeg havde ringet til Gud og hver mand, men der var ingen hjemme i det gode vejr.

Jeg cyklede et stykke ned ad Strandvejen, indtil jeg pludselig fik øje på Ulrik fra parallelklassen på den modsatte side af vejen. Han gik alene og så ud til at nyde livet. Jeg har længe haft et godt øje til ham, og da jeg aldrig har set ham med en pige, var jeg begyndt at få mistanke til, at han måske kunne være til fyre. Jeg kaldte på ham, og der gik kun et øjeblik før han både smilede og vinkede. To sekunder efter var jeg sprunget af cyklen og stod overfor ham. Han havde kun et par badeshorts på, så der var frit udsyn til hans lækre bryst og mave. Han havde kun nogle få lyse dun på brystet, og brystvorterne var små og spidse. Jeg er ikke specielt erfaren og på det tidspunkt var jeg heller ikke helt klar over, om jeg var til piger, drenge eller begge dele. Jeg var nu ikke et sekund i tvivl om, at Ulrik tændte noget i mig, som ingen andre havde gjort tidligere, og jeg begyndte hurtigt at frygte, at han skulle kunne se en reaktion i mine badebukser. Min t-shirt dækkede heldigvis det meste af den begyndende bule.

Vi talte lidt om vejret og skolen, og blev hurtigt enige om at tage hen i ishuset. Det lå kun et par hundrede meter længere henne, og da vi havde købt hver sin kæmpe isvaffel, satte vi os ud i den lille gård bag ishuset. Der er kun tre små borde, men vi var alligevel de eneste, som sad derude.

Vi sad og snakkede om løst og fast, men jeg kunne ikke få øjnene fra hans lækre bryst. Jeg forsøgte også at se, om jeg kunne se aftegningen af en bule i badeshortsene, men de sad alt for løst. Jeg tog mod til mig, kom med en bemærkning om, at det var alt for varmt og tog min t-shirt af. Det var tydeligt, at han betragtede min krop, og jeg fik hjertebanken ved tanken om, at han måske tændte på min krop.

Han var begyndt at snakke om nogle af drengene fra hans klasse, da mit blik strejfede hans badeshorts. Det så ud som om, at hans pik lå ned langs låret, og at den var vokset så meget, at den nu var på vej ud af badeshortsene. I samme øjeblik hev han lidt ned i buksebenet, og det bekræftede mig kun i det. Få sekunder efter mærkede jeg, at min pik kæmpede for at sprænge mine badebukser, og selvom jeg mest havde lyst til, at han skulle opdage det, var jeg alligevel så genert, at jeg lagde benene over kors for at skjule bulen.

Han spurgte pludselig, om jeg havde lyst til at tage hjem til ham og spise noget frokost. Jeg var ikke specielt sulten efter den kæmpe isvaffel, jeg lige havde fået indenbords, men jeg sagde alligevel ja, tak. Da han rejste sig op bemærkede jeg, at hans pik tydeligvis pressede på stoffet i shortsene, men han rettede dem hurtigt, så man næsten ikke kunne se det. Da jeg rejste mig straks efter, bemærkede jeg, at hans blik strejfede min bule i badebukserne. Jeg havde ikke ståpik, men den var alligevel så stiv, at jeg så meget veludrustet ud, og da han opdagede, at jeg havde fulgt hans blik, blev han lidt rød i hovedet og skyndte sig at gå forrest.

Da vi kom hjem til ham, sad hans mor i haven og læste avis, mens hans søster lå og solede sig med et par veninder. Han sagde, at vi lige ville tage lidt frokost, og hans mor sagde, at vi bare skulle forsyne os.

Da vi kom ind i køkkenet, sagde jeg, at jeg ikke var så sulten, og jeg foreslog, at han skulle vise mig sit værelse. Det ville han hellere end gerne, og vi gik ovenpå af en smal trappe. Hans værelse var temmelig stort, selvom væggene var skrå, og han havde en seng, der var næsten dobbelt så bred, som min egen. Jeg blev stående i døråbningen, mens han gik ind midt i rummet. Han vendte sig om og så lidt forlegent på mig, hvorefter han bad mig om at komme ind og lukke døren. Jeg fik en fornemmelse af, at han måske havde lyst til det samme som jeg, så jeg skyndte mig at lukke døren, men jeg lagde også mærke til, at der ikke var nogen nøgle i døren.

Da jeg igen vendte mig imod ham, stod han og betragtede mig lidt. Han vidste tydeligvis ikke, hvad han skulle sige, og jeg var selv lige mundlam. Jeg tog mod til mig og gik hen til ham. Efter et øjebliks pinlig tavshed lagde han sin hånd på min nøgne skulder. Det virkede temmelig uskyldigt, men berøringen sendte stød helt ned i mellemgulvet, og jeg lagde prøvende en hånd på hans hofte. Han smilede et lille, kejtet smil.

Jeg havde lyst til at flå shortsene af ham, men jeg turde ikke, selvom jeg vidste, at han tænkte det samme. Døren var jo ikke låst, at hans familie var lige nede i haven. Pludselig lod han sin hånd glide ned fra skulderen, ned over mit bryst og min mave, og da hans finger strejfede min efterhånden temmelig store bule, trak han hånden til sig, som om han havde fået stød.

Jeg lod min hånd kærtegne hans bryst, og da mine fingre strejfede hans brystvorte, kom der et lille støn fra ham. Jeg begyndte forsigtigt og prøvende at nulre begge hans brystvorter, hvilket fik ham til at lukke øjnene og stønne højlydt. Der var ikke længere nogen tvivl om, at hans pik var stor og stiv, for bulen var ikke til at tage fejl af. Jeg sagde til ham, at han gerne måtte røre ved mig, og tøvende lod han sine hænder kærtegne mine skuldre, mit bryst og min mave.

Det faldt mig slet ikke ind at kysse ham, og pludselig satte han sig på hug og lagde hænderne på mine hofter. Han kiggede op på mig ligesom for at få tilladelse, og da jeg smilede skævt til ham, tog han forsigtigt fat i mine badebukser og trak dem langsomt ned om lårene. Min pik sprang ud og stod glinsende foran hans ansigt. Der havde dannet sig en hel sø af præsperm i mine badebukser, men Ulrik så bare fascineret på min pik. Jeg troede, at jeg skulle besvime, da han tog forsigtigt om den, og lod sin tungespids røre pikhovedet.

Jeg kunne slet ikke huske, at jeg nogensinde havde været så liderlig, og jeg følte, at jeg kunne komme hvert sekund. I det samme kom jeg i tanke om, at døren ikke var låst, og jeg spurgte ham, om ikke vi kunne låse den. Han sagde, at hans familie altid bankede på, og at de kun kom ind, hvis han gav dem lov, så jeg kunne være helt tryg. Det var jeg nu ikke, men følelsen af hans tungespids på mit glinsende pikhoved fik mig dog hurtigt til at glemme det igen.

Han begyndte forsigtigt at trække forhuden frem og tilbage, men da han tog min pik i munden, truede mine ben med at svigte under mig. Jeg skyndte mig at trække pikken til mig og fik ham til at rejse sig op igen. Jeg så ham dybt i hans smukke øjne, mens jeg resolut trak shortsene af ham. Jeg var bare ikke forberedt på, at hans pik var så lang, for den sprang ud og ramte mit lår. Også hans pik glinsede af præsperm, og jeg var nærmest våd på låret. Den må have været over tyve centimer lang.

Jeg trak mine egne badebukser helt af, inden jeg satte mig på knæ og trak shortsene helt af ham. Jeg så op på hans dejlige, nøgne krop og fik åndenød af at se så stor og dejlig en pik ud for mit ansigt – stiv på grund af mig. Jeg kunne ikke vente med at smage på den, og jeg forsøgte straks at sluge den til roden. Det kunne jeg selvfølgelig slet ikke, og jeg følte nærmest, at jeg var ved at blive kvalt, men jeg fortsatte med at sutte og slikke hans blottede pikhoved, mens jeg greb om og masserede hans faste balder.

Han forsøgte forgæves at lade være med at stønne, og lige pludselig mærkede jeg hans pik skyde stråler af sperm ud i munden på mig, mens han nærmest græd af ophidselse. Jeg havde aldrig smagt andres sperm før, men jeg slugte hver en dråbe og sørgede for at slikke ham helt ren, da han langt om længe havde skudt det sidste sperm af.

Da han igen havde fået vejret, undskyldte han, at han var kommet så hurtigt, men jeg forsikrede ham, at det ikke gjorde spor. Jeg rejste mig op og med et nærmest desperat blik i øjnene kastede han sig over mig og kyssede mig vildt og inderligt. Med min pik strittende og spændt til bristepunktet, gengældte jeg hans kys.

Det var kun modvilligt, at jeg lod ham skubbe mig over på sengen, som han skubbede mig ned på. Han satte sig på hug foran sengen og tog igen min pik i munden. Uden at slippe pikken skubbede han begge min ben op på sengen, så jeg lå med bøjede ben foran ham. Det gav ham fri adgang til mit følsomme hul, som han gav sig til at massere blidt med en finger, og jeg kunne have skreget, da han lod fingerspidsen glide indenfor.

Jeg bad ham lægge sig overskrevs hen over mig, så jeg kunne komme til at sutte ham. Han gjorde som jeg bad ham om, og et øjeblik efter lå vi begge med hinandens pikke i munde. Hans pik blev hurtigt stor og stiv igen, da jeg gav mig til at kæle for hans hul. Jeg fugtede en finger med spyt og lod den forsigtigt glide ind i ham. Jeg mærkede hans ringmuskel spænde hårdt om fingerspidsen, men efter et øjebliks venten slappede han af igen, og jeg lod fingeren glide længere op. Han stønnede halvkvalt med min pik begravet næsten til roden i hans krævende mund.

Han bad mig, om jeg ikke godt ville prøve at bolle ham, og han kunne sikkert godt høre på svaret, at der ikke var noget, jeg hellere ville. Han satte sig på hug hen over min pik og sammen smurte vi hans hul med spyt og præsperm. Min egen pik var glinsende våd.

Meget langsomt og med stor forsigtighed lod han mit pikhoved glide indenfor. Han ømmede sig lidt og prøvede et par gange, indtil det endelig lykkedes at få hele pikhovedet indenfor. Han begyndte at bevæge sig forsigtigt op og ned, og lidt efter lidt gled min pik længere og længere ind i hans varme indre. Det var himmelsk. Jeg måtte flere gange bede ham stoppe af frygt for at komme, men da han begyndte at ride mig voldsomt og jeg samtidig spillede hans store pik, kunne jeg ikke længere holde mig tilbage. Jeg skød hele min ladning op i ham, mens han lagde sin hånd forsigtigt hen over min mund for at dæmpe min stønnen.

Han spurgte mig, om jeg havde lyst til mere. Jeg kyssede ham uden at svare, og vores tunger mødtes og legede ivrigt med hinanden. Han nulrede min brystvorter, og der gik ikke lang tid, før min pik igen var stiv. Jeg måtte prøve at have hans pik op i mig, så jeg bad ham om at bolle mig, og det så ud til, at det var netop det, han gerne ville.

Jeg stillede mig på alle fire på sengen, og han stillede sig bag mig. Pludselig mærkede jeg hans tunge mod mine balder og i revnen mellem balderne, og jeg skulle lige til at protestere, da hans tunge ivrigt søgte mod mit hul, men følelsen fik mig hurtigt til at glemme alt om protester. Da hans tungespids søgte indenfor kunne jeg ikke længere vente, og jeg bad ham bruge sin pik. Han fugtede mit hul og lod forsigtigt sit pikhoved presse sig indenfor. Det gik nemmere, end jeg havde troet, men da jeg spurgte, om han var kommet helt i bund, sagde han, at han kun var halvvejs. Han lod forsigtigt pikken glide ind og ud men aldrig i bund, selvom det blev vildere og vildere. Samtidig spillede han min pik, der stadig var våd af min sperm. Jeg kunne mærke hans pik blive større indeni mig, og hver gang han stødte pikken ind, gik der strømme igennem hele min krop. Et øjeblik efter stønnede han højt, og der var ingen tvivl om, at han kom. Han stødte pikken dybere og dybere, og i det samme mærkede jeg de velkendte trækninger i pikken, og jeg kom i kaskader ud over sengen.

Der gik lang tid før vi igen kunne trække vejret normalt, og vi lå udmattede hånd i hånd på sengen. Han kyssede mig blidt, og i det øjeblik vidste jeg, at kun en mand kunne få mig til at føle, som Ulrik havde gjort på denne perfekte dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: