Feliz Navidad

– en ferieoplevelse fra Tenerife i december måned

af Henning

Vi er et bøssepar, (Henning og Ole) der hvert år ferierer på Tenerife, gerne i december måned. På dette tidspunkt er det billigt at rejse, og det – kombineret med et behageligt klima – passer godt til vores vinterferie. Vi har efterhånden besøgt ferieøen 12 år i træk, men aldrig haft seksuelle oplevelser – ud over med os selv. Bevares, der er rigtigt mange flotte fyre at se på, flotte behårede ben og muskuløse kroppe, men bare “se på”.

Så oprandt den lørdag, hvor vi skulle møde i Billund lufthavn for at entre vort Sterling fly med kurs mod Tenerife. Vi skulle møde klokken 07.00, så vi skulle tidligt op og køre de godt 100 km. Jeg gik i seng først og straks efter kom Ole. Det var lækkert at se ham tage tøjet af og komme ned i sengen til mig – nøgen (vi sover altid nøgne). Det var rigtig lækkert at se hans dejlige krop, lyse behårede ben og balder. Jeg blev dejligt liderlig. Han lagde sig i sengen og jeg mærkede hans varme balder mod min stive pik. Det gik ikke lang tid før Ole også blev liderlig. Jeg følte hans dejlig varme pik med min hånd. Dejlig stor, dejlig stiv. Min hånd bevægede sig fra hans behårede mave ned til hans kraftige hår ved den dejlige pik til pikhovedet, der var svulmet op til narrestreger.

Han vendte sig om og hans pik lå sikkert i min hånd, ligesom hans hånd fandt min stive pik. Der gik ikke lang tid, før vi var godt i gang med det dejlige spil. Min mund bevægede sig langsomt ned til hans varme pik, jeg tog den i min mund og slikkede langsomt på hans pikhoved, og Ole vred sin liderligt. Jeg fik hele hans pik i min mund, og den gled dejligt helt ned i mit svælg. Hans pik smagte som sædvanligt dejligt, og jeg slugte hans precum. Jeg slikkede og suttede hans pik i nogen tid, indtil han ikke kunne holde det tilbage længere. Jeg følte hans fingre ved min brystvorte. Han cirklede dejligt omkring, og det ophidsede mig fantastisk dejligt. Efterhånden kom vi begge i en fantastisk rus, og vi faldt endelig i søvn i hinandens favn.

Vi vågnede ved vækkeuret et par timer senere, og vi gjorde os i stand og satte kursen mod Billund, hvor Sterling flyet ventede på os. Vi checkede ind ved skranken (sad der ikke en lækker fyr?), og flyet lettede mod Tenerife. Den fem timer lange flyrejse til syden var begyndt.

Vi landede på Tenerife i bagende sol og det var lige det, som vi ventede på. Vi vlev kørt til vores hotel, fik pakket ud og iklædte os shorts og T-shirt.

Vi gik straks en tur i feriebyen Playa de las Americas, besøgte vores faste restaurant og overbeviste os om, at det spanske øl smagte som det skulle. Vi sad på promenaden, nød vores øl og betragtede de dejlige fyre – uha, de flotte ben. Der gik også nogle bøssepar forbi. Vi købte ind i det lokale supermarked og fik vores køleskab fyldt op.

Dagen efter lejede vi en bil for resten af perioden, vi skulle ud og se os om. Den første dag kørte vi nord på og helt tilfældigt gjorde vi holdt i Candelaria og søgte mod Katedralen. Det var Spaniens grundlovsdag, så gaderne var fyldte med spaniere, der havde fri fra arbejde. Kirken var fyldt op, og vi gik stille rundt og betragtede det enorme kirkerum, der næsten var fyldt med bedende spaniere. De sad stille på bænkene eller tændte lys.

Men dér var han. Pludselig stod han ved siden af os. En ung fyr med dejlige ben – behårede med masser af sorte hår – uha. Han havde trekvartlange hvide lærredsbukser på, der viste hans stramme balder og omridset af hans pik. Han stod der sammen med sin jævnaldrende ven. Jeg tror ikke, de var mere end 17-18 år gamle. Hans øjne fandt vore, og jeg mærkede en dejlig fornemmelse i min krop. Min pik rørte på sig og var på vej til at rejse sig, strunk og stolt. Jeg mærkede, at pikken løb lystigt af precum, og det kildrede dejligt i min pik. Ove havde den samme fornemmelse – det kunne ses på hans ansigt. Den unge spanier følte nok det samme, hvilket kunne ses af bulen i hans bukser.

Pludselig viste et ægtepar sig på scenen. Det var formentlig hans forældre. Hans træk på skuldrene viste hans interesse for os.

Vi fortsatte længere frem mod et kapel hugget ind i klippen. Mon ikke familien også fandt vej ud til de store bølger. Da vore øjne mødtes rykkede det igen dejligt i min pik. Jeg følte at han virkelig var interesseret i et møde med os to erfarne bøsser. Men ak, de forældre. Medens de gik tilbage, så han sig mange gange tilbage. Ja, vi kunne have haft en dejlig tid sammen og lært ham en masse om dejlig sex mellem mænd.

Men der gik ikke ret lang tid før noget hændte – ret tilfældigt. Jeg skulle pisse og fandt et offentlig toilet ikke ret langt fra Catedralen. Der sad en “tissekone” med en skål, som hun forventede, at man lagde “euroletter” i. Jeg betalt et symbolsk beløb og gik gennem døren til toilettet. Jeg fik pisset færdigt, klemte og masserede min pik – den var efter oplevelserne forinden ret fyldig og villig og våd. Min pik blev stiv, og jeg masserede pikhovedet. Vi har altid forhuden trukket tilbage. Det er dejligt at mærke noget massere det blottede pikhoved. Jeg var lige ved at komme, men satte min pik på plads i bukserne og vaskede mine hænder.

Så skete det. Der kom en sand gud ind og stillede sig ved kummen. Jeg vaskede fortsat mine hænder, men kunne ikke lade være med at skule til siden, hvor den unge fyr stod. Han stod ganske tæt med kummen, så uheldigvis kunne jeg ikke se hans pik. Jeg tog mig rigtig god tid med at vaske mine hænder, da jeg mærkede en elektricitet i rummet. Vi var alene, og pludselig bøjede han sig tilbage, så jeg rigtig kunne se hans pik. Og hvad så jeg? En lækker stor, tyk pik der hang lang ud af hans bukser, måske omkring 19 cm lang. Forhuden var trukket tilbage, så jeg rigtig kunne se det fyldige pikhoved, som han langsomt masserede med sine maskuline fingre, og så var han kun 20 år gammel.

Han indbød mig til at tage sin pik i min hånd, jeg rystede over hele min krop. Aldrig havde jeg set en sådan pik. Han fandt vej i mine shorts, fandt min pik og tog den i hånden og kørte langsomt på den. Jeg satte mig på hug og suttede på hans pik. Den smagte dejligt af mand.

Han havde set min ven, der uvidende ventede udenfor. Det skal indrømmes, at vi aldrig har været hinanden utro, men dette var fantastisk. Min oplevelse spurgte på gebrokkent engelsk, om vi kunne tage hen til vores hotelværelse. Det var en stor fristelse. Jeg valgte at indvie Ole i min oplevelse, og han var ikke uvillig til, at vi kunne tage ham med og så se, hvad der kom ud af det. Vi lovede fyren, at vi ville køre ham tilbage. At det først blev dagen efter var helt ok.

Vi kørte tilbage til Las Americas og fandt vores værelse. Inrico, som var vores vens navn, var ikke sen til at gøre sig det behageligt på sengen. Jeg begyndte at klæde ham af, langsomt og pirreligt. Da han kun havde sine underbukser på, klædte jeg Ole af, og hans pik pegede liderligt op mod den blå himmel. Jeg fik mit tøj af, og der gik ikke lang tid, før vi alle tre lå nøgne i sengen. Inricos pik var guddommelig og beklædt med masser af sorte hår. Han havde også sorte hår fra brystkassen ned til maven. Jeg blev helt rundt på gulvet, da jeg så hans lår, ben og balder – maskulint behårede.

Jeg skiftede mellem at have Inricos og Oves pik i munden. Safterne flød, og jeg slugte det grådigt. Jeg masserede Oves nosser med min ene hånd og Inricos med den anden.

Inrico masserede mine balder og fandt hurtigt mit røvhul, som han først masserede blidt for derefter at kneppe med sin finger. Jeg var varmet op og længtes efter at mærke hans dejlige pik arbejde i min røv. Han lagde mig på ryggen, og han førte hans pik til mine balder. Hans pik snuste nysgerrigt til mit røvhul. Jeg rullede et kondom på hans knejsende pik. Det var egentlig synd, at den skulle spærres inde. Jeg ville måske gerne rigtig have mærket hans værktøj i min røv, rigtig føle hans pikhoved massere min endetarm, men sådan skulle det jo ikke være.

Han stak langsomt og forsigtigt den store pik op i min røv, og hele min krop sitrede af forventning. Han kneppede mig langsomt, som om han var en erfaren knepper. Jo, han kneppede mig godt og grundigt og længe. Jeg frygtede ikke hans tykke pik. jeg havde for nogle år siden haft tre negerpikke i min røv, og det var fantastisk. Jeg var ikke blevet kneppet i mange år, da det ikke har Oves store interesse, og måske derfor nød jeg Inricos superknep.

Medens jeg fik hans pik på kryds og tværs, suttede Inrico Oves pik, og han slugte spermen, der kom i store ryk. Inrico sluttede af med at komme i et værdigt brøl. Han blev inde i mig i lang tid, efter han var kommet – derefter lå vi alle tre på ryggen og nød strømmen i vore kroppe.

Da vi kørte Inrico tilbage til Candelaria, aftalte vi at holde kontakten ved lige, og vi glæder os til at møde vor ven igen næste gang vi besøger Tenerife.

Da vi kørte tilbage til Las Americas gjorde vi holdt ved Rocko Mojo tæt på lufthavnen for at bade i havet. Vi gør altid holdt ved denne badestrand, da den er meget speciel. Det er en nøgenbadestrand, som også bøsser benytter. Der ligger altid en masse dejlige fyre med dejlig pikke. Engang i mellem ser vi også stive pikke. Nøgne fyre går langsomt frem og tilbage for at finde partnere, går med dejlige pikke, der svinger op og ned. Andre spiller bold med hinanden. Går man lidt længere ud over klipperne, så skal man holde på hat og briller. Der sker virkelig ting og sager. Mange spaniere går denne vej forbi på vej hjem fra arbejde for at få sex med andre bøsser. Det har mange turister heldigvis fundet ud af – det rygtes hurtigt.

Vi tog straks tøjet af og gik i vandet. Vi svømmede forbi klipperne, og da vi så fyrene have sex med hinanden, kunne vi ikke holde os tilbage. Det var fyre, der to og to fornøjede sig med hinanden, og andre havde sex i grupper. Vore pikke strittede og trængte til et godt knald, så vi deltog i fornøjelserne. Alderen gør ikke noget; sex mellem mænd er dejlig.

Vi kørte hjem til hotellet for at slappe af. Drak en øl på terrassen og gik derefter ud for at spise. Vi havde fået nok af fremmede på denne tur. Vi nød bare ferien og hinanden og glædede os til vort næste besøg på De Canariske Øer. Hjemme i Danmark er vi stadig hinanden tro, men vi taler ofte om Inrico, og mon ikke vi fantaserer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: