Butiksnissen

af Lars Mikkelsen

Det er jo kun jul én gang om året, måtte jeg konstant sige til mig selv, mens jeg var på julegaveindkøb. Jeg var ved at bruge mine sidste sparepenge på gaven til min mor i byens største butik, da jeg fik øje på en nisse. Ja, tro nu ikke, at jeg tror på nisser, men dér stod en fyr iført et nissekostume og så sød ud. Det er nu ikke fordi, jeg normalt tænder på nissekostumer – nærmest tværtimod, men fyren her så ud til at være lige omkring de 20, og i modsætning til julemanden var han slank. Han gik og delte pebernødder ud sammen med et par andre yngre drenge og piger, og jeg kom til at bemærke hans grå nissebukser – eller rettere hans runde baller, der var tydeligt aftegnede i de lidt løse bukser.

Jeg har ikke været sammen med ret mange fyre endnu, og jeg synes, at det er enormt svært at finde en fyr, som man med sikkerhed ved også er til fyre. Ham her var jeg overbevist om var til piger, så jeg nøjedes med at holde lidt øje med ham, mens jeg tog endnu en tur rundt i butikken. Jeg mødte hans blik et par gange, men hver gang skyndte jeg mig at koncentrere mig om nogle gryder eller nogle glas – et eller andet, der stod i nærheden.

Der er nok gået tyve minutter til en halv time, hvor jeg nød at betragte ham, og specielt når han bukkede sig ned til de små børn. Det var svært at se, om han havde en bule i underbukserne, men til tider var jeg overbevist om, at han havde jern på at dømme efter konturerne i bukserne.

Pludselig kom han frem imod mig, mens de andre legede med en flok børn lidt borte. – “Vil du have en pebernød?”, spurgte han. – “Ja, tak. Det vil jeg da gerne”, svarede jeg hurtigt. Han rakte kurven med pebernødder frem mod mig, mens han smilede et afvæbnende smil. Han så mig dybt i øjnene, og jeg følte det nærmest som at få elektrisk stød, da jeg gengældte hans blik. Hans smil blev større, og han fugtede sine læber med tungen. Jeg forsøgte febrilsk at finde på noget at sige. Det eneste, jeg kunne komme i tanke om var: – “Hvornår har du fri?”

Han så sig hurtigt om. – “Kom”, sagde han. Han fangede en af drengenes opmærksomhed og forklarede med tegnsprog, at han lige gik ud bag ved et øjeblik. Jeg fulgte tøvende efter med hjertet vildt bankende.

Vi kom ud på et stort lager, hvor han straks gik ned til den fjerneste ende med mig i hælene. Han gik ind bag en reol, hvor kasserne var stablet så tæt, at vi kunne undgå at blive set, med mindre der kom nogen helt der ned. Det skarpe neonlys var ikke særligt hyggeligt, men til gengæld kunne jeg tydeligt se hans ansigt og krop, da han vendte sig om. – “Hvad hedder du?”, spurgte han. – “Jeg hedder Lars”, sagde jeg uden at lyve. – “Hvad hedder du?”

Han smilede sit dejlige smil, og jeg troede først, at han ikke ville sige noget, men han svarede alligevel: – “Jeg hedder Jannick.” Navnet var specielt nok til, at jeg troede på ham til trods for hans tøven. Han tog et skridt nærmere mig, så der kun var en håndsbredde imellem os. – “Ups, den havde jeg glemt”, sagde han og flåede nissehuen af, og smed den på gulvet. Indenunder havde han det lækreste gyldenbrune hår, som han roede lidt op i.

Jeg havde en rejsning så stor, at han nærmest måtte kunne mærke den, med den korte afstand, der var mellem os, og jeg kunne mærke, at jeg nok var lidt rød i hovedet af ophidselsen. Hans kinder var også røde, og jeg lagde en hånd på den ene kind, mens jeg så ind i hans brune øjne. Hans kind var brændende varm.

Han lukkede øjnene og gav mig et let kys på munden. Hans bløde, fugtige læber tændte en ild i mig, og jeg havde lyst til at flå tøjet af ham. Mens han gav mig endnu et kys, åbnede han min jakke og krængede den af mig med lidt hjælp fra min side. Jeg lagde armene om ham, og trak ham ind til mig, og i det samme mærkede jeg hans stenhårde bule mod min egen. Jeg løftede hans nissebluse og fandt hurtigt ud af, at han ikke havde noget på indenunder. Mine hænder kærtegnede hans nøgne hud på ryggen, mens han hev fat i min trøje, og trak den op af bukserne. Han trak sig lidt bort og trak min bluse over hovedet, så jeg nu stod med nøgen overkrop og betragtede ham.

Han tog fat i den hvide pelskant i nissetrøjen og hev den røde trøje over hovedet. Hans drengede bryst var næsten uden hår, og hans brystvorter strittede lokkende mod mig. Jeg gik hen til ham, greb om hans balder og trak ham ind til mig, så vores læber igen mødtes i et hedt kys. Jeg mærkede hans tunge mod mine læber, og jeg åbnede munden let, så vores tunger kunne mødes. Vores åndedræt blev hastigere, og han trykkede sit underliv hårdt ind mod mit, mens jeg masserede hans faste, runde balder.

– “Hvad nu, hvis der kommer nogen?”, spurgte jeg nervøst. – “Bare rolig,” svarede han stakåndet, “der kommer næsten aldrig nogen i denne ende. Jeg har ligget og sovet her et par gange, uden at der er nogen, der har opdaget det.”

Jeg lo stille. – “Er det ikke lidt hårdt at ligge på det her gulv?” – “Jo,” svarede han med et lumsk smil, “men jeg ved, hvor der ligger nogle tykke dyner, der er pakket ind i plastic.” Han bøjede sig lidt ned i knæ og begyndte at kærtegne min ene brystvorte med tungen. Han nippede i den med læberne, mens han med fingrene nulrede den anden brystvorte. Det havde jeg aldrig prøvet før, og jeg anede ikke, at jeg kunne blive så liderlig af at få slikket mine brystvorter. Jeg ville gøre gengæld og nulre hans brystvorter, men det gav et ryk i ham, og han udbrød: – “Ikke så hårdt!”

Jeg fortsatte lidt blidere, og han begyndte at stønne så højt, at jeg frygtede, at der skulle komme nogen ind af døren. – “Bliv ved”, hviskede han. Hans tunge løb hen over mit bryst og ned af maven til navlen. Det kildede, og jeg skubbede hans hoved lidt væk, for ikke at komme til at grine for højt.

Han så op på mig. Hans hænder nærmede sig min bukseknap, og mens jeg holdt vejret, knappede han mine bukser op og lynede ned. Da han trak mind bukser ned og åbenbarede en stor bule og en våd plet i mine underbukser, smilede han forventningsfuldt. Han stak hånden ind i mine underbukser, greb om min pik og trak den frem, og uden at give slip åbnede han munden og lagde mit blottede pikhoved på sin tunge. Jeg blev blød i knæene, og måtte kæmpe for at holde mig oprejst, da han lukkede munden om min pik og lod den glide ind og ud imellem læberne. – “Jeg kommer”, udbrød jeg og trak mig ud af hans mund i sidste øjeblik, så jeg kunne holde udløsningen tilbage lidt endnu.

Jeg sundede mig et øjeblik, inden jeg trak ham op til mig og kyssede hans læber, der smagte lidt af sperm allerede. Vores tunger legede og imens forsøgte jeg at åbne hans grå nissebukser. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at de bare var forsynet med en kraftig elastik som et par træningsbukser, så jeg trak dem af ham og lod dem falde ned om haserne. Jeg kunne ikke vente længere, så jeg trak hans underbukser et stykke ned, og jeg mærkede hans stive pik springe ud og ramme mit lår. Jeg greb om den og trak forsigtigt forhuden frem og tilbage over pikhovedet. Stønnende hviskede han: – “Tag den i munden.”

Der gik ikke mange sekunder, før jeg sad på hug med strittende pik og suttede på hans stenhårde pik. Den var helt lige og forholdsvis lang, men ikke særlig tyk, så jeg kunne med lethed lade min tunge lege med pikhovedet inde i min mund. Imens masserede jeg hans balder, og han bukkede sig let forover, så han kunne nulre og nippe mine brystvorter.

I det samme hørte vi døren til lageret blive åbnet. Vi stivnede begge to. Jeg kiggede op på ham, og han gjorde tegn, at jeg skulle være helt stille. Vi kunne høre lyden af et par damesko nærme sig hastigt, og jeg var overbevist om, at vi et øjeblik efter ville blive udset for en kvindes skrig. Jannick satte sig på hug sammen med mig. Skridtene standsede og noget blev rokeret rundt på en hylde. Jannick så lettet ud. Et øjeblik efter hørte vi skridt i den modsatte retning, og døren blev åbnet og hurtigt lukket.

– “Hvordan tør du det her?”, spurgte jeg lettet. Han så mig dybt i øjnene. – “Jeg måtte bare have dig”, svarede han. Han kyssede mig heftigt, og min halvslappe pik rejste sig igen i sin fulde længde. Han rejste sig op, og jeg tog atter hans pik under kærlig behandling. Jeg kyssede og slikkede både hovedet, skaftet og nosserne, så man skulle tro, at jeg havde prøvet det mange gange før.

– “Har du nogensinde prøvet at blive bollet eller at bolle en fyr før?”, spurgte han pludselig. Jeg overvejede at lyve, men jeg valgte alligevel at holde mig til sandheden: – “Nej, det har jeg ikke. Har du?”. – “Nej, aldrig, men jeg har enormt lyst til at prøve. Problemet er bare, at jeg ikke har nogen kondomer. Har du?”. – “Nej”, svarede jeg med ærgrelse i stemmen. – “Vil du bolle mig alligevel?”, spurgte han. Jeg overvejede risikoen. Ingen af os havde prøvet det før, så risikoen var faktisk uendelig lille. – “Vend dig om,” hviskede jeg.

Jannick vendte ryggen til og jeg kyssede og masserede hans balder. Jeg spredte dem lidt og lod prøvende tungen glide ind i revnen. Han smagte lidt salt, men hans stønnen gjorde mig vild, og da han bukkede sig yderligere forover lod jeg min tunge strejfe hans hul. Det gibbede i ham, og han stønnede et “ja”. Jeg kom en masse spyt på tungen og begyndte at slikke hans røvhul. Min pik var ved at sprænges, og jeg glemte alt om, at vi kunne blive opdaget.

Jeg lod prøvende en finger glide op i ham, og først mærkede jeg hans muskel spænde om min finger, men et øjeblik efter slappede han af, og jeg lod fingeren glide længere op. Jeg kunne se hans glinsende pik dirre mellem hans ben, og jeg kravlede om på den anden side af ham, så jeg både kunne lege med hans hul og slikke hans pik. Da jeg lukkede munden om hans pik lod jeg to fingre glide op i ham, og han stønnede så højt og det rykkede så meget i hans pik, at jeg var overbevist om, at han var ved at komme. – “Bol mig,” stønnede han.

Han vendte sig om og bukkede sig forover, mens jeg fugtede mit pikhoved yderligere med spyt. Da han mærkede mit pikhoved trænge sig på, spredte han balderne med hænderne, og et øjeblik efter gled jeg indenfor. – “Forsigtigt”, sagde han, og jeg mærkede hans muskel spænde om min pik.

Jeg nulrede hans brystvorter og et øjeblik efter slappede han atter af, så jeg kunne trænge yderligere op i ham. Forsigtigt begyndte jeg at køre frem og tilbage, og jeg mærkede, at jeg ikke skulle blive ved ret meget længere, før jeg ville komme. Jeg begyndte derfor at spille hans pik, og han stak hånden ind mellem vores ben og lod en finger kærtegne mit hul. Jeg stødte pikken i bund et par gange, og det begyndte at rykke i hans pik. Da Jannick stak fingeren op i mit hul, kunne jeg ikke holde mig tilbage længere, og jeg sprøjtede min sperm dybt op i ham, mens jeg kæmpede for ikke at larme for meget. Få sekunder efter skød Jannick sin sperm ud på gulvet, og også han kæmpede for at dæmpe sin stønnen.

Jeg trak mig ud og så mig om efter noget at tørre pikken af i, men der var ikke noget. Jannick trak sine underbukser og bukser op, hvorefter han vendte sig og kyssede mig. – “Ses vi igen?”, spurgte han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: