Forelsket for første gang

– den forelskelse, man altid vil huske, uanset hvor længe den varer.

Du troede ikke, at det var muligt at føle, som du føler nu. Du kendte ikke den slags fornemmelser i kroppen. Du mødte ham – det betyder ikke så meget hvor, men du mødte ham og vidste, at han var noget særligt. Du vidste bare ikke, hvilke følelser han kunne vække i dig. Du vidste ikke, at du ville blive så hårdt angrebet, som du blev. Hans navn er helligt. Hans krop er templet. Han er den gud, du tilbeder. Han er det første, du tænker på om morgenen, og det sidste du tænker på om aftenen.

Du vidste ikke, hvad det ville sige at være forelsket. De andre havde talt så meget om det, at du bildte dig ind, at du havde været forelsket, men nu hvor du oplever det selv, ved du, at det bare var en betagelse af en vidunderlig pige. Hun var en ven – måske den bedste du nogensinde har haft, men hun gav dig ikke de følelser og fornemmelser, som du har for HAM.

Det første kys

Det første kys er fyldt med modstridende følelser. Det føles helt forkert, men også helt rigtigt. Det er smukt, men grimt fordi du er klodset eller fordi hans skægstubbe generer dig. Det er og bliver dog et kys, der kun er begyndelsen på en lang række. Det er det kys, der fortæller, at du er på rette vej. Du har ikke alene fundet HAM – du har også fundet dig selv.

Nøgen sammen

Selvfølgelig har du været nøgen sammen med andre drenge før, men at være nøgen sammen med en dreng, som du ved også er tiltrukket af drenge, er nu alligevel noget helt andet. Pludselig bliver erotikken til at tage og føle på. Hans krop er en del af det, du har længtes efter – måske i mange år. Du begærer ham. Du vil have ham. Han skal være din. Begæret er endelig gensidigt.

Sammen i smug

Sammen har I en hemmelighed. Den største hemmelighed i verden. Ingen ved det – kun du og han. Til trods for, at I næsten ikke kan holde fingrene fra hinanden, er I nødt til at være sammen i smug. Til trods for, at I ikke rører hinanden, når I går sammen på gaden, så er du stadig sammen med ham og kun ham. Han er din og du er hans – men kun i smug.

Modsætninger mødes

Du har fundet ham. Du er forelsket i ham og han i dig. Du kender ham, føler du, men i virkeligheden ved du intet om ham. Lidt efter lidt opdager I hinandens små særheder og de små og store forskelle. Du må måske sande, at modsætninger mødes. Forskellene er lige ved at slide kærligheden op, men det, der ikke ødelægger jer, styrker jer.

Hans duft

Det er næsten, så du bliver svimmel. Hans krop og hans varme gør dig ør, og hans umiskendelige duft vækker sommerfugle i maven. Når I er sammen, forsøger du at gemme hans duft i dig selv, men når I er hver for sig, husker du den ikke. Du ved bare, at den er ganske særlig.

Stop tiden

I har mødt hinanden for kort tid siden. Det føles, som om det var igår, og alligevel føles det som et helt liv. Du ønsker, at du kunne stoppe tiden og opleve dette ene minut igen og igen. Alligevel går tiden, og der kommer nye uendelige minutter.

Hans tunge

Hans tunge kan tricks, du ikke anede eksisterede. Den kan bringe dig til ekstasens højder, når den rører din krop på hemmelige steder. Den kan gøre dig lykkelig, når den fortæller dig, at den elsker dig. Den kan gøre dig ulykkelig, når den fortæller dig, at det er slut, men det er den tunge, som har givet dig oplevelser for livet.

Overraskelse

Pludselig kysser han dig. Du ventede det ikke, men med et lægger han armene om dig, og lader sine dejlige læber møde dine. Det er de uventede kys, der giver dig troen på, at du har fundet kærligheden.

I timevis

I timevis kan I ligge sammen. Med hænder og tunge undersøger I hinandens kroppe. I timevis kan I tale om alt og intet. I timevis kan I gentage jeres forsikringer om, at kærligheden varer evigt.

Hans skønhed

Han er så smuk, at det næsten gør ondt. Måske kan andre ikke se det, men han er smukkere end solskin, og alt ved ham er så vidunderligt, at det slet ikke kan beskrives. ‘Perfekt’ er ikke nok til at beskrive ham. Det sug, du har i maven, skyldes ham.

Den første morgen

Du vågner tidligt. Der er noget, der ikke er som det plejer. En uvant fornemmelse fylder dig, og der går et øjeblik, før du husker, hvad der er sket. Ved din side ligger en vidunderlig skabning – ham, du har drømt om så længe, at det virker som en evighed. Han vågner, smiler og smilet smelter dit hjerte. Sammen ligger i og nyder hinandens tilstedeværelse – indtil begæret igen overmander jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: