Links - Rejser og guides

Hvis man vil rejse og opleve bøsselivet i andre lande, er man ofte nødt til at forberede sig lidt for at finde de rigtige byer eller for at finde de rigtige steder i de byer, man skal rejse til. Her finder du guides til forskellige rejsemål rundt omkring i verden.

 
  Guides 

QX GayMapDet nærmeste vi kommer til en dansk guide til alverdens homoliv er svenske QX GayMap der har nogle gode guides til alverdens lande, men særligt de nordiske lande er godt dækket. Det mest fantastiske er, at informationerne er tilgængelige på alle de skandinaviske sprog.

webTraveller.noOgså nordmændene har en guide til alverdens homoliv, og du finder den på webTraveller.no. Her kan du også downloade rejseguides til mere end 40 byer verden over.

gay.comEn af de mest omfattende rejseguides til det meste af verden finder du nok på gay.com. Der er dog helt klart mest information at hente om amerikanske destinationer.

outtraveler.comOUTtraveler.com er en skarp konkurrent til placeringen som den meste omfattende guide til alverdens homosteder. De amerikanske tidsskrifter Out og Advocate kommer jævnligt med et tillæg med titlen OUT TRAVELER. Her kan du læse om eksotiske destinationer, om homomiljøet i alverdens storbyer og meget mere.

Måske har du været på rejse og har fundet et trykt kort over byens homosteder. Der er en vis chance for, at det kort er udgivet af Friends the Gaymap. På deres site kan du hente disse kort samt finde informationer om lande og byer.Friends the Gaymap

Europa

Amsterdam konkurrer om at være Europas homo-hovedstad, og om byen vinder må du selv afgøre. GayAmsterdam.com gør dog sit for at reklamere for de mange steder.

Den nærmeste konkurrent til titlen som Europas homo-hovedstad er Berlin. På berlin.gay-web.de finder du en god (men tysksproget) guide til Berlin. Samme site har information om 65 andre byer rundt omkring i Tyskland.

Bulgarian er nok ikke den typiske rejsedestination for bøsser, men Gay Bulgaria er en guide til landet og med specifikke guides til byerne Sofia, Varna, Plovdiv, Blagoevgrad, Albena, Sunny Beach og Bansko.

Gran Canaria er berømt for sit pulserende natteliv for homoer. Måske har du hørt om Yumbo centeret, som har utallige barer, natklubber, discoteker og shops.

Gay Greece Portal er indgangen til Grækenland og Cypern. Naturligvis er selve siden primært på græsk, men i højre side finder du en engelsk menu.

GayFriendlyItaly.com er en af de få engelsksprogede guides til Italien.

Paris-gay.com er guiden til Paris med links til alt fra barer til ejendomsmæglere.

Anbefales!Hos Prague Gay kan du finde en ferielejlighed til din rejse til Prag. På hjemmesiden finder du den mest omfattende gayguide om Prag på dansk - muligvis på noget sprog. Kig forbi og bliv grundigt forberedt til en dejlig ferie i Prags forrygende homomiljø.

Riga, hovedstaden i Lithauen, er nok ikke kendt for at være særligt homovenlig, men derfor kan homomiljøet sagtens blomstre. Du kan finde en guide til din iPhone på Gayjin Travel Guide.

Tyrkiet er et populært rejsested, og selvom de fleste tyrkere er muslimer, så er Tyrkiet et af de få muslimske lande, hvor homoseksualitet ikke er forbudt. Der er et homomiljø i de større byer, og Turkey Gay Guide er en udmærket introduktion til de mest populære områder. Turkeygay.net er en mere generel introduktion til Tyrkiet.

Gay in Spain
Gay in Spain indeholder guides til 80 byer og områder i Spanien. Informationerne er til rådighed på både spansk og engelsk.

Den bedste guide til homolivet i Sverige finder du på QX.se.

UK (United Kingdom) har meget at byde på. Find den mest omfattende oversigt på www.gayguide.co.uk. Specifikt for London kan du også hente en iPhone App under navnet Gayjin Travel Guide.

Hvis du kan lidt tysk, er der en guide til homolivet i Østrig på www.gaynet.at.

'

Gayguide.netGayguide.net har links til alverdens guides til alverdens lande og byer. Find mere end 2000 guides og find den bedste guide til lige netop den by, du skal rejse til.

USA

En generel guide til USA finder du på PRIDE|CITYGUIDE. Her finder du guides til natteliv og hoteller rundt omkring i de 15 største byer i USA. En tilsvarende - mere omfattende men mindre detaljeret guide - finder du på GayCities.

Asien

Thailand er nok det mest populære feriested i Asien. Få en generel introduktion til homolivet i Thailand på Gay Thailand. Phuket er Thailands største ø. Højsæsonen er fra sent i november til tidligt i april. Patong Beach er ikke bare den mest populære strand men også hjemsted for et sprudlende homomiljø. Få en god introduktion på Gay Patong. På Thaiboy.net er der en guide til det meste af Thailands natteliv med anbefalinger fra gæster, og på Dreaded Neds side er der en mindre men personlig guide til fem byer.

Australien

Qguide.com hedder også "Australia Gay Travel Guide" og er altså et site om Australian og en guide til homolivet. Siden indeholder også vidoer fra Australiens smukke natur og en masse fotos fra homolivet.

Pinkguide.com er også en guide til Australien, og på siden finder du også en række guides til storbyerne, som du kan downloade. Desuden indeholder siden en masse artikler, fotos og videoer om alverdens homorelaterede emner.

  Overnatning 

www.destinations-gay.comDestinations Gay finder du homovenlige overnatningssteder rundt omkring i verden - altså steder hvor du og din partner trygt kan reservere et dobbeltværelse med dobbeltseng, uden at risikere at personalet skeler til jer eller kun vil lade jer få to enkeltsenge.

RainbowGites.comHvis du søger overnatning i Frankrig, er der en guide specifikt til hoteller, Bed & Breakfast og lignende specifikt rettet mod homo-, bi- og transseksuelle. Siden hedder RainbowGites.com og informationerne findes på både fransk og engelsk.

  Rejsebureauer 

Der er i øjeblikket ingen danske rejsebureauer, som primært henvender sig til homo-, bi- og transseksuelle.

Send mig et linkforslag

Dit navn
*
Din e-mail
Linkforslag
*
Kommentar
Kode
* Tast nedenstående kode ind i feltet
 
Kode

Senest opdateret den 21. januar 2012