Links - Magasiner, radio & TV

Panbladet.dkPanbladet er et af verdens ældste trykte magasiner for og om homoseksuelle, men desværre måtte Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske (nu LGBT Danmark) ophøre med at trykke det på grund af økonomien, og nu er det et on-line magasin. Det er desværre kun en skygge af sig selv, men det er naturligvis stadig et besøg værd.

Nyt!HomotropolisHomotropolis er genopstået som et levende, informativt og underholdende on-line-magasin for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags. Du finder nyheder fra indland og udland om både politik, kultur og underholdningsverdenen, og alt om hvad der sker i homomiljøet.

Out & About - gay magazineOut & About er både et trykt og et on-line magasin. Det henvender sig primært til bøsser, der går i byen i København, men i on-line versionen er der ofte de seneste nyheder fra homomiljøet før andre får fat på dem. Her finder du også billeder fra de fleste events i København.

Pride Radio er en dansk radiokanal, der har Martin Adelskov som central person og leder. Radiokanalen sendes over hele landet og på nettet, og både radiokanalen og internetmagasinet Pride News er først med de seneste nyheder fra og om homomiljøet. Martin og holdet bag fortjener et stort "Thumbs up!".

XQ28.dkXQ28 er navnet på det gen, som nogen forskere mener er det, der gør os til homoseksuelle. Det er også navnet på et dansk on-line magasin, som har fotografen Tejs Lindhardt som ophavsmand. Det virker som en blanding af homoernes Se & Hør og et rejsemagasin - men det virker også som om, det aldrig rigtig er blevet færdigt, og de søger konstant nye skribenter.

HomoTV handler udelukkende om homorelevant TV. Med indehaverens (Christine Hansens) sædvanlige sans for godt design, er siden en fryd at besøge, og siden indeholder, udover de mest homorelevante programmer fra de kommende ugers TV-program, også sladder og baggrundsinformation.

Nyt!modkraft.dk - progressiv portalModkraft.dk kalder sig en progressiv portal, og her finder du en redaktion med navnet QueerKraft. Redaktionen skriver: "Vi vil som redaktion ikke lægge os fast på én udlægning af queer, men i stedet ridse op, hvilket landskab QueerKraft bevæger sig ind i og bringer i spil – og hvad redaktionen vil og kan forsøge sig ud i derfra." Artiklerne er til tider lidt akademiske, men også interessante og ofte temmelig forfriskende kritiske overfor de gængse holdninger.

Besøg også følgende amerikanske magasiner:
Out.com
Advocate
Instinct
GayVN
gay.com Daily
AfterElton
Allamericanguys.com
'
  Udenlandske sider  

QXAnbefales!QX.se er efter min mening Skandinaviens bedste trykte magasin for os. Det udkommer hver måned og kan fåes gratis på de fleste homosteder i København. Desuden kan du hente hele bladet i PDF-format på hjemmesiden, hvor du også kan læse nyheder løbende. Bladet handler naturligvis meget om det svenske homomiljø, men med mange personlige portrætter, anmeldelser af musik og anden kultur for os og meget mere er det altid vedkommende.

GaydarRadio.com er en engelsk netradio specielt for bøsser og lesbiske med homonyheder og pop. Du kan høre radiokanalen på nettet i to forskellige kvaliteter alt efter hastigheden på din internetforbindelse. På hjemmesiden kan du se programoversigten og læse om de 11 speakere - hvoraf de 10 er bøsser...

Besøg også følgende europæiske magasiner:
Gaysir.no
Blikk.no
QX.se
Sylvester.se

GaydarRadio News (UK)
Bent (UK)
Attitude (UK)
Têtu (FR)

Logo logoLogo er en amerikansk TV kanal for homo-, bi- og transseksuelle. Desværre kan kanalen kun ses i USA, men på deres hjemmeside kan man faktisk se en del af udsendelserne. Desuden har de en stribe spillefilm, som du kan se i deres fulde længde - helt gratis - hvis du altså forstår engelsk.

 

Send mig et linkforslag

Dit navn
*
Din e-mail
Linkforslag
*
Kommentar
Kode
* Tast nedenstående kode ind i feltet
 
Kode

Senest opdateret den 24. januar 2012