Links - Information og rådgivning

Her har jeg samlet sider med information om HIV, homofamilier, homoseksuelles kamp for ligestilling gennem tiden, homosteder osv. Lad mig det endelig vide, hvis du er bekendt med en side, som ikke er med på listen. Benyt formularen nedenfor.

Stop AIDSStop-AIDS kampagnen har lavet en spændende hjemmeside, der er i stadig udvikling. Her finder du ikke kun information om HIV, AIDS, smitte og homosex, men også en brevkasse og chat.

AKTIV FAR - til bøsser der tænker på at få børn indeholder en hel del gode råd, og der er mulighed for at komme i kontakt med bøsser, der er blevet fædre.

Regnbuebarn.dk er egentlig et kontaktforum, hvor du kan finde netop den eller de personer, du vurderer kan blive en god(e) med-forældre, men siden indeholder også en del information om jura og erfaringer med atypiske familieformer.

1st Partnership Page omhandler det registrerede partnerskab i Danmark - med et historisk tilbageblik, partnerskabsloven m.m.

Bear flagdanbear.dk præsenteres med ordene: Velkommen til danbear.dk. Info til mænd, der TÆNDER på maskuline mænd. Så kort kan www.danbear.dk beskrives... Ingen porno - men opdateret og relevant information. En maskulin, behåret mand kaldes en "bear" (bjørn).

Copenhagen Gay LifeCopenhagen Gay Life er en side primært henvendt til homoseksuelle turister i København, men siden er da også en udemærket oversigt over bøssestederne for danskere.

'

HIV Danmarkwww.hiv.dk er en ny portal til danske hiv/aids-organisationer. Her finder du links til alle danske sites med relevant information om HIV og AIDS med søgefunktioner, kalender og nyheder.

Tid Til TjekTid til Tjek handler om de mest udbredte sygdomme, der overføres ved sex mellem mænd. Flere og flere bøsser bliver smittet med syfilis og gonoré, så besøg Tid til Tjek og find ud af, om du måske er med til at sprede sygdommene uden at vide det.

TheBody.com er en amerikansk side om HIV. Jeg har fået siden anbefalet til spring-ud.dk med ordene: "Dette link er fantastisk for alt angående HIV, og har været meget behjælpeligt for mig og min kæreste, som desværre blev konstateret positiv for år tilbage. Siden er holdt i god, afslappet stil - ikke mindst Dr Bob/Ask the experts."

UngdomstelefonenUngdomstelefonen tilbyder rådgivning - ikke kun på telefon, men også på chat, mail og Facebook. Hver tirsdag kl. 19-21 sidder unge bøsser og lesbiske parat til at tale med, informere og rådgive andre unge. Det er helt op til dem, der ringer ind, hvad der tales om, og man er garanteret anonymitet. Telefonopkaldene kommer fra hele landet og er ligeligt fordelt mellem fyre og piger. Dem, der ringer ind er primært i alderen 13-25 år.

Send mig et linkforslag

Dit navn
*
Din e-mail
Linkforslag
*
Kommentar
Kode
* Tast nedenstående kode ind i feltet
 
Kode

 

Senest opdateret den 2. oktober 2012