Links - Underholdning

Der er desværre ikke ret mange sider, der udelukkende har til formål at være underholdning for bøsser. Her har jeg samlet de få, jeg kender, samt tilføjet lidt af min egen underholdning. God fornøjelse!

 

Cruising RoomCrusing Room er titlen på et tysk spil, der heldigvis findes på tre sprog - også engelsk. Spillet har en udmærket grafik og lyd, og det hele drejer sig om at score dørmanden på en bøssebar med navnet Cruising Room. Men inden man kan komme til det, skal man score fire andre fyre. Det er ikke så forfærdelig nemt, så sæt bare nogle timer af til at komme igennem det. God fornøjelse!


Logo logoLogo er en amerikansk TV kanal for homo-, bi- og transseksuelle. Desværre kan kanalen kun ses i USA, men på deres hjemmeside kan man faktisk se en del videoklip. Spillefilmene kan desværre ikke ses udenfor USA.


YouTubeYouTube er en nærmest uudtømmelig kilde til underholdning. Jeg har lavet en liste over nogle af de - efter min mening - bedste kortfilm om bøsser. Der er mange forskellige typer - de sjove, de barske, de sørgelige og de kunstneriske. De fleste er desværre ikke tekstede, men med basale engelskkundskaber kan man sagtens følge med. Der er desuden en enkelt dansk og nogle norske film på listen. Rigtig god fornøjelse!


Test din viden om bøsser og homomiljøet i min lille kryds og tværs.

'

Kingdom CumKingdom Cum er et on-line spil, der udbydes af Squirt.org. Squirt er et såkaldt cruising community - en guide til saunaer, cruisingsteder og pornobiografer, men også et datingsite, et site med erotiske historier og meget mere. Men det er spillet, det handler om, og det er et typisk arcadegame, hvor det handler om at have sex med så mange fyre som muligt. Ganske underholdende...


mygaywebmygayweb er et online-magasin med en udmærket underholdningssektion. Her finder du vittigheder, puslespil, horoskoper og meget mere - på engelsk.


veoh logoVEOH er en side, der minder rigtig meget om YouTube. VEOH har dog også hele spillefilm på programmet, ligesom du finder en række gode klip fra film og TV-serier.


Send mig et linkforslag

Dit navn
*
Din e-mail
Linkforslag
*
Kommentar
Kode
* Tast nedenstående kode ind i feltet
 
Kode

Senest opdateret den 21. januar 2012