Vildfarelse – afsnit 86 – Svensk

Kulden bed straks i kinderne, da de kom ud af restauranten, og deres varme ånde dannede små grå skyer foran deres ansigter. Cykelsadlerne var frosne, og de prøvede at gnide lidt varme ind i dem med hænderne, inden de satte sig op og kørte i retning af Holger Danskes Vej.

Jesper var ikke så træt, som da han var kommet hjem tidligere på aftenen, men han glædede sig nu alligevel til at glide nøgen ned under dynen og mærke Lars’ nøgne hud mod sin. Tanken ville normalt have givet Jesper rejsning i løbet af få sekunder, men han var åbenbart for træt til, at tanken gav noget fysisk resultat.

De cyklede stille og roligt ved siden af hinanden på den affolkede gade. – Skal vi ikke tage en film med hjem? spurgte Lars pludselig.

Jesper fik med det samme på fornemmelsen, at det ikke var den sidste nye James Bond film, Lars tænkte på. – Noget særligt du synes, at vi skal se? spurgte Jesper i en tone, der røbede, at Lars var gennemskuet.

Lars fugtede læberne med tungen. – Tjah, vi kan jo se, om vi ikke kan finde noget interessant i Mens Shop for eksempel?

Jesper mærkede straks hjertet hoppe op i halsen, som det havde gjort de første gange, han havde forsøgt at finde modet til at gå derind. Hans reaktion overraskede ham selv. Han var ikke længere særligt genert over at skulle gå ind på et bøssested, men alligevel genoplevede han den gamle følelse præcis, som han oplevede det sidste år, og følelsen var forunderligt tiltrækkende og ophidsende. – Ok, lad os bare det, sagde Jesper.

De drejede ned ad den næste sidegade og kørte tilbage i den retning, de var kommet fra. De kom i nærheden af gaden, hvor han og Sasha havde boet for noget, der syntes at være flere år siden, men som i virkeligheden kun var få måneder, og det fik Jesper til at tænke tilbage på den trygge men alligevel frustrerende tid med Sasha. Han tvang hurtigt sig selv til at tænke på noget andet ved at tænke på pornofilmen, han havde købt ved sit første besøg i Mens Shop.

Butikken så ud, som Jesper huskede den. Vinduerne så ikke ud til at være ændret ved heller. De satte cyklerne og gik indenfor. Der var varmt, og Jesper bemærkede straks, at det var en anden ekspedient, der stod bag disken – ældre, ikke så køn og ikke med det samme imødekommende smil, som den første.

Jesper fik den samme fornemmelse af at være på et meget forbudt sted, men hans fornuft forsøgte at overbevise ham om, at det ikke længere var tilfældet.

De bevægede sig rundt og så på varerne i butikken hver for sig, men alligevel ikke med mere end et par meters afstand. Der var tilsyneladende ikke de store ændringer i udvalget, og der var egentlig ikke nogen af dem, der virkede særligt ophidsende på Jesper. Han gik ligesom første gang hen til udsalgsvideoerne og begyndte at rode rundt i bunkerne, der bare lå hulter til bulter i en stor papkasse.

Jesper bemærkede uden at løfte blikket, at en person kom ind i butikken. Hans nysgerrighed tvang ham nærmest til at skæve hen imod den nytilkomne. Det var en ung fyr i en stor, mørkeblå jakke, tykt, tjavset hår og moderigtige jeans. Jesper kunne kun skimte konturerne af hans ansigt, men det virkede lovende, og han overvejede, hvordan han skulle få drejet sig ubemærket, så han kunne få et ordentligt glimt af hans ansigt. Bagdelen måtte han opgive at få et glimt af på grund af jakkens længde.

Fyren blev stående midt på gulvet og så sig om.

– Kan jeg hjælpe dig? spurgte ekspedienten afslappet uden at virke ligeglad.

– Kanskje. Får se om jag hittar något. Vart finns DVD-filmer någonstans?

– Dér, sagde ekspedienten og pegede.

Svenskeren nikkede og gik hen til hylderne, så han nu havde ryggen til Jesper. Lars passerede svenskeren på vej hen til Jesper.

– Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der ønsker mig ham i fødselsdagsgave, hviskede Lars tæt på Jespers øre.

Jesper så uforstående på Lars. Han kunne ikke forestille sig, hvordan Lars kunne vide, at han var interesseret.

– Årh, hold op. Du må lære at glo lidt mere diskret, hviskede Lars overbærende.

Jesper kunne ikke lade være med at smile og skubbede drillende til Lars med hoften. – Jamen, så giv mig ham i fødselsdagsgave.

Lars gik resolut over til svenskeren og stillede sig ved siden af ham, mens Jesper måbende så til. Jesper kunne ikke i sin vildeste fantasi have forestillet sig, at Lars ville gøre det, og nu stod Lars ved siden af ham og skævede over på hans hænder, der tog film fra hylderne og vendte dem om, så han kunne se bagsiderne. Adrenalinet pumpede ud i Jespers årer i ren spænding, men han faldt lidt til ro, da Lars tilsyneladende ikke kunne tage sig sammen til at sige noget til svenskeren.

Pludselig drejede svenskeren sig imod Lars og spurgte ham om noget, som Jesper ikke kunne høre. Lars så på svenskeren som om han ikke havde hørt eller forstået spørgsmålet. Svenskeren spurgte igen, men udtrykket i Lars’ ansigt viste, at han stadig ikke forstod. Lars så over på Jesper med et bedende udtryk om hjælp.

Jesper måtte tage sig sammen for at gå over til dem, men da han nåede derover, sagde Lars straks undskyldende: – Jeg forstår ikke svensk særlig godt.

– Hejsan, sagde svenskeren med et stort smil. Hans stålblå øjne viste en usædvanlig interesse, og Jesper fik bekræftet, at hans ansigt var flot – måske ligefrem smukt. Hans smil afslørede en perlerække af brede, hvide tænder.

– Jag frågada bara vart man brukar gå för at møta sådanna två snygga killar på byn?

Jesper smilede lidt forlegent. Komplimentet var ikke til at tage fejl af, men han var for forlegen til at oversætte spørgsmålet korrekt til Lars. – Tjah, hvor man går hen for at møde flotte fyre? Prøv Pan, Heaven eller Sebastian.

– Och om jag skulle vilja møta er på byn sen, vart då?

– Vi har ikke nogen planer om at gå i byen i dag. Har vi? spurgte Jesper henvendt til Lars.

– Næh, egentlig ikke, svarede Lars.

– Kan jag få bjuda på en öl eller någonting? Finns det nåt ställe här i närheten?

– Nej. Du skal over på den anden side af Rådhuspladsen.

– Är det långt härifrån? Jag är inte så kännt här, förstår ni.

– Om det er langt væk? oversatte Jesper for Lars’ skyld. – Nej, det tager vel tyve minutters tid at gå.

– Hvor skal han hen? spurgte Lars, der tydeligvis ikke havde forstået ret meget.

– Han spørger, om han må give en øl, og om der er et sted i nærheden.

– Namnet är Mats, sagde svenskeren og rakte hånden til Lars.

– Mats, det er Lars. Lars, det er Mats, sagde Jesper galant. De smilede begge stort.

Mats rakte Jesper hånden. – Jeg hedder Jesper, sagde Jesper og tog Mats’ hånd.

– Vi kan da tage en øl hjemme hos os, sagde Lars i en helt uskyldig tone.

– Hos er? Bor ni tilsammans? spurgte Mats interesseret.

– Ja, vi bor sammen – lige i nærheden, svarede Lars, der endelig havde forstået et spørgsmål uden Jespers hjælp, og som var synligt stolt over det. – Du er velkommen, hvis du har lyst.

– Gärna. Jag skal vära här hela helgen, och jag har ingenting jag måste göra.

Lars smilede, men det lod ikke til, at han helt havde forstået, hvad Mats havde sagt. – Skal vi gå? spurgte Lars for at afbryde den begyndende pinlige tavshed.

– Skulle ni inte köpa någonting?

Lars og Jesper så på hinanden, og uden at de behøvede at veksle et ord, var der enighed om, at det ikke længere var så vigtigt. – Næh, egentlig ikke, svarede Jesper. – Lad os bare gå.

De gik alle tre ud til cyklerne med Jesper som den sidste. Da han lukkede døren til butikken, så han ekspedienten stå og spejde nysgerrigt efter dem.

– Hvor bor du henne, mens du er i København? spurgte Jesper.

– På Cab Inn. Kännar ni hotellet?

– Ja, det er jo ikke så langt herfra. Hvad laver du egentlig i København?

– Jag jobbar. Jag er här hos en kund.

Lars og Jesper trak deres cykler på hver side af Mats, mens de gik mod Holger Danskes Vej i roligt tempo. Mats fortalte om sit job som produktansvarlig for et program, som Jesper ikke helt havde forstået, hvad var, selvom Mats tydeligvis anstrengte sig for at tale langsomt og tydeligt, så Lars også kunne deltage i konversationen. Lars’ tavshed viste, at han skulle koncentrere sig meget, for at følge med, og at Mats og Jesper allerede var videre i samtalen, når Lars havde fået hoved og hale på sætningerne.

Mats spurgte ind til de forskellige barer og caféer i byen, og Jesper fortalte og forklarede, selvom hans kendskab til de enkelte steder ikke var overvældende. Lars tilføjede til gengæld en del, når Jesper først havde fortalt lidt, og Lars havde forstået, hvad Jesper fortalte om. Mats var god til at holde samtalen i gang, og det føltes som om, der kun var gået et øjeblik, da de stod foran døren til lejligheden.

Da de var kommet indenfor, tog Lars Mats’ jakke, mens Jesper viste vej ind i stuen. – Sig ned, sagde Jesper og gik over for at finde noget musik at sætte på anlægget.

Lars kom ind i stuen. – Hvad vil du have? Øl, vin, kaffe, te?

– Öl, tak. Mysig lägenhet. Har ni bott här länge?

– Jeg flyttede ind for nogle uger siden, men Lars boede her før.

– Jeg købte lejligheden for to år siden, da prisen var en hel del lavere, end den er nu. Skal du også have en øl, Jesper?

– Ja, tak.

– Kommer du lige og hjælper mig? spurgte han, da han vendte sig om og gik ud i køkkenet.

Jesper undrede sig over, hvorfor Lars skulle have hjælp til den smule, mens han satte George Michael på anlægget, hvorefter han gik ud i køkkenet.

Lars var ved at finde øloplukkeren i skuffen. – Han bager uhæmmet på dig, sagde Lars udtryksløst, – men hvis det skal være, så skal det være os alle tre. End of discussion.

Jesper så bevidst lidt mere rystet ud, end han egentlig var. – Ja, selvfølgelig. Men er du helt sikker på, at det er en god ide?

Lars trak på skuldrene. – Han er da lækker, og i morgen er han borte. Det gør da ingen forskel for os to.

Jesper var så overrasket over, at Lars tog så let på det, at han havde svært ved at tro, at han mente det inderst inde. Han spurgte sig selv, om det i virkeligheden bare var noget, han gjorde for Jespers skyld, og at Lars i virkeligheden var alvorligt jaloux. – Det er helt op til dig, sagde Jesper og mente det.

Lars tog flaskerne og oplukkeren i hånden og stillede sig lige foran Jesper, så deres næser næsten rørte hinanden. – Forkert svaret. Det betyder bare, at hvis jeg ikke sætter nogen grænser, så havde du bare kastet dig selv i grams. Tager du glassene? spurgte han med et sarkastisk smil og gav Jesper et kys på munden.

Mats stod og betragtede Lars’ mange bøger, da Jesper kom ind og satte glassene på bordet. – Ingeniör utan tvivel. Men ingen ingeniör som hälst. Den här ingeniören har klass och interesse för skönhet och njutande. Konstböcker. Vinböcker. Arkitektur. Imponerande.

Jesper så på Lars for at se, om han havde forstået komplimentet, men der var ingen tvivl; Lars blev lidt men tydeligt forlegen.

– Hvad interesserer dig? spurgte Lars nysgerrigt.

– Bra fråga. Allt och ingenting. Nej, det är faktiskt inte sannt. Konst, kultur, männ, sex, många saker. Det är ganska svårt at säga exakt.

– Åh, ja, vi er vel alle interesseret i sex, sagde Lars med et smil. – Spørgsmålet er kun, hvem det er med, hvor, hvordan og hvor ofte.

– Behövs man välja?

– Næ, men som regel går ens lyster da i én bestemt retning.

– Inte för meg. Jag vill prova allt.

– Ingen grænser?

Mats trak på skuldrene, og så ud som om han mente det.

– Både mænd og kvinder, hårdt og blidt, aktiv og passiv, alene og med mange?

Mats bed sig i underlæben med et frækt smil og hævede øjenbryn. – Varför inte?

Mats satte sig i sofaen, mens Jesper satte sig i passende afstand i en af stolene. Lars bevægede sig hen mod den anden stol, men Mats klappede på sofahynden ved siden af sig. – Jag kan väl inte sitta ensam här.

Lars bevægede sig lidt modvilligt men høfligt over til sofaen og satte sig ved siden af Mats.

– Ingeniören borde slappna av, sagde Mats og strøg Lars’ lår. Han så over på Jesper – øjensynligt for at checke om det var i orden. Jesper lod som ingenting, men situationen virkede akavet på ham. Han havde mest lyst til at sætte sig imellem dem, og han håbede inderst inde, at Lars ville flytte sig eller i det mindste flytte Mats’ hånd, men i stedet så Lars ud til at følge Mats’ opfordring. Jesper tog oplukkeren, åbnede alle tre flasker og satte en foran både Mats og Lars. Han skænkede til sig selv.

– Hur träffade ni varandra? spurgte Mats henvendt til Jesper men uden at flytte hånden fra Lars’ lår.

– Gennem nogle venner – fælles venner, svarede Jesper.

– Hur länga har ni varit ihop?

– Reelt set kun et par måneder, svarede Lars.

– Ett par månader? Ni har flyttat ihop efter bara två månader? Mats så ud som om han ikke troede, hvad han hørte. – Det måste vara kärlek – eller jävligt bra sex, sagde han med et frækt smil.

– Eller begge dele, sagde Lars og sendte Jesper et af sine mest blændende smil. Lars tog flasken foran sig og skænkede op. Mats fulgte hans eksempel.

– Jeg klager i hvert fald ikke, sagde Jesper med en underfundig mine.

– Jag frågar igjen under fyra ögon. Jag tänkar att jag får ett ärligare svar, om jag frågar när partnaren inte lyssnar.

– Jeg er sikker på, at du får samme svar, sagde Jesper sikkert.

– Skål, sagde Mats og løftede glasset. – Och tack för inbjudan. De skålede og drak. Da han atter satte glasset, havde han drukket næsten halvdelen.

Mats roste det danske øl. Hans bemærkning om, at det nok var det eneste, som danskerne var betydeligt bedre til end svenskerne, irriterede Jesper, men han forsøgte forgæves at finde et andet område, hvor han syntes, at danskerne langt overgik svenskerne. Han valgte ikke at smide trumfkortet om svenskernes mange love og regler på bordet, da han ikke gad høre på kedelige politiske diskussioner. I stedet kastede han sin opmærksomhed på Mats, hans øjne, hans brede skuldre, hans desværre meget løstsiddende jeans og hans hånd, der dog ikke længere hvilede på Lars’ lår.

Konversationen drejede sig over på København og dens fortræffeligheder men hele tiden sammenlignet med Stockholm, som Lars modvilligt måtte indrømme på mange måder ikke var så provinsiel som København.

Mats havde tømt sit glas i mellemtiden, og Jesper gik ud i køkkenet for at hente nye forsyninger. Han hørte, at nogen gik ud på toilettet, og da han kom tilbage ind i stuen, så han Lars sidde alene i sofaen.

Jesper havde lyst til at spørge Lars, om det her bare var en venlig gestus overfor en turist, eller om Lars havde intentioner om at lade det udvikle sig, men han besluttede sig for at lade være for ikke at ødelægge spændingen og måske også for ikke at få det svar, at det bare var til et par øller og så ikke mere. Han havde opbygget en massiv lyst til at se mere til Mats’ krop, men samtidig fornemmede han, at han var genert overfor Lars’ tilstedeværelse. Der var til gengæld ingen tvivl i Jespers sind om, at Mats havde lyst til mere end bare at drikke dansk øl.

Da Mats kom tilbage ind i stuen, havde de fortsat ikke vekslet et ord. Mats passerede bag om ryggen på Jesper, som havde sat sig i lænestolen igen. Jesper mærkede, at han standsede bag stolen og mærkede pludselig en hånd på sin skulder. Mats bøjede sig ind over ham og hviskede: – Jag måste få se dig naken.

Han satte sig over på sin plads i sofaen og drak af sin øl, som om ingenting var hændt. Lars så nysgerrigt på først Jesper så Mats, da Jesper øjensynligt ikke ville røbe, hvad Mats havde hvisket, men heller ikke Mats var særligt meddelsom.

– Ni köpte ingenting på Mens Shop. Har ni ingen porrfilmer?

– Om vi har nogen pornofilm? spurgte Lars for at få bekræftet, at han havde forstået spørgsmålet. – Jo, da. Nogle stykker.

Jesper anede faktisk ikke, at Lars havde pornofilm. Jesper havde gemt sin egen pornofilm bag sit tøj i skabet i soveværelset, og han havde ikke følt nogen grund til at nævne, at han havde den film. Det var ikke fordi han skammede sig over det, men på den anden side var det heller ikke noget, han var specielt stolt af, og måske gjaldt det samme for Lars.

– Har ni något ifrån Cadinot?

For første gang forstod Jesper ikke spørgsmålet.

– Fra Cadinot? spurgte Lars. – Nej, faktisk ikke. Jeg gider ikke betale mange hundrede kroner for en enkelt film. Jeg har kun købt film, der var på tilbud, og det plejer kun at være fra Falcon, Mustang eller Jocks – selvom det egentlig er samme selskab.

– Dom är okej, men alla är muskulösa männ utan ett enda hår på kroppen. I filmer från Cadinot finns kärlek, hår, naturliga killar och inte minst en handling.

– Hvad er der nu i vejen med muskuløse mænd? spurgte Jesper.

– Sätta på filmen du tycker best om, sagde Mats til Lars.

Lars tøvede, men rejste sig så og gik ind i soveværelset. Et øjeblik efter kom han tilbage med et videobånd i hånden, som han satte i videoen. Han greb fjernbetjeningen og stoppede videoen, der gik i gang automatisk, hvorefter han spolede båndet tilbage. Fjernsynet, der også tændte automatisk, viste en amerikanske film, som Jesper ikke kendte, selvom han kendte både den mandlige og den kvindelige skuespiller, der stod og talte sammen i et elegant kontor.

– Nej, inte Pierce Brosnan. Han är för straight, udbrød Mats, og Jesper kunne kun give ham ret men sagde ingenting.

Lars startede videoen inden båndet var spolet helt tilbage. Mats havde helt ret: Tre muskuløse, glatbarberede fyre var i fuld gang i et brusebad. De havde alle tre rejsning, og man kunne ikke være i tvivl om, at de alle tre var udrustet langt over gennemsnittet. Selv deres bagdele var rundere og mere velformede end nogen Jesper nogensinde havde set i virkeligheden.

Jesper måtte nærmest dreje hovedet af led for at kunne se billedet på skærmen fra lænestolen. Han drejede sig i sædet og trak det ene ben op under sig.

– Sätta dig hos oss, Jesper, sagde Mats og lagde hånden på sofahynden mellem ham selv og Lars.

Jesper var ikke sen til at rejse sig og gå over til sofaen. Der var ikke megen plads mellem dem, men ingen af dem lod til at ville flytte sig, så han lod sig falde ned imellem dem. Han blev lidt klemt mellem deres skuldre og lår, men alle lod til at være ganske tilfredse med at sidde så tæt. Jesper vidste ikke, hvor han skulle gøre af sine hænder, så han valgte det sikreste: at lægge armene over kors og lade sig synke ned i sofaen. Lars lagde straks sin hånd på Jespers lår uden at hans øjne forlod TV-skærmen, og et øjeblik efter mærkede Jesper også Mats’ hånd på sit andet lår.

Scenen skiftede. De tre fyre befandt sig nu i en stue, hvilket hverken gjorde tunger eller hænder mindre ivrige. Jesper havde for længst fået en rejsning, der kæmpede forgæves mod det stærke stof i hans jeans, og han ventede spændt på, om Mats ville tage initiativ til noget.

Ingen sagde noget, og de så alle på skærmen. De ventede tilsyneladende hver især på, at nogen skulle tage initiativet, eller også turde ingen af dem tage det første skridt

Jesper så ud af øjenkrogen, at Mats lagde sin ledige hånd hen over sin bule, og at han begyndte at massere den forsigtigt. Et øjeblik efter mærkede han Mats’ hånd vandre fra sit ene lår til det andet, hen over Lars’ hånd og helt over til det øverste af Lars’ lår. Jespers arme var stadig over kors, da Mats anden hånd gled hen over Jespers lår og lagde sig forsigtig hen over Jespers stenhårde bule. Jesper forsøgte at holde sin vejrtrækning i ro, da Mats forsigtigt knappede knapperne op og lod sin hånd glide indenfor.

Lars lod sin hånd glide op under Jespers bluse og begyndte at pirre hans ene brystvorte, mens den anden hånd blev liggende på Jespers lår. Jesper havde stadig vanskeligere ved at koncentrere sig om handlingen på TV-skærmen, efterhånden som hans erogene zoner blev stimulerede, så i stedet lukkede han øjnene og lod sige flyde med lystfølelsen.

Mats’ hånd gled indenfor elastikken i underbukserne og trak forsigtigt Jespers pik ud i det fri. Et suk af befrielse undslap hans læber, men det blev afbrudt af, at han måtte hive efter vejret, da han kort efter mærkede forhuden blive trukket tilbage og nogle læber lukke sig om pikhovedet. Han gættede på, at det måtte var Mats’ hånd, der holdt om roden, mens det var Lars, der lod sin tunge og sine læber lege med Jespers mest følsomme områder. Han mærkede, at Mats rejste sig, og han mærkede sine bukser og underbukser blive trukket af. Et øjeblik efter blev også blusen trukket af ham, så han nu kun var iført sokkerne.

Da han mærkede en tunge slikke op og ned ad skaftet, mens en anden tunge bearbejdede pikhovedet, måtte han åbne øjnene. Synet af to lækre fyre, der begge slikkede hans pik var næsten for meget for ham, og han mærkede de velkendte ryk ved pikroden. Lars mærkede det åbenbart også, for han standsede i sidste øjeblik, inden det var for sent. Han rejste sig i stedet og gik over til Mats, som han roligt begyndte at klæde af uden at forstyrre hans forehavende.

Efterhånden som mere og mere af hans krop kom til syne, blev det tydeligt, at han var lækker men uden at han var hverken muskuløs eller veltrænet. Jesper havde endnu ikke haft mulighed for at se, hvor veludrustet han var, men det fik han lejlighed til, da Mats lagde sig på ryggen på sofaen med hovedet i Jespers skød, så han kunne fortsætte med at slikke og sutte, og så Lars kunne få fri adgang. Han var mere veludrustet, end nogen anden Jesper havde set i levende live. Modellerne i filmen var givetvis mere veludrustede, men Mats’ lem virkede alligevel skræmmende stort så tæt på.

Jesper lod sin hånd glide ned ad Mats’ mave og greb om pikroden, mens Lars faldt på knæ ved sofaen og slugte Mats’ pik næsten ned til Jespers hånd. Synet var ophidsende, men Jesper mærkede alligevel et lille stik af en ukendt, ubehagelig følelse, da han så Lars’ nydelse over at slikke en fremmed pik. Han besluttede sig for at demonstrere sin ejendomsret. Han flyttede sig forsigtigt sidelæns, så Mats’ hoved gled ned på sofaen, og han selv kunne stille sig på alle fire ind over Mats. Mats gled lidt længere op i sofaen, så han kunne fortsætte med at slikke Jespers pik, mens Jespers læber samlede sig om Mats’ pik lige under Lars’. Han slikkede lidt, inden han skubbede sine læber mod Lars’, og de mødtes i et heftigt tungekys legende med Mats’ pikhoved imellem sig. Deres øjne mødtes. Jesper havde svært ved at tolke Lars’ udtryk på så kort afstand, men da han flyttede hovedet tilbage, så han et blik, der sagde: Vi behøver ham ikke, men lad os bare lege lidt. Jesper lukkede øjnene og lod følelsen af Mats’ tunge og læber fylde sig.

Fortsættes…