Vildfarelse – afsnit 69 – Tredje Juledag

Det bankede let på døren til gæsteværelset. – Så er klokken ni. Kan I så se at komme op! Mor har haft morgenmaden klar i et kvarter, og med Lars’ tempo i et badeværelse, kommer det jo nok til at tage lidt tid, inden I holder os med selskab.

Jesper hvor overrasket over, hvor tydeligt han kunne høre Marias stemme gennem døren, og han blev straks nervøs for, om familien havde kunnet høre hans og Lars’ natlige udfoldelser. Først flere timer efter, at de havde lagt sig i den samme seng, havde de lagt sig til at sove stadig i den samme smalle seng. Jesper var lidt radbrækket efter at have skullet dele de 90 centimeter med Lars, som var noget bredere end Sasha. Jesper morede sig lidt over sammenligningen, for der var ingen sammenligning.

Lars strakte sig, så dynen gled til side og afslørede hans nøgenhed. – Godmorgen, sagde han og gav Jesper et let kys. Hans morgenånde var markant, men i modsætning til med Sasha var det uden betydning.

Jesper lod hånden glide ned mellem Lars’ ben og tog fat om hans morgenjern. Fornemmelsen af at holde Lars’ mandighed i sin hånd fik det til at risle gennem Jespers krop, som det havde gjort alle de andre gange, han havde mærket Lars’ nøgenhed mod sin hud.

Lars stødte underlivet frem, så hans erektion føltes endnu hårdere og større. – Jeg glæder mig til vi kommer hjem. Så skal du få noget ordentlig pik, sagde han hviskende.

– Var det da ikke ordentligt i nat? spurgte Jesper drillende.

– Det er kun ordentligt, når man kan få lov til at stønne højt og til at råbe, når man kommer. Det er når man kommer, at man er mest fri og mest bundet. Man mærker friheden i hele kroppen, men samtidig er man fuldstændig bundet til det menneske, som man er sammen med. Og den fornemmelse skal råbes ud.

– Du vrøvler, sagde Jesper og kyssede Lars’ ene brystvorte.

– Det kan godt være, at det bare er mig, der har det sådan. Vi må hellere se at komme op, ellers har vi Maria stående her inde om fem minutter.

– Og? sagde Jesper. – Hun har vel set dig nøgen før?

– Åh, jo, og med jern på og det hele, men derfor kan man vel godt være lidt blufærdig.

– Har hun taget dig på fersk gerning? spurgte Jesper nysgerrigt.

– Ja, hvem er ikke blevet taget på fersk gerning. Det var godt nok mens jeg suttede den af på min første drengekæreste, så hun fik sig vist sit livs chok, da hun så hendes elskede storebror med en stiv pik i munden.

Jesper lo stille. – Men hvordan har du tænkt dig at komme ud på badeværelset uden at flashe den her, sagde Jesper og gled ned for at tage hans pik i munden.

– Stop, stønnede Lars. – Den kommer aldrig ned, hvis du fortsætter med det der.

Jesper kyssede Lars’ pik lige på spidsen. – Jo, hvis jeg fortsætter længe nok sagde Jesper og så frækt på Lars. – Jeg kan bare ikke lade den være, sagde han og kørte forsigtigt forhuden frem og tilbage.

– Mor bliver meget skuffet, hvis vi ikke kommer ud og spiser sammen med dem, og vi har altså brug for lidt goodwill fra den front.

– Ok, sagde Jesper og rejste sig. – Det er i orden, hvis jeg lige tager et bad først, ikke? spurgte han.

– Jo, selvfølgelig. Jeg venter på dig her, men skynd dig lidt, og find lige et eller andet at hænge foran den der, sagde Lars og pegede mod Jespers rejsning.

Jesper lagde dynen hen over Lars og sørgede for, at hans arme lå pænt ovenpå. – Og så hænderne pænt over dynen imens, ikke? sagde han moderligt.

Lars skubbede dynen af igen og satte sig op for at give Jesper et klask i den bare. – Se nu bare at komme af sted med dig, sagde han.

Jesper trak med besvær sine underbukser på. Bulen var ikke til at skjule, men Jesper samlede sin toilettaske og noget rent tøj sammen, som han holdt foran sig på det strategisk rette sted.

– Er jeg anstændig nok nu? spurgte Jesper med et frækt smil.

– Du bliver aldrig anstændig, uanset hvad du ifører dig, sagde Lars grinende. – Og du kan lige vove på at prøve på at blive det.

Jesper viste sin bule i underbukserne frem. – Pas på jeg ikke kommer og voldtager dig, hvis du lægger mere op til mig.

Han vendte sig om og holdt tøjet og toilettasken op foran sig igen. Stille åbnede han døren og bad til, at Maria ikke stod ude i gangen og ventede. Han kunne svagt høre resten af familien snakke ude i køkkenet, så han listede sig ud og hen mod badeværelset. Han slap uset der ind og låste døren.

Et øjeblik efter løb det varme vand beroligende ned over hans krop. Langsomt blev duften af Lars erstattet af Calvin Kleins parfume, og Jesper nød følelsen af frihed og livsglæde, der bredte sig ud i hele kroppen med det silende vand. Han kom i tanke om, at Lars havde bedt ham om at skynde sig, så han satte farten lidt op.

– o –

– Godmorgen, sagde Jesper da han kom ind i spisestuen i hælene på Lars. Han havde pakket sine ting, mens han ventede på, at Lars skulle bliv færdig på badeværelset. Maria havde haft ret: Lars var længe om det.

– Godmorgen, sagde resten af familien næsten i kor. Simon nøjedes dog med et grynt.

– Æggene er næsten kolde, sagde Gerda med en antydning af anklage i stemmen.

– Det gør ikke noget, skyndte Jesper sig at sige.

– Vi var lidt trætte, sagde Lars undskyldende og satte sig ved siden af Maria.

Jesper satte sig ved siden af Aksel, der var i fuld gang med et spansk rundstykke med ost og marmelade.

– Du ser også træt ud, sagde Gerda.

Jesper så på Lars og forsøgte at vurdere ud fra hans ansigtsudtryk, om der lå noget mellem linierne, men Lars fortrak ikke en mine.

– Var gæstesengen meget slem at sove på, Lars? spurgte Aksel da han var tygget af munden.

– Jeg sov ikke på gæstesengen, men briksen er så absolut ikke noget at råbe hurra for, selvom I har skiftet madrassen ud, svarede Lars.

– Lod du så Jesper sove på drømmesengen? spurgte Gerda bestyrtet.

– Narh, det er nu en gæsteseng og ikke en drømmeseng, sagde Aksel for at forsvare sit røverkøb fra Biva.

– Nej, sagde Lars uanfægtet til sin mor og forsatte med at slå hul på sit blødkogte æg.

Gerda så forvirret ud, mens Maria så op og lyste op i et stort smil. – Turtelduer, sagde hun blot.

Gerda rejste sig og gik ud i køkkenet. Jesper så spørgende på Lars, som blot trak let på skuldrene.

– Behøver du at gøre hende ked af det? hvæsede Simon uden at se op.

Lars og Aksel spiste uanfægtet videre, mens Maria så forbavset på Simon. Jesper forsøgte at lade som ingenting.

Lars lagde skeen fra sig og så hen på Simon. – Synes du ikke, at det er på tide, at hun ser kendsgerningerne i øjnene? Hun tror åbenbart stadig, at det bare er en fase, jeg skal igennem.

– Derfor behøver du vel ikke at smække det lige i synet på hende hele tiden, sagde Simon.

Lars så meget forbavset ud. – Hvad i alverden mener du med det? Bare fordi jeg fortæller, at vi delte seng i nat? Hvad er der så farligt ved det? Det har både du og Maria gjort utallige gange, men bare fordi det nu er Jesper, så smækker jeg det i synet på hende? Kan du ikke se det selv?

– Så, sagde Aksel stille. – Lars, du ved godt, at din mor har haft det svært, og hun har stadig ikke haft mod til at fortælle det til sine veninder.

– Hun har haft flere år, udbrød Lars.

– Ja, men det gør det ikke lettere, sagde Aksel.

– Jamen, du går da ikke og fortæller alle i omgangskredsen, at I stadig venter på, at jeg skal finde mig en sød pige og skaffe jer nogle børnebørn?

– Nej, men der er heller ikke så mange, som spørger.

Gerda kom ind i stuen igen med en termokande. – Kaffe? spurgte hun henvendt til Jesper.

– Ja, tak, svarede Jesper og løftede koppen foran sig.

Familien spiste videre i tavshed.

– o –

– Tak for denne gang, sagde Lars og gav sin mor et hurtigt knus.

– Selv tak, sagde Gerda.

Jesper gav Aksel hånden. – Tak fordi jeg måtte komme, sagde han hurtigt.

– Lars’ venner er altid velkomne, sagde Aksel med overbevisning.

Lars og Jesper byttede plads.

– Tak for god mad og husly, sagde Jesper og gav Gerda hånden.

– Velbekomme, sagde hun og gav Jesper et først løst men sekundet efter mere fast håndtryk.

Lars og Jesper gik ud af hoveddøren til den ventende bil med Maria bag rattet. Jesper åbnede bagdøren og smed sin bagage ind på bagsædet, hvor han også selv placerede sig.

Gerda og Aksel blev stående i døråbningen. – Jeg kan godt se, at du er glad, hørte Jesper svagt Gerda sige til Lars, inden Lars satte sig ind på forsædet. Da Lars havde smækket døren, spurgte Jesper forsigtigt: – Hvad mente hun?

– Det er mors måde at sige på, at du godt må komme igen.

Jesper lænede sig tilbage i sædet og vinkede hele vejen ud af indkørslen.

Fortsættes…