Vildfarelse – afsnit 53 – Hjemme hos Lars (III)

– Kom. Du skal se mit hemmelige sted.

Lars løb i forvejen. Jesper satte i løb efter Lars med øjnene rettet mod hans velformede balder, som han fik et glimt af, hver gang vinterjakken løftede sig lidt med hvert skridt. Jesper kunne slet ikke få sig selv til at tro på, at han havde været nøgen sammen med den lækre fyr, som løb foran ham. Det var nærmest uvirkeligt, og han kunne slet ikke forstå sit eget held.

– Hvor skal vi hen? råbte Jesper efter Lars.

– Det få du at se. Kom!

De løb hen over en græsplæne, der hist og her var dækket af sne. De nærmede sig nogle træer og buske, og lige pludselig drejede Lars skarpt til venstre og forsvandt ind i buskadset. Jesper fulgte efter, og befandt sig med et inde i en lille lysning mellem de store stedsegrønne buske, hvor Lars smilende stod og ventede på ham.

– Hvad siger du så? Mit helt eget gemmested.

Jesper så sig omkring. Jorden var trådt godt til, så helt Lars’ eget gemmested var det nok ikke, men man kunne ikke se ud, og med stor sandsynlighed var det heller ikke muligt at se ind.

– Plejer du at gemme dig her? spurgte Jesper drillende.

– Næh, men lad mig vise dig, hvad jeg bruger mit gemmested til, sagde han og trak Jesper hen til sig. Lars lagde begge armene om ham, og betragtede ham alvorligt.

Jesper rynkede brynene. – Du ser så alvorlig ud, sagde han.

Et smil bredte sig på Lars’ ansigt. – Tænk ikke det. Luk øjnene.

– Hvorfor det? spurgte Jesper undrende.

– Luk nu bare øjnene.

Jesper gjorde, som der blev sagt. Et øjeblik efter mærkede han Lars’ bløde læber mod sine, og med lukkede øjne lod han sig suge ind i drømmen om, at de nu var uadskillelige – nu og for altid.

– Hvad tænker du på? spurgte Lars, da deres læber skiltes længe efter.

Jesper smilede blot.

– Årh, kom nu! plagede Lars.

– Tænk ikke på det, sagde Jesper med et lille drillende smil.

– Ok, den var jeg selv uden om, sagde Lars smilende.

Inden Lars nåede at fuldføre sætningen, havde Jesper atter lukket hans mund med et kys. Deres hænder begyndte at gå på vandring hen over balderne, oppe under jakkerne og på de hårde buler, og deres åndedræt blev langsomt heftigere.

– Skulle vi ikke se at komme hjem i varmen? spurgte Jesper lettere stakåndet.

– Jeg har det ellers varmt nok, sagde Lars og begyndte at åbne Jespers bukser.

– Da ikke her, protesterede Jesper. – Der kan komme nogen.

– Nonsens. Jeg kender stedet her, og der kommer aldrig nogen, sagde han med et frækt smil og stak hånden inden for Jespers underbukser.

Jesper stønnede, da Lars tog et fast greb om hans pik, og han opgav straks videre protest. Lars standsede Jespers stønnen med et hedt kys, og lod sin tunge lege med Jespers.

Der lød en raslen i buskadset. Jesper stivnede, men Lars havde tilsyneladende ikke hørt noget.

– Hvad er der? spurgte Lars.

– Shhh, sagde Jesper, skubbede Lars’ hånd væk, og begyndte febrilsk at lukke sine bukser.

Lars kiggede rundt, men der var intet at se eller høre. Pludselig kiggede en lille dreng frem mellem et par buske. – Hvad laver I? spurgte han nysgerrigt.

Jesper havde akkurat nået at lukke sine bukser sekundet før.

– Leger gemmeleg, sagde Lars.

– Lad os gå, sagde Jesper.

Lars nikkede og gik forrest ud af buskadset. – Lad os komme hjem, sagde han. – Du fik vist aldrig set resten af lejligheden, vel? spurgte han med sit frækkeste smil.

– o –

Jesper havde kun lige sat sine støvler og hængt sin jakke fra sig i skabet, da Lars vendte sig mod Jesper og så alvorligt på ham. – Kom her, sagde han.

Jesper gik helt hen til ham. Lars lagde sin ene hånd om Jespers nakke, og trak hans ansigt ind mod sit for at give ham et let kys. – Jeg har lyst til dig, hviskede Lars. – Jeg har lyst til at mærke din dejlige krop mod min.

Jesper kunne ikke vente længere. Han begyndte at trække blusen af Lars, som beredvilligt hjalp til. Lars tog blusen ud af hænderne på Jesper og smed den på gulvet. Grådigt hev han blusen af Jesper for straks efter at åbne hans bukser.

Et øjeblik efter stod de i entréen kun iført underbukser og sokker – begge tydeligvis ophidsede. Lars satte sig på hug foran Jesper og trak hans underbukser af. Jesper trådte ud af underbukserne, og Lars benyttede lejligheden til at trække sokkerne af ham. Sekundet efter lod han Jespers pik glide ind imellem sine læber.

Jesper sukkede. – Skulle jeg ikke se soveværelset? spurgte han stakåndet.

Lars rejste sig, tog hans hånd og førte ham ind i soveværelset.

– o –

– Du, skulle vi ikke se at få noget at spise? spurgte Lars med et smil på læben.

De lå nøgne ansigt mod ansigt på Lars’ seng; udmattede efter timers nydelse af hinandens kroppe. Jesper havde følt en tryghed, en nærhed og en intensitet, som han aldrig tidligere havde følt, sammen med noget andet menneske, og hans følelse ved at ligge her hos Lars kunne spores i hans salige smil.

De havde begge været ved at komme igen og igen, men de havde på skift stoppet hinanden for at trække nydelsen ud så længe som muligt, og til sidst var de kommet næsten samtidig, mens Jesper sad overskrævs på Lars.

Jesper lod sin hånd glide hen over Lars’ ru kind. – Det lyder som en god ide. Jeg kunne spise hvad som helst lige nu.

Lars kyssede Jesper. – Fint, for jeg er altså ikke nogen særlig dygtig kok. Nej, ved du hvad vi gør? Vi ringer efter noget mad. Øjeblik. Rør dig ikke ud af stedet, sagde Lars truende.

Jesper betragtede Lars, mens han sprang ud af sengen og med spændstige skridt gik ud i køkkenet. Han kom tilbage et øjeblik efter med en kulørt folder i hånden, som han åbnede, mens han igen lagde sig på sengen.

– Hvad har du lyst til? spurgte han, mens han læste menukortet. – Pizza, kebab, shawarma, sandwichs?

– Pik, sagde Jesper og lod sin hånd glide fra Lars’ bryst ned til hans slappe pik, som stadig var fugtig af hans sperm.

Lars daskede Jesper over hånden. – Du har fået rigeligt pik for nu. Den kan da ikke blive ved. Koncentrer dig, sagde han drillende.

Jesper lagde sig helt tæt ind til Lars, så han kunne læse med. – Lad mig se. Hmm, deep pan pizza. Det lyder godt. Dem med kryds ved, er det din favoritter?

– Nej, det var Thomas’ favoritter, sagde Lars med en bitter undertone.

– Ser du ham stadig? spurgte Jesper og håbede på et klart nej.

– Jeg støder på ham nu og da. Han er ikke flyttet så langt væk. Tjah, faktisk er han slet ikke flyttet rigtigt, for der er faktisk nogle af møblerne, der er hans, og lige nu bor han hos den bitch til Lotte – hende, som jeg fandt ham sammen med. Nå, ham gider jeg altså ikke tænke mere på. Har du fundet ud af, hvad du vil have?

– Ja, jeg tager en deep pan Hawaii.

– Hvis jeg nu tager en deep pan Mexicana, kan vi så ikke dele?

Jesper fangede Lars’ blik. – Jeg vil dele alt med dig, sagde han, og fornemmede med det samme, at han havde overskredet en grænse, som han selv havde defineret.

Lars så ud som om, han havde lyst til at sige noget, men han tav og gav Jesper et hurtigt kys, inden han vendte sig rundt og greb telefonen.

– o –

Det ringede på døren. Jesper og Lars lå stadig nøgne i sengen, så Lars skyndte sig at gribe sine underbukser og en t-shirt, som han hurtigt trak på. – Jeg havde ikke lige regnet med, at det ville gå så hurtigt. Hvor er mine penge nu?

Lars rendte rundt i soveværelset, køkkenet og stuen, før han fandt sin pung og gik ud og lukkede op.

Jesper stod op og begyndte at lede efter sit tøj. Lars havde lagt det i en bunke på en stol sammen med sit eget. Da Jesper havde fundet sine underbukser og havde taget dem på, kom Lars ind i soveværelset igen, og han gik straks hen og omfavnede Jesper og gav ham et kys.

– Du behøver ikke at tage mere tøj på, sagde Lars. – Her er rigeligt varmt, sagde han og tog t-shirten af igen. Lad os så få noget at spise.

Han skubbede Jesper ind i spisestuen, mens han hentede tallerkener, glas og bestik. – Hvad vil du have at drikke? spurgte han. – Jeg har øl og sodavand – og vand selvfølgelig.

Lars hentede cola, som Jesper havde spurgt efter. Jesper kunne stadig ikke holde øjnene fra Lars, mens han halvnøgen gik frem og tilbage i lejligheden. Da Lars kom tilbage med flasken, satte de sig til at spise.

Jesper havde lyst til at spørge til Lars’ job, hans familie, hans interesser og alt andet, som kunne vise lidt mere om, hvem Lars egentlig var, men han opgav det på forhånd ved tanken om, hvor tydeligt det ville vise, hvor lidt han egentlig kendte til Lars. Jesper nøjedes med at spørge til Dorthe, og det viste sig hurtigt, at hun og Lars havde et forhold som to slyngveninder. Ud over at de tog i byen sammen, havde de været på ferie sammen, og før Lars havde mødt Thomas, havde han altid haft Dorthe med til familiefester, for at han ikke skulle kede sig alt for meget blandt de gamle tanter og onkler, som han sagde.

– Bliver du til i morgen tidlig? spurgte Lars pludselig midt i en snak om omfanget af hans familie i det midtjyske.

Der var ikke noget, Jesper hellere ville, men han havde hverken tøj eller toiletartikler med sig, og det følte han ikke, at han kunne klare sig uden. – Jamen, jeg har jo ikke noget som helst med?

– Du er velkommen til at låne af mig, selvom du nok er nødt til at have dine egne bukser på. Mine er nok lige et nummer eller to større. Det er på grund af, at der skal være plads til min fantastisk flotte og muskuløse mave, sagde Lars med tyk ironi i stemmen, mens han trak maven ind, rettede sig op og spændte musklerne. Jesper syntes, at Lars virkelig havde en fantastisk flot og muskuløs mave.

– Du har sgu’ da en lækker mave, sagde Jesper og lød lidt misundelig.

– Det er grimt at lyve, sagde Lars forurettet og klappede sig på maven. – Jeg kunne sagtens lige smide et par kilo eller fem.

– Du skal ikke smide et gram, sagde Jesper overrasket over, at Lars virkelig lod til at mene det. – Du er perfekt, som du er.

Lars rejste sig og gik over og gav Jesper et stort vådt kys. Han smagte lidt af både pizza og cola. – Du er fandeme dejlig, sagde Lars og så Jesper dybt i øjnene. – Selvom du lyver, tilføjede han smilende, inden han vendte sig og gik over til sin plads igen.

– Kan du ikke bare køre forbi din lejlighed, inden du tager på arbejde, og skifte tøj? spurgte Lars.

Jesper nikkede med munden fuld af mad. Han glædede sig allerede til at vågne ved Lars’ side på en ganske almindelig mandag morgen, der på ingen måde ville være almindelig.

Fortsættes…