Vildfarelse – afsnit 5 – Prøverummet

– Godmorgen. Sasha strakte sig på lagenet og vente sig mod Jesper. Vækkeuret havde ringet højt men ikke særligt længe, for Sasha var vågnet ved det første bip, som hun plejede. Hun skulle op først, for det tog hende som regel en hel time at komme på arbejdet, men tøjbutikken, som Jesper arbejdede i, lå kun et kvarters gang fra deres lejlighed.

– Godmorgen, sagde han. Han lå stadig med lukkede øjne. Jesper havde næsten ikke sovet hele natten, men havde spekuleret og forsøgt at få alle de forbudte tanker og følelser på plads. Tankerne blev konstant forstyrret af billeder af nøgne mænd fra pornovideoen, han havde set i smug. Han havde ikke fået styr på tankerne, men han havde forstået én vigtig ting – han var nået til en erkendelse: han ville aldrig nogensinde kunne fortælle Sasha om sine følelser og tanker. Det var en erkendelse, der gjorde ham ulykkelig. Sasha var hans bedste ven. Hun var den, han kunne dele alle sine oplevelser, glæder og sorger med, men netop hans dybeste og inderste følelser, som han endnu ikke havde sat ord på, kunne han aldrig dele med hende.

Sasha lagde sin arm om ham. Den gled ned langs han ryg til balderne, greb fat, gled hen over hoften, ned over maven og ned til hans erigerede lem.

– Kampklar fra morgenstunden, sagde hun.

– Selvfølgelig, sagde han. Han vidste, at han måtte lyve nu. – Fordi jeg har drømt om dig.

– Pjat, du har drømt om Susan. Jeg har set, hvordan I sad og udvekslede hemmeligheder til klubfesten. Jeg kan lige forstille mig, hvordan hun ser ud i en våddragt. Mændene ville virkelig få problemer med pladsen til begejstring i dykkerudstyret.

– Årh, hold op – så lækker er hun da ikke. Jesper prøvede at forestille sig Susan nøgen, men billedet, der dukkede op, var af Brian og hende i sengen. Han forestillede sig Brians perfekt formede bagdel bevæge sig op og ned, mens hans muskler arbejdede. – Du er da langt smukkere end hun. Jesper behøvede ikke at lyve, for han mente faktisk, at Sasha var smukkere end Susan. Måske ikke, hvis man kun så på det ydre, men Sasha havde en varme og en udstråling, som Susans kolde ydre ikke kunne hamle op med.

– Og hvad koster det så? Hun smilede spøgefuldt. – Jeg regner ikke med, at den slags komplimenter er gratis?

– Årh, du ved da, at jeg mener det. Jesper lagde sin arm hen over hende og trak hende ind til sig. Han kyssede hende blidt på skulderen. – Jeg er nødt til at stå op nu, sagde han og rullede rundt. Han svang hurtigt benene ud af sengen, strakte sig, og gik ud på badeværelset. Han stillede sig foran spejlet og betragtede sig selv. Var der noget bøsset over ham i det hele taget? Han kunne ikke få øje på noget feminint overhovedet – hans lidt markerede ansigt, det mørke kortklippede hår, skægstubbene, den almindelige, maskuline kropsbygning med en smule hår omkring brystvorterne og en hel del under navlen og kun antydningen af lidt mave – det hele signalerede heteroseksuel mand. Måske er biseksuelle mænd mere maskuline? – Jeg er biseksuel, men jeg kan styre det, tænkte han. – Jeg behøver ikke at leve den side af mig ud. Sasha er alt for mig, og jeg vil aldrig svigte hende, men jeg vil heller ikke fortælle hende om det. Hun vil ikke kunne forstå det, og jeg vil ikke kunne bære, at miste hende på grund af en seksuel lyst. Hun er alt for – ja, hvad hedder det egentlig – snerpet er for stærkt et udtryk, men hun foretrækker jo at elske i skæret af stearinlys, og det mest avancerede, hun nogensinde har foreslået, er jeg skulle prøve at tage hende bagfra.

Jesper huskede, at hans pik havde strejfet hendes bagerste hul, da han skulle trænge op i hende, og hun var stivnet totalt, indtil hun havde hjulpet ham ind det rigtige sted. Billedet af hende på alle fire foran sig ændredes pludselig til at forestille Brian på alle fire. Rejsningen lod ikke vente på sig, men han viskede hurtigt billede ud og tænkte på, hvad han skulle nå i løbet af dagen. De havde lige fået nye varer i butikken, som skulle mærkes og lægges på plads. – Jeg er biseksuel, men jeg kan styre det, gentog han for sig selv.

Han stod længere end han plejede under bruseren. Det varme vand skyllede ned over hans krop og gav ham sitrende følelser over hele kroppen. Han sæbede sig langsomt ind og forestillede sig, at det var Brians hånd. Han undgik sit erigerede lem men gav sig derimod god tid med ballerne og revnen mellem dem. Han lod en enkelt finger glide ind, og han mærkede straks ringmuskelen reagere, men det var slet ikke ubehageligt. Den ene finger blev til to og med besvær til tre. Det bankede på badeværelsesdøren.

– Kan jeg komme ind? Sasha tog fat i dørhåndtaget og drejede det langsomt.

– Nej, vent, der er vådt over det hele, skyndte Jesper sig at råbe. – Jeg er færdig lige straks.

– Ok. Jesper kunne høre hende gå. Han åndede lettet op. Han havde ikke lyst til at forklare hende sin erektion igen. Han skyndte sig at skylle sæben af sig, og lukkede for vandet. Erektionen ville ikke forsvinde, men med magt tvang Jesper sig til at tænke på butikken og dagens opgaver. Den var næsten faldet helt, da han gik ind i soveværelset for at klæde sig på.

– o –

– Gudskelov, at det allerede er fredag. Søren var dårligt kommet ind af døren til baglokalet i butikken, før han smed sig stønnende på en stol. – Jeg kan næsten ikke vente til at komme af sted. Jeg har fortalt, at jeg skal hjem til mine forældre i weekenden, ikke?

– Jo, sagde Jesper, mange gange. Du tager toget i aften klokken syv, og så er du hos dine forældre omkring klokken elleve.

– Og så skal jeg direkte i byen med min ekskæreste og nogle af de gamle venner. Det bliver fedt at komme i byen i Århus igen. Jeg har ikke været der i årevis. Der er garanteret mange af de samme, som stadig hænger i baren, grinede Søren.

– Hvor plejede I at gå i byen?

Søren tænkte lidt. – Det bare et lille sted i Jægergårdsgade, men alle mine venner plejede at komme der. Har du været der?

– Nej, jeg har aldrig været i byen i Århus, og jeg ved ikke lige, hvor Jægergårdsgade ligger. Er det i nærheden af rådhuset?

– Du må tage med en gang, så skal jeg vise dig det. Jeg tror helt sikkert, at du vil synes, at det er et fedt sted. Søren rejste sig og smed Sand jakken på stumtjeneren.

– Fint nok, men jeg kommer altså ret sjældent til Århus. Men måske en gang.

De gik ind i butikken, hvor Bjarne var ved at låse hoveddøren op. – Jesper, går du i gang med at mærke varer? spurgte han.

– Jeg begyndte jo allerede i går. Jesper gik i gang med at åbne de sidste kasser, han ikke havde nået at åbne dagen før. Der gik ikke lang tid, før hans tanker begyndte at kredse sig om nattens begivenhed. Han så igen billedet af de to maskuline fyre og deres store rejsninger, mens den ene blev bollet af den anden. Jesper prøvede at forestille sig selv i begge roller, men det virkede underligt uvirkeligt. Ville det være at bedrage Sasha, hvis han prøvede at have sex med en mand? Der ville jo ikke være nogen følelser indblandet. Det var kun for at prøve at have sex med en mand – ikke andet. Men hvordan? Hvordan kommer man i kontakt med andre fyre, som har de samme lyster? Jesper var overbevist om, at han ikke ville have noget med en bøsse at gøre, men hvis bare han kunne finde en anden biseksuel fyr, som havde de samme lyster og behov. Turde han prøve en kontaktannonce i Søndagsavisen? Han havde flere gange set annoncer med “Fyr søger fyr”, og han havde læst dem med stor nysgerrighed. Den første annonce havde han set ved et tilfælde, men siden havde han flittigt studeret kontaktannoncerne i smug. Nej, under ingen omstændigheder. Ingen kontaktannoncer. Så skulle avisen jo have hans navn og adresse, og det ville han under ingen omstændigheder risikere. Men hvad så?

– Jesper, gider du lige tage dig af en kunde? Bjarne pegede diskret hen mod døren, hvor en mand var på vej ind. – Søren er optaget af kunder.

Jesper lagde saksen fra sig og gik hen mod manden. Han var lidt ældre end Jesper – lige omkring de tredive – men han så godt ud. Under jakken havde han en stram t-shirt, der fremhævede konturerne af hans bryst.

– Hvad kan jeg hjælpe med? spurgte Jesper.

– Jeg har fået nyt arbejde, så jeg skal bruge noget nyt tøj – noget med jakke og slips.

Jesper gik over mod væggen med jakkesættene i mellemprisklassen. – Var det sådan noget du havde forestillet dig? spurgte Jesper og pegede på de sorte Bertoni jakkesæt.

– Tjahh, sikkert. Jeg har altså ikke forstand på sådan noget tøj. Jeg foretrækker bare mine t-shirts, men den nye chef forlanger jakke og slips – hver dag.

– Så er de her nok det rigtige. Du får både jakke og bukser for 1.995, og de krøller ikke.

– Det er sgu’ dyrt. Er det prisen?

Jesper havde haft det på fornemmelsen. – Ja. Hvis du køber noget billigere, sidder det forfærdeligt, eller også krøller det af h. til.

– OK, så lad mig prøve det.

– Har du en skjorte til? spurgte Jesper velvidende, at det var meget usandsynligt.

– Nej, det må jeg også ha’ – men ikke den dyreste, vel? Og så et slips. Foreslå bare noget.

Jesper gik over til disken og hentede et målebånd. – Jeg skal lige måle din skjortestørrelse. Jesper lagde målebåndet om halsen på ham. Jesper kunne mærke varmen fra hans krop og det påvirkede ham mere, end han var vant til. – Det ligner en 42. Kender du din buksestørrelse? Er det en 34?

– Jahh, det tror jeg nok.

– Så skal vi nok have fat i en størrelse… Jesper fortrød straks, at han ikke bare målte efter. – Jeg kan lige måle efter, skyndte han sig at sige. Jesper stak armene ind under hans jakke og lagde målebåndet omkring hans talje. – Ja, vi skal nok have fat i en størrelse 52.

Jesper tog et sort jakkesæt i størrelse 52 og gik hen til skjorterne. – Hvilken farve vil du have skjorten i? Den vinrøde ville være virkelig flot, og så med et slips i en mørkere nuance til.

– Jeg havde nu bare forestillet mig, at den skulle være hvid, men den grå dér er meget flot.

Jesper greb en mørkegrå Maestro skjorte i størrelse 42 og gik hen og tog et slips, der matchede. – Prøverummet er her ovre. Vil du gerne prøve det hele, eller vil du nøjes med jakkesættet?

– Jeg prøver det hele. De gik begge hen i hjørnet til prøverummene. Jesper holdt gardinet til side, så han kunne komme ind og hængte jakkesættet op på krogen i rummet

– Du kan lige prøve bukserne, så kommer jeg med skjorten om et minut. Jesper gik hen til disken, fjernede nålene fra skjorten og gik tilbage til prøverummet. Han trak forsigtigt gardinet lidt til side. Fyren stod i bar overkrop og var ved at lukke bukserne. Hans bryst og mave var mere muskuløst end Jesper havde anet gennem t-shirten.

– Her er skjorten. Passer bukserne?

– Ja, det gør de faktisk. De virker lige en anelse store, men jeg er jo vant til at gå i forholdsvis stramme jeans.

Jesper kunne ane konturerne af hans bule i bukserne. Det var vist ikke småting, han havde gemt i de boxershorts. Jesper havde en næsten uimodståelig trang til at røre ved ham – til at tage fat om hans bule og hans balder.

– Vend dig lige om, så jeg kan se, hvordan de sidder bag på. Fyren drejede sig en halv omgang. Jesper tog forsigtigt fat i linningen.

– De sidder præcis som de skal. Hverken for stramt eller for løst. Jesper kunne mærke hans muskler i den nederste del af ryggen. Der var ikke et gram fedt at mærke. Jesper tog mod til sig og lod hånden glide ned over den ene balde.

– De falder perfekt på bagdelen. Fyren lod sig slet ikke bemærke med det. Jesper satte sig på hug for at se benlængden.

– De er lige en anelse for lange. Jespers ansigt var lige ude for hans velformede bagdel. – Jeg sætter lige en nål i. Øjeblik. Jesper gik ud og hentede en nålepude. Han bukkede sig ned og tog fat i buksebenet.

– Så, nu kan du prøve skjorten og jakken. Fyren tog skjorten på, knappede knapperne og åbnede bukserne for at stoppe skjorten ned. Jesper rejste sig, tog jakken og holdt den for ham. Fyren stak lidt kejtet armene ind, Jesper gav ham jakken på og rettede lidt på den. Han så godt ud i jakkesæt. Det var bare synd, at jakken skjulte hans bagdel. Skjorten kunne dog ikke helt skjule hans muskuløse bryst.

– Det ser godt nok ud, sagde fyren. – Klæder det mig?

– Meget. Man skulle tro, at du aldrig havde gået i andet. Jesper tog slipset og holdt det op foran skjorten. – Det passer også godt til.

– Ja, det ser ok ud. Hvad koster det?

– Det hele koster 2.699. Det er faktisk billigt i forhold til kvaliteten.

– Ok. Hvad med bukserne? Lægger I dem op for mig?

– Selvfølgelig. Det plejer at koste 80 kroner, men hvis du tager sættet, får du det gratis. De kan være færdige til på tirsdag.

– Jeg skal egentlig bruge det på mandag, men hvis det ikke kan blive før…

– Jeg skal prøve og se, hvad vi kan gøre.

– Ok. Jeg tager det. Fyren begyndte at tage jakke og skjorte af.

– Fint, sagde Jesper og satte sig på hug for at holde om buksebenene med nålene.

– Så, nu kan du tage bukserne af, men pas på nålene. Jesper forblev på hug. Han ville ikke gå glip af et lovende syn. Fyren åbnede bukserne og trak dem forsigtigt ned. Hans balder blev om muligt mere velformede, da han bukkede sig lidt forover – lige ud for Jespers ansigt. Trangen til at sætte tænderne i var stor. Han steg ud af bukserne, og Jesper samlede tøjet sammen. Fyren vendte sig om, og Jesper kunne ikke lade være med at lade blikket glide ned på hans boxershorts. Bulen var lidt større end før. Fyren smilede.

– Det er helt i orden med mig, men jeg er altså kun til piger.

Jesper tabte underkæben. Han gloede på fyren med åben mund, og søgte forgæves efter noget at sige. Hvad mente han? Kunne han læse tanker? Havde Jesper gjort noget, der kunne have røbet ham? Var det berøringen af balden? Havde han alligevel bemærket det? Jesper turde slet ikke spørge, hvad fyren egentlig mente.

– Du ser ellers sød ud. Kan jeg betale med MasterCard? spurgte fyren stadig smilende.

Med en kraftanstrengelse tog Jesper sig sammen. – Ja, selvfølgelig. Jesper skyndte sig hen til disken og begyndte med rystende hænder at folde skjorten og jakken sammen. Da han havde lagt det hele, bortset fra bukserne, i en plasticpose kom fyren ud af prøverummet, og stak Jesper plastickortet. Jesper turde ikke se på ham, men klarede betalingen uden at kigge op. Da fyren havde skrevet under og fået kvitteringen, tog Jesper posen, og holdt den op i hjørnerne. Fyren standsede op lige før hånden nåede hanken. Jesper så tøvende op, og mødte fyrens smilende øjne.

– Du må altså ikke tro… Jesper vidste ikke, hvordan han skulle fuldføre sætningen. – Du må undskylde hvis…

Fyren afbrød. – Jamen, det gør ikke spor. Det er helt fint med mig. Jeg er da smigret. Hvornår kan jeg hente bukserne? Han tog posen.

– På mandag efter 15. Jesper søgte efter et eller andet at sige, men han var sikker på, at uanset hvad, han sagde, ville han ikke kunne overbevise fyren om, at han ikke havde følt sig tiltrukket af ham.

– Perfekt. Vi ses på mandag. Fyren drejede på hælen og gik med spændstige skridt ud på gaden. Jesper så længe efter ham. Bjarne kom hen til disken fulgt af et ældre ægtepar.

– Må jeg lige komme til? spurgte Bjarne.

Jesper vågnede af sine tanker. – Ja, selvfølgelig. Han skyndte sig hen til kasserne med de nye varer. Hans forvirring var kun blevet større. – Shit, sagde han stille for sig selv.

Fortsættes…