Vildfarelse – afsnit 46 – Lykkelig

Jesper vågnede og mærkede med det samme, at han ikke var alene i sengen. Selvom han ikke åbnede øjnene, fornemmede han, at det stadig var mørkt. Han vidste med det samme, at han var glad, men der gik et øjeblik, før han blev bevidst om, at det var Lars, der lå ved hans side under den samme dyne, og at det var derfor, han havde den følelse, som han kun en sjælden gang imellem havde – en følelse af at livet var smukt og dejligt, og at det bare ikke kunne blive bedre. Han havde som regel kun den følelse, når han betragtede en smuk solopgang, når han lod sig svæve væk til musik, eller når han var nyforelsket.

Jespers hånd strejfede Lars’ hofte, og han fik bekræftet, at Lars stadig var nøgen. Han lod forsigtigt hånden glide henover hoften, op over maven og op til hans behårede bryst, hvor han lod den hvile henover den ene brystvorte. Lars brummede i søvne. Jesper lagde sig veltilfreds til at sove igen, selvom den svævende fornemmelse i brystet truede med at holde ham vågen.

– o –

Jesper vågnede ved et kys på munden. Han nåede ikke at reagere, før læberne forlod hans. Der gik et øjeblik, før han atter mærkede læber mod sine, og denne gang svarede hans læber igen. Han åbnede forsigtigt øjnene og så ind i Lars’ smilende øjne.

– Godmorgen, sagde Lars næsten hviskende og smilede så tæt på Jespers ansigt, at deres næser næsten rørte ved hinanden.

– Godmorgen, sagde Jesper og mærkede atter den svævende fornemmelse i brystet. Han løftede armene og trak Lars’ ansigt helt hen til sit. Kysset var langt, varmt, dybt, frækt og kærligt på samme tid.

– Skal du sove mere? spurgte Lars.

– Nej, hvad er klokken? spurgte Jesper med søvnig stemme.

– Den er elleve.

– Har du været vågen længe.

– I flere timer. Jeg har bare ligget her og betragtet dig.

– Løgner, sagde Jesper leende og lod sin hånd glide ned af Lars’ ryg til hans ene balde, som han gav et lille slag.

– Uhm, hårdere, sagde Lars. – Jeg vidste ikke, at du var til den slags.

– I lige måde. Du er vist fuld af overraskelser, sagde Jesper og kælede for Lars’ balder.

– Bare vent. You ain’t seen nothing yet, sagde Lars alvorligt.

Jespers smil blegnede lidt. Det lød næsten som en trussel, og i det samme kom Jesper i tanke om, at han stadig ikke havde fået svar på, om Lars havde et forhold til en.

– Rolig, sagde Lars og smilede stort. – Jeg mente bare, at vi ikke kender hinanden så godt endnu, vel?

– Nej, sagde Jesper og kunne atter smile. – Men jeg glæder mig til at undersøge dig fra top til tå.

– Det lyder lovende. Hvad venter du på? spurgte Lars og trak dynen til side.

Jesper lo og skubbede Lars væk og om på ryggen. – Jeg venter på, at du skal spørge pænt.

Jesper skubbede dynen helt væk og satte sig overskrævs henover Lars’ mave. Han tog fat i Lars hænder og holdt dem fast mod madrassen over Lars’ hoved.

Lars lod som om, han gjorde modstand. – Nej, du må ikke! Slip mig, sagde han med pigestemme.

Deres øjne mødtes og Jesper kunne ikke modstå fristelsen til at kysse Lars’ læber. Jesper slap Lars’ hænder og holdt om hans hoved. Lars lod sine hænder glide ned over Jespers ryg fra skuldrene til balderne og igen op til nakken. Jesper mærkede noget mod sin ene balde, der hverken var en hånd eller et ben.

– Hvad er det? spurgte Jesper med påtaget forargelse.

– Hvad er hvad? spurgte Lars uskyldigt.

Jesper lod sin hånd glide fra Lars’ lår ind mellem hans ben uden at vende sig om. Han fastholdt Lars’ blik mens han tog et fast greb om Lars’ pik. – Det er den her, jeg mener, sagde Jesper anklagende. Jesper kom i tanke om, hvad Chrisser havde sagt om Lars’ pik, og han var slet ikke i tvivl om, at Lars var bedre udrustet end de fleste.

– Det kender jeg ikke noget til, sagde Lars engleblidt.

– Det må jeg vist hellere undersøge nærmere, sagde Jesper og rejste sig op på knæ.

Lars greb i det samme ud efter Jespers g-streng og trak den ned så langt den kunne komme for Jespers spredte ben. – Orv, sådan en har du også! udbrød Lars med teatralsk forbavselse.

Jesper følte sig ikke det mindste forlegen over sin pludselige nøgenhed. Han rejste sig op i sin fulde højde i sengen og trak g-strengen helt af.

– Kom her, smukke, sagde Lars og rakte ud efter Jesper.

Jesper tog Lars’ hånd og satte sig overskrævs over Lars’ lår. Lars trak Jesper ned over sig og holdt om ham.

– Jeg er vild med dig, sagde Jesper. Han havde egentlig lyst til at fortælle Lars, at han var forelsket i ham, men han frygtede, at det var for tidligt, og at det ville kunne skræmme Lars.

Lars smilede og kyssede Jesper inderligt. – Du er sød, sagde Lars, og i en pludselig bevægelse skubbede han Jesper om på ryggen. Lars lagde sig halvt henover Jesper og kyssede hans mave. Han lod sin tunge glide fra navlen op til brystet, mens hans hånd søgte ned mellem Jesper ben.

Bølger af velvære skyllede ind over Jesper, og han stønnede svagt. Lars gled længere ned og Jesper mærkede pludselig en tunge, der gled op og ned af skaftet. Det var tydeligt, at Lars var erfaren i at sutte pik, og da han slugte Jespers pik til roden, var Jesper lige ved at komme. Lars’ hænder var samtidig overalt på Jespers krop, men da Lars nulrede Jespers brystvorter og masserede hans pikhoved med tunge og læber, kunne Jesper ikke længere holde sig tilbage. Lige inden Jesper skød de første dråber sperm af, trak Lars hovedet til sig og spillede kyndigt Jespers pik, til han havde skudt hele sin ladning af.

Stønnende lå Jesper og nød den totale tilfredsstillelse brede sig i hele kroppen. Lars kravlede op, så han lå ved siden af Jesper, og gav Jesper et hedt kys. Jesper havde slet ikke lyst til at holde op med at kysse Lars, men han havde lyst til at gengælde, hvad Lars netop havde gjort ved hans krop.

Jesper rakte ud efter et papirslommetørklæde i natbordsskuffen. Han var nødt til at fjerne det værste sperm fra sin mave, så det hele ikke løb ud på lagenet. Lars greb lommetørklædet og fjernede selv det værste. – Et til. Der er temmelig meget, sagde Lars med et stort smil.

Jesper rakte ham endnu et lommetørklæde, og så snart Lars så ud til at være færdig, satte Jesper sig op. Han kyssede Lars fra halsen og ned til navlen, mens Lars stadig sad på hug. Han skubbede Lars tilbage, så han igen lå på ryggen, og så han kunne betragte Lars’ krop. Hans store pik lå op ad maven. Jesper kunne ikke holde sig tilbage, så han bøjede sig over Lars og lod langsomt sin tunge glide fra det nederste af Lars’ nosser til spidsen af hans pik. Lars sukkede veltilfreds.

Jesper gav sig god tid til at nyde Lars’ krop. Han kælede, kyssede og slikkede hver en centimeter, og Lars var absolut ikke upåvirket. Jesper nød sin indflydelse på Lars, og da Lars langt om længe kom i munden på Jesper, var han nærmest stolt. Lars skubbede Jesper væk, da spermen kom, men Jesper nåede at få det første skud i munden.

– Du må ikke sluge det, stønnede Lars.

Jesper beholdt spermen i munden, mens Lars kom i voldsomme stød og skød sperm ud over sig selv og lidt på lagenet. Da hans stønnen dæmpedes slap Jesper hans pik og tog et par papirlommetørklæder. Han spyttede spermen ud, han havde i munden, og tørrede det værste af Lars’ mave.

– Du kunne godt trænge til et bad, sagde Jesper leende.

– Lugter jeg da? spurgte Lars med et grin og gav Jesper et smækkys.

– Du er måske lidt klistret.

– Kom, sagde Lars og tog Jespers hånd. Lars trak Jesper ud på badeværelset.

Ude på badeværelset tændte Jesper for vandet og ventede på, at det blev den rette temperatur, mens Lars kærtegnede hans ryg og balder.

De vaskede og kyssede hinanden, og der gik ikke lang tid, før de begge havde rejsning igen. De badede så længe, at huden på fingrene rynkede, og selv da Jesper slukkede for vandet blev de stående tæt omslynget.

Jesper greb et rent håndklæde til hver af dem og de begyndte at tørre hinanden på skift.

– Du har en dejlig krop, sagde Lars og satte sig på hug foran Jesper. Han drejede Jesper rundt og kyssede og slikkede hans balder. Tungen gled ind mellem balderne, og Lars skubbede Jesper forover, så han bedre kunne komme til. Han spredte balderne med hænderne og lod tungen lege omkring hullet. Da Jesper mærkede tungen presse mod sit hul, bukkede han sig yderligere lidt forover.

Et øjeblik efter lå de atter i sengen.

– o –

Klokken var 16, da Jesper lå alene tilbage på sengen og lyttede til lydene af Lars i badet. Der var kun to timer, til han skulle være til sin mors fødselsdag, men han ville hellere komme for sent end at smide Lars ud. Han ville nyde hvert sekund, han kunne få.

De havde elsket i timevis og ingen af dem kunne tilsyneladende få nok af den anden, og selv efter at de begge var kommet tre gange og alle tre gange næsten i hinandens munde, havde de ligget og kælet og småsnakket. Jesper kunne slet ikke huske, hvornår han sidst var kommet tre gange på samme dag, men det var i hvert fald ikke sket, så længe han havde kendt Sasha.

Jesper lå og spekulerede på, om han skulle spørge Lars om, hvem Kim var, og i så fald hvordan han skulle spørge uden at lyde inkvisitorisk. Han besluttede sig for at lade spørgsmålet falde tilfældigt i en bisætning.

Lars kom ind i soveværelset med håndklædet slynget om sig. Hans krop var nærmest perfekt, og det sug Jesper fik i maven beviste med al tydelighed, at det var en alvorlig forelskelse, der var ved at udvikle sig. Lars bukkede sig ned for at samle sit tøj op fra gulvet, og i det samme sprang Jesper op og hev håndklædet af ham.

– Nårh, udbrød Lars og kastede sig over Jesper. De tumlede rundt i sengen og endte i en hed omfavnelse.

Lars løftede sig op på albuerne, mens han lå ovenpå Jesper. – Skal du med i byen i aften?

– Det kan jeg ikke. Jeg skal til min mors 50 års fødselsdag, sagde Jesper ærgerligt.

– Nå, for Søren. Det lyder om det helt store familie-tam-tam. Det var da ærgerligt. Så må jeg jo tage derind med det sædvanlige slæng.

– Hvem er det så? spurgte Jesper henkastet.

– Slænget? Du kender Chrisser og Tom, og så er der alle de andre, som jeg har lært at kende gennem tiden.

– Hvem er Kim? spurgte Jesper og fortrød med det samme, selvom Lars bare svarede med et smil.

– Kim? Hvad har Chrisser nu forsøgt at bilde dig ind? Jeg havde besøg af Kim i sidste uge, som jeg kender fra USA, og da jeg snakkede med Chrisser og fortalte ham det, troede han straks, at jeg havde fundet mig en ny kæreste. Han glemmer bare, at Kim altså er et pigenavn i USA.

Lars så på én gang spørgende og smilende på Jesper. – Har du spekuleret over det siden i går?

– Jeg skal da bare lige vide, hvor jeg står, sagde Jesper leende og gav Lars et kys for at aflede hans opmærksomhed.

– Du kan være helt rolig. Jeg er helt single, sagde Lars. – Hvornår skal du afsted?

– Om en time, sagde Jesper.

– Nå, for Søren. Så må jeg vist hellere lade dig se at blive færdig.

Lars gav Jesper et hurtigt kys og rejste sig for at tage tøj på. Jesper lå og betragtede hver eneste bevægelse, han gjorde. Det var som om, at han kunne se det hele i langsom gengivelse, og alligevel gik tiden alt for hurtigt.

Lars så sig smilende over skulderen, mens han knappede bukserne. – Skal du ikke se at gøre dig klar? Hvor holder din mor sin fødselsdag? Skal jeg vente på dig, så vi kan følges ad et stykke af vejen?

– De holder det i fælleshuset, der hvor de bor i Rødovre. Hvor skal du hen nu?

– Jeg skal hjem. Til Frederiksberg, indskød Lars. – Jeg bor på Holger Danskes Vej.

Det gik op for Jesper, hvor lidt han egentlig vidste om Lars, men det betød intet. Der var intet, der kunne ødelægge Jespers følelse og humør nu. Jesper var ligeglad med, om han skulle en stor omvej, for at følges med Lars så langt som muligt. – Dér kommer jeg lige forbi, sagde Jesper. – Hvor ligger Holger Danskes Vej? spurgte Jesper med et stort smil.

– o –

Klokken var næsten halv seks før Jesper havde badet, strøget skjorte og var trukket i jakkesættet, og nu var der kun tid til at tage en taxa. Lars havde været et behageligt forstyrrende element, og de havde indtil sidste øjeblik nydt hinandens kroppe og nærvær.

I taxaen satte de sig begge på bagsædet, og uden tøven lagde Lars sin hånd på Jespers lår. Det gav et sug i Jespers mave. Han kastede et blik i bakspejlet for at se, om chaufføren holdt øje med dem, men det lod ikke til, at han interesserede sig synderligt for, hvad der skete på bagsædet.

– Har du nogen planer for i morgen? spurgte Lars.

– Nej, egentlig ikke. Har du?

– Jeg skal bare have vasket noget tøj og pakket julegaverne ind, som jeg skal have med over til mine forældre. Jeg tager først afsted den 23., men jeg har ikke så meget tid før.

Lars havde allerede fortalt, at hans forældre boede i Vejle, hvor han var født og opvokset, og at han skulle fejre jul hjemme, som han altid havde gjort.

– Kommer du forbi i morgen eftermiddag? spurgte Lars.

– Gerne. Hvad tid? spurgte Jesper glad.

– Bare når det passer dig, men slå lige på tråden, så du er sikker på, at jeg er hjemme, når du kommer.

– Var det så ikke en ide, hvis jeg fik din adresse og dit telefonnummer? spurgte Jesper drillende.

– Nårh, jo, sagde Lars med et smil. – Må jeg låne noget at skrive med? spurgte Lars chaufføren.

Chaufføren rakte Lars en kuglepen, og Lars fiskede sin pung frem, hvor han fandt et visitkort fra DSB. Han skrev sin adresse og sit telefonnummer på bagsiden, og rakte kortet til Jesper.

– Vil du have mit nummer for en sikkerheds skyld? spurgte Jesper.

– Det behøver jeg ikke. Jeg har det allerede, sagde Lars til Jespers overraskelse. – Jeg fik det af Brian.

– Den… Jesper var lidt irriteret over, at Brian havde blandet sig så meget, og skulle lige til at brokke sig, men hans irritation varede ikke længe.

– Det var mig, der spurgte efter det, sagde Lars og gav Jespers lår et klem. – Hvis nu jeg skulle få brug for det.

De nåede frem og Lars gav Jesper penge, så han kunne betale, når han nåede til Rødovre.

– Vi ses i morgen, sagde Lars og gav Jespers lår et klem.

Jesper havde lyst til et kys, men han turde ikke tage initiativet. – Det glæder jeg mig til, sagde Jesper blot.

Lars smilede sit smukke smil og steg ud. Jesper følte sig allerede ladt alene, men han følte sig alligevel klar til at møde familien og de uundgåelige spørgsmål om, hvor Sasha var. Tanken om natten og dagen med Lars gav ham styrke til at klare hvad som helst og fyldte ham med en lykke, han aldrig tidligere havde følt.

Fortsættes…