Vildfarelse – afsnit 4 – Summer dreams

Jesper kunne ikke falde i søvn. Han lå på ryggen og lyttede til Sashas langsomme vejrtrækning, mens han tænkte på besøget i Mens Shop og hjemme hos Brian. Han så tydeligt Brians velformede bagdel og lår for sig, og det varede ikke længe, før han havde en voldsom erektion. Jesper tvang sig selv til at tænke på Sasha, og på hvordan de sidst havde elsket, men konstant kom Brians krop ind i billedet.

Han rejste sig stille fra sengen, og gik ud i entreen. I bunden af klædeskabet stod muleposen med Brians videobånd, og nedenunder dem lå den sorte plasticpose med dagens indkøb. Uden at lave den mindste støj tog han muleposen, lukkede skabet på klem og gik ind i stuen. Sasha sov heldigvis altid tungt, men han turde ikke risikere noget, så han sørgede for kun at gå på tæpperne, og muleposen blev båret så forsigtigt som var den af glas, for at plasticposen i bunden, ikke skulle knitre.

Han pakkede posens indhold ud, og lagde det på gulvet foran fjernsynet, mens han ærgrede sig over, at han ikke havde tænkt på at pakke dildoen ud på forhånd. Han vidste, at indpakningen ville lave for meget larm, så den måtte vente.

Han tog videobåndet ud af æsken og satte det i videoen, som straks gik i gang. Jesper sprang over til sofabordet, og greb fjernbetjeningen for at slå lyden fra. Der var kun sort skærm med lidt flimmer.

Jesper vidste ikke rigtigt, om han glædede sig, eller om han frygtede sin egen reaktion, men erektionen var på ingen måde i tvivl. Han havde på det sidste ofte forestillet sig, hvordan to mænd havde sex med hinanden, men han havde aldrig set det. Nogle enkelte gange havde han set to mænd gå med hinanden i hånden på gaden, men det var det tætteste, han havde været på det. Hvad nu, hvis han ville føle det frastødende at se to mænd have sex, ligesom han havde følt det lidt frastødende at se mændene gå med hinanden i hånden? OK, nogle af fyrene havde været provokerende udfordrende klædt, og det lignede mere en demonstration end et tegn på kærlighed, men på den anden side havde et andet par set enormt forelsket ud, og det virkede ikke som om, at de ænsede resten af verdenen.

Et logo tonede frem på skærmen og enkelte toner af noget musik undslap fjernsynets højttalere. Logoet roterede og forsvandt ind i skærmen. Straks efter tonede et billede af en kvinde med håret redt stramt tilbage og alt for store briller siddende i en sofa frem. Hun lignede en mellemting mellem en sygeplejerske og en skolelærerinde.

Jesper var forvirret. Han kunne se, at hun talte til kameraet, men han kunne ikke høre ordene. Forsigtigt skruede han en lille smule op for fjernsynet og lagde øret ind mod højttaleren. Enkelte ord som gay, adults, warning, safe sex og AIDS kunne han skelne, men sammenhængen gættede han sig til. Han turde ikke spole forbi det, for videoen larmede for meget, når den spolede, så han lod hende tale ud.

Endelig tonede hun ud og filmens titel dukkede op. “Summer Dreams” hed den. Jesper kom straks til at tænke på hans og Sashas ferie på Naxos, hvor de en dag havde ligget tæt ved en nudiststrand. Han havde måttet ligge på maven det meste af tiden, for der havde været en flok unge italienere, som havde spillet bold uden en trevl på kroppen. Synet af deres nøgne, solbrændte kroppe i bevægelse havde næsten været nok til at give ham udløsning.

På skærmen så man en ung mand ligge på en strand og sole sig. Han havde nogle små badebukser på, der kun til nød dækkede en velformet bule. Hans bryst var velformet og glatbarberet, men han havde lidt længere hår, end Jesper normalt brød sig om. Jesper prøvede at forestille sig, hvordan det ville være at røre ved ham, men det lykkedes ikke rigtigt.

Den unge mand vendte sig, og afslørede derved, at badebukserne faktisk var en g-streng. Han havde de mest velformede baller, Jesper nogensinde havde set. Jesper havde en brændende lyst til at lette lidt på trykket, men han tvang sig til ikke at røre ved sig selv. Han ville i det mindste nå at se noget rigtigt porno.

En anden ung mand kom ind i billedet og gik hen til den første. Man kunne se, at de talte sammen, men Jesper ville ikke besvære sig med at høre dialogen, selvom han var ved at revne af nysgerrighed. Havde bøsser en speciel måde at lægge op til hinanden på? Lød deres stemmer feminine? Han afviste straks tanken. Mænd med den slags kroppe kunne ikke have en feminin stemme.

Der blev klippet, og man så en meget amerikansk indrettet stue. Kameraet bevægede sig sidelæns, indtil man så de to mænd fra stranden ligge nøgne på sofaen. De kyssede hinanden heftigt. Det gav et gib i Jesper. Sådan så det altså ud. Hans fordomme om, hvordan bøsser så ud, havde fået et knæk. Der var intet feminint over disse mænd, og deres begær var rettet mod det maskuline. Deres kys havde et maskulint træk, som Jesper ikke lige kunne sætte fingeren på.

Jespers erektion var hårdere, end han var vant til, og han måtte bare røre ved sig selv, men han mærkede hurtigt, at der ikke skulle meget til, før han kom.

Den ene mand lagde sig på ryggen på sofaen, mens den anden satte sig mellem hans ben. Benene kom op på den førstes skulder. I det næste klip så man ham langsomt trænge ind, men Jesper så til sin store overraskelse, at der pludselig var kommet kondom på, og at kondomet glinsede af crème. Jesper havde aldrig forestillet sig, at man kunne bruge den stilling. Han havde altid forestillet sig, at den ene mand lå på alle fire, mens den anden stod på knæ bag ved.

Det var tydeligt, at begge mændene kun lide det, for også fyren, der lå ned, havde en kæmpe erektion. Jesper havde haft en anelse om, at man kunne lære at lide at blive kneppet bag i, men at det tilsyneladende kunne være så stor en nydelse, havde han ikke drømt om. Han var ikke sikker på, om det bare var skuespil.

Jesper kunne ikke vente længere. Med få strøg kom han. Han skyndte sig ud på badeværelset, hvor han tørrede sæden af hånden med toiletpapir, som han smed i WC-kummen uden at skylle ud. Han gik tilbage til stuen, tog videobåndet ud og lagde det hele tilbage i muleposen. Efter at have placeret muleposen i klædeskabet præcis som den havde stået før, gik han ud på badeværelset, skyllede ud og vaskede sig hurtigt.

Da han kom ind i soveværelset, vendte Sasha sig om i sengen i samme øjeblik. Han frøs på stedet. Hun lavede en lille brummende lyd. Havde hun hørt noget? Jesper gik straks i forsvarsposition og gennemtænkte, hvilken historie han skulle servere.

– Kan du ikke sove? spurgte hun søvnigt.

Jesper åndede lettet op. – Jo, jeg skulle bare tisse, sagde han.

Da han lagde sig ned i sengen til hende, lagde han sig med ryggen til, så hun ikke skulle opdage resterne af hans erektion. Han var næsten sikker nu. Han vidste, hvad han havde manglet i alle de år, men turde han tage nogen form for konsekvens? Han lå længe og grublede, og det ene spørgsmål efter det andet blev stillet men ikke besvaret. Det føltes som en evighed, før han endelig faldt i søvn.

Fortsættes…