Vildfarelse – afsnit 38 – Bjørn

– Hvad gør vi? spurgte Jesper.

– Ja, der er jo ikke noget at gøre ved det nu, svarede Søren. – Vi må bare håbe, at Bjarne snart falder lidt ned på jorden igen.

– Jamen, hvad tror du, at han vil sige?

– Hvis jeg kender ham ret, så tror jeg ikke, at han vil sige noget som helst. Han vil ikke ane, hvad han skal sige eller gøre, så han lader nok bare som ingenting. Men hvis han siger noget, så står vi sammen, ikke?

– Står sammen mod hvad?

– Jahh, hvis nu han… Ja, hvad ved jeg, hvad han kunne finde på, men hvis nu han begynder at råbe op, så støtter vi hinanden, ikke?

– Jo, jo, selvfølgelig.

– Godt. Det var dejligt, søde. Nå, jeg vil smutte ud til min præmietyr.

– Nårhh, det er stadig lige hot?

– Om! Hvis jeg går underligt i morgen, så ved du hvorfor.

Jesper lo. – Vi ses i morgen, Søren.

– Det gør vi. Hej!

Jesper var bekymret og forvirret. Det var ham umuligt at samle tankerne, så han besluttede sig for at tænke på noget andet, og kom straks til at tænke på, at Bjørn ville være der i løbet af nogle timer.

– o –

Lejligheden skinnede igen, som da Sasha stadig boede der, da det ringede på døren. Jesper havde iført sig et par sorte lærredsbukser og den sorte t-shirt, der stadig var lidt for lille, men til gengæld sad pænt stramt over brystet.

Han gik ud og tog dørtelefonen. – Hallo?

– Det er mig, lød det i røret, og selvom Jesper var i tvivl, om det i det hele taget var Bjørn, trykkede han på knappen på dørtelefonen og åbnede døren. Han stak hånden ud og tændte lyset på trappen, så Bjørn – eller hvem det nu var, ikke skulle lede efter kontakten i mørket.

Et øjeblik efter kom Bjørn gående op af trappen. – Du skulle ikke have tændt lyset, sagde Bjørn spidst. – Hele verden behøver ikke at vide, at jeg kommer på besøg.

– Undskyld, sagde Jesper og veg til side, så Bjørn kunne komme ind.

Bjørn lukkede hurtigt døren bag sig. Han satte sin rygsæk fra sig og tog skindjakken af, som han gav til Jesper. – Jeg kan ikke blive så længe, sagde Bjørn, mens han tog støvlerne af.

Jesper ville ikke spørge, hvor længe han kunne blive, for ikke at lyde for ivrig. – Ok, sagde han blot.

Jesper viste Bjørn ind i stuen, hvor Bjørn straks satte sig i sofaen.

– Kan jeg byde på noget? spurgte Jesper.

– Ja, tak. En øl ville være godt, sagde Bjørn og så sig om.

Da Jesper kom tilbage med to flasker og to glas, sad Bjørn med armene oppe på ryglænet og med spredte ben. Han så ud som om, han følte sig hjemme.

– Du, jeg må hellere nøjes med en sodavand eller sådan noget. Jeg kommer til at lugte sådan af øl, sagde Bjørn, da Jesper satte flaskerne på bordet.

– Ok. Jeg har vist kun noget danskvand. Er det ok?

– Jahh, så lad gå.

Jesper tog den ene flaske øl med ud og fandt en liter danskvand i køleskabet, som Sasha havde købt for snart længe siden. Da han kom tilbage ind i stuen, åbnede han flasken og skænkede op i Bjørns glas.

Bjørn greb glasset og tømte det halvt i få slurke. – Her er varmt, sagde han, da han havde sat glasset fra sig igen. – Har du noget imod, at jeg smider blusen?

Han ventede ikke på svar, før han trak sin mørkeblå sweatshirt over hovedet, og lagde den over ryggen på sofaen. – Det var bedre, sagde han og satte sig godt til rette i sofaen. – Kommer du ikke her over? spurgte han og klappede på sofahynden ved siden af sig.

Jesper tøvede et sekund, men rejste sig så fra lænestolen, som han netop havde sat sig i, og gik over og satte sig. Han greb straks efter sin øl og sit glas i ren forlegenhed over, at han ikke rigtigt vidste, hvad han skulle sige til Bjørn. I det samme mærkede han Bjørns hånd på sin ryg, som begyndte at kærtegne den nederste del af ryggen. Fingrene nåede ind under bukselinningen, hvor de greb fat i den nederste del af t-shirten. Bjørn trak t-shirten af Jesper, som måtte hjælpe lidt til for at få den over hovedet.

Jesper skyndte sig at åbne sin øl og hælde den op i glasset, mens Bjørn fortsatte med at kærtegne Jespers nu nøgne ryg og bryst. Da Jesper rettede sig op for at drikke af glasset, gled Bjørns hånd ned over Jespers mave og ned til hans begyndende bule.

Jesper satte glasset fra sig, og i det samme rejste Bjørn sig, og stillede sig med fronten mod Jesper. Han knappede den øverste knap i sine bukser op og lynede ned, og med et snuptag trak han både bukserne og sine underbukser ned om lårene. Hans halvstive pik sprang ud mod Jespers ansigt, som viste tydelige tegn på forundring.

– Tag den i munden, beordrede Bjørn. – Jeg har ikke hele aftenen, sagde han utålmodigt, da Jesper stadig tøvede.

Jesper åbnede munden og lod den glide ind mellem sine læber. Efter få sekunder havde Bjørns pik nået sin fulde størrelse, og Jesper suttede og slikkede med større iver.

Bjørn trak pikken til sig og tog fat under Jespers arme for at rejse ham op. Da Jesper stod oprejst, satte han sig på hug og åbnede Jespers bukser, som han trak ned om haserne efterfulgt af underbukserne. Han tog Jespers pik i munden, og det var tydeligt at mærke, at Bjørn var meget erfaren i at sutte og slikke, for Jesper var tæt på at komme allerede efter et øjeblik. – Stop! sagde Jesper. – Rolig.

– Hent noget gummi og noget creme, sagde Bjørn og rejste sig op.

Jesper fik med besvær sine bukser og underbukser helt af, mens Bjørn satte sig til rette i sofaen og gned på sin pik.

Da Jesper kom tilbage fra soveværelset med kondomer og glidecreme, sad Bjørn stadig med bukserne halvt på og gned sin pik. Jesper lagde remedierne på bordet foran Bjørn, som straks greb et kondom. Han åbnede pakken og rullede behændigt kondomet på, og et øjeblik efter glinsede kondomet af rigeligt med glidecreme.

Jesper overvejede, om hans endetarm var klar til at blive fyldt ud, og om han i det hele taget havde lyst til at blive kneppet, men hans pik viste tydeligt med sin fulde rejsning, at han var klar til noget frækt.

Bjørn rejste sig fra sofaen, drejede Jesper rundt, så han stod med ryggen til Bjørn, og bukkede ham forover med et skub på skulderen af den ene hånd, mens den anden masserede hans ene balde.

– Er du klar? spurgte Bjørn hæst.

Jesper mærkede det våde kondom mellem sine balder, mens han forsøgte at holde balancen ved at støtte til sofaens hynde. Et øjeblik efter var Bjørn trængt op i sin fulde længde, og Jesper ventede utålmodigt på, at hans ringmuskel igen skulle slappe af, og at den lille smerte skulle fortage sig. Bjørn ventede kun et øjeblik, før han begyndte at støde i hastigt voksende tempo.

Bjørn greb om Jespers pik og begyndte at spille den, mens hans stød blev hurtigere og hårdere. Efter noget, der nærmest føltes som en uendelighed, satte Bjørn tempoet ned, og med nogle dybe stød og højlydte støn, kom han.

Jesper havde endnu ikke nået højdepunktet. Bjørn trak sig ud med et suk af velbehag og drejede Jesper rundt. Han sank på knæ og tog atter Jespers pik i munden, og da Jesper var lige ved at komme, trak han hovedet væk og spillede Jespers pik, så spermen sprøjtede ud over sofabordet.

Bjørn slap hurtigt Jespers pik og rejste sig. Han trak bukserne lidt højere op og spurgte: – Hvor ligger badeværelset?

– Derude, sagde Jesper og pegede.

Bjørn forlod stuen. Jesper betragtede det oversprøjtede sofabord og gik ud i køkkenet for at hente noget køkkenrulle. Imens overvejede han, om han ønskede at se Bjørn igen. Han havde brug for sex, men havde han så stort et behov, at han kunne leve med det totale fravær af kys og kærtegn – af romantik? Han besluttede, at han ville lade det være op til Bjørn. Hvis Bjørn foreslog, at de skulle ses igen, så var det fint nok, og hvis ikke, var det helt ok.

Jesper tørrede sofabordet af, og mens han nøgen stod bøjet over bordet, kom Bjørn ind i stuen. – Du har sgu’ en lækker røv, men jeg er nødt til smutte nu. Jeg er ventet derhjemme.

Jesper fik en svag mistanke om, at der var en årsag til, at Bjørn ikke havde fortalt noget om sig selv, og at han aldrig havde kysset ham.

– Hvem er det, der venter dig? spurgte Jesper henkastet.

– Min kone. Hun tror, at jeg stadig er til møde i fodboldklubben.

Jesper var ikke synderligt overrasket, men han var alligevel skuffet over, at han ikke havde kunnet regne det ud.

– Kan jeg komme forbi igen på torsdag? Jeg kan ikke finde på nogen god undskyldning før, men på torsdag skal hun ud til en veninde med ungerne.

Bjørn gik over til sofaen og tog sin sweatshirt, som han trak over hovedet.

Jesper tænkte lidt. – Jeg synes, at du skal blive hjemme hos din kone, og så synes jeg, at du skulle gå nu.

Uden et ord drejede Bjørn om på hælen og gik ud i entréen. Imens tog Jesper sit tøj på. Da Bjørn havde fået jakken og støvlerne på, greb han sin rygsæk, mens han tydeligt hvæsede: – Typisk bøsser!

Han åbnede døren og lukkede den forsigtigt bag sig. Jesper vidste, at han ikke ønskede, at nogen skulle høre ham gå, og Jesper overvandt kun vanskeligt trangen til at åbne døren, tænde lyset på trappen og smække døren hårdt i igen.

Fortsættes…