Vildfarelse – afsnit 35 – Amigo Sauna (II)

Jesper betragtede ham hurtigt. Hans krop var næsten hårløs, og selv hårene omkring pikken var barberet. Kun på benene havde han tynde mørke hår, mens hans frisure var kort og sad tæt ind til hovedet, som om det var lagt ned med gelé. Jesper havde drømt om, at kunne have sådan en frisure, men hans hår havde det med at stritte til alle sider, hvis det blev klippet for kort. Jesper ville aldrig have antaget fyren for at være bøsse, hvis han havde set ham på gaden. Han manglede den lille ting, som Jesper havde set i mange bøsser inde på Pan og på Sebastian – det, han ikke lige kunne sætte fingeren på, hvad var.

Jesper vidste ikke, hvad han skulle svare, så han valgte ikke at sige noget. Det virkede nærmest naturligt i stilheden.

Fyren nærmede sig Jesper med et enkelt skridt, tog fat i Jespers håndklæde og rev det af ham. Jespers pik var halvslap, mens fyren havde en voldsom rejsning, og synet vakte hurtigt liv i Jespers.

Fyren satte sig på kanten af briksen ved siden af Jesper, lagde hænderne på Jespers hofter og trak ham hen mod sig. Da Jespers pik var lige ud for hans mund, åbnede han den grådigt, og slugte pikken til roden. Jesper følte kvælningsfornemmelser bare ved synet, men der kom ikke en lyd over fyrens læber.

Jesper betragtede synet af sin pik, der gled ind og ud af fyrens mund, og et overvældende velbehag spredte sig i hele hans krop. Han mærkede allerede de første krampetrækninger, og skyndte sig at skubbe fyrens hoved væk. Han skubbede ham tilbage på briksen og skubbede til hans lår for at indicere, at fyren skulle lægge sig på briksen. Jesper lagde sig på alle fire henover ham, så de begge kunne sutte samtidig.

Fyrens pik duftede af sæbe, og Jesper lod prøvende hovedet glide ind mellem sine læber. Fyren stønnede svagt og suttede ivrigere på Jespers pik. Jesper forsøgte at sluge så meget af pikken, som han kunne, men han måtte opgive på halvvejen, da han fik kvælningsfornemmelser. Det ærgrede ham, at han ikke kunne gengælde fyrens evner.

Et par hænder lagde sig på Jespers balder og begyndte at massere dem, og et øjeblik efter kunne han mærke fyrens finger begynde at kærtegne hullet. Fyren slap Jespers pik, fugtede et par fingre med spyt, og da Jespers pik igen gled ind i hans mund, stak fyren prøvende en finger op. Først havde Jesper vanskeligt ved at slappe af, man da fyren holdt en lille pause uden at trække fingeren ud, mærkede han, hvordan han hurtigt vænnede sig til følelsen. Fyren trak fingeren ud og stak endnu en finger op, og et øjeblik efter tre. Jesper våndede sig lidt ved det, men ubehaget blev snart erstattet af en lystfølelse, der var større og stærkere.

Fyren puffede lidt til Jesper for at indicere, at han skulle flytte sig. Jesper rejste sig og fyren rejste sig ligeså og gik over til sæbedispenseren. Han trak det lille håndtag nedenunder frem og modtog en lille dosis glidecreme i den anden hånd.

– Læg dig ned på ryggen, sagde han sagte med et liderligt blik.

Jesper gjorde, som han sagde, og lagde sig på ryggen på tværs af briksen. Fyren tog om Jespers læg med den ledige hånd og løftede Jespers ene ben så højt, at det andet måtte følge med. Han lagde benet op på sin skulder og Jesper lagde det andet ben på den anden skulder med underlivet løftet et stykke op fra briksen, mens han forsøgte at undgå, at nøglen i elastikken om benet skulle ramme fyren på skulderen.

Fyren smurte Jespers hul grundigt med glidecremen. Med den ene hånd om Jespers pik begyndte han at massere Jespers hul med den anden. Et tydeligt støn undslap Jesper. Fyren lod sine fingre glide ind og ud – nogle gange én, andre gange både to og tre, og Jesper var tæt på at komme flere gange. Da fyren bukkede sig forover, og tog Jespers pik i munden samtidig, kunne Jesper ikke længere holde sig tilbage, og i sidste øjeblik nåede fyren af slippe Jespers pik, inden han med et støn skød sin sperm ud over sin egen mave.

– Det var sgu tæt på, sagde fyren lidt efter, da de sidste krampetrækninger havde lagt sig. – Kan du igen?

Jesper var ikke sikker, men han svarede alligevel: – Ja, selvfølgelig.

Fyren satte Jespers ben ned, og Jesper satte sig op på kanten af briksen og tog fyrens pik i munden. Han suttede og slikkede så godt han kunne, og det lod til, at fyren kunne lide det, for små grynt og støn undslap ham, og han tog fat om Jespers nakke og kørte sin pik ind og ud af Jespers mund.

Han trak sig lidt væk fra Jesper og tog kondomet, som han havde siddende under elastikken med nøglen. Han åbnede pakken og spurgte: – Har du lyst til lidt mere?

Jesper følte sig klar til lidt mere, så uden tøven nikkede han. Fyren rullede kondomet på og tog lidt mere glidecreme, som han behændigt smurte på. Jesper havde på ny fået rejsning, selvom den ikke var så solid som før.

– Læg dig på ryggen, sagde fyren og indicerede, at han skulle lægge sig på langs af briksen. Jesper gjorde, som han fik besked på, og fyren satte sig på hug mellem Jespers ben. På ny løftede han Jespers ben op på sine skuldre, og satte sin pik i stilling ud for Jespers hul. Da han trængte ind følte Jesper ikke den mindste smule ubehag, som han ellers havde gjort tidligere, og det til trods for, at han ikke tidligere havde haft så stor en størrelse oppe. Jesper nød, at han kunne se fyrens ansigt, mens han blev kneppet, ligesom han nød følelsen, som han ikke tidligere havde gjort.

Fyren var tydeligvis forsigtig, men da han så, at Jesper kunne lidt det, satte han tempoet lidt i vejret. Han slap Jespers ben uden at stoppe stødene og begyndte i stedet at nulre Jespers brystvorter. Jesper bukkede benene lidt for at kunne komme til at nulre fyrens brystvorter, hvilket fyren tydeligvis tændte på. Han slap den ene brystvorte og tog fat om Jespers pik. Fyren stønnede højere og højere, og Jesper var temmelig sikker på, at andre kunne høre dem tydeligt, men hans nydelse gjorde ham ligeglad med alt andet.

Ud af øjenkrogen så Jesper, at døren langsomt blev åbnet. En fyr, der så ud til at være midt i trediverne kom tøvende ind i rummet. Han var tydeligvis påvirket af situationen, for hans bule i håndklædet var ikke til at tage fejl af, og han havde åbenbart betragtet dem gennem døråbningen i et stykke tid.

Jesper følte sig først lidt forlegen ved situationen, men fyren tog sit håndklæde af, og synet af hans pik gjorde Jesper mere liderlig. Han stod ved kanten af briksen og spillede sin pik, mens han betragtede Jesper blive kneppet af den anden fyr. Jesper greb ud efter fyrens pik, og fyren var ikke sen til at sætte sig på knæ på briksen ud for Jespers ansigt, så Jesper uden besvær kunne tage fyrens pik i munden. Til gengæld overtog fyren Jespers brystvorter, som han behændigt nulrede og kneb, mens den første fyr koncentrerede sig om at spille Jespers pik.

Fyren, der kneppede Jesper, kom i nogle kraftige stød, men fortsatte med at spille Jespers pik ind til han også kom, og endnu en gang sendte en strøm af sperm ud over sin mave. Den anden fyr begyndte at spille sin pik, mens Jesper fortsatte med at sutte og slikke, og da han et øjeblik efter sendte de første sprøjt af sperm ud, sørgede han for, at de landede på Jespers bryst. Fyren skyndte sig at tage sit håndklæde om livet igen, og forsvandt ud af døren uden at sige et ord.

For en gangs skyld følte Jesper sig totalt afslappet og i harmoni med sig selv efter at være blevet kneppet, og han følte en sympati for den ukendte fyr, der nu var ved at trække kondomet af, som overraskede ham.

Jesper rejste sig og gik over for at tage noget papir, så han kunne fjerne det værste af spermen på maven og brystet. Der nåede at dryppe lidt ned på gulvet på vejen derover, som Jesper tørrede op, mens fyren smed kondomet i skraldespanden og tørrede sin egen sperm af. Jesper var bevidst om, at de ikke havde kysset hinanden en eneste gang, og han vidste, at det ville være malplaceret at forsøge på det nu.

De tog hver sit håndklæde, svøbte det om livet, og Jesper fulgte efter fyren ud og ned til badet i underetagen. De vekslede ikke et ord, mens de stod og vaskede sig, og samtidig forsøgte Jesper at blive enig med sig selv, om han gerne ville lære fyren at kende, eller om han helst ikke ville se fyren igen. Han havde en flot krop, og Jesper ville ikke havde noget imod at have sex med ham igen, og da han havde tænkt den tanke, undrede han sig over sin distance til hele situationen.

Fyren tog sit håndklæde, tørrede sig hurtigt og gik hen mod omklædningsrummet. Jesper fulgte efter, at det viste sig, at deres skabe var få numre fra hinanden, så de klædte sig på med få skridts afstand – stadig uden at veksle et ord.

De var færdige samtidig, og Jesper fulgte efter fyren hen til døren, hvor han trykkede på en dørklokke. Fyren, der havde udleveret håndklæderne, trykkede på knappen under disken, og de kunne gå ud til ham, hvor Jesper straks fik øje på en stor kurv med våde håndklæder. De smed begge håndklædet i kurven, og næsten samtidig lagde de nøglen på disken.

Fyren bag disken trykkede igen på en kontakt under disken, og en summen ved udgangsdøren viste, at de kunne gå ud. Fyren holdt galant døren for Jesper, og da Jesper kom ud på trappen, tog han mod til sig:

– Skal vi tage en øl et sted?

Fyren stod som forstenet i døråbningen, men et sekund efter tøede han tilsyneladende op, og sagde tøvende: – Det kan vel ikke skade. Ok. Hvorhen?

Jesper spekulerede lidt og kom i tanke om bøssebaren, der lå få skridt nede ad gaden. – Hvad med baren lige her henne?

– Er det ikke en bøssebar? spurgte fyren med en let vrængen på næsen. – Nå, så lad gå da. En gang skal jo være den første.

Jesper var forundret over, at fyren tilsyneladende aldrig havde været på en bøssebar, men på den anden side virkede det nærmest tiltalende og befriende, at han ikke tilhørte miljøet.

De gik ned ad trappen i tavshed, og først da de var kommet ud på gaden tog Jesper sig sammen til at spørge: – Jeg hedder Jesper. Hvad hedder du?

Fyren tøvede lige netop så længe, at Jesper blev i tvivl om fyren ville røbe sit navn, eller om han ville lyve. – Jeg hedder Bjørn. Dav, Jesper, sagde han og gav Jesper hånden. Situationen var akavet, men også lidt komisk, så det var egentlig en lettelse for Jesper at trykke Bjørns hånd.

Da de nærmede sig baren, huskede Jesper, at stedet hed Masken. De kunne se ned i underetagen, da de passerede, og der var stadig flere ledige borde. De kom ind af døren, og lige indenfor gik en trappe op til selve baren og en trappe ned til det, der lignede en café. De gik op ad trappen og kom op i en lille bar, hvor de mange gæster gjorde det vanskeligt at komme hen til selve baren. De masede sig frem mellem to midaldrende mænd, der stod i intensiv diskussion om hvem af de kendte, der var bøsser, og hvem der ikke var. Mens de ventede på at få bartenderens opmærksomhed, fulgte Jesper diskussionen. Den ene påstod hårdnakket, at såvel Ricky Martin som Kronprinsen var bøsser, mens den anden var overbevist om, at Susse Wold havde haft et lesbisk forhold til dronningen.

– En stor fad, sagde Bjørn, da han fik øjenkontakt med bartenderen.

Jesper skyndte sig at tilføje: – Og en stor fad til.

Da bartenderen lidt efter vendte tilbage med to glas, lagde Bjørn pengene for sit eget glas. Jesper var lidt skuffet over, at der tilsyneladende ikke rigtig var noget format over Bjørn.

De gik nedenunder og satte sig.

– Hvor kommer du fra? spurgte Jesper, da de havde sat sig tilrette ved det fjerneste bord.

– Fra Brøndby, sagde Bjørn, mens han så sig om i lokalet.

Jesper havde forventet et modspørgsmål, men det lod vente på sig.

– Bor du alene? spurgte Jesper lidt efter, og forsøgte at ikke lyde for interesseret.

– Du, det var Jesper, du hed, ikke? Vi mødes på Amigo, og du er så venlig at redde mig fra en aften med en førtidspensionist, og vi har god sex, men det er altså ikke ensbetydende med, at jeg vil gifte mig med dig, vel?

Jesper betragtede sit glas indgående. Han ville ønske, at han bare kunne forsvinde – lige nu. Han tog mod til sig: – Nej, men derfor kunne vi vel godt ses igen? Jesper var ikke helt sikker på, at han stadig havde lyst, men nu havde han i det mindste fået det sagt.

Bjørn tænkte sig lidt om, mens han betragtede Jespers ansigt. – OK, sagde han så. – Søndag aften. Hjemme hos dig. Hvor bor du?

– Vesterbro. Ikke så langt fra Halmtorvet.

– Perfekt. Lad os sige klokken otte så.

– OK. Jesper var langt fra sikker på, hvad han egentlig var ved at indlade sig på, men han vidste også, at han var nødt til at tage nogen chancer, hvis han skulle opleve noget i miljøet, og netop nu var han mere bange for at gå glip af noget, end at kaste sig ud i noget, han ikke kunne overskue.

Bjørn havde allerede drukket det meste af sin øl, mens Jesper kun havde taget nogle få slurke.

– Kommer du tit på Amigo? spurgte Jesper. Det var det bedste, han kunne finde på at tale om.

– Ofte og ofte. Jeg kommer der vel en gang om ugen i gennemsnit, men det er faktisk ikke så længe siden, at jeg var der for første gang. Hvad med dig?

– Det var første gang i dag, sagde Jesper, mens han fortsatte med at betragte sit glas.

– Det var da lidt af en debut. Man må nok sige, at du har været lidt heldigere, end jeg var de første par gange. Jeg kom vist på nogle dårlige tidspunkter, for der var som regel ikke andet end halvskaldede, fede mænd, der dårligt nok kunne få den op at stå af angst for, at de skulle møde nogen, de kendte. Flere af dem var rigeligt tilfredse med at se på dig spille den af. Heldigvis skulle man kun rykke et par gange i deres små, indskrumpede pikke, inden den gik på dem.

Det så ud som om, at Bjørn gennemlevede nogle af situationerne i tankerne, mens han drak resten af sin øl, og hans ansigtsudtryk vekslede mellem små smil og nærmest væmmelse.

– Nå, du. Jeg må se at komme videre. Har vi en aftale på søndag?

– Ja, det har vi. Eskildsgade 6A – lige til højre for grønthandleren. Du kan ikke tage fejl.

– Eskildsgade. Den tror jeg nok, jeg kender. OK. Vi ses, sagde Bjørn, mens han tog sin tykke, sorte læderjakke på.

– Vi ses, sagde Jesper.

Bjørn drejede om på hælen og gik. Jesper følte sig pludselig helt alene i verden.

Fortsættes…