Vildfarelse – afsnit 3 – Brian

Jesper trykkede på knappen på dørtelefonen, hvor der stod Susan og Brian Voldsgaard. Der var ingen, der svarede. Jesper ventede lidt, og så trykkede han igen.

– Jaaa, lød det utålmodigt i højtaleren.

– Det er mig, Jesper. Kommer jeg ubelejligt?

– Øhhh, lidt. Øjeblik.

Han kunne høre Brian lægge røret på. Der gik flere minutter, før han hørte låsen summe, og kunne åbne døren. Han gik de to etager op, men mod sædvane var døren ikke åben. Han bankede på. Et øjeblik efter åbnede Brian døren kun iført boxershorts.

– Jeg er ked af det, hvis jeg kommer ubelejligt, sagde Jesper.

– Nej, nej, kom ind. Jeg skulle alligevel snakke med dig.

Brian bakkede væk fra døren og lod Jesper passere. Jesper strejfede Brians muskuløse bryst med skulderen, og han kunne dufte den søde duft af Lagerfeld blandet med en svag maskulin lugt af sved. Da Jesper kom ind i stuen, var han ikke i tvivl om, hvad der havde foregået. Susan sad i badekåbe i et hjørne af sofaen og læste, mens hun surmulede.

– Hej, sagde Jesper muntert i et forsøg på at lette stemningen. Susan læste videre.

– Vi skal altså tidligt op i morgen, sagde hun.

– Jeg går igen om lidt, sagde Jesper. – Jeg ville bare låne et par videobånd, sagde han, og vendte sig om mod Brian, der stod i døråbningen. Brian stod med armene over kors, hvilket kun fremhævede hans flotte bryst. Jesper trak vejret lidt hurtigere. Han lod hurtigt blikket glide ned over hans krop og fæstnede blikket et kort øjeblik ved den svage bule i boxershortsene. Jesper havde altid været fascineret af Brians krop, og ville ønske, at han selv havde en ligeså velformet krop. Brian gik forbi Jesper og over til TV’et, hvor der lå en stabel af videobånd.

– Er det vores hjemmevideo fra Israel, du vil låne? spurgte Brian.

– Ja, hvis jeg må. Jeg har kun set lidt fra den sidste, men jeg vil godt vide lidt mere om, hvordan det er, og måske kan jeg overtale Sasha til at tage med, hvis hun ser hvor lækkert, der er dernede.

– Ja, selvfølgelig. Det kunne da være hyggeligt, hvis Sasha også tog med. Susan kan ikke få fri fra arbejdet, så jeg må rejse alene, men vi har jo også været der tre gange før, så det er helt ok med Susan.

Susan så op på Brian. Hun fortrak ikke en mine. Hun kiggede ned i bladet igen.

– Du kan låne dem begge to, men pas godt på dem, for det ene har jeg ikke nogen kopi af.

– Det skal jeg nok, sagde Jesper. – Du får dem tilbage i weekenden. OK?

– Fint nok, Jesper. Det haster ikke.

Brian bøjede sig over videobåndene, og tog et par bånd ud af stabelen. Jesper stirrede på Brians baller, vis former tydeligt kunne ses gennem boxershortsenes tynde stof. Han havde en næsten uimodståelig trang til at røre, til at mærke. Hans hjerte bankede vildt. – Hvad er der galt med mig? Tankerne fløj igennem Jesper. – Hvorfor påvirker han mig sådan? Jeg burde få de fornemmelser, når Sasha render rundt i lejligheden næsten uden tøj på, men det er kun når hun rører ved min pik, at jeg kan få den op at stå.

I begyndelsen med Sasha havde det været anderledes. Sasha var Jespers første seriøse forhold. Der havde da været en del piger før, for Jesper så slet ikke så værst ud, men ingen havde betydet noget særligt. Sex havde været ok med nogle af dem, men alligevel mærkeligt tomt og lidt indholdsløst. Nogle gange havde det lignet en dårlig pornofilm, hvor pigen ligger bevidstløst hen og stønner kunstigt, mens manden kører ind og ud i et tempo, der får hendes silikonebryster til at gynge uhæmmet. Der var langt fra Jespers forhold til den forelskelse, Jesper drømte om. Han havde oplevet lidt kildren i maven med de første piger, han havde været kæreste med, men de næste måtte han tvinge sig selv til at synes om. Han havde aldrig selv scoret. Det var altid pigerne, der scorede ham.

Så en dag havde han mødt Sasha på arbejdet. Sasha var blevet ansat som barselsvikar i Jespers afdeling, og den første dag havde de siddet overfor hinanden til frokost. De var på bølgelængde med det samme, da de var de eneste i afdelingen, som stadig var i tyverne, og selvom de ikke havde mange fælles interesser, kunne de altid finde noget at tale om. De havde ved et tilfælde siddet ved siden af hinanden til den første julefrokost, og i løbet af aftenen blev samtalen mere og mere dybsindig. De lagde slet ikke mærke til, at deres kolleger omkring dem forlod festen, og til sidst var de næsten alene tilbage i kantinen. Jesper var lykkelig for, at Sasha var så god til at lytte, og spurgte interesseret til ham, og han følte, at dette venskab måtte han holde fast ved og bevare. Da Sasha tog hans hånd hen over bordet blev han totalt overrasket, men han holdt hende fast og så hende i øjnene. Hun bøjede sig ind over bordet og kyssede ham blidt på munden. Da Jesper ikke reagerede, forsøgte hun igen, og denne gang besvarede han hendes kys. Det var et dejligt og trygt kys uden nogen form for erotiske undertoner. Det betød noget for Jesper, men det var som forsegling af et venskab.

Deres venskab udviklede sig langsomt mod et forhold, men Jespers følelser kunne slet ikke følge med Sashas. Da Sasha foreslog, at de skulle flytte sammen efter 11 måneder, vidste Jesper, at hvis han sagde nej, ville forholdet ophøre. Han valgte trygheden, og de købte lejligheden på Vesterbro.

Sex havde været godt, varmt og trygt. Han kunne ikke tilfredsstille Sasha, men hun sagde, at det ikke betød så meget for hende, og Jesper havde fundet sig i, at hun nogle gange stillede sig til rådighed for hans behov. Jesper tændte ikke rigtigt på Sasha. Hendes bryster var små og faste, men hendes hofter var for brede og hendes bagdel var alt for stor. Men Sasha havde en varme og en udstråling, der nåede langt ind i Jesper, og hendes fingre kunne noget med Jespers pik, som straks fik den op og stå. Det var ikke nok, at hun rendte udfordrende klædt rundt i lejligheden. Der måtte fysisk berøring til. Det var kun når Jesper lukkede øjnene og brugte fantasien, at han kunne få den op og stå uden hendes berøring.

Jespers fantasi gik ofte ud på, at en af hans venner kom brasende ind, mens de lå nøgne og kælede for hinanden i sengen. Vennen smed straks tøjet, og han og Jesper bollede Sasha i begge ender. Brian havde været med i fantasien de fleste gange, og Jesper havde ofte forestillet sig, hvordan Brians røv gik op og ned, mens han bollede Sasha. Selv i fantasien havde han forbudt sig selv at røre ham. Og nu stod Brian foroverbøjet kun få skridt fra ham.

– Her er de, sagde Brian og rettede sig op. Brian rakte videobåndene til Jesper.

– Tak. Må jeg låne en af klubbens muleposer? Du får den tilbage sammen med båndene.

– Du kan bare tage en af dem, der hænger på knagen i entreen.

– Ok. Skal vi mødes i morgen og tale om invitationen?

– Ja, lad os bare det. Så har vi bedre tid. Ring til mig i morgen efter arbejde.

– Det gør jeg. Vi snakkes ved. Hej, Susan.

Susan så ikke op fra bladet. – Hej.

Jesper gik ud i entreen og tog en mulepose. Brian var fulgt efter og stod lige bag ham i den lille entré. Jesper kunne dufte ham og mærke hans varme, men han turde ikke vende sig om. – Vi snakkes ved i morgen. Brian lagde hånden på Jespers skulder, og det gav et lille gib i Jesper.

– Vi snakkes ved. Susan blev lidt mopset, men det skal du ikke tage dig af. Det har ikke noget med dig at gøre.

Brian klemte om Jespers skulder. – OK, sagde Jesper og blev stående uden at kigge sig tilbage. Brian slap taget og Jesper gik ud på trappeopgangen. Da han vendte sig, var døren allerede lukket næsten i. Han skyndte sig ned af trappen og ud på gaden med videobåndene i den ene hånd og muleposen i den anden.

Fortsættes…