Vildfarelse – afsnit 29 – Mandag (IV)

Det ringede på døren. Jesper havde efterhånden ventet længe, men havde brugt lang tid på at bestemme, hvad han skulle have på. Til sidst havde han besluttet sig for et par sorte lærredsbukser og en sort t-shirt, der egentlig var lidt for lille, men til gengæld sad den pænt stramt over brystet. Det havde været umuligt at finde et par spændende underbukser, så han valgte et par grå Bjørn Borg tights med korte ben, der trods alt sad lidt stramt til.

Jesper mærkede adrenalinet løbe rundt i kroppen, og han fik sommerfugle i maven. Han gik ud til døren, men tøvede et øjeblik, da han et kort sekund fortrød, at han var ved at kaste sig ud i noget, som han ikke havde kontrol over, men han tog sig sammen, trykkede på knappen på dørtelefonen og åbnede døren.

Op ad trappen kom en almindelig fyr med et forlegent udtryk i ansigtet. Fyren skyndte sig at sige hej, da deres øjne mødtes. Han forsøgte at smile, men det blev kun til et lille blegt smil. Selvom det var koldt udenfor havde han kun en tynd jakke på, og Jesper kunne skimte en hvid t-shirt i halsen. Hans blå jeans så helt nye ud.

– Hej, kom indenfor, sagde Jesper og åbnede døren helt op.

Da fyren kom tæt på, opdagede Jesper, at han så lidt ældre ud, end han havde ventet, og han duftede svagt af en parfume, som Jesper ikke umiddelbart genkendte. Jesper blev overbevist om, at fyren havde løjet lidt om sin alder, men det gjorde ikke noget, for han så sød, velholdt og velsoigneret ud.

– Det var Thomas, du hed, ikke?

– Øhhh, jo, sagde han og lynede jakken op.

– Du kan hænge den dér, sagde Jesper og pegede på en knage.

Thomas hængte jakken op og begyndte at løsne snørebåndene på sine sko.

– Var det svært at finde?

– Nej, slet ikke, sagde Thomas. – Jeg kender lidt til kvarteret, og en af mine veninder bor lidt længere henne.

Jesper var overrasket over, at Thomas læspede lidt og begyndte at spekulere på, hvad han ellers ikke ville kunne opdage, før det var for sent, når han mødte folk via chatten. Måske havde Thomas løjet om andet end sin alder? Jesper opgav at tænke tanken til ende.

Da Thomas havde fået skoene af, gik Jesper foran ind i stuen.

– Slå dig ned, sagde Jesper. – Vil du havde noget at drikke?

Thomas satte sig i sofaen. – Ja, tak. Har du en øl?

– Selvfølgelig. En almindelig grøn?

– Ja, det er fint.

Jesper gik ud i køleskabet og hentede to Tuborg. På vej tilbage til stuen greb han en øloplukker og to ølglas, som han kun med besvær kunne have i hænderne.

– Hvor har du gemt computeren? spurgte Thomas, da Jesper kom tilbage ind i stuen.

– Den står i soveværelset. Sasha ville ikke have den i stuen.

– Nå, det var Sasha, hun hed? Jamen, nu kan du jo stille den, hvor du har lyst til, sagde Thomas med et lille smil.

Jesper smilede tilbage. Thomas havde et dejligt, varmt smil, der nåede helt op til øjnene, og små smilerynker strålede ud fra øjenkrogen. Jesper satte flasker og glas fra sig på bordet og satte sig i skrædderstilling i den anden ende af sofaen med fronten mod Thomas. Han åbnede flaskerne og rakte Thomas en flaske og et glas.

– Tak, sagde Thomas og skænkede hele flaskens indhold op i glasset. Han satte flasken fra sig og lænede sig tilbage i sofaen. Der var et øjebliks pinlig tavshed.

– Skål, sagde Jesper for at bryde tavsheden.

– Skål, sagde Thomas, og de drak begge.

Thomas satte glasset fra sig på bordet. – Har du en pornofilm?

– Ja, selvfølgelig, sagde Jesper og forsøgte at lyde som en erfaren verdensmand. – Øjeblik.

Jesper gik ud i entreen og hentede filmen i muleposen i bunden af skabet. Det virkede lidt tidligt allerede at sætte den på nu, men han lod Thomas bestemme farten.

Han satte båndet i videomaskinen, og maskinen satte automatisk i gang. Fjernsynet tændtes, og frem tonede et billede af to glatbarberede fyre, som elskede på en sofa. Jesper indtog atter sin plads i sofaen og tog en slurk af sin øl. De sad begge tavse og betragtede handlingen, og der gik ikke mange minutter før Jesper kunne mærke, at pladsen i bukserne blev trang. Han håbede inderligt, at Thomas ville tage initiativet, for han havde ingen anelse om, hvad Thomas forventede af ham. Han skævede over mod Thomas’ skød for at se, om han muligvis også var påvirket af situationen. Hans hånd lå løst hen over skødet, men det så ikke sådan ud.

De to fyre på skærmen kom ud over hinanden i langsom gengivelse. Det var klippet, så det så ud som om, at de sprøjtede kaskader af sæd, men det var tydeligvis det samme korte klip, der blev vist igen og igen. Klippet gik over i en scene med tre fyre kun iklædt jockstraps i et omklædningsrum, der sad og talte sammen og beundrede hinandens muskuløse kroppe. Den ene fyr begyndte at kæle for en af de andre fyre, og et øjeblik efter trak han fyrens pik frem og begyndte at sutte. Han lagde sig på knæ på gulvet med enden mod kameraet, mens han suttede ivrigt.

– Wouv, en røv! udbrød Thomas.

– Mmmmmm, brummede Jesper samtykkende.

Thomas masserede sin begyndende bule, og Jesper kunne ikke beslutte sig for, om han skulle se på Thomas eller på fjernsynet, men han blev ved med at se på filmen og skævede ofte hen på Thomas’ skød.

Thomas rykkede nærmere Jesper og lagde sin hånd på Jespers lår helt oppe ved bulen uden at flytte øjnene fra skærmen, men Jesper turde ikke røre sig. Han blev ved med at se på de tre fyre, som var godt i gang med at sutte hinanden på skift. Thomas’ hånd gled over mod Jespers bule, der efterhånden var hård som sten, og han begyndte blidt at massere den. Jesper tog sig sammen, og skubbede Thomas anden hånd væk for at begynde at massere hans bule. Han var stadig blød, men Jesper masserede krævende, og lidt efter lidt mærkede han, at der kom liv inde bag det kraftige stof.

Thomas drejede sig over mod Jesper, og begyndte at tage fat i Jespers t-shirt for at tage den af ham. Med lidt hjælp fik han den over hovedet og smed den over armlænet. Thomas lagde en hånd på Jespers bryst, og begyndte at kysse og slikke den nærmeste brystvorte. Jesper kom i tanke om, at Michael havde gjort det samme, og følelsen gik som elektricitet igennem ham.

Jesper tog fat i Thomas’ t-shirt for at trække den af ham, men Thomas gjorde ikke mine til at hjælpe til. Han fik med besvær trukket t-shirten op af bukserne og opdagede, at Thomas havde lidt mave, men han lod sig ikke mærke med det. Jesper begyndte forsigtigt at nulre Thomas’ brystvorter, men han havde slet ikke forventet den kraftige reaktion, som Thomas viste. Thomas begyndte at stønne, og han bed let i Jespers ene brystvorte, mens han forsigtigt nippede i den anden med fingrene.

Begæret lyste ud af dem begge, og ingen af dem lod sig mærke med, at begæret var overfladisk og tomt, blottet for kærlighed og gensidige følelser. Det drejede sig om sex, og hellere nu end senere.

Thomas tog sin t-shirt af og begyndte straks at knappe Jespers bukser op. Jesper hjalp villigt til, og da Thomas havde knappet den sidste knap op, rejste Jesper sig og trak bukserne helt af. Thomas rejste sig og begyndte at lyne sine egen bukser ned, men Jesper skubbede hans hænder bort og åbnede hans bukser for ham. Han trak bukserne ned om anklerne, men var meget forsigtig med ikke at trække underbukserne af ham også. Thomas greb efter elastikken i de hvide underbukser, men Jesper lagde hænderne om hofterne på ham for at indicere, at han skulle holde fingrene væk. Med tænderne nippede han i stoffet, der dækkede hans begyndende rejsning, og lidt efter brugte han læberne til at gribe om pikken gennem stoffet.

Thomas steg med besvær ud af bukserne uden at flytte sig fra Jespers ansigt, og Jesper greb fat i elastikken i underbukserne for ganske langsomt at trække dem ned. Da skaftet kom til syne, begyndte han at slikke det begærligt, og da elastikken kom så langt ned, at pikken smuttede op, greb han den mellem sine læber, og begyndte begærligt at sutte den. Thomas havde tilsyneladende ikke løjet om sin størrelse. Uden at stoppe trak han underbukserne ned til fødderne og holdt dem, så Thomas kunne stige ud af dem uden besvær.

Thomas stønnede højlydt. – Læg dig på sofaen, sagde han.

Jesper havde ikke lyst til at holde op, men han adlød og lagde sig ned. Thomas trak underbukserne af Jesper, og smed dem på gulvet. Han faldt på knæ ved siden af sofaen, tog et fast greb om Jespers pik, og begyndte langsomt at spille den, mens han slikkede hans pung. Jesper mærkede allerede de trækninger, der betød, at han var lige ved at komme.

– Forsigtig eller jeg kommer, stønnede Jesper.

– Er du så trængende? sagde Thomas spøgende, og løsnede sit greb lidt.

Thomas lagde sig hen over Jesper, så de kunne sutte hinanden samtidig. Jesper syntes, at det var lidt vanskeligt at komme ordentligt til med Thomas’ pik solidt plantet i sin mund, men han suttede og slikkede, det bedste han kunne, og det lød som om det virkede. Thomas nøjedes med at slikke skaftet og pungen, hvilket var rigeligt for Jesper.

– Vil du kneppe mig? spurgte Thomas nærmest bedende. – Hvor har du noget gummi?

– I soveværelset. Jeg henter det, sagde Jesper.

Thomas rejste sig fra sofaen, så Jesper kunne komme op, og kun iført sokker og stiv pik skyndte han sig ind i soveværelset for at hente nogle kondomer og noget glidecreme, som han havde taget med hjem fra garderoben på Pan.

Da han kom tilbage sad Thomas i sofaen og så på fjernsynet. Hans pik var allerede faldet lidt, så Jesper faldt på knæ, og begyndte at sutte ham igen. Thomas lagde hænderne på Jespers nakke og stødte med hofterne.

– Knep mig nu, stønnede han.

Han skubbede Jesper bort, og Jesper tog et kondom og rullede det på sin stadigt stive pik, mens Thomas placerede sig på alle fire i sofaen. Jesper tog en lille tube glidecreme og forsøgte at åbne den, men først efter flere forgæves forsøg lykkedes det at vride spidsen af tuben. Han pressede en stor klat creme ud på kondomet og fordelte det med en fingerspids. Den sidste rest glidecreme pressede han ud på fingeren, som han smurte Thomas’ ventende hul med. Han pressede sin finger mod Thomas’ hul, og den gled ind uden besvær.

– Kom nu med pikken, stønnede Thomas, og Jesper stillede sig på knæ bag Thomas. Uden besvær gled hans pik op i Thomas, og han begyndte langsomt at kneppe.

– Mere! Hårdere! stønnede Thomas og forsøgte at bevæge sig i samme takt, så hans balder stødte mod Jespers hofter og lår med et klask. Jesper satte farten op og stødte i bund med stadig større styrke.

– Ja, tag mig, stønnede Thomas. – Slå mig!

Jesper forsøgte at skjule sin store overraskelse, men Thomas var så åndsfraværende, at han kunne have sparet sig besværet. Han slog ham forsigtigt med flad hånd på den ene balde, så det gav et lille klask.

– Hårdere! Ja, kom nu!

Jesper slog flere gange – lidt hårdere for hver gang, men Thomas krævede bare mere. Thomas’ ene balde var efterhånden godt rød, men Jesper kunne mærke, at han ikke kunne holde sin udløsning tilbage ret meget længere.

– Jeg kommer, sagde Jesper.

Thomas greb om sin pik og begyndte at spille den. Da Jesper sendte de første dråber sperm ud i kondomet slog han samtidig Thomas så hårdt, at det gjorde ondt i hånden, men Thomas stønnede bare højt og spillede sin pik endnu hurtigere.

– Bliv ved! Mere! krævede Thomas, men Jesper sendte den sidste ladning ud i kondomet med et par hårde stød, og i det samme kom Thomas, som behændigt greb sæden i den anden hule hånd.

– Jahhh! Århhh, stønnede Thomas, og pressede de sidste dråber sæd ud i hånden.

Jesper trak sig ud. Kondomet var fyldt til bristepunktet, og udenpå så det lige så rent ud, som da han havde taget det på. Han gik ud på toilettet og trak det af. Han vaskede det værste sæd af sig i håndvasken og tørrede sig. Thomas kom ud stadig med ladningen i hånden, og tømte den ned i toilettet. Han tog noget toiletpapir og tørrede det værste glidecreme mellem balderne af, mens Jesper atter gik ind i stuen for at finde sit tøj.

Jesper forsøgte at finde på noget at sige til Thomas, men han kunne ikke. I tavshed klædte de sig på, og Jesper tog fjernbetjeningen for at slukke for fjernsynet.

– Nå, jeg må hellere se at komme afsted. Tak for skænken, sagde Thomas.

– Det var så lidt, sagde Jesper.

Thomas gik ud i entréen og tog sin jakke og sine sko på. Jesper stillede sig i døråbningen lænet mod dørkarmen.

– Tak for i aften, sagde Thomas og gik helt hen til Jesper.

Jesper var i tvivl, om han skulle give Thomas hånden, eller om han skulle give ham et knus. Begge dele virkede helt forkert, men inden han nåede at beslutte sig, havde Thomas givet ham et let kys på munden.

– I lige måde, Thomas, sagde Jesper uden at røre sig ud af stedet.

Thomas vendte sig og åbnede døren. Han standsede i døråbningen og vendte sig atter om. – Jeg hedder i øvrigt Erik. Hej! sagde han stille, inden han lukkede døren bag sig.

Jesper kom i tanke om, at det kys var det eneste, han havde fået af Erik. Lige pludselig følte han sig sikker på, at Erik slet ikke var 28 år, men han vidste også, at han nok aldrig ville komme til at se Erik igen.

Fortsættes…