Vildfarelse – afsnit 22 – Pan (II)

Jesper var i syv sind. Lagde Lars op til ham? Hvad skulle han gøre? Virkede det ikke lidt lamt, hvis han gjorde det samme, og også lagde hænderne på Lars’ balder? Han havde godt nok en ubændig trang til at mærke Lars’ balder i sine hænder, men Lars’ maskulinitet hang ikke sammen med, at nogen tog ham på balderne. Det måtte være Lars, der var manden, initiativtageren, den førende. Jesper syntes på den anden side ikke, at han selv var specielt feminin, men han udstrålede bare ikke maskulinitet, som Lars gjorde.

Endelig tog han sig sammen og lagde hænderne på siden af Lars’ brystkasse, hvilket stadig tillod lidt afstand imellem dem. Jesper kunne tydeligt mærke Lars’ muskler, selvom han bestemt ikke var tynd. Han var faktisk et par kilo over idealvægten, men han var muskuløs nok til, at det ikke gjorde spor.

– Jeg synes ikke, at jeg har set dig herinde før, sagde Lars med munden tæt ved Jespers øre for at overdøve musikken.

Jesper kunne mærke hans varme ånde, og fik et lille pust af hans parfume inden Lars igen trak sig lidt bort, og dansede videre uden at slippe Jespers bagdel.

– Det er faktisk også første gang, at jeg er her, sagde Jesper ind i Lars’ øre.

– Det er løgn, sagde Lars overrasket. – Jeg troede, at alle efterhånden kom på Pan. Hvad så? Er du chokeret?

– Chokeret? Nej, hvorfor skulle jeg være det? Det er nærmest lidt kedeligt i forhold til, hvad jeg havde forventet.

– Hvad havde du da forventet, spurgte Lars grinende.

– Jeg ved det ikke. At det var lidt frækkere måske?

– Jeg ved, hvad du mener. Der er et par af mine veninder, der har sagt det samme. De havde vist også en forventning om, at man rendte halvnøgne rundt og bollede i krogene.

Melodien sluttede, og en ny, som Jesper aldrig havde hørt før, begyndte.

– Mon ikke Tom har fået bestilt nogle drikkevarer nu? sagde Lars. – Skal vi?

– Ok, sagde Jesper, og opdagede, at de fleste forlod dansegulvet. Der var åbenbart ikke gang nok i musikken, for kun nogle enkelte par dansede ufortrødent videre i langsomt tempo. Chrisser og Brian var allerede henne ved baren, hvor Tom stod. Jesper gik forrest, og mærkede pludselig Lars’ hånd på sin skulder.

– Nå, dér er I, sagde Tom. – Endelig. Jeg vidste ikke, hvad du skulle have, Lars, så jeg bestilte en almindelig fadøl.

– Godt nok, sagde Lars, og greb ud efter glasset. – Skål, sagde han, og løftede glasset. De klinkede alle, og Brian blinkede til Jesper, som om de havde en hemmelighed sammen. Jesper var overbevist om, at Brian betragtede sig selv som lidt af en Kirsten Giftekniv. Godt nok havde han overtalt Jesper til at tage med ind på Pan, men han havde altså ikke været den, som var skyld i, at han havde mødt Lars.

Jesper så sig lidt omkring, men da hans øjne igen faldt på Lars, så han, at Lars havde lagt armen om Chrisser. Han følte et lille stik af jalousi, selvom han udemærket godt vidste, at det var temmelig pjattet så kort tid efter at have mødt Lars. Da Jesper så ordentlig efter, så han, at Chrissers hånd ikke var synlig, men at vinklen på hans arm sandsynliggjorde, at hånden befandt sig på Lars’ bagdel. Han fik en voldsom lyst til at gå ind imellem dem, men han skød hurtigt tanken bort.

Pludselig fornemmede Jesper, at der stod nogen bag ham. Han drejede sig lidt, og så ganske rigtigt, at der stod en fyr skråt bag ved, som stod med et stort glas øl i den ene hånd, og som så meget interesseret på de dansende. Han smilede til Jesper, da han så, at Jesper havde fået øje på ham. Fyren var i et par stramme jeans og en skjorte, der stod åben, så man kunne se det meste af hans bare mave.

– Heeej, sagde han indladende og kom helt tæt på, og pludselig mærkede Jesper en hånd på bagsiden af låret, der hurtigt gled nærmere hans balde for et øjeblik efter at tage et fast greb. Jesper vidste ikke, om han skulle blive fornærmet eller føle sig smigret, så han vendte sig mod fyren, så han var nødt til at slippe sit tag.

– Har du ikke noget på indenunder? spurgte fyren med et frækt smil og så lavt, at de andre ikke kunne høre det. Jesper mærkede igen hans hånd, men denne gang var det på indersiden af låret, og hånden gled op og tog et nænsomt men alligevel fast greb om hans bule.

Jesper blev pludselig modig, og fyren så noget overrasket ud, da Jesper tog et hårdt greb om hans bule. – Nej, har du? spurgte Jesper, og forsøgte at se fræk ud.

Fyren mandede sig hurtigt op. – Kun en cockring. Kan du mærke den?

Jesper vidste ikke, hvad en cockring var, men hans engelske var godt nok til, at han mente at kunne gætte det, så han forsøgte at mærke efter, om der var noget at mærke rundt om fyrens pik. Det var der. Det føltes som en rem i et hårdt materiale, der var spændt stramt om både pikken og nosserne, og som gav indtryk af, at han var enormt veludrustet, men det føltes nu ikke sådan. Jesper havde regnet med, at fyren havde rejsning, så direkte som han havde været, og var lidt skuffet over kun at mærke et slapt lem.

– Vil du se den? spurgte fyren dristigt.

Jesper lod som om, han ikke forstod, hvad han mente: – Se hvad?

– Min cockring. Kom ud på toilettet i den venstre bås – skal vi sige om fem minutter?

Fyren vendte sig om og gik uden at vente på svar, mens Jesper stod forvirret tilbage. Han havde lyst til at prøve det, men på samme tid havde han mest lyst til at glemme alt om det. I det samme mærkede han en let hånd på sin ryg.

– Så er det nu, søde, hørte han Chrisser sige bag sig. – Vi skal op og se på balkonen. Kom!

Chrisser gik hen til trappen, og Jesper fulgte ham lydigt, men da han nåede trappen så han sig tilbage for at sikre sig, at Lars og Brian havde set, hvor han gik hen. Lars og Brian var fordybet i en samtale, der tilsyneladende var temmelig morsom, for de lo højlydt, uden at Jesper dog kunne høre deres latter henover musikken. Jesper blev en smule jaloux på dem begge, men fulgte alligevel Chrisser op ad trappen, forvisset om at de nok skulle kunne passe sig selv nogle minutter.

Da han kom op på balkonen, stod Chrisser lænet ud over rækværket over dansegulvet. – Nå, dér var du! Hvad siger du til udsigten?

Jesper så ud over det lille, tætpakkede dansegulv. Der var mange forskellige typer i blandt, og selvom han forsøgte, måtte han opgive at finde fællestræk. Selv alderen strakte sig fra 16 til et stykke oppe i fyrrerne, og beklædningen var fra det mest checkede til det mest ordinære. Jo, måske var der ét fællestræk: de fleste af – hvis ikke alle – fyrene var velsoignerede og temmelig selvbevidste, og for første gang følte Jesper sig næsten hjemme på et diskotek.

– Nå, lad mig så høre: Hvem vil du helst have med hjem i nat? sagde Chrisser med hånden under hagen og albuen på rækværket.

Jesper havde mest lyst til at svare: Lars, men han så ud over de dansende, og fik øje på en sød, lyshåret fyr, som så ud til at være på hans egen alder. Fyren så ud til at nyde at danse, og der var mindst tre enlige fyre, som forsøgte at komme i kontakt med ham på dansegulvet, men han rettede sin fulde opmærksomhed mod den pige, som han dansede med.

– Vent, vent, lad mig gætte! sagde Chrisser. – Hmmmmm, jeg tror, det er… Nej, han er for tyk. Dér! Ham i de ternede bukser. Dér ovre til venstre. Har jeg ret?

Den søde, lyshårede fyr havde faktisk ternede bukser på, kunne Jesper se ved nærmere eftersyn, men for en sikkerheds skyld så Jesper lige efter, om han kunne få øje på andre fyre i ternede bukser. Det kunne han ikke.

– Du har ret. Hvordan i alverden kunne det vide det, Chrisser?

– Ha, jeg har flair for den slags. Er der ellers noget, du vil vide?

– Jamen, hvordan vidste du, at jeg synes, at han er sød?

– Erfaring, søde. Sådan nogle nyudsprungne fyre som dig skal have en naturlig, sød, maskulin fyr – ligesom ham dér.

Jesper var lidt irriteret over at blive kategoriseret, men måske havde Chrisser ret. Måske var det netop de naturlige, søde og maskuline fyre, han tændte på.

Jesper kom i tanke om, at der var en fyr, der ventede på ham på toilettet, og hans nysgerrighed efter at se, om det virkelig var sandt, at han ventede, var lige ved at få overtaget, men han besluttede sig alligevel for ikke at gå derned. Han ville meget hellere lære Lars bedre at kende, men på den anden side: Hvorfor kunne han ikke begge dele? Han tog en hurtig beslutning.

– Jeg skal lige på toilettet, sagde han til Chrisser. – Det er nede i hjørnet, ikke? spurgte Jesper, og pegede ned i det fjerneste hjørne på etagen nedenunder.

– Jo, det er det. Jeg går ned til de andre om et øjeblik. Skal du have noget at drikke?

– Nej, tak, jeg har stadig et glas stående dernede.

– Ok, sagde Chrisser, og vendte sig igen for at studere de dansende nærmere.

Jesper gik ned ad trappen, og masede sig vej bag om dansegulvet for at komme hen til toilettet. En fyr smilede til Jesper, da han klemte sig forbi ham, men Jesper smilede bare tilbage og arbejdede sig videre. Han drejede om hjørnet til toilettet, og blev overrasket over, at der var så mange både piger og drenge derude. Der var ikke noget pissoir, som han var vant til, men i øvrigt var alt for genert til at bruge, og der stod syv og ventede på at komme ind. Han stillede sig pænt op og ventede med de andre, mens han overvejede, hvad han skulle gøre. Hvordan skulle han ubemærket komme til at banke på døren til det venstre toilet og så smutte ind? Det var et håbløst foretagende, og han fortrød allerede, at han havde besluttet sig for at forsøge det, men nu kunne han lige så godt komme på toilettet, når han alligevel stod i kø.

Der stod en meget ung men meget checket fyr med en kort t-shirt, der afslørede en brun og meget slank mave. Ikke et hår sad forkert i frisuren, og man kunne svagt ane, at han brugte make-up på øjnene, men der var ikke nogen tvivl om, at han vidste det, og at han nød de beundrende blikke, han fik. Jesper studerede ham så ubemærket, han kunne, og han lod blikket glide ned ad ham. Da hans blik nåede gulvet, bemærkede Jesper noget ud af øjenkrogen. Under døren til toilettet til venstre kunne man se et par skosåler med tæerne ned mod gulvet. Enten var personen derinde ved at kaste op, eller også… Der dannede sig en stribe billeder for Jespers indre øje.

Efter et stykke tid forsvandt skosålerne under døren. Der blev trukket i toilettet, og døren blev åbnet, hvorefter to fyre kom ud. Jesper genkendte fyren fra før. De fortrak ikke en mine, da de kom ud, og gik direkte ud uden at vaske hænder. En pige råbte efter dem i irritation over, at måtte have ventet så længe, men fyren, som havde taget på Jesper, vendte sig bare i døren og smilede. Jesper var lidt skuffet. Var han gået glip af en oplevelse?

Fortsættes…