Vildfarelse – afsnit 123 – En ny start (V)

– Pause, sagde Lars stønnende, lige som det var lykkedes Jesper at sluge hans pik næsten til roden.

Jesper løftede hovedet og så undrende på Lars. – Pause? Hvad mener du?

– Kom her, dit lille fjols, sagde Lars og rakte armene ud mod Jesper, der lå på knæ mellem hans ben.

Jesper kravlede over på siden af Lars og lagde sig på siden på albuen tæt op ad ham. Hans stadig stive pik lå på Lars’ lår.

Lars trak ham ind til sig, så han lå halvt oven på ham og så ham dybt i øjnene. Han lod sine fingre glide gennem Jespers nakkehår, mens han betragtede Jespers ansigt. – Jeg er slet ikke færdig med dig, sagde han og kærtegnede Jespers kind.

– Det håber jeg sandelig heller ikke, sagde Jesper, løftede sig lidt og så ned på sin pik. Han løftede den fra Lars’ lår og slap den straks igen, så den faldt med et højt klask ned på Lars’ lår. – For så har jeg et stort problem.

– Et meget stort problem, men det er jeg mand for at løse, sagde Lars med et kærligt smil. Han gav Jesper et let kys på munden. – Henter du ikke vinen?

Jesper sprang op fra sengen og gik ud i køkkenet. Han hældte resten af vinen i glassene ud og skænkede på ny fra flasken fra køleskabet.

Da han atter kom ind i soveværelset havde Lars sat sig op ad hovedgærdet med hovedpuden i ryggen og dynen trukket hen over sine ben og sit skød. Han løftede dynen, så Jesper kunne kravle ind ved siden af ham stadig med glassene i hånden. Lars slap dynen og tog sit glas.

– Sådan skulle alle nætter være, sagde Lars med et dybt, veltilfreds suk.

– Det kan de da sagtens være, sagde Jesper uden overbevisning. Han vidste udmærket godt at intensiteten og begæret primært skyldtes de to måneders adskillelse.

– Nej, de kan ej. Det bliver hverdag igen, men det gør heller ikke noget. Hverdag kan også være dejligt, men det er nu ikke helt det samme.

Jesper lod sin hånd glide ned ad Lars’ mave, ned under dynen og ned til hans nu kun halvstive pik. Han greb om den og gav den et kærligt klem. – Skal vi nu ikke bare nyde det? sagde han og trak atter armen til sig.

– Jo, sagde Lars og rystede nærmest synligt de dybsindige tanker af sig. – Skål på særlige nætter, sagde han og hævede glasset.

– Og på hverdag, sagde Jesper og klinkede med Lars.

Lars så forundret på Jesper. Et øjeblik efter smilede han atter bredt. – Og på hverdag, sagde Lars og klinkede atter med Jesper.

Da de havde taget hver deres slurk, flyttede Lars glasset over i den anden hånd og lagde armen om Jesper. – Forresten, du skal nok lige vente et årti eller to, inden du møder Dorthe igen. Hun taler stadig om, hvordan hun skal slå dig ihjel.

Jesper fnøs. – Ja,det tror jeg på. Hendes brev var ikke til at tage fejl af.

Jesper kom straks i tanke om, at Lars ikke anede noget som helst om, hvad Dorthe havde skrevet i sit fødselsdagsbrev til Jesper, og at hun ikke havde nogen intentioner om, at Lars skulle vide det, men på den anden side gjorde det ikke så meget nu, og han skyldte jo ikke Dorthe noget, syntes han.

Lars så ud som om han tænkte, så det knagede. – Hvilket brev? spurgte han lidt efter.

– Brevet til min fødselsdag. Hun skrev, at hvis jeg ikke opførte mig ordentligt overfor dig, så skulle hun nok komme efter mig, sagde Jesper med et lille sarkastisk grin.

– Ja, grin du bare. Hun mener det, sagde Lars alvorligt.

Jesper stak atter hånden ind under dynen og kælede blidt for Lars’ nosser. – Behandler jeg dig måske ikke ordentligt? spurgte han uskyldigt.

Lars tømte sit glas i én mundfuld, og satte glasset på gulvet ved siden af sengen. – Jo, sagde han. – Det gør du faktisk. Du har fortjent en lille belønning.

Han tog Jespers glas og satte det på gulvet ved siden af sit eget, hvorefter han sparkede dynen ned på gulvet, så han frit kunne rulle ind over Jesper og glide ned, så han kunne tage Jespers pik i munden. Der gik ikke mange sekunder, før Jespers pik atter var helt stiv og før han atter stønnede af vellyst.

Lars slap Jespers pik og rakte ud efter skuffen i natbordet. Han tog et kondom og noget glidecreme fra skuffen, åbnede pakken med kondomet og rullede det behændigt ned over Jespers pik. Jesper så passivt men forventningsfuldt til, mens Lars pressede en klat glidecreme ud af tuben og ud på kondomet, hvorefter han gned hele pikken grundigt ind i glidecremen. Til sidst førte han sin hånd, der glinsede vådt af glidecreme om mellem sine egne balder, og smurte det resterende glidecreme over sit hul.

Et øjeblik efter havde han placeret sig overskrevs på Jesper og lod langsomt Jespers pik glide dybt op i sig.

– o –

Det var efterhånden flere timer siden, de var kommet hjem, og Jespers pik var øm efter at have været stiv så længe og så mange gange. Lars sad på knæ mellem Jespers ben og var ved at rulle kondom på. Jesper glædede sig til at mærke Lars trænge op i sig, men han glædede sig endnu mere til udløsningen, der var blevet udsat igen og igen. – Du behøver ikke noget kondom, sagde Jesper med en smule utålmodighed i stemmen.

– Selvfølgelig gør jeg det, sagde Lars med et smil. – Du ved ikke, hvem jeg har været sammen med de sidste par måneder, og jeg ved ikke, hvem du har været sammen med og hvordan. Så mon ikke det er det sikreste? sagde han stadigt smilende.

Han pressede blidt sin pik mod Jespers hul, og da Jesper lidt efter slappede af i ringmuskelen, gled Lars ubesværet indenfor. Som sædvanligt ventede han et øjeblik, før han forsigtigt trængte helt i bund, og som sædvanligt følte Jesper, at hvis han pik havde været bare én centimeter længere, så havde han ikke kunnet rumme den.

Jesper lagde sine ben op på Lars’ skuldre og lukkede øjnene for helt og fuldt at koncentrere sig om følelsen af Lars’ pik, der gled ind og ud i stadigt hurtigere tempo.

Pludselig standsede han op. – Se på mig, hviskede Lars.

Jesper åbnede øjnene. Deres blikke mødtes og Jesper følte det som om kærligheden strømmede fra Lars, da han atter trængte helt i bund, mens de kærligt og lidenskabeligt så hinanden dybt i øjnene. Da Lars lidt efter atter satte tempoet op, mærkede Jesper, at der ikke var mange sekunder til, at han ville komme. Et øjeblik kunne Jesper høre på Lars’ åndedrag, at han var lige så tæt på at komme, og da Lars greb om Jespers pik og spillede den samtidig med, at han stødte sin pik helt i bund, skulle der kun få ryk til, før det nærmest sortnede for Jespers øjne, og spermen sprøjtede helt op til Jespers bryst. Få sekunder efter kom Lars også i et brøl, som naboen helt sikkert ville kunne høre. Da han atter kom til sig selv blev han siddende stille, stadig inde i Jesper og kærtegnede blidt Jespers balder og lår. Han gjorde ikke mine til at flytte sig eller til at trække sig ud, og Jesper lå blot stille og mærkede, hvordan Lars’ pik efterhånden blev mindre i takt med, at hans egen pik blev helt slap.

Lars bøjede sig ind over Jesper, og de kyssede hinanden kærligt og smilende.

Nogle minutter senere trak Lars sig ud og trak kondomet af. Da han havde tørret de værste spermrester af sig selv, tørrede han også Jespers bryst af. Han så tænksom ud. – Måske… begyndte han, men stoppede sig selv. Han smilede.

– Hvad? spurgte Jesper.

Han tøvede. – Måske skulle jeg give dig løbepas en gang imellem. Det virker som om, du lærer en hel del af at være sammen med andre fyre end mig.

Jesper trak ham ned til sig. – Alt hvad jeg har lært, har jeg lært af dig, sagde han grinende, selvom han udmærket godt vidste, at det ikke var helt sandt.

– Løgner, sagde Lars bare og lo. – Men det gør ikke noget.

De lå længe tavse ansigt mod ansigt og kærtegnede med mellemrum hinandens ansigt, skuldre og arme, indtil søvnen umærkeligt overmandede dem begge.

Fortsættes…