Vildfarelse – afsnit 122 – En ny start (IV)

Jesper låste døren op til Lars’ lejlighed og gik ind i entréen. – Kom ind og lad som om, du er hjemme.

Lars lo. – Tak.

De tog begge jakkerne og og hængte dem på en knage. Et øjeblik efter greb Lars Jesper bag fra og lagde armene om ham. Han knugede ham ind til sig og kyssede ham på halsen. Jesper følte trang til at gengælde og han førte hænderne bagud og greb om Lars’ bagdel. Han masserede hans faste balder og mærkede Lars tungespids løbe fra hans nakke til hans øreflip. Lars’ hænder gled ned over Jespers mave og ned til buksekanten, hvor de standsede et øjeblik, inden de gled længere ned og greb om hans ikke ubetydelige bule i bukserne.

Jesper slap sit greb og drejde rundt i armene på Lars så deres ansigter var kun milimeter fra hinanden.

De tøvede begge. Det skulle blive det første kys mellem dem i to måneder, og Jesper holdt vejret i spændt forventning. Da deres læber et øjeblik efter mødtes, var det som om der var elektrisk spænding imellem dem. Kysset udviklede sig hurtigt fra et blødt og vådt kys til et krævende, hæftigt kys. Deres tunger legede med hinanden og deres åndredrag gennem næsen blev hæftigere og hæftigere.

Jespers hænder gled fra Lars’ balder frem til buskeknappen, som han med lidt besvær fik åbnet og straks at finde lynlåsen, som han så forsigtigt, som omstændighederne tillod det, trak ned. Han stak hænderne inden for linningen og smøgede hans bukser så langt, som han kunne, uden at deres læber skiltes. Han greb atter om Lars’ balder og masserede dem begærligt uden på underbukserne.

Lars’ hænder gled frem til Jespers bukseknap, men Jesper skubbede dem væk, og hurtigt gled han ned på hug samtidig med, at han trak Lars’ underbukser ned.

Lars’ stenhårde pik sprang ud og ramte Jesper på hagen, og et øjeblik efter lukkede Jespers læber sig om det spændte pikhoved. Med stort begær og en liderlighed, han kun sjældent oplevede, slikkede han Lars’ skaft, mens hans hænder kærtegnede hans nøgne balder, og hans fingre med mellemrum strejfede og kærtegnede hans mellemkød og numsehul. Lars stønnede højt, og han svejede lidt i knæene. – Stop, stop, stop. Du risikerer, at jeg kommer, hviskede Lars. – Giv mig lige et minut.

Jesper slap modvilligt Lars og rejste sig op. Han kyssede ham hurtigt og smilede. – Du får 30 sekunder. Så kommer jeg og henter dig.

Med bukserne nede om lårene gik Lars ud på badeværelset og lukkede døren efter sig.

Jesper overvejede, om han skulle gå ind i soveværelset og tage tøjet af, men han besluttede sig for at vente på Lars. Afklædningen var en ophidsende del af ritualet, som han ikke ville gå glip af, så han valgte i stedet at gå ud i køkkenet og tage en flaske hvidvin ud af køleskabet. Han åbnede flasken, tog et par glas i skabet og skænkede op. Han duftede til vinen i glasset og smagte på den. Den både duftede og smagte godt, selvom den var alt for kold, men han prøvede at holde om glasset med begge hænder for at varme den lidt op. Imens så han ud af vinduet ud over den mørke baggård og de mange vinduer med lys i.

Lidt efter kom Lars ud i køkkenet atter med bukserne på. Jesper tog det andet glas og rakte ham det. – Lidt hvidvin?

– Gerne, sagde Lars og tog imod glasset.

Jesper tog en dyb indånding, samlede alt sit mod og spurgte så henkastet som muligt: – Flytter du så hjem igen?

Lars så ned i gulvet og tænkte lidt. – Lad os nu se, sagde han blot og smilede forsigtigt. – Skål.

– Skål, sagde Jesper med et skævt smil – lidt ærgerlig over, at Lars ikke blot meldte klart ud, men han glædede sig alligevel over, at det ikke var en afvisning. De klinkede med glassene og drak begge.

Lars tog Jespers glas fra ham og satte begge glassene på køkkenbordet. Han stillede sig tæt på Jesper og begyndte at knappe hans skjorte op. Så snart den sidste knap var knappet op, lod han hænderne glide hen over Jespers bryst uden på t-shirten og kyssede Jesper lidenskabeligt. Han fandt Jesper brystvorter gennem det tynde stof og nulrede dem forsigtigt. Det havde nærmest straks en effekt på bulen i Jespers bukser, og Jesper stønnede højt og gengældte Lars’ kys med stadig større lidenskab.

Lars trak Jespers skjorte ned over hans skuldre, men knapperne i ærmerne var ikke knappet op, så den blev hængende om hans håndled. Lars indicerede, at Jesper selv måtte klare de sidste knapper ved i stedet at omfavne Jesper. Mens de kyssede knappede Jesper knapperne i ærmerne op omme på ryggen og lod skjorten falde ned på gulvet. Straks efter tog han fat i Lars’ trøje for at trække den over hovedet på ham, og deres læber skiltes, mens Lars hoved forsvandt in i trøjen. Hans hår strittede lidt til højre og venstre, og Jesper skyndte sig at trække hans t-shirt af også. Lars tog fat i Jespers t-shirt og trak den over hovedet på ham, så de begge nu stod i bar overkrop.

Lars bøjede sig ned og slikkede Jesper ene brystvorte med en hård tunge. Jesper greb ham om nakken, og pressede blidt hans hoved ind mod sit bryst. Lars nippede forsigtigt i brystvorten med tænderne, og Jesper svarede ved at stønne højt. Så blev det den anden brystvortes tur, og med gelé i knæene gav Jesper sig til at knappe Lars’ bukser op.

– Kom, sagde Lars og greb hans hånd, inden Jesper kunne komme til at lyne bukserne ned. Lars trak ham ind i soveværelset og skubbede ham ned på sengen på ryggen. Jesper rejste sig op på albuerne for at følge med, mens Lars trak gardinerne for. Han blev stående med ryggen til, lynede bukserne ned og trak dem af, og et øjeblik efter fulgte sokkerne og underbukserne efter. Jesper betragtede hans lækre røv imens og så hvordan musklerne i balderne spillede under bevægelserne.

– Service, sagde Jesper.

Lars vendte sig om, og til Jespers store fornøjelse pegede hans pik stiv og strunk direkte mod Jesper.

Lars skulle netop til at gå hen imod Jesper, da Jesper sagde: – Bliv stående.

Lars stoppede op, bredte armene ud og sagde: – Du ved da, hvordan jeg ser ud.

– Jeg havde helt glemt det, sagde Jesper og betragtede ham fra top til tå. – Drej rundt, sagde han og tegnede en cirkel i luften med pegefingeren.

Lars drejede sig langsom rundt, så han atter stod med ryggen til.

– Saml dine bukser op, sagde Jesper.

Lars bukkede sig forover mod bukserne på gulvet og i samme øjeblik sprang Jesper op fra sengen og satte sig på knæ bag Lars. Lars stivnede i sin bevægelse og blev stående foroverbøjet, da Jesper greb om hans hofter og begyndte at kysse og slikke hans balder. Han slikkede ham imellem balderne rundt omkring hullet, der duftede som om det lige var blevet vasket, hvilket det givetvis også var. Lars lavede lyde, der tydeligt afslørede, at han syntes om Jespers behandling af hans bagdel. Jespers tunge arbejde sig ned over hans mellemkød til det bagerste af hans nosser, som han forsøgte at tage i munden – begge kugler på én gang.

– Forsigtig, sagde Lars stakåndet.

Da Jesper lod tungen glide op over den ene balde, rejste Lars sig langsomt op og drejede sig lige så langsomt rundt, indtil hans pik lå mod Jespers kind.

Jesper kyssede pikken på siden af skaftet og sagde: – Jeg elsker den pik.

Lars trak Jesper op at stå, trak ham ind til sig og hviskede: – Du skal nok få meget mere af den, men nu vil jeg se dig nøgen. Han kyssede ham, mens han knappede op og lynede ned, og med et snuptag trak han såvel bukser som underbukser ned om lårene på Jesper. Det var en befrielse at få pikken ud i det fri.

Lars satte sig på hug og hjalp bukserne af Jesper, og i samme bevægelse fik han også sokkerne med af. Han holdt lidt afstand til Jesper, lagde hænderne på bagsiden af Jespers lår og betragtede hans dunkende pik.

– Den er stadig dejlig, sagde Lars og så smilende op på Jesper.

– Det er du også, sagde Jesper med smil i stemmen og lod sine fingre glide igennem Lars’ hår.

Lars kyssede spidsen af Jespers pik, og lod sin tunge lege mod undersiden af det halvt blottede pikhoved. Jesper kunne ikke lade være med at spænde musklerne omkring pikken og den hoppede og dansede foran Lars’ hoved, hver gang hans tungespids ramte de mest følsomme punkter. Lars greb blidt om skaftet og placerede pikhovedet på sin tunge. Langsom lukkede han læberne om hovedet og lod pikken glide længere og længere ind i munden. Til sidst ramte hans næse Jespers maveskind og Lars lagde hovedet lidt tilbage for at sluge de sidste centimetre. Det var ikke uden effekt på Jesper, som mærkede den velkendte kildren, der var et tegn på, at der ikke var længe til han kom, hvis behandlingen fortsatte. Han holdt blidt om Lars hoved og trak sin pik helt ud. – Det går galt, hvis du fortsætter sådan, sagde Jesper stønnende.

Lars rejste sig op. – Ja, den går ikke. Du skulle gerne holde hele natten, sagde Lars med et frækt smil, tog om Jespers hoved at trak det ind mod sit eget, så deres læber mødtes.

Jesper følte trang til at erklære sine følelser – uanset om de var påvirket af situationen eller ej. Lige nu var han ikke i tvivl. – Jeg elsker dig, fik han sagt mellem to tungekys.

– Det gælder ikke, når man har sex, sagde Lars og stak sin tunge ind mellem Jespers læber.

Jesper vidste godt, at Lars’ holdning var, at man sagde hvad som helst under sexakten, og at det ikke nødvendigvis betød noget som helst, men det passede ikke i deres tilfælde – ikke lige nu i hvert fald.

– Det gælder for mig, sagde Jesper trodsigt.

– Hold din kæft, eller jeg skal lukke den med en vis legemsdel, sagde Lars grinende.

– Se om du kan, sagde Jesper opfordrende.

Et øjeblik efter lå de på sengen med hver deres pik i munden.

Fortsættes…