Vildfarelse – afsnit 114 – På Boyfriend

– Hej! Der er mad om ti minutter, havde Kasper bare sagt, da Jesper var kommet hjem til Kasper efter arbejde. De havde nu spist krebinetter med sovs og kartofler, mens de så nyheder på TV, og Thor lå under sofabordet mellem deres fødder. Kasper så nyhederne klokken 19:30 hver dag, og det var der jo ingen grund til at lave om på, bare fordi Jesper nu også spiste med og gerne kom så sent på grund af sine arbejdstider.

– Tak for mad, sagde Jesper velopdragent. Han følte, at han burde rejse sig og bære ud, nu hvor Kasper havde stået for madlavningen, men han ville lige vente, til udsendelsen var slut.

– Velbekomme, sagde Kasper og rejste sig straks. Jesper gjorde mine til at rejse sig. – Bliv bare siddende, sagde Kasper. – Det skal jeg nok klare.

Jesper lænede sig lidt for hurtigt tilbage i sofaen, og med lidt dårlig samvittighed i stemmen sagde han blot: – Tak.

I løbet af eftermiddagen havde Jesper lagt planer om at få tjekket sin profil på Boyfriend, og måske lige få oprettet profiler på et par af de andre dating sider, men det krævede, at han kunne få lov til at låne Kaspers bærbare computer og helst, at han kunne få lidt tid for sig selv i lejligheden. Heldigvis blev hunden luftet et par gange om dagen, og selvom Kasper havde foreslået Jesper at gå med, havde Jesper indtil videre afvist det og havde nydt at have lidt tid for sig selv. Da Kasper kom ind for at hente det sidste service, greb Jesper chancen: – Må jeg låne din computer?

Han overvejede at begrunde det, men det blev ikke nødvendigt: – Ja, selvfølgelig. Nu skal jeg starte den op for dig, sagde Kasper og fortsatte ud i køkkenet. Et øjeblik efter kom han ind i stuen og gik hen til det lille skrivebord bag sofaen, som Jesper sad i. Jesper kunne høre, at han tændte for computeren og tastede et par kodeord. – Så er den klar, sagde han og gik atter ud i køkkenet.

Jesper rejste sig og gik hen og satte sig ved skrivebordet. Han vidste, at Kasper ville kunne se skærmen, når han kom ind i stuen, så han måtte være lidt forsigtig. Han tastede boyfriend.dk ind i adressefeltet på browseren, som Kasper havde startet op, tastede brugernavn og kodeord, og et øjeblik efter var han i gang med at se på alle de nye profiler, der var oprettet. Hvis Kasper kom ind i stuen, ville han kunne nå at lukke browseren, og lade som om, at han var færdig med sit forehavende.

Der var kommet seks beskeder til Jesper, men flere af dem sagde bare ‘hej’, så dem slettede han bare. De øvrige var fra fyre i slutningen af trediverne og opefter, så dem slettede han også. Det var ikke det, han gik efter. Han søgte på de profiler, som søgte ‘sex træf’ i alderen 24 til 32 og kunne hurtigt se, at han kunne bruge en hel aften på at se profiler igennem, hvis han ville. Hvad skulle han søge på? Hvad havde han endnu ikke prøvet, som han godt kunne tænke sig at prøve? Der var flere af profilerne, som lagde op til sexlege, som han fandt frastødende, men måske var det sådan et krydderi, der skulle til? Han læste et par profiler fra fyre, som gerne ville domineres og bindes, men han havde svært ved at se sig selv i en dominerende rolle – han forestillede sig en hård, maskulin type i sort læder og med store overarme. Han kunne derimod godt se sig selv i den anden rolle – bundet af en lækker fyr, som tirrede og pirrede ham, til han var ved at sprænges – ikke noget med smerte naturligvis.

Efter lidt søgen fandt han en fyr på 32 år, som netop søgte unge fyre til den slags lege. Der var ikke noget billede på profilen, men beskrivelsen var lovende:

“Dominerende fyr søger aftale med fyr, som kunne tænke sig at blive bundet og domineret – og hvad vi nu ellers kan finde ud af. Jeg har særlig interesse for stram bondage og at pirre til det yderste. Det bedste jeg ved er en ung fyr der ligger bundet totalt fast, uden chance for at komme fri, mens han ligger og klynker og stønner om han ikke nok snart må få lov at sprøjte, fordi jeg har holdt ham på kanten af udløsningen i timevis. Tryghed er vigtigt, og det er vigtigt, at vi begge to får en fed oplevelse. Selvom du er helt i min magt, skal du føle dig tryg ved, at jeg ikke overskrider dine grænser længere, end du selv vil. Uanset om det er din første gang, eller om du er lidt erfaren, så skriv til mig. Jeg har efterhånden introduceret masser af fyre til bondage, og jeg ved ikke noget bedre, end at få en helt uerfaren fyr, der aldrig har prøvet sådan noget før, og så gøre ham totalt hooked 😉 Skriv til mig, og jeg lover dig et svar. Jeg vil ikke love et møde, men hvis du er ung og ser nogenlunde ud (send mig et billede, hvis du ikke har et på din profil, og så får du også et billede af mig), så er det sandsynligt, at vi laver en aftale. Jeg ser selv rimelig godt ud, så jeg kan godt tillade mig at være kræsen.”

Til Jespers egen overraskelse, havde han fået rejsning af at læse profilen, og han måtte rette lidt på bukserne foran for at kunne være i dem. Han begyndte straks at skrive en besked til DominerendeFyr32.

Han var næsten færdig med at beskrive, at han var helt uerfaren på området, at det tændte ham, og at han var klar til et møde når som helst, da Kasper kom ind i stuen. I en fart fuldførte han den sidste sætning, trykkede ‘send’ og lukkede browseren.

Kasper kastede et blik på skærmen og satte sig i sofaen med blikket mod TV-skærmen. – Er du allerede færdig? spurgte han henkastet.

– Njahh, sagde Jesper og håbede på, at Kasper snart ville gå en tur med hunden.

Jesper åbnede en browser på ny og surfede lidt på forskellige harmløse sider. Han tjekkede sine mails, men ud over lidt spam og nogle nyhedsbreve fra diverse webshops, var der ikke noget. Han overvejede et øjeblik at skrive en mail til Brian for at høre, hvordan han havde det, men han havde ikke lyst til at fortælle om sin egen situation lige nu, så han forkastede hurtigt ideen.

Kasper havde zappet kanalerne igennem, og der var tilsyneladende ikke noget særligt at se, så han rejste og straks var Thor også på benene.

– Han trænger vist til luft, sagde Jesper så henkastet som muligt.

– Ja, det er vist også på de tider. Vil du med?

– Nej, tak. Jeg bliver hellere lige færdig med det her, sagde Jesper og forsøgte at se travl ud.

– OK. Så kan vi jo prøve at se, om ikke der er en film eller sådan noget, når jeg kommer tilbage.

– OK, sagde Jesper entusiastisk. Kasper opdagede ikke, at entusiasmen skyldtes, at han kunne se frem til tre kvarter alene med computeren.

Så snart Kasper og Thor var ude af døren, var han atter inde på Boyfriend. DominerendeFyr32 havde allerede svaret tilbage. Han var interesseret i et møde og havde sendt et billede af sig selv i bar overkrop. Han var måske lidt tynd i forhold til at skulle være dominerende, men han var ganske rigtigt en nydelig fyr, som Jesper sagtens kunne se sig selv udleve en seksuel fantasi sammen med. Navnet var Colin, og han boede i Valby, så en god cykeltur var alt, hvad der skulle til. Jesper svarede ham, at han var meget interesseret, og han skulle lige til at skrive, at han var klar til at møde ham samme aften, da det gik op for ham, at han ikke havde nogen god undskyldning overfor Kasper. At sige, at han var inviteret ud til et eller andet, med så kort varsel var utroværdigt. Så var det nemmere at lave en historie om et arrangement lørdag aften. Han foreslog Colin, at han kom hjem til ham lørdag kl. 20, og fem minutter senere havde han en besked fra Colin, som bekræftede aftalen og indeholdt adressen på Vigerslevvej.

Jesper opdagede, at han havde fået en besked fra Alexander25. Han åbnede den, og for en gangs skyld var det ikke bare et “Hej”:

“Kære Frb26! Jeg læste din profil, og for en gangs skyld var det ikke bare en mig-mig-mig-profil eller giv-mig-pik-nu-profil, men en profil fra en sød fyr, som faktisk ser ud til at søge et seriøst forhold. Du skriver ikke så meget, så det er naturligvis muligt, at jeg tager helt fejl, og skal du bare slette denne besked, men hvis jeg har bare lidt ret, så læs videre og skriv til mig. Du har sikkert allerede gættet, at jeg er 25, og det er ikke mere end par år siden, at jeg sprang ud, men nu er jeg helt ude af skabet, og alle mine venner og hele min familie har været utrolig søde. Jeg har snuset lidt til miljøet de sidste par år, men jeg må blankt erkende, at jeg nok mest er til det varige, romantiske forhold. Jeg har fået mig nogen rigtig dejlige venner i miljøet, så jeg vil dog ikke helt afskrive det. Hvis du vil vide mere om mig, kan du jo læse min profil og se mit billede, men det vigtigste er, at jeg er sød, intelligent, har et stort hjerte, er ærlig og helt nede på jorden, er loyal og trofast, elsker tosomhed, især den slags uden tøj på 😉 og så glæder jeg mig helt vildt til at møde dig. Til daglig arbejder jeg på et designbureau, og i min fritid elsker jeg at rejse og at dyrke lidt fitness. Jeg søger en nogenlunde jævnaldrende fyr, som gider gå lidt op i sit udseende, uden at det på nogen måde tager overhånd. Det kunne være rart, hvis vi kunne dele nogle interesser, men det vigtigste er, at du er lidt romantisk og at der virkelig er kemi imellem os, og det kan vi jo kun finde ud af på én måde. 😉 Skriv straks til mig, og måske kan vi mødes allerede i weekenden. Alexander”

Jesper skyndte sig at klikke sig ind på Alexanders profil, men den indeholdt ikke nævneværdig mere information, end Alexander allerede havde skrevet i sin besked til Jesper. Derimod indeholdt den et foto af en usædvanlig køn fyr, med det lækreste hår og et par brune øjne, som man kunne drukne i. Jespers puls steg mærkbart. Et øjeblik efter havde han skrevet et varmt, imødekommende svar til Alexander med et forslag om, at de skulle mødes lørdag eftermiddag.

Fortsættes…