Vildfarelse – afsnit 112 – Kasper (III)

Kasper smilede og lod fingrene glide igennem Jespers hår. Jesper lukkede øjnene, lod tankerne fare og lod sig synke ind i velbehaget.

– Skal vi gå i seng? spurgte Kasper.

Søvnen havde overmandet Jesper, og han vågnede med et lille sæt ved Kaspers spørgsmål uden at vide, hvor længe han havde sovet. – Jeg faldt vist i søvn, sagde han brødebetynget.

– Du har kun sovet ti minutter, men vi kan da bare gå i seng, hvis du er træt.

– Det kan vi da godt.

Jesper rejste sig og tog kaffekopperne med sig ud i køkkenet. Kasper fulgte efter med resten af servicet. – Lad det bare stå. Jeg tager det i morgen tidlig, sagde Kasper. – Kom.

Kasper gik forrest ud på badeværelset, hvor han åbnede et skab, fandt en tandbørste, der endnu ikke var pakket ud, og som han gav til Jesper. – Jeg finder lige et håndklæde til dig.

Jesper pakkede lydigt tandbørsten ud, og ledte efter et sted, han kunne gøre af emballagen. Han fik øje på en lille pedalspand, der stod under vasken, trådte forsigtigt på pedalen og så nysgerrigt ned i spanden. Den var blot halvt fyldt med vatrondeller, tandtråd, et paprør fra en toiletrulle og en tom tube salve, som Jesper valgte ikke at tage op for at se, hvad den havde indeholdt. Han stoppede emballagen ned i spanden i samme øjeblik som Kasper kom tilbage med et stort, gråt håndklæde, som han rakte til Jesper, hvorefter han gik tilbage ind i soveværelset.

Da han var færdig med at børste tænder, og havde hængt håndklædet på en ledig krog, lukkede og låste han døren til badeværelset for at tømme blæren og lige få vasket sig lidt, hvis nu… Han overvejede at klæde sig af, men han valgte at beholde tøjet på, indtil han var kommet ind i soveværelset, og havde fundet et sted, hvor han kunne gøre af tøjet. Han følte også, at det ville blive rigtig pinligt at komme ud til Kasper i underbukser, hvis Kasper stadig havde alt tøjet på.

Inde i soveværelset var Kasper ved at lægge sit tøj ind i et skab. Kasper havde bar mave, men han var iført noget, som Jesper bestemt ikke havde regnet med – et par lange pyjamasbukser. Det var ikke fordi de var grimme, men de var – i Jespers øjne – meget lidt romantiske endsige erotiske. Den formildende omstændighed var hans nøgne, næsten hårløse overkrop, som Jesper pludselig glædede sig til at mærke mod sin egen. Jesper kastede et diskret blik på Kaspers bukser for at se, om der allerede var nogen begejstring at spore, men de var så vige, at de sagtens kunne skjule en halv erektion.

– Du kan lægge dit tøj på stolen dér, sagde Kasper, pegede på en stol ved siden af en kommode og gik ud på badeværelset.

Jesper klædte sig af, mens han så sig om i soveværelset. Det var forholdsvis anonymt, og både vægge og alle møbler i lokalet var hvide. Det eneste, der brød anonymiteten var en ramme med en sort/hvid plakat forestillende to muskuløse mænd i en hed omfavnelse. Soveværelset stod i kontrast til resten af lejligheden i sit minimalistiske indretning og indicerede, at der var mere end ét menneske, som havde haft indflydelse på indretningen af lejligheden, og at de ikke havde været helt enige om stilen, hvorfor de havde delt rummene imellem sig.

Da tøjet var lagt pænt på stolen, selvfølgelig med undtagelse af underbukserne, lagde Jesper sig i sengen under dynen. Den var redt til to med to dyner og to hovedpuder, og Jesper var overbevist om, at sådan havde det været, siden Steinar havde forladt Kasper.

Lidt efter kom Kasper tilbage fra badeværelset og lagde sig ind under dynen hos Jesper – stadig med pyjamasbukserne på. Han lagde sig på siden lige som Jesper, og lagde en kølig hånd på Jespers ryg. Jesper lagde sin hånd på Kaspers lænd lige over elastikken på bukserne, men lod den hurtigt glide lidt længere ned for at mærke formen på hans bagdel. Den var lidt flad men fast, og Kasper modtog Jespers kærtegn ved at skyde bagdelen lidt tilbage.

Kasper betragtede Jesper, mens Jesper lidt genert lukkede øjnene og lod din hånd gå på opdagelse på Kaspers ryg, balder og lår. Jespers anden arm lå han på, og da han flyttede lidt på den, ramte hans håndryg Kaspers overraskende bløde bule i pyjamasbukserne. Jesper kunne derimod mærke sin egen pik presse mod underbuksernes stof.

Kasper lagde sig tæt ind til Jesper og lod også sin frie hånd gå på opdagelse på Jespers krop. Hans bevægelser og kærtegn var lidt kejtede og kluntede, og hver gang hans hånd nærmede sig Jespers mest erogene zoner blev den straks flyttet hen til et mere uskyldigt sted. Jesper vidste, at han måtte tage det første skridt, hvis de skulle komme videre, men han tøvede og nød i stedet, at han endnu ikke skulle bruge energi på at gætte sig til Kaspers seksuelle præferencer som aktiv eller passiv, men at han bare kunne lade hans åndedræt dirigere sin hånd hen til de bedste steder på hans krop.

Efter noget tid lagde Jesper sig om på ryggen for at signalere, at han var klar til, at Kaspers kærtegn koncentrerede sig lidt mere om de erogene zoner på forsiden end bare hans ryg og skuldre. Kasper måtte have misforstået noget, for han lagde sig også om på ryggen, og trak dynen op under hagen. Jesper lå nu halvt uden for dynen, og han trak derfor den anden dyne hen over sig.

Kasper trak vejret dybt som i et suk.

Det gik op for Jesper, at de endnu ikke havde kysset hinanden. Her lå han halvnøgen ved siden af en fyr, han dårligt kendte, som han hverken havde kysset eller haft sex med. Han havde ikke lyst til at gøre yderligere tilnærmelser til Kasper. I stedet lagde han sig lidt længere væk, så han ikke længere kunne mærke Kaspers krop, og et øjeblik efter var han faldet i søvn.

– o –

Der var fuldstændig mørkt i rummet, da Jesper vågnede uden at vide, hvad der havde vækket ham. Han kunne svagt skimte lidt lys i kanten af gardinet for vinduet, men hvis ikke Kaspers åndedræt havde røbet, at han lå tæt på Jesper med ansigtet vendt mod ham, havde Jesper troet, at han var alene i rummet.

Jesper følte trang til at mærke Kaspers krop, og han lod derfor sin hånd glide ind under Kaspers dyne, hvor hans fingre stødte på Kaspers glatte og lidt bløde mave. I samme øjeblik mærkede Jesper Kaspers hånd glide hen over sit bryst og op på skulderen.

Jesper måtte føle sig frem for at finde Kaspers ansigt og mund for at give ham det første kys. Et hurtigt og lidt overfladisk kys på Kaspers tørre læber blev det til. Jesper blev insisterende og gjorde endnu et forsøg. Han spidsede læberne og åbnede munden lidt, og denne gang forsøgte Kasper tilsyneladende at lægge lidt følelser i kysset. Jespers tunge gik på opdagelse i Kaspers mund og fandt en tunge, der, lige så kluntet som ventet, forsøgte at lege med. Jesper mistede hurtigt interessen og lod i stedet sin tungespids glide ned over Kaspers hals, ned til brystet, mens hans ene hånd gled ind under elastikken i pyjamasbukserne og tog et fast greb om den ene balde. Langsomt lod han hånden glide om mod forsiden, hvor den først fandt et par bløde, fyldige kugler og dernæst en overraskende blød og slap pik. Jesper lod sig ikke skræmme, men rejste sig på knæ i sengen og trak pyjamasbukserne af Kasper. Han kunne fortsat intet se, og hvis han havde vidst, hvor han skulle finde kontakten til natlampen, havde han tændt noget lys, så han kunne nyde også synet og ikke kun følelsen af Kaspers krop.

Hans hænder fandt Kaspers lår, og han spredte hans ben, så han kunne placere sig på knæ imellem dem. Han bøjede sig forover og lod sin tungespids kærtegne rod og skaft af hans bløde pik. Den duftede ren, og Jesper tøvede ikke med at tage den i munden. Med tunge og læber trak han forhuden tilbage og lod sin tungespids lege med hovedet. Kasper trak vejret tungt, og Jesper mærkede hvordan pikken voksede en smule i hans mund, men rigtig stiv var den endnu ikke. Kasper lagde sine hænder på Jespers hoved og lod fingrene glide igennem hans hår, mens Jespers læber og tunge legede med både hans pik og hans bløde kugler, som til Jespers ærgrelse var temmelig langhårede. Med stor tålmodighed forsøgte han at få mere liv i pikken, men uden det store held.

Jesper kunne høre, at Kasper trak ud i en skuffe i natbordet og lukkede den igen. – Her, sagde han og pressede en lille pakke ind i Jespers hånd. Det var utvivlsomt et kondom. Jesper overvejede, om han skulle sætte det på sin egen pik eller på Kaspers, men det ville utvivlsomt ikke være uden udfordringer, hvis han skulle sætte det på Kaspers stadig halvslappe pik. Da han mærkede, at Kasper vendte sig om, var han ikke længere i tvivl, og han åbnede pakken og rullede kondomet på. Kondomet var allerede smurt ind i creme, så han kunne bare rette pikken mod Kaspers hul, og med lidt famlen i mørket og lidt hjælp fra Kaspers ene hånd, gled han op i Kasper. Kasper lå fladt mod lagenet, så Jesper kunne hverken komme til at røre hans pik eller brystvorter, så i stedet lagde han sig blidt på albuerne hen over Kasper og kyssede hans nakke og skuldre, mens han langsomt gled ind og ud.

En gang imellem løftede Kasper sig op imod Jesper, hvilket fik Jesper til at sætte tempoet i vejret, og efter et stykke tid mærkede Jesper, at der ikke skulle så meget til, før han ville komme. Han følte ikke, at han kunne gøre så meget for Kasper, og på den anden side var det vel også Kaspers eget valg, når nu han havde lagt sig fladt på maven. Da han atter mærkede udløsningen nærme sig, lod han derfor følelsen overmande sig, og med få dybe stød kom han.

Han rullede om på ryggen og trak kondomet af. Kaspers hånd søgte Jespers, og han tog kondomet ud af Jespers hånd, hvorefter han forsvandt ud på badeværelset. Det gjorde bare Jespers følelse af at være blevet serviceret endnu mere udtalt. Han lå lidt og sundede sig og lod den fysiske tilfredsstille overdøve den lille følelsesmæssige tomhed, der nagede ham.

Da Kasper kom tilbage fra badeværelset, gik han straks selv derud og vaskede sig lidt. Da han få minutter senere kom tilbage ind i soveværelset, sov Kasper allerede. Jesper overvejede et øjeblik bare at tage sit tøj på og gå, men han følte, at han stod lidt i gæld til Kasper, og han havde ingen lyst til at tage tilbage til en tom lejlighed, så han lagde sig pænt under dynen i den anden side af sengen, og få minutter efter havde søvnen overmandet ham.

Fortsættes…