Kære forældre

Måske har du netop fået at vide, at din søn er homoseksuel. Måske har han selv fortalt det, eller måske har du bare en mistanke. Dette er en situation, som langt de fleste forældre helst ville være foruden. Hvis du ikke kender andre, som har været i samme situation, kan det være en trøst at vide, at der vitterlig er tusindvis af andre danske forældre, som har oplevet nøjagtig det samme.

 

Du kan her læse en mors beretning med titlen "Hjælp, min søn er bøsse", som er en beretning, der ligner mange andre mødres.

Du kan også læse en mors beretning om, hvordan hun påvirkes af andres nedladende bemærkninger om homoseksuelle. Hun har givet den overskriften "Er accept og respekt for meget forlangt?"

Det følgende er en række spørgsmål og svar - spørgsmål som de fleste forældre stiller sig selv i tiden efter, at de har erfaret, at deres søn er homoseksuel. Giv dig tid - både til at læse og til at forstå Jeres nye situation. Jeg håber, at det følgende kan hjælpe lidt. Læs svarene på netop de spørgsmål, du selv har stillet, ved at klikke på spørgsmålet, eller læs alle spørgsmål og svar på de følgende sider.

Næste...