Erindringer (XII)

af Peder

Jeg synes at sidste afsnit eller kapitel var ved at blive for langt, men derfor er det skam ikke sluttet af endnu. Det sidste blev afsluttet med at Frede havde stukket omridsene at min nye tatovering på brystet. Og at det var blevet sent. Vi havde kneppet og haft det noget så rart. Mit røvhul var vist også godt tilfreds med at kunne falde lidt til ro, da det var blevet flittigt brugt hele tre gange samme aften. Så mange gange var jeg ikke blevet kneppet før og inden for så kort tid! Men Frede var nu alligevel rar at besøge. Og nu var jeg i gang med at få lavet en rigtig stor tatovering midt på brystet. Jeg havde længe gået og drømt om, at se at komme ind til Odense og finde en tatovør, der kunne lave en ny på mig. Knud vidste godt jeg havde tatoveringer, men det interesserede ikke ham det mindste. Han var mere til dans og øl og især piger. Så jeg fik en gang mellem en beretning om hvor sjovt han havde haft det om lørdagene. Dengang var der jo heller ingen såkaldte pornoblade til salg. Det eneste jeg vidste noget om var vist fransk og hed Varieté. Det var hundedyrt at købe, det sagde Knud da i alle fald. Og det kunne kun fås inde i en kiosk i Odense. Jeg kiggede af og til i et af hans blade, men syntes ikke billederne var særlig ophidsende. Modellerne var jo ikke engang nøgne og kun skyggen af en mis var at se på nogle enkelte af dem. “Du er sgu da en sær stodder,” sagde Knud til mig en dag, “kan du da ikke tænke dig at kneppe sådan en dejlig tøs?” “Jeg kan da godt se at det er nogle flotte modeller de har valgt ud, men tror du kan ret meget mere end at se dejlige ud? Jeg gider ikke give 10 eller 15 kr. for sådant et blad. Må jeg spørge dig om en ting, Knud. Du husker vel at bruge gummi når du går i bukserne på pigerne?” “Nej, jeg trækker mig altid ud lige før snottet går af, så sker der ikke noget.” “Pas nu alligevel på, Knud. Der kan godt komme en lille smule snot inden du får det store skud, og så er der en chance for at du har lavet en unge på pigen alligevel.” Knud grinte af mig og sagde “Snakker du af erfaring? Det er måske derfor du aldrig bruger penge til bal og øl, fordi du har en hob der løber bagefter dig og råber “Far” når du kommer hjem til Jylland!” Jeg kunne da betro ham, at der var ingen der råbte “Far” efter mig.

Det gik så hverken værre eller bedre end at engang lige efter høsten kom der en fremmed mand ind på gården og spurgte efter Knud. Jeg var jo ikke i marken, men viste ham ud hvor Knud kørte og pløjede med traktoren. Manden gik derud og jeg tænkte ikke mere over det. Det kunne jo være at han ville fæste Knud, næsten alle vidste jo at ingen af os havde lyst til at blive hos H.C. hverken et halvt eller et helt år mere. Men da vi havde stået last og brast sammen når der opstod konflikter, havde H.C. ikke haft held til at få os til at rejse i utide og derved sparet lønnen til os begge. Knud var solidarisk med mig, og når jeg ikke foretog noget overilet ved at råbe op og bruge grimme ord mod H.C. når vi blev kritiseret, så tav han også.

Men da Knud kom hjem til fyraften og vi havde spist, kom han ind til mig på værelset. “Peder, kan du hjælpe mig, nej, vil du hjælpe mig?” “Ja, hvad skal du have lavet?” “Jeg skal ikke have noget lavet, det har jeg allerede gjort. Peder, det er forfærdeligt, men Tove påstår at det er mig der er far til den unge hun venter lige efter jul! Det var hendes far der kom ud til mig i marken her i eftermiddag. Jeg tør ikke komme hjem og fortælle det til min far, han slår mig ihjel, når han hører at jeg har lavet en unge!”

“Ja nu er det jo for sent at fortryde, hvis det altså er dig der har lavet hende tyk. Men Knud, jeg er nødt til at vide lidt mere inden jeg kan sige noget. Kan det tænkes at hun har været sammen med andre end dig? Hvis det er tilfældet så bliver der taget blodprøve af dig og barnet, den kan vise om det er dig der kan være faderen, den kan også vise om det er udelukket at det kan være dig. Kan du lide pigen? Kunne det tænkes du vil gifte dig med hende? Hvor gammel er hun? Som du hører, ligner det næsten et forhør. Og jeg har ikke krav på at du svarer på mine spørgsmål, så det er op til dig om du i det hele taget vil svare.”

“Jamen Peder, hvad skal jeg gøre? Jeg er ikke fyldt 18 endnu, og manden sagde, at så blev jeg puttet i fængsel for at have haft samleje med mindreårige, for hun er heller ikke 18 endnu. Han sagde også, at han ville sørge for at jeg blev kastreret om han så selv skulle skære nosserne af mig! Peder. Peder, hvad er det dog jeg har rodet mig ind i? Tove er da meget sød og vi kommer da også lidt sammen stadigvæk. Jo, det er mig, der har lavet ungen, for hun løber ikke med hvem som helst.” “Nå, da. Det er jeg glad for at høre, så prøver du ikke at løbe fra dit ansvar, Knud. Og det der med at smide dig i fængsel og skære nosserne af dig, kan hendes far heldigvis ikke bestemme noget om! Men se nu sagen fra hendes fars side først. Han er selvfølgelig ked af at hans datter skal have et barn i så ung en alder, og så er han blevet edderrasende. Det er en naturlig reaktion. Du er ulykkelig over hvad du har lavet. Det er også forståeligt. Hvad har du tænkt dig, at jeg kunne hjælpe dig med i den her situation?”

“Kender du ikke en eller anden der kan fjerne ungen? Jeg er sikker på at jeg kan få far til at hjælpe med at betale for det. Eller kan hun ikke tage en eller anden form for medicin, så ungen dør og kommer som en abort?”

“Knud. Om så jeg vidste noget i den retning, ville jeg ikke fortælle dig det! I kan selvfølgelig også adoptere barnet bort. I kan også vælge at få det, gifte jer og så se hvordan det går. I kan også lade være med at blive gift og alligevel blive ved med at komme sammen selv om I har fået jeres fælles barn. Tænk dig godt om. Tag en snak med pigen, og eventuelt hendes forældre. Snak også med dine forældre. Verden går ikke under fordi I skal have et barn om et halvt års tid.”

“Jamen Peder, det du foreslår tør jeg ikke gøre.” Knud stod foran mig med tårer i øjnene. “Jeg er en skidt fyr, mener du ikke også det om mig. Du nævnte noget om gummi for ikke så længe siden, jeg var temmelig hoven overfor dig og dine argumenter, og nu sidder jeg i saksen! Jeg kan ligeså godt gå ud i laden og hænge mig. Enten det ene eller det andet kan være ligegyldigt nu!”

“Nu skal jeg sige dig noget, Knud. Ingen kommer let igennem verden, stol på det, livet er heller ikke den rene lagkage. Vis dig som en mand. Stå til ansvar for det du har lavet. Tag tyren ved hornene og find ud af hvad I vil! Når du har tænkt dig godt om, så kom bare igen. Jeg vil gerne hjælpe dig så meget som muligt. Og vil du ikke følge mine råd, så er vi lige gode venner for det, du har jo selv spurgt mig. Tro du mig, om nogle år, så er du også mere voksen og måske smile lidt ad hvad du lige har sagt!”

“Jamen jeg er jo kun en knægt på 17, Peder! Ingen gider lytte til mig når jeg ikke er ældre.” “Din alder betyder ikke så meget i den her anledning. Det betyder meget mere hvordan du behandler situationen. Kunne det ikke være sjovt for dig at sidde med en lille Knud eller Tove på skødet når du rigtigt tænker dig om?”

Det svarede han ikke på. Og så gik han ind til sig selv. Jeg kunne høre gennem væggen at Knud græd, det havde han aldrig gjort før. Den her kamp måtte han selv stride sig igennem indtil han nåede en afklaring. Knud der altid havde optrådt som om han beherskede enhver situation, var pludselig blevet den lille.

Hvorfor mon jeg altid bliver blandet ind andres private forhold, har altid været mig en gåde. Jeg har altid haft rigeligt i mine egne affærer, det synes jeg da. Jeg har vist heller aldrig vist nogen særlig interesse for hvad andre gjorde, så længe som at de ikke var onde imod børn og de svage i vores samfund. Jeg havde rigeligt i at passe på min egen tilværelse, der også havde sin forskel til hvad der var gældende latin.

Jeg var ude ved Frede en uges tid efter han var startet på min nye tatovering. Den var næste helet op, der var kun nogle ganske lille sårskorper tilbage. Frede gik lidt baglæns for at se resultatet af sit arbejde. “Jo, det ser ikke værst ud. Der er en lille smule manglende farve et par steder, det putter vi da bare i næste gang. Jo, der er også en streg der er lidt skæv, den laver jeg bare en smule bredere, så ses det ikke. Er du tilfreds med mit arbejde? Har du Peters søstøvler med? Jeg vil gerne prøve om de stadig giver mig den specielle følelse som jeg havde ude på havet som fisker.”

“Jo, jeg har støvlerne med, Frede. Skal jeg hente dem ind, de er ude på min cykel? Jeg har også taget mine egne gummistøvler med, de står ude i kælderen, skal jeg tage dem med ind også, du sagde godt nok at du ikke var så vild med den slags, sidste gang vi snakkede om vore forskellige lyster. Nu skal jeg gå ud og hente dem.”

Frede rullede straks søstøvlerne ud og trak dem på. “For helvede mand, jeg får sgu ståpik bare ved at tage den på. Nu vil jeg ha dig i røven.” Han tog et reb frem under bordet og et par gamle livremme. Trak så remmene sammen over mine arme så de sad som låste ned ad siden. “Er de for stramme? “Men du skal også bindes rigtigt til min sovesofa i aften, så jeg vælter dig om på den.” Han trak så bukserne af mig, satte en reb løkke om hvert af mine ben og strammede ned til sofaens ben hvor det blev bundet et ben til hver side. Derefter blev der lagt en løkke om hvert håndled og den blev bundet ned til de andre to af sofaens ben. Han trak mig så langt ud som han kunne. Det var ikke helt nok. “Jeg vil have det sådan at du ligger udstrakt på sofaen, sådan at dine ben bliver bøjet ned så langt de kan komme, for så stikker din røv lige i vejret lige ved sofaens kant. Og så vil jeg kneppe dig hårdt.” Jeg lå på maven og med rebene strammede godt til, der var ingen muligheder for at bevæge andet end mit hoved. Frede gik om bag ved mig, stadig fuldt påklædt og med søstøvlerne på. Støvlerne føltes kolde imod mine bøjede ben, og så kom Fredes store pik ud af bukserne. Han kom om og viste mig den og spurgte om jeg var klar til den. jeg virrede lidt med hovedet, da han havde sørget for at binde et tørklæde for munden også. “Det er for at du ikke skal skrige så højt at naboerne kommer rendende, for du får ingen smørelse i dag. Men tag det nu ganske roligt, jeg vil ikke ødelægge dit dejlige røvhul, det skal bare lige læres op til at slappe af når Fredes pik kommer på besøg.” Hans pik var vist lige ud for hullet, den blev presset ganske forsigtigt mod åbningen, mere og mere, men for helvede hvor gjorde det ondt, Frede pressede lidt mere og jeg følte det som om at han brændte mig med sin cigaret. Hvis jeg ikke havde haft tørklædet bundet så stramt for munden havde jeg skreget højt. Nu blev det kun til nogle svage støn. Frede pressede og pressede og pludselig smutte hans pik indenfor. Det gjorde stadig afsindigt ondt i lukkemuskelen, men han stødte ikke i bund, blev bare ved at holde den tykkeste del af pikken lige i hullet. “Du skal ikke være bange, det er bare for at lære din røv at sådan skal det være når jeg vil kneppe dit hul. Jeg synes nemlig det er en smule for stramt, så jeg arbejder på at vide det bare lidt ud. Det skal nok lykkes efter et par gange, gør det stadig meget ondt, jeg kan ikke høre hvad du siger, så nu tager jeg klædet fra din mund, men du må ikke skrige op når jeg igen kommer ind i dig. Bid i klædet i stedet for.” Det blev fjernet og Frede gik om bagved mig igen, trak med begge hænder til side i røvballerne så der var fri adgang til mit hul. “Det var godt,” sagde Frede, “det står stadig på klem. Jeg prøver igen.” Denne gang var det ikke så slemt, så han stoppede ikke lige efter at hans pikhovede var indenfor. Gav et lille pres mere, og så var den helt i bund. “Nu kan jeg ikke styre mig mere, ” hørte jeg ham sige, “du skal sgu have det hele nu!” Åh hvor det gjorde dejligt, han kneppede løs i hastigt tempo ud og op. Så mærkede jeg at han stødte rigtig hårdt op i mig og hans varme snot kunne jeg også mærke sprøjte inde i mig.

“Ved du hvad,” sagde Frede da han havde trukket sig ud. “Jeg har en ide. Nu hvor dit hul er videt godt ud af min pik, så skal det ikke have lov at klemme sig sammen lige med det samme. Jeg har siddet og lavet en nærmest kunstig pik i de sidste dage, den er af træ, men jeg trækker et stykke gummi over, og så stopper jeg den op i dit røvhul. Vi lader den sidde deroppe lidt, måske en halv time eller deromkring, så bliver dit røvhul også bedre vænnet til at tage imod en pik. Du kan sætte dig op, så glider den ikke ud af sig selv. Måske jeg vil lave en der bliver tykkere og tykkere jo længere vi presser den ind. Den jeg har lavet har jeg prøvet på mig selv. Hvad mener du, det er jo dit røvhul der skal tage imod?”

“Prøv det, hvordan gik det med dit røvhul bagefter, står det så stadig åbent.” “Nej, nej, det er ganske som det plejer. Jeg ville jo ikke gøre dig nogen fortræd før jeg vidste hvordan. Her er træpikken, jeg har trukket gummi over så du ikke får splinter i røven. Lig nu stille imens jeg putter den ind i dig.” Det føltes ikke så slemt at få den stukket op, så jeg tog bukserne på igen, og satte mig på stolen, som Frede havde sagt. Jeg kunne da godt mærke træpikken, men egentlig grimt gjorde det nu ikke. Jeg så godt at Frede havde lagt tatovørmaskinen frem på bordet. og straks han var i tøjet igen, spurgte han om vi ikke skulle lave lidt på min tatovering. Det havde jeg ikke noget imod, jeg ville jo gerne have den færdig, så jeg kunne se den hver gang jeg tog undertrøjen af. Frede tog straks fat, men først skulle de her små satans hår igen barberes af. Vi snakkede om alt muligt imens han arbejdede. Også om vi bøsser og hvad vi sådan kunne gå og lave sammen. Frede kendte lidt mere til den slags ting end mig. Han fortalte også, at oppe hos tatovøren i Frederikshavn satte de ringe i ørerne på folk, ja der havde været en der absolut ville have sat en ring i pikken. “Gjorde du så det?” spurgte jeg. “Ja, det ville mester selv ikke have noget at gøre med. Men det var mest ringe i ørerne jeg satte i, ja, hullet skulle jo laves først, så ringen kunne sættes i. Det var nu mest damer der kom med ringene og skulle have dem “monteret”! Men også mænd kom og skulle have lavet hul i ørerne. Det ser for resten ganske godt ud med en ring i øret,” føjede Frede til. “Jeg har også en gang sat en ring i den ene patte på en mand, og det så også flot ud. Men det gør vist meget ondt at prikke hul i patterne, for han hylede slemt op da jeg stak nålen igennem den. Var det ikke noget for dig? Hvad med en ring i dit øre? Eller i pikken. det er vist ikke så slemt, for ham jeg lavede det på peb da ikke det mindste.”

Den slags ting havde jeg aldrig hørt om. Jo. jeg vidste godt det der med hul i ørerne, jeg kunne huske en kræmmer der vandrede rundt i min barndom og solgte forskellige ting. Og han blev aldrig omtalt uden at de sagde “det er ham med ring i øret”! “Nej, Frede, jeg tror det skal være lidt med dine forslag. Fik du nogensinde selv en ring i øret?” “Jo det gjorde jeg da, imens jeg lavede lort inde i København havde jeg en ring i mit øre. Mor var gal over det, for jeg var jo kun omkring de 12 år dengang. Læreren i skolen opdagede det jo også. Han truede med rive den igennem mit øre, så det kom til at ligne en kanins øre, sagde han. Så den tog jeg af efter ikke så lang tid. Men jeg kan da stadig sætte den i. Mærkeligt nok så gror et hul i øret ikke sammen igen når det først er lavet. Nå, nu må vi vist til at stoppe for i aften med det tatovering. Har du set hvad det er blevet til? Næsten alle sejlene er blevet sat, så næste gang du kommer behøver vi ikke at vente på at det heler op, men kan tage fat på bølgerne, så for den sags skyld kan vi fortsætte i morgen aften. Kan du det?”

“Nej, det kan jeg ikke, for jeg har lovet mig i byen til nabokarlen. Han fyldte 21 i sidste uge, og så skal vi hen til hans forældre til kaffe.”

“Du skal også lige af med træpikken, kan du selv hive den ud?” Jeg rakte hånden om og troede at jeg bare lige kunne trække den ud. “Men jeg kunne ikke mærke noget der stak udenfor røvhullet! “Frede, hvad gør jeg nu, den er helt væk inde i mig?” “Det siger du ikke! Må jeg se? Jo fandeme har du ret! Skal du ikke skide en gang, så kan det være den kommer af sig selv.” “Jeg trænger ikke til at skide, og du ved jo selv hvor stram min røv er. Hvis nu vi ikke kan få fat i den, hvad gør vi så? Jeg vil da være grimt ked af at skulle ind på sygehuset og have fjernet en træprop i røven.” Jeg var godt nok ved at være nervøs. Frede så også noget bekymret ud. “Jeg prøver nu lige så forsigtigt med en finger at mærke om den er lige indenfor. Jo, den er her, jeg henter noget tynd olie, så fylder jeg lidt ind i din røv, måske træpikken så glider lidt nemmere ud. Nu gir jeg dig et godt sprøjt olie, prøv nu at presse godt til imens jeg vrider dine baller så meget som muligt til side. Åh jo, nu kommer den til syne, kan du presse lidt mere Peder? Lidt mere, ja, lidt mere igen. Hurra, der fik jeg den. Du har født en træpik, Peder, er du ikke den stolte moder, hva’? Jeg var sgu også ved ar blive lidt svedt over hvad jeg havde lavet ved dig. Er du nu rigtig gal på mig?” “Nej, nej. Men når du næste gang laver en træpik, så må du lave den så lang at det ikke kan ske igen. Der er jo ingen der har lovet os at vi er heldige hver gang! Uha, klokken er jo også halv elleve, jeg må hjem. Vi ses nok snart igen! Farvel og tak for i aften, Frede.” “Tak selv Peder, jeg tror jeg drømmer om træpikke hele natten!”

Jeg cyklede hjem i en fart. Det var blevet lidt senere end jeg egentlig havde tænkt mig det måtte blive, men det var nu også den forbandede træpiks skyld.

Fortsættes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: