Erindringer (VIII)

af Peder

Søndag eftermiddag blev der banket på min dør, jeg lå og tog mig en middagssøvn, Hans havde fri, og Søren med familie var taget til noget familie ovre på Vestfyn. Jeg var helt alene på gården, så min første reaktion var, at nu var der nok sket et eller andet ude på hovedvejen, så jeg fik ikke andet end bukserne på, da jeg sprang ud og lukkede op for at høre hvad der var galt. Det skete ikke så sjældent at en bil var brudt sammen og der skulle ringes efter hjælp. Men det var Peter Sømand, der havde banket på døren. Jeg vil for nemheds skyld kun kalde ham sømand i resten af beretningen. Han havde jo selv givet mig lov til det. “Er det dig, Sømand?. Kom dog indenfor i varmen.” Her på gården havde jeg egen kakkelovn, så jeg behøvede ikke at fryse selv om det var i begyndelsen af december måned, jeg skulle dog selv sørge for at slæbe brændet ind og fyre op. Men mit værelse var ikke ret stort, så der kunne hurtigt blive dejligt varmt. “Goddag, Peder. Forstyrrede jeg dig, du har jo næsten ingen tøj på, du var vel ikke ved at gøre dig i stand til at tage i byen, for så kører jeg igen?” “Nej, nej, jeg lå bare og lurede, jeg er alene hjemme og skal selv sørge for det hele står vel til. Og så tog jeg mig lige en lille lur, det er såmænd det hele. Jeg skal lige have lidt mere tøj på, så du har ingen grund til at undskylde. En skjorte og nogle lidt renere bukser end dem jeg var hoppet i, og så var jeg klar til at snakke med Sømand. “Det var pænt af dig at kigge ud til mig. Jeg regnede ikke med at du kom så hurtigt, for du må da have en masse kammerater her omkring, når du er her fra byen, og desuden ser det halve af dem der bor her, hver dag nede i Brugsen. Desuden har du jo også kammeraterne fra idrætsforeningen.”

“Ja, det tror du da at jeg har. Men det er nu ikke tilfældet. Nogle kan jeg lide bedre end andre. Men der er flere ting der gør at jeg skiller mig ud fra dem. Jeg er ikke ret høj, de regner slet ikke med at jeg er over 19. Desuden er jeg rødhåret og har en masse fregner, så jeg er ikke ret pæn. Sært nok at uddeleren ville have mig i lære.” “Hold nu op, Sømand! Se dog at få lidt mere selvtillid. Søren siger at du er dygtig nede i butikken, aldrig tvær selv om nogle af damerne godt kan være nogle stride hejrer, der mener de som kunder, har næsten lov til alt. Ja, jeg kalder dig Sømand, du sagde jo at jeg godt måtte. Hvis du har fortrudt, så skal jeg nok lade være. Jeg kunne jo sige hr. Rasmussen til dig!”

“Føj Peder. Nu er du lidt ond ved mig. Du skal kalde mig Sømand ligesom alle de andre gør. Men det var ikke for at blive drillet at jeg tog ud til dig. Du er vist lidt rap i kæften når du er på hjemmebane, er du ikke?”

“Men Sømand da! Du er da en rigtig flink og rar fyr, og grim er der ingen der skal sige om dig. Du er en smule forskellig fra andre, men gør det noget? Jeg kan godt lide en fyr med sådan et flot rødt hår som du har. Og er jeg lidt for fræk i mit ordvalg, så skal du give igen på samme måde, jeg kan godt tåle det. Jeg har jo selv givet bolden op! Så bare giv igen, jeg har godt af at få mine svagheder belyst!” Sømand kiggede igen på mig med sine bedrøvede øjne. “Betyder det at hvis jeg mener du er et stort røvhul, så må jeg godt sige det? Og hvis du ikke opfører dig ordentligt, så må jeg godt kritisere dig? Det er noget af det jeg mangler at måtte gøre nede i Brugsen. Peder, du er et stort dumt røvhul, og lidt for fræk i din snak når andre unge mennesker hører på!”

“Er det din rigtige mening om mig! Så må jeg prøve at forbedre mig!” “Nej, Peder, det passer slet ikke. Skal vi ikke lade det være og snakke om noget andet? Vi skal ikke være uvenner, men rigtige venner i stedet for. Nej jeg kom såmænd bare fordi jeg fandt ud af at vi to vist godt kunne snakke sammen om mere personlige ting. Det er jo ikke alting man kan snakke med sine forældre om, vel. Og da jeg havde set dine tatoveringer, som du var så rar og vise mig, bestemte jeg mig for, at jeg ville lære dig nærmere at kende. Alene det, at du tør rejse så langt hjemmefra uden at kende nogen, beundrer jeg dig for. Du blev endnu mere spændende da du fortalte om dine forfædre som var af taterslægt. Du kan nok se, at jeg er noget ældre end mine søskende, og heller ikke ligner dem. Jeg er det der kaldes for et “uægte barn”. Jeg var 7 år da far og mor blev gift. Peder er ikke min rigtige far. Mor var til en fest da hun var 14, og da gik hun i seng med en gift mand og resultatet er mig!”

“Det skal du da ikke bebrejde dig selv for og for resten heller ikke din mor. Hvis nu ikke de havde ligget og kneppet et eller andet sted, så var der aldrig blevet nogen DIG. Forstår du hvad jeg mener? Altså, du kunne være endt som en plet på et tæppe indtil det blev smidt til vask. Sømand, du er akkurat lige så god som alle vi andre. Sømand dog, Må jeg gi’ dig et knus. Du er både pæn, rar og ikke spor anderledes på grund af hvad du har fortalt, ja, jeg synes næsten du er blevet pænere efter du har fortalt mig det. Glem dog alle de bebrejdelser. Du kan ikke bruge dem til noget som helst. Og har du mere, så læs bare af, jeg kan godt tie stille med hvad andre betror mig. Jeg vil gerne være som en bror for dig!” Så gav jeg ham et knus og et lille kys på kinden. Sømand gav sig til at græde, og han sad og hulkede stille på stolen.

“Hvorfor gør du det imod mig, som du næsten ikke kender?” sagde han imens han tørrede sine øjne med bagsiden af hånden. “Af den enkle grund, at jeg godt kan lide dig. Jeg skal gerne hjælpe med det lidt jeg er i stand til, så du får noget mere selvværd. Hvad andre mener skal du skide højt og flot på, de skal ikke leve dit liv, det skal du selv. Nu går jeg over i køkkenet og laver noget kaffe til os. Der står vist også et par stykker kage i kælderen til mig. Skal vi drikke kaffen her eller i køkkenet? Vil du ikke med derover?”

Vi blev nu i køkkenet og drak kaffen og spiste Elses gode kage til. Der var ikke skåret bestemte stykker af, så Sømand og jeg tog vist to stykker hver. “Hun kan da tydeligt se, at du ikke alene har ædt al den kage, hvad vil du nu gøre, når hun kommer hjem?” “Jeg vil da sige det som det er, At jeg fik besøg af Sømand, og så gik vi i køkkenet og lavede kaffe og tog noget af hendes kage til. Troede du jeg vil prøve at finde på nogle dumme undskyldninger, som hun alligevel gennemskuer aldeles omgående. Jeg ved at hun vil sige, at det var godt at jeg sørgede for dig også. Jeg skal nok finde en lejlighed til at gøre hende en tjeneste siden hen. Jeg er helt sikker på, at hvis hun havde været hjemme, så var du også blevet inviteret med ind til eftermiddagskaffe.”

Så kom Sømand hen og satte sig lige ved siden af mig. “Der er også noget andet jeg vil sige dig, men ved ikke rigtig hvordan jeg får begyndt.” “Nå, hvad mon så det er?” svarede jeg, “men tag dig bare god tid til at overveje sagen. Du ved vel allerede at hvis jeg kan være til nogen hjælp, så sig til. Men lige nu må du have mig undskyldt, jeg skal ud og have det hele ordnet i staldene, du ved jeg er alene om det hele, så det er bedst jeg begynder i ordentlig tid. Du må gerne blive og se på, desværre tror jeg ikke der er mad nok til os begge bagefter, men vi kan da dele det der er.”

“Jeg tror jeg cykler hjem og spiser imens du passer dit, så kan jeg også få tænkt lidt mere på det andet jeg gerne vil snakke med dig om. Mor ved ikke andet end at jeg er cyklet en tur. Så det er nok bedst jeg tager hjem. Men hvornår er du færdig i staldene? Og er færdig med aftensmaden? Hvis jeg nu får lyst, må jeg så komme igen i aften? Kan det passe sådan omkring ved 7-tiden?” “Ja, gør det hvis det kan passe dig. Jeg skal ingenting i aften andet end at slange mig på min seng, eventuelt have skrevet et brev hjem, det er alt. Ses vi så?” var min kommentar. Sømand kørte og jeg gik i gang med at passe mit. Der var jo en stor omgang når jeg var alene, lige fra hønsene til hestene.

Jeg havde god tid til at tænke på, hvad mon det kunne være, var der trykkede Sømand. Jeg gjorde mig en masse unødige bekymringer, selv om jeg slog de fleste hen som umuligheder. Kunne det tænkes at han havde nuppet nogle penge i kassen nede i Brugsen. Eller måske havde brugt nogen af idrætsforeningens penge? Eller havde han taget varer på hylderne til sig selv? Eller var han og faderen blevet uvenner, eller var det måske moderen, der havde været uoverensstemmelser med. Jeg vidste jo heller ikke om han havde kærestesorg, men han havde da vist ikke snakket ret meget om piger. Han kunne jo også være blevet sagt op i sin læreplads. Jo alle muligheder stod åbne. Jeg benægtede alt det der kunne være kriminelt, for det kunne ikke være Sømand, sådan var han ikke. Så var der kun de personlige problemer tilbage, og var det kærestesorger, så måtte jeg nok melde fra, for jeg havde ikke ret meget forstand på piger og damer. Og så kunne det jo blive mig, der måtte til at sige, at jeg altså bedst kunne lide mænd og fyre, og derfor også kunne blive nødt til at fortælle, at jeg havde været sammen med dem i sengen, at vi havde kneppet og slikket og så videre. Jeg vidste at jeg var ude i det ulovlige ifølge reglerne. Begge parter skulle være mindst 25 år, og jeg manglede stadig fem et halvt! Hvis og hvis og hvis. Alt dette kørte rundt i hovedet på mig imens jeg passede dyrene og malkede køerne. Nu ville jeg da så sandelig håbe at Sømand kom igen, så begreberne kunne blive afklarede.

Klokken blev lidt over halv otte, da han stod i døren til mit værelse. Han havde en pose i den ene hånd, og så sagde han: “Jeg fortalte mor og far at jeg tog ud til dig i aften, så mor syntes jeg skulle tage det her med til os. Må jeg sidde ned ved siden af dig på din seng?” “Selvfølgelig, selvfølgelig, jeg rykker lige lidt, så der kan blive plads til dig”, svarede jeg, “men du har gjort mig så enormt nysgerrig ved det at du sagde, at der også var noget andet, du gerne ville snakke med mig om. Jeg har gået og fabuleret over hvad det mon kunne være. Om du havde taget af kassen nede i Brugsen eller i foreningens kasse, om du var røget i totterne med familien eller havde pigesorger, ellers kunne jeg ikke forestille mig hvad det kunne være. Du kunne jo også have lavet en unge på en eller anden dame, alt har kørt rundt i mit stakkels hoved siden i eftermiddag.”

“Peder da, du ved da at jeg ikke kunne drømme om at tage andres ting eller penge. For den sags skyld heller ikke blive uvenner med familien, for de behandler mig godt. At vi ikke er enige hele tiden behøver ikke at betyde at vi skændes eller slås. Far er god til at sætte tingene op mod hinanden, så kan vi bedre se, hvad der bør gøres for at jævne ud. Og han har aldrig, aldrig behandlet mig anderledes end sine piger. Jeg går der som om jeg var hans egen søn.”

“Kom nu frit frem med dine bekymringer, kære Sømand, det her er ikke til at holde ud. Havde du bare ikke sagt at der var noget mere, så havde vi siddet og pjattet og grinet. Det skal der også være plads til, men jeg kan ikke holde ud at se dig sidde der og hænge med næbbet. Og selv om vi kun har været venner ganske kort tid, så lover jeg dig fuld tillid. Du kan trygt stole på mig.”

“Det føler jeg også at jeg kan, men Peder… det er så svært det her. Jeg er ikke bange for at du vil smide mig ud, men du vil ganske sikkert tænke dit om mig. Peder… jeg tror jeg er bøsse! Jeg var i byen i aftes, og en af pigerne lagde hårdt an på mig, og jeg kunne ikke engang få ståpik sammen med hende. Hun lå ellers med hele herligheden klar lige foran næsen af mig, og hev og sled i min pik, men den reagerede slet ikke. Er det mig der er syg eller er jeg bøsse? Når jeg er her ude hos dig, så strammer det godt i pikken, og især når du rører ved mig, bliver jeg helt paralyseret. Jeg har oplevet situationen med pigen flere gange. Undskyld mig at jeg er så åbenmundet, men sådan er det fat med mig. Den første aften til gymnastikken kunne jeg ikke lade være med at røre ved dig, der var ligesom en tiltrækningskraft i dig som jeg ikke kunne modstå. Og du var så dejlig at røre ved, at jeg ikke ville slippe dig. Sådan har jeg aldrig haft det før!”

“Sømand, det er det bedste jeg har hørt siden jeg kom til Fyn. Jeg havde det godt på fornemmelsen at vi vist var af samme slags. Husker du jeg gav dig et knus da du fortalte om hvordan du var blevet til? Allerede da var jeg klar over at du også var til mænd ligesom jeg selv. Må jeg kysse dig lige midt på munden?”

“Selvfølgelig. Åh hvor var det godt at få det sagt. Peder vil du godt tie stille med hvad du nu ved. Jeg tror bestemt jeg bliver smidt ud i Brugsen hvis alle ved sådan noget om mig. Folk her har masser af fordomme, især de ældre.”

“Min mund er lukket med syv segl, stol på det. Men Sømand, har du prøvet at være sammen med en fyr i en seng?” Han rystede på hovedet. “Jeg har altid gnedet den af når trykket blev for højt. Og så har jeg selvfølgelig hørt alle de skrøner og historier der går mellem folk om, hvordan bøsser gør. Kender du til hvordan det er? Vil du så ikke vise mig lidt om det?”

“Jo kære Sømand, du skal prøve hvordan det er et kneppe et godt røvhul, du får lov at prøve mit. Jeg trænger hårdt til et ordentligt hyp, jeg har ikke fået noget siden jeg rejste oppe fra min gamle plads. Sjovt nok hed han også Peter ligesom dig, han var lidt ældre end mig og med en masse tatoveringer. Smid nu tøjet og kom ned under dynen. Nå ja, lad os lige trække gardinet for og låse døren inden vi går i gang. Jeg vil nu gerne have lov at tage tøjet af dig og så beundre din krop ligesom hvert stykke bliver nøgent. Må jeg det?”

Sømand stod ganske stille foran mig, jeg gned forsigtigt ned over hans skridt med hånden og kunne mærke der var en god stiv pik indenfor. Den ene hånd nede ved hans skridt og med den anden løsnede jeg hans livrem. Han gispede og rystede over det hele da bukserne faldt ned. Så slap jeg hans skridt for at tække underbukserne ned også, og så snart de ikke hæmmede hans pik, stod den lige ud, ja den bøjede lidt opad. En pæn rød høstak prydede skaftet, Jeg tog om den med hele min hånd og sagde til han, “Nej hvor er den pæn. Og så med alt det røde hår omkring. Du har også nogle dejlige nosser! Store og rigtig fulde af snot, ikke sandt? Kom nu og tag mit tøj af mig.” “Nej, det tør jeg ikke, du virker så professionel.” Godt, så kunne jeg da selv kravle af klunset. “Nu tager du og smører mit røvhul med lidt cykel olie, det står der på hylden. Ja, giv det bare lidt indenfor også, og måske et par dråber på din pik. Så lægger jeg mig på knæ, du går bagved og trykker din pik ganske langsomt igennem hullet. Når så hovedet er igennem så kan du pumpe og støde så hårdt du vil, jo højere du kommer op i mig, jo dejligere er det for mig, og måske også for dig.”

Jeg kunne mærke hans pik ganske langsomt trænge ind i mig, og da hovedet var igennem fik jeg et ordentligt stød, der kunne mærkes helt i bund. Åh hvor var det dejligt at blive kneppet igen. Sømand stødte et par gange mere, så hviskede han: “Hvad med snottet?” “Skyd det af så højt oppe i mig som du kan!” Han stønnede, et par stød mere, og så pressede han sig så langt op som han kunne. Jeg kunne mærke hans snot komme inden i mig. “Åh, det var vel nok dejligt.” “Lad nu din pik blive derinde indtil den bliver slap. Og lig så bare helt stille tæt ind til mig. Var det godt? Jeg kunne i alle fald godt lide det.”

Sømand trak sig ud lidt efter, spurgte så mig, om jeg ikke også ville prøve hans røvhul, der jo aldrig før havde haft besøg. Jo, jeg ville da gerne kneppe sådant et jomfrueligt røvhul. “Men du har aldrig haft en pik oppe i det, så måske gør det ondt imens jeg trænger igennem. Jeg skal nok være forsigtig og tage det ganske langsomt, og synes du det bliver for slemt, så stopper vi da bare og venter til en anden god gang.” “Nej, nej, nu vil jeg også prøve hvordan det er. Kom så i gang,” kommanderede han med mig. “Jeg skal sgu give dig pik så du hører englene synge!” sagde jeg. Smurte olie både udenfor og inde i hans røvhul plus nogle få dråber på mit eget pikhovede. “Har du det godt? For nu kommer jeg og prøver dig og dit dejlige røvhul!” Jeg førte pikken helt hen til hullet og trykkede ganske forsigtigt til, det gav sig kun lidt. Sømand stønnede at det gjorde ondt, lidt mere pres og pludselig var jeg igennem, han lå og stønnede under mig, igen lidt kneppebevægelser og så stødte jeg helt i bund. “Kan du ikke komme lidt højere op?” lød det så, “du rammer noget hvor det gør så dejligt, så dejligt.” “Så skub tilbage ad når jeg er i bund, så når vi maksimum!” Jeg pumpede nogle flere gange, sagde til ham at nu skød jeg altså snart snottet af inde i ham.” “Så gør det da for helvede. Jeg er helt væk, så god du er til at kneppe!”

Da vi havde slappet af ovenpå knepperiet, spurgte jeg Sømand om det var noget han kunne lide. Han sagde bare, at det var meget bedre end selv at gnide pikken af. Og han ville gerne have mere pik af mig. “Var det så din første gangs røvpuling og var det godt?” Sømand kiggede på mig og sagde, at han næsten var helt væk. “Det må vi gøre igen, og tit!” “Tør nu din pik af for lort, og så tager vi tøjet på igen, låser døren op og trækker gardinet fra, så er der ingen der har set noget, ikke også, Sømand. Har du andre ideer der skal prøves? Vi kan ligge i 69 stilling og sutte vore pikke af samtidigt, og vi kan nøjes med at gnide den andens pik af mens han ligger afslappet og nyder sit skud af snot. Vi kan også skiftes til at sutte pik af. Og du kan sidde overskrævs på min mave med min pik oppe i dig, det er den måde den når højst op. Men husk ikke noget snak om hvad vi har lavet, det er strafbart. Vi risikerer begge at komme på opdragelsesanstalt hvis nogen opdager os.”

“Ved du for resten at jeg er fjollet med at gå i arbejdstøj, spidsbukser og ombukkede gummistøvler? Og du har jo set at tatoveringer også er noget for mig. Hvad mener du om det?”

“Jeg kan godt selv lide at gå i gummistøvler, men det gør vi jo ikke nede i Brugsen til daglig. Og så vil jeg gerne have lavet en tatovering. Jeg har endnu ikke besluttet hvor den skal være, men den kommer, stol på det. Lad os nu drikke mors kaffe.”

“Nå, var det kaffe du kom med, ja jeg siger ikke nej tak. Derimod siger jeg dig tak for vores leg i aften, det var skønt at opleve dig!”

“I lige måde. Vi må se at få nogle flere oplevelser sammen når der er tid og lejlighed til det, ikke sandt. Jeg mangler også at få noget at vide om tatoveringerne. Men der er jo længe til april endnu, for så er jeg udlært, og kan måske kalde mig kommis. Nu hvor jeg har vænnet mig til kun at have lidt penge til rådighed, har jeg også bestemt, at jeg vil have tiden inde ved militæret overstået inden jeg vil ud og finde arbejde. Jeg har haft udsættelse i et halvt år fordi jeg ville være udlært først.”

“Uha da, jeg troede du havde fået frinummer. Det trak jeg, da jeg var på sessionen i Viborg. Og når du kommer derind, så har jeg hørt at de forlanger du skal have håret klippet kort. Det er en skam for dit pæne hår. Men det gror vel ud igen når jeg er færdig derinde. Det er jo kun et år det drejer sig om. Hvor skal du ligge?”

“I Sønderborg. Det er lidt langt væk fra Fyn, Men du bliver her i alle fald da til november, ikke? Nå jeg må hjem, der er en ny arbejdsdag i morgen. Og vi ses vel på tirsdag aften til gymnastikken. Så kan vi jo lave en ny aftale om hvornår vi kan mødes igen. Vi får jo travlt her op til julen, så er der ingen frihed når vi skal holde åbent alle dagene indtil kl. 8 om aftenen, det er der jo kun en uge til. Og det bliver også sidste gymnastikaften i denne måned, så vi starter ikke igen før først i januar. Nå, jeg må af sted. Vi ses.”

Sømand hjulede ud af gården, og lidt efter kom Hans hjem. Vi snakkede ikke om andet end almindeligheder før vi gik i seng. Hans var kun 14, så selv om han var flink, var han lidt for ung at snakke problemer med. Jeg skulle ikke have fri i julen til at rejse hjem. Vi havde aftalt at Hans skulle have fri i helligdagene. Der var altid en masse julegilder som Søren og familien skulle med til, og som Søren sagde, så var det rart med en der tog sig af det herhjemme. Jeg har ikke været så begejstret for al den julehalløj efter at jeg var blevet konfirmeret. Især alt det der med nissemænd syntes jeg var meget barnligt at beskæftige sig med.

Fortsættes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: