Bedre end OK

af Mikejj74

Jeg arbejder på en mindre tegnestue i provinsen, jeg er arkitekt, 34 år, og jeg er åben bøsse. Jeg er rimelig maskulin, ingen løse håndled, behåret, skaldet med skæg rundt om munden. Selv om jeg arbejder i en meget mandsdomineret verden med kontakt til håndværkere, har det aldrig været et problem.

En af mine kollegaer, Michael, er en 39-årig far til tre. Han er bygningskonstruktør, en rigtig dygtig fyr og bestemt det eneste “eyecandy”, der er i hele firmaet. Han er ikke model-pæn, men en rigtig maskulin fyr, der oser af sex – ligner simpelthen “a good fuck”. Han er høj, bredskuldret, og selv om der er kommet en begyndende mave, så kan man stadig se, at han har spillet håndbold på et højere plan. Der er ingen tvivl om, at han har været damernes ven med det glimt i øjet, og han er bestemt en, der stadig – trods kone og tre børn – kigger efter pigerne. Han er den kollega, jeg kommer bedst ud af det med, og vores humor falder i hak. Jeg har tit i det skjulte kigget efter bulen i bukserne, men der har ikke været det vilde at se – ikke lige som de fantasier, jeg har haft.

Jeg passer meget på, at han ikke skal lægge mærke til, at jeg syntes, at han er vildt lækker og fræk – for hvordan ville han lige reagere? En dag, hvor jeg var alene på kontoret, og så et hans computer var tændt, checkede jeg lige, hvad han havde søgt på inde på Internettet, og jeg kunne se, at han havde kigget på nogle sider med nøgne damer og prostituerede. Jeg kiggede lidt på de billeder, han havde set på, og pludselig faldt jeg over en prostitueret ladyboy, som han havde set på, og han havde kigget på alle hans billeder, så det var ikke bare en fejl, at han var kommet ind på hans galleri.

Julefrokosten var ret våd, men jeg holdt mig mere ædru end de andre, da jeg ikke ville gentage forrige års pinlige succes med at drikke mig i hegnet. På et tidspunkt, da jeg skal ud og pisse, står Michael derude og pisser. Jeg går op ved pissoiret og tager min pik frem og tisser. Vi small talker og jeg forsøger diskret at kigge på Michaels pik, men uden held, for han tager mig i det, og pludselig er situationen lidt pinlig. Jeg får hurtigt rystet kalorious og proppet den ind i bukserne og skynder mig ud i baren. Michael følger efter og bestiller et par hurtige shots til os. Mens vi står der, bryder jeg isen og spørger pænt til hans familie, og han fortæller, at konen passer de tre børn, og at han skal med natbussen hjem, når festen er ovre. Festen går videre, og jeg danser med sekretærerne og drikker videre. På et tidspunkt skal jeg på toilettet igen og ånder lettet op, da jeg er alene der inde. Jeg stiller mig op ved kummen igen, fisker pikken frem og begynder at pisse i en stor tyk stråle. Jeg hører døren gå, og det er Michael, der kommer ind. Han stiller sig lige ved siden af mig, åbner bukserne, tager pikken ud og begynder også at pisse. Denne gang gør jeg alt for at vise, at jeg ikke kigger. Jeg kan se, at Michael drejer sig over mod mig, og der står vi så.

Han stopper først med at pisse og bliver stående. Jeg begynder at ryste min pik og tager et hurtigt kig ned på min pik og på hans – jeg kan se at han også kigger på min pik. Pludselig spørger han så: Hvad synes du om min pik? Overrasket spørger jeg, hvad fa’en han mener, og han svarer, at en fræk fyr som mig måtte da have prøvet en masse fyre. Jeg siger, at jeg da har været en tur rundt om blokken, men at jeg nok ikke havde været sammen med flere fyre, end det antal damer han havde kneppet. Nå siger han, men hvad siger du så??? Til hvad, siger jeg? Til min pik, svarer Michael. Hvad jeg har set – så ser den ok ud, sagde jeg. Ok ud – mumler han. Ja!! siger jeg, jeg har set det, der var større, men også det, der var mindre… Og det svar tror jeg nok chokerer ham. Gi’r du et blow? spørger han pludselig. Overrasket spørger jeg, hvad fa’en han mener med det. Han siger, at jeg har en perfekt suttemund med store læber, og at han trænger til at fyre en ladning af, og at han godt kunne tænke sig at prøve et blowjob af en fyr, da han havde hørt, at vi sutter bedre pik end damer. Pludselig går døren op, og en anden kollega kommer ind. Jeg får pakket sydfrugterne væk og går over til håndvasken. Michael følger bagefter – fisker en smøg op af bukserne – spørger om jeg vil ha´ en. Takker nej og siger, at han ved jo godt, at jeg er ikke-ryger. Så spørger han, om jeg ikke vil med ud og holde ham med selskab, mens han ryger, og jeg siger, at det kan jeg da godt.

Det er pisse koldt, stjerneklart og meget mørkt udenfor restauranten. Michael siger: Kom lige – og går ned af fortovet hen til en mørk port – jeg følger efter.

Han stiller sig op ad væggen, tænder sin smøg og siger så til mig: Ta min pik ud!!! Fuck da dig – siger jeg.

I et hårdere tonefald siger han så: Tag min pik ud!!! Jeg er vildt tændt og alligevel pisse nervøs – ikke for at blive opdaget, men for at ødelægge et forhold til en god kollega. TAG MIN PIK UD AF MINE BUKSER, siger han så hårdt. Jeg går hen til ham, sætter mig på hug, tager fat i lynlåsen og kører den ned. Tager min hånd inden for i bukserne og får hans pik lirket ud i det fri. Sut min pik, hvisker han med smøgen i munden. Jeg tøver lidt, og han hvisker igen. Sut så for helvede min pik, Peter. Jeg tager pikken i munden og mærker den langsomt vokse. Den smager lidt af pis, og han begynder langsomt at mundkneppe mig med sin halvfede pik, og jeg er overrasket over tykkelsen. Men det er pissekoldt, og jeg ryster af kulde, rejser mig op og er allerede stiv i alle lemmer af kulden. Jeg siger, at jeg gider fan’me ikke sutte pik som en anden luder i en kold port midt om natten. Han smider smøgen fra sig, læner sig frem og tager fat i min skjorte og rykker mig frem til hans ansigt. Han hvisker: Har du et andet forslag???? Vi kan jo skride hjem til mig og fortsætte, hvor vi slap – siger jeg. Han giver mig pludselig et hurtigt kys på munden og slipper i min skjorte. Top – siger han og vi går hen mod restauranten.

Det er egentligt for tidligt til at smutte fra julefrokosten – kl. er kun 12.30, men jeg siger, at jeg har hovedpine og vil smutte. Vi havde aftalt, at jeg skulle vente i porten, og i den bidende kulde står jeg nu i mørket og venter. Jeg kigger på uret, og der er gået 10 min. Jeg giver ham 5 min. mere og så skrider jeg hjem, hvis han ikke er der. Da de 5 min er gået over, taler jeg mig selv til at vente yderlige 5 min. mere – selvom jeg hunde fryser.

Da de 5 min. er gået, begynder jeg skuffet at gå ned ad gaden. Pludselig hører jeg en komme løbende efter mig, Jeg vender mig om og ser, at det er Michael i fuld firspring med sin jakke flagrende over hovedet.

Jeg troede ikke du kom, sagde jeg… Han sagde, han var nervøs – for han ville gerne prøve sex med en anden fyr og var bange for, om det ville ødelægge vores forhold, og at i hans brandert lige finde ud af, hvad han skulle gøre. Men han ville have sex med mig, og det skulle være i aften.

Jeg bor 10 min. gang fra restauranten i en 4-værelseslejlighed som jeg med en ekskæreste har sat i stand. Mens vi går, spørger han pludselig, om jeg egentligt kan li´ at få pik i røven?? Jeg svarer, at jeg nok mest er aktiv, men at jeg da er blevet bollet af nogle fyre. Han kigger på mig og siger: Du har fan’me også en lækker røv.

Vi kommer til min opgang, jeg låser op, og vi går ind. Da vi kommer inden for i opgangen, vender han mig om og kysser mig. Jeg åbner munden og mærker hans tunge komme ind. Han smager af smøger, snaps og øl – ikke den bedste blanding, men bare det, at jeg står her med fucking Michael, er helt vildt, og jeg er helt oppe at ringe.

Vi går op i min lejlighed, og jeg åbner døren til entreen. Vi går ind og hænger overtøjet op. Jeg spørger, om han vil have noget – en øl eller noget. Din mund og røv, svarer han… Jeg smiler til ham og siger, at han kan smutte ind i stuen, mens jeg lige napper et hurtigt bad. Jeg vil med – svarer han og jeg må jo så fortælle ham, at for ikke der skal gå lort i det, så er jeg nødt til at skylle mig ud, og at det gør jeg helst alene. Men der er kolde øller i køleskabet, siger jeg.

Jeg skynder mig ud på badeværelset, smider al tøjet og får nu gjort det, man nu skal gøre. Med et håndklæde om livet på mig, går jeg ind i stuen. Men han er der ikke. Michael, siger jeg, og han svarer: Jeg er inde i soveværelset. Jeg går der ind. Han ligger under dynen i min seng, og al hans tøj er spredt rundt omkring sengen. Du ser dejlig ud, siger han. I lige måde, siger jeg og går hen og rykker dynen af ham. Han ligger splitter nøgen med en halvfed pik på. Spred benene, siger jeg, og han spreder benene. Jeg lægger mig ned på maven mellem hans ben, og tager hans pik i munden. Nosserne er barberede, og håret over pikken er trimmet. Nosserne er ikke så store, men pikken vokser sig tyk, og har en god længde på 17 cm. Pikhovedet er stort, og der er store vener ned langs siden på hans pik. Pikken bliver hurtigt stiv, og jeg smiler op til ham og siger, at den alligevel er bedre end OK. Han smiler og siger Tak, og med sin ene hånd guider han mit hoved ned over hans pik igen. Sut min pik, tag den helt ned i halsen. Jeg sutter det bedste, jeg har lært. Michael stønner og siger, at det er det bedste blow, han har fået.

Jeg sætter mig op og åbner skuffen i bordet ved siden af sengen og tager en sort flaske ud. Jeg smører mit røvhul. Jeg sætter flasken mod hans pikhoved og lader glidecremen køre ud over hans pik. Han stønner og siger, at det er dejligt. Jeg rejser mig og tager fat omkring hans pik, og langsomt sænker jeg mig ned over hans pik. Fuck, du er stram, siger Michael, da hans pikhoved er kommet indenfor. Det er lang tid siden, at jeg har fået pik og skal lige vænne mig til det. Men Michael presser på, og pikken glider op i mig i ét hug. Av for helvede, siger jeg højt. Michael griner frækt og siger: Nå, kan du ikke klare at få en ordentlig mandepik op i din røvfisse? Jeg smiler og siger til ham, at han da bare kan give mig det bedste, han kan, for jeg skal nok køre ham træt, før jeg er færdig… Han smiler og siger: Lad os nu se, og så begynder han at kneppe løs. Min pik står op ad maven, og er helt stiv. Jeg læner mig frem og kysser Michael grådigt, og han gengælder mine kys. Fuck, det er godt, hvisker han. Din røv er bare så dejlig at køre i.

Din pik passer perfekt i min røv, hvisker jeg til ham. Pludselig vælter han mig rundt, så jeg ligger på ryggen. Han tager mine ben op over hans skuldre, trækker mig helt ud til kanten af sengen, og propper sin pik ind i min røv igen. Han knepper mig i lange og taktfaste stød, mens han spørger, om jeg kan li’ at få mandepik. Jeg stønner, at han bare kan køre løs i min røv. Han tager fat om min pik og begynder at spille den. Han hvisker, at det er mærkeligt at have en anden fyrs pik i hånden. Jeg siger: Det er vel også mærkeligt at have sin pik oppe i røven på en fyr. Han griner og siger: Nej, det er ikke mærkeligt – det er bare fantastisk.

Hans pik rammer de helt rigtige steder i min røv og den faste rytme, han kører min pik af med, gør, at jeg næsten ikke kan holde igen. Jeg forsøger at undslippe, men han holder mig fast og siger: Skat, kom med din sperm – jeg vil se dig komme. Jeg vrider mig og stønner højt, og spermen skyder ud af min pik og lander over hele brystet på mig. Michael knepper ufortrødent videre i min nu meget ømme og følsomme røv. Han knepper som en maskine i et fast tempo. Jeg vrider mig i en blanding af ekstase og ømhed. Jeg kommer snart, siger han. Hvor vil du ha’ mit sperm? Jeg vil ha’ dit sperm op i mig, siger jeg, og Michael pumper løs. Vil du ha’ mit sperm i din røvfisse, siger han igen og igen. Ja, gi’ mig dit sperm – sprøjt i mig, nærmest råber jeg. Michaels åndedræt bliver heftigere, og han råber: Fuck, jeg kommer. Fuck, jeg kommer. Og jeg kan mærke, at jeg bliver fugtig i røven, og det begynder at smaske, når han kører pikken ud og ind. Michael trækker pikken ud af mig, og jeg mærker hullet og den kølige luft mod min åbne røv. Og spermen siver langsomt ud af mig.

Michael læner sig ind over mig, og begynder at slikke mit sperm op. Han arbejder sig op over maven mod brystkassen til halsen, og til sidst omslutter hans spermmund min i et langt tungekys.

Desværre blev han ikke og sov. Han tog natbussen hjem til konen. Mandag fik jeg en SMS, hvor i der stod: Tak for sidst. Det var noget af en oplevelse – håber der kommer flere. Knus, ham med pikken, der alligevel er bedre end OK.

Gengivet med forfatterens tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: