Torben og jeg

af trasm@hotmail.com

Torben og jeg havde kendt hinanden nogle år. Vi mødte hinanden igennem fodboldklubben, hvor vi begge spillede hver torsdag aften. Ikke for konkurrencens skyld så meget, men mere for at holde konditionen ved lige. Vi var begge 35 og begge glade for bordets glæder, så det var nødvendigt at røre sig lidt for at holde kiloene på afstand. Vi var nu hverken fede eller ude af form nogen af os. Vi var vist fra naturen begge heldige, og havde beholdt vores ungdoms fysik – blot med et par kilo mere jævnt fordelt på vores ellers velbyggede kroppe. Vores koner var blevet veninder og vores døtre ligeså. Torben og Tina boede kun et par kilometer fra os, så vi så en del til hinanden – især i weekenderne da vi alle havde en travl hverdag. En lørdag formiddag i slutningen af september, hvor konerne og døtrene var taget til Ålborg for at shoppe, havde Torben og jeg aftalt, at vi ville tage ud til Torbens svigerfar i Thisted for at hente en masse træ til brændeovnen. Det var kløvet, så det eneste vi skulle gøre var at hente det i Torbens firmabil og få det kørt hjem.

Torben kom forbi og hentede mig lidt over 9, og vi nød køreturen i det flotte efterårsvejr ud mod kysten. Vi var begge i godt humør, da vi kunne se frem til en tiltrængt friweekend efter en hård uge på arbejdet. Torben har sit eget murerfirma, og jeg er ved at starte et computerfirma op samtidig med, at jeg passer et bestyrer job inde i Ålborg. Da vi nåede ud til Thisted, og havde fået fyldt bilen op med træ, blev vi budt på frokost af Torbens svigerforældre. Vi sad ude i deres have i det varme sensommervejr, og mæskede os i en overdådig frokost. Vi havde begge drukket hver en øl og en snaps, da Torben spurgte, om vi skulle trække lod om, hvem der skulle køre hjem, så den anden kunne drikke en øl mere. Jeg tilbød at køre, og mens jeg tog en Cola, drak Torben en øl mere. Vi tog afsked med svigerforældrene, og kørte ud af byen tilbage mod Ålborg.

Da vi nåede ud til en omfartsvej lidt uden for Thisted, sagde Torben pludseligt “drej ned her”, og pegede mod vejen til venstre. Jeg drejede, og kiggede på ham, og spurgte, hvor vi skulle hen. Han sagde, at vi ikke kunne tage helt herud uden at gå ned og se på havet. Han kendte et godt sted bag et sommerhusområde, hvor der var en masse klitter og en flot udsigt over havet. “Stop lige her ved Shell”, sagde han så. “Jeg køber lige lidt drikkevarer med, så kan vi tage en slapper på stranden i det fine vejr, inden vi kører hjem.”

Vi fortsatte ned mod sommerhusområdet, og Torben viste vejen ned ad en smal markvej, som endte blindt i en plantage. Klitterne lå til venstre for vejen, så det var tydeligt, at vi var tæt ved vandet. Vi hoppede ud af bilen, og Torben vippede sit ryglæn frem, og hev et vattæppe ud, og tog det under armen, mens jeg tog plasticposen med flaskerne, og vi begav os op imellem klitterne mod vandet.

Ca. 100 meter fremme kunne man skimte vandet, og da vi nåede ud bag klitterne, kom vi ud på en ganske lille strand, som lå godt beskyttet med plantage på begge sider. Jeg fulgte Torben ned langs klitterne, og efter yderligere nogle hundrede meter løb han hen til en større gryde i sandet, og kastede sig i sandet. Jeg kom hen til, hvor han lå, og tog vattæppet, og bredte det ud. Vi lagde os på tæppet, og pustede ud ved siden af hinanden. Jeg havde i den grad fået varmen af gåturen i sandet, og temperaturen i sandet gjorde, at jeg svedte som en hest efter et væddeløb. Jeg rejste mig, og hev sweatshirten og T-shirten af, og lagde mig tilbage på tæppet. Torben rejste sig herefter, og tog sine sko og sokker af, hev sin T-shirt over hovedet, løsnede livremmen på sine bukser, og knappede dem op, og trak dem ned. Han foldede bukserne sammen, og lagde sig ned, og brugte dem som hovedpude.

Han lå nu kun iført sine hvide underbukser. Han lå med lukkede øjne og et lille smil på læben. Det var til at holde ud. Jeg sparkede mine sko af, og løsnede livremmen, mens jeg stadig lå ned, og begyndte at trække bukserne ned. Torben havde rejst sig op, og hentede posen med drikkevarer. Da han så, at jeg lå og kæmpede med at trække cowboybukserne af, hev han fat i mine bukseben, og begyndte grinende at trække i dem. Jeg faldt tilbage på ryggen, og i et hurtigt ryk lykkedes det ham at trække bukserne af mine hofter og ned midt på lårene. Mine underbukser var fulgte med, og mens han stod og holdt mine ben oppe i buksebenene, lå jeg hjælpeløs og nøgen fra lårene og opefter. Jeg så op på ham, og samtidig med at han grinede stort, så jeg, at hans blik var rettet mod min pik. Så hev han mine bukser helt af, og smed dem om i sandet bag mit hoved. Mine underbukser var fulgt med bukserne, og han stod nu i sine underbukser ved mine fødder, og kiggede ned på mig, som lå helt nøgen på tæppet.

“Lad du bare den få lidt sol Morten. Den er hvid som en maddike”, sagde han grinende, mens han bøjede sig ned efter plasticposen, og hev to øl op. Jeg satte mig op, og sagde: “Hvad med dig selv? Hvor meget sol har din pik fået i sommer?”. “Sidste gang den fik sol var vidst, da Tina voldtog mig på en øde strand på Kos, da vi var på bryllupsrejse”. “Ja, eller også var det omvendt”, sagde jeg grinende op til ham. “Hvis jeg skal ligge her som Adam, så bliver det altså ikke alene”, fortsatte jeg, og så op på ham, mens han var i gang med at åbne den ene øl med den anden. “Så træk dem af” sagde han. “Hvad”? spurgte jeg, og var ikke sikker på, at jeg havde hørt ham rigtigt. “Du kan da bare trække mine af også”, sagde han og gik et skridt imod mig, mens han åbnede øllene og grinede. “Ok, som du vil” sagde jeg og løftede armene, og tog fat i kanten i hans underbukser.

Det virkede helt forkert og underligt, da jeg langsomt trak ned i dem, og hans pik, som havde ligget ud til den ene side, sprang frem, og rettede sig langsomt ud lige foran mig. Den så ud til at være lidt større og fyldigere end den pik jeg normalt havde set så mange gange i omklædningsrummet efter fodbold. Den var ikke stiv, men den var helt sikkert bredere og tykkere. Jeg fortsatte med at hive underbukserne ned over hans nosser og helt ned til fødderne. Han løftede dem en af gangen, og jeg sad snart med hans underbukser i hånden. Jeg smed dem derefter over på hans side af tæppet. Jeg lagde mig ned på ryggen igen og støttede på albuerne, mens jeg så op på Torben. Han smilede bare og rakte mig en øl uden at sige noget. Jeg tog en ordentlig slurk, og satte flasken i sandet ved siden af tæppet, og lagde mig ned på ryggen igen. Jeg lukkede øjnene og kunne mærke, at Torben lagde sig ned ved siden af mig. Hans arm strejfede min nogle gange, og jeg hørte, at han drak og pustede tungt ud, da han lagde sig ned.

Det var en underlig men lækker fornemmelse at ligge helt nøgen i solen. Jeg kunne mærke den mindste lille brise glide hen over min pik og mine nosser, og jeg følte mig mere fri end nogensinde. Jeg lå og rørte lidt ved pikken, og den begyndte med det samme at vokse. Jeg skyndte mig at tage hånden væk igen. Det føltes også som om jeg blottede mig på en eller anden måde, og jeg forestillede mig, at nogen jo sagtens kunne komme forbi og se os. Jeg kunne høre, at Torben trak vejret tungere, og det lød som om han sov. Jeg satte mig forsigtigt op, og så ned på ham.

Han lå med lukkede øjne og hovedet vendt lidt væk fra mig. Hans venstre arm lå ned langs siden mod mig, og han lå med sin højre hånd på maven. Hans ben var let spredte, og kroppen så fuldstændig afslappet ud. Mit blik vandrede hen til hans pik, som lå ud til den ene side over mod mig. Den var stadig fyldig, og forhuden var trukket lidt tilbage, så jeg kunne se det øverste af pikhovedet. Hans nosser lå tungt ned imellem benene. Der var ikke ret meget hår på dem, og jeg lagde mærke til, at det så ud som om, han havde studset al sin behåring omkring pikken ned til nogle få centimeter. Jeg havde i øvrigt gjort det samme, men da jeg fra naturen er meget let behåret, var det svært at se, hvis man ikke havde set håret, når det var langt.

Jeg tog en slurk mere af min øl, mens jeg betragtede ham, og pludseligt bevægede han sin hånd fra maven og ned til sin pik. Han skubbede pikken lidt frem og tilbage med håndfladen, og jeg så pikhovedet komme mere til syne. Han lå stadig med lukkede øjne med hovedet i samme position. Så skubbede han sin pik ned imellem benene, og holdt hånden over den. Jeg drak mere af min øl, mens jeg fascineret så på ham, forberedt på at kigge væk i en fart, hvis han skulle vende hovedet. Han tog så hånden op på maven igen, og så ser jeg at hans pik i det sammen springer op, og lægger sig op af maven. Det er helt tydeligt, at den er mere stiv nu, og den er vokset meget i længden og endnu mere i tykkelsen.

Mens jeg stirrer på hans pik, begynder han at bevæge sig lidt, og jeg ser, at han vender sit hoved om på den anden side over mod mig. Jeg skynder mig at drikke endnu en slurk af øllen, og lægger mig langsomt ned på ryggen ved siden af ham igen. Mit hjerte hamrer i brystet, og jeg kan mærke, at min egen pik er blevet helt stiv, og ligger bankende op af min mave. Jeg puster ud, og kan mærke, at Torben bevæger sig, mens jeg kan mærke hans åndedræt tæt ved mit øre. Så mærker jeg, at han bevæger sig igen, og at hans lår støder op mod mit. Han bliver nu liggende stille igen, stadig med sit lår mod mit. Mit hjerte banker stadig hurtigt, og jeg er bange for, om han kan høre det lige så højt, som det lyder i mit øre.

Jeg falder efterhånden til ro, men min pik, kan jeg stadig mærke, er lige så bankende stiv som før. Jeg slapper mere af, og mærker så, at Torben vågner til og sætter sig op. “Shit”, tænker jeg, “nu ser han, at min pik er stiv.” Jeg hører, at han drikker af sin øl, og at han tænder en smøg. Jeg fornemmer, at han sikkert sidder, og ser på min pik, og bare tanken får den til at pulsere, så jeg mærker, at den giver et ryk. Jeg hører ham ikke, og tager mod til mig, og åbner øjnene langsomt. Jeg kan se, at han sidder med ryggen mod mig og ansigtet vendt mod mit skridt, og stirrer ned. Jeg kan se, at han har sin ene hånd nede i sit eget skridt. Sidder han og spiller pik? Jeg kan ikke se hans hånd, men jeg kan tydeligt se, at han bevæger armen frem og tilbage. Jeg lukker hurtigt øjnene igen, og ligger helt stille, som om jeg sover.

Det dunker i min pik, og jeg tror aldrig, at den har været så stiv før. Jeg kæmper imod lysten til at røre ved den. “Hvis han sidder, og spiller pik, mens han stirrer på min, så må dette jo også ophidse ham”, tænker jeg. Jeg har aldrig været i en situation, som bare minder om denne, og helt ærligt ikke drømt om det. Men selvfølgelig har jeg da lagt mærke til andre fyre i baderummet i skolen og til fodbold, og hvor man ellers har set andre nøgne drenge og mænd. Jeg har altid været fascineret af andre fyres pikke, når jeg nu tænker efter, og jeg har da også lagt mærke til fyrene, når jeg har set pornofilm af og til. Jeg har tændt mest på film eller billeder, hvor der har været flere fyre om en pige, og mest ophidsende har det været, når jeg har set pikkene tæt på hinanden, f.eks. når de har lavet en sandwich med pigen i midten, og fyrenes pikke boret ind i hendes huller så tæt på hinanden, at fyrenes nosser rører ved hinanden.

“Jeg kan ikke holde det ud længere”, tænker jeg, og tager langsomt, som i søvne, min ene hånd ned, og lægger den oven på min bankende pik. Jeg hører, at Torben trækker vejret dybt, og forsigtigt begynder jeg at bevæge min hånd rundt på min pik. Jeg ligger stadig med lukkede øjne, og mærker, at Torbens lår rører ved mit igen. Så holder jeg min hånd stille oven på pikken, og jeg fornemmer, at Torben lægger sig ned på ryggen igen. Vi ligger begge helt stille, hans lår stadig imod mit.

Forsigtigt drejer jeg mit hoved over mod ham, og åbner øjnene. Hans hoved ligger vendt mod mit nogle få centimeter væk og hans øjne er også åbne. Han giver mig et lille smil, og siger: “Det er varmt!” “Ja”, siger jeg, og smiler tilbage, “det er dejligt”. “Jeg er blevet hamrende liderlig af at ligge her nøgen”, siger han så med lav stemme. Jeg smiler af hans ærlighed, og siger så lidt åndsvagt: “Det må være søluften, for det er jeg vist også blevet”. “Ja, det kan jeg se”, siger han så, og nikker ned mod min pik. “Jeg har aldrig set en stiv pik andet end min egen i virkeligheden før”, fortsætter han så. “Det har jeg heller ikke. Kun på film og på billeder”, svarer jeg, og smiler. “Hvad er det for billeder?”. “På nettet”, svarer jeg. “Er der mange af den slags billeder på nettet?” spørger han. “Der er meget porno, ja, alt hvad du kan fantasere om findes på nettet”. “Og du ser altså på stive pikke”, siger han drillende. Jeg smiler tilbage, og svarer: “Nej, ikke udelukkende, men jeg har da set nogle stykker, men altså aldrig i virkeligheden før”. “Kan du lide det?” spørger han så lidt forsigtigt. “At se på billederne på nettet?”. “Nej…klovn, at se det i virkeligheden?” Jeg tøver lidt, og ser på ham, mens han stadig smiler. “Hmm…det er da ret frækt at ligge her i solen og blive ophidset”. “Du svarer ikke på, hvad jeg spørger om….men jeg synes, at det er frækt”, siger han så. “At se en anden fyrs pik stiv?” spørger jeg. “Ja, at se din pik stiv”, siger han så, og ser mig ind i øjnene. Jeg tager lidt mod til mig, og svarer: “Jeg må indrømme, at jeg også blev stiv, da jeg så på din”.

Vi ligger så lidt uden at sige noget. Vi skal vist begge fordøje, hvad vi har hørt. “Må jeg røre ved den”, siger han så pludseligt lidt forsigtigt. Først ved jeg ikke, om jeg har forstået, hvad han siger, men indser så, at jeg må have hørt rigtigt. Jeg ser på ham, og nikker så langsomt. Vi ser på hinanden, mens jeg kan mærke, at hans hånd lægger sig på mit venstre lår, og langsomt bevæger sig op mod mit skridt. Han bevæger den ind på indersiden af mit lår, og snart er han ved mine nosser. Han tager på dem forsigtigt, og nulrer dem, og løfter dem lidt op. Jeg sluger en mundfuld luft, mens hans hånd bevæger sig op, og lægger sig oven på min bankende stive pik. Vi ser stadig hinanden i øjnene, og jeg mærker nu, at han folder sin hånd omkring pikken. Jeg lukker øjnene og stønner, da han begynder at spille den langsomt. “Er det godt?” spørger han. Jeg svarer med en brummen, mens jeg løfter mit underliv, og støder min pik længere op i hans hånd.

Jeg tænker: “Det er umuligt! Jeg ligger her nøgen sammen med Torben på en øde strand, og han ligger og spiller pik på mig!” Tanken stryger hurtigt igennem hovedet på mig, og jeg bliver igen totalt opslugt af vild ophidselse. Torben har nu rejst sig på den ene albue, og ligger på siden, mens han fortsat spiller min pik langsomt. Jeg har vendt hovedet mod ham, og kan se hans pik ligge op af mit lår. Jeg tager hånden ned, og tager om den, og det giver et gib i Torben, hvorefter han ser smilende ned på mig. Jeg mærker hans tykke pik i min hånd, og tænker, hvor anderledes den føles fra min egen. Hans er omtrent samme længde men noget tykkere end min. Han løfter sit venstre ben lidt, så jeg bedre kan komme til, og jeg begynder at spille på hans pik.

Vi ligger sådan et stykke tid – helt opslugt af liderlighed og følelsen af at røre ved hinandens pikke. Så giver han slip på min, og tager sit ben ned, og bevæger sig tættere ind til mig, og gnider sit underliv og sin pik op mod mit lår. Derefter løfter han sig op, og ser ned på mig, mens han langsomt bevæger sig op på alle fire, og lader sin krop glide hen over min. Så sænker han sig ned over mig med skridtet først, mens han ser ned imellem os. Jeg kan mærke, da hans stive pik rører ved min, og han lader dem gnide op og ned af hinanden, inden han lægger sig langsomt ned ovenpå mig. Han bliver ved med at gnide underlivet mod mit, og vores pikke gnider hårdt mod hinanden. Så løfter han sig igen, og tager hånden ned, og griber om begge pikke, og begynder at spille dem samtidigt. Jeg spreder benene lidt, og kan mærke, hvordan hans pik banker imod min. Jeg kan mærke, at jeg er ved at komme, og grynter til ham, at han skal stoppe. Han giver slip, og smiler, og lægger sig ned oven på mig igen.

Han lægger sit hoved tæt ind til siden af mit, og siger lavt: “Er du ved at komme?” “Ja”, svarer jeg forpustet, “du er for meget, jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har været så tændt før.” Han griner ind i mit øre, og hvisker så: “Hold tilbage lidt endnu. Der er noget, jeg vil prøve.” Så løfter han sig igen op, og glider ned over min krop, til hans hoved er ud for min pik. Jeg løfter hovedet, og ser, da han tager om min pik, og lader sit hoved sænke ned mod den. Han tager tungen ud, og jeg mærker, da tungen rører ved mit følsomme pikhoved. Han slikker på det og rundt om det og op og ned af skaftet, og jeg tror, at jeg skal dø af ophidselse. Så åbner han munden, og sænker sit hoved ned over min pik. Først tager han kun pikhovedet ind i munden, og lader tungen køre rundt, og jeg mærker den dejlige våde fornemmelse, da han putter pikken længere ind.

Han begynder nu at sutte kraftigere, og min pik glider ind og ud af hans mund. Jeg holder om hans hoved imens, og ved, at jeg ikke har langt igen. Jeg tager så hårdt fat om hans hoved, og vil løfte ham af samtidig med, at jeg løfter mig op, og stønner: “Stop, Torben, du må stoppe! Jeg kommer nu. Stop…” Han ignorerer mig, og fortsætter med at sluge min pik og sutte endnu grådigere. Så kan jeg mærke, at orgasmen kommer, og jeg kaster mig ned på ryggen igen, og holder stadig om hans hoved, og begynder at komme. Jeg vrider mig under ham, mens jeg mærker, at orgasmen skyller igennem min krop, og spermen sprøjter ud af min pik, og ind i munden på Torben. Jeg mærker, hvordan mans mund bliver varmere og vådere, og hvordan han sluger den ene ladning sperm efter den anden. Jeg er helt færdig, da jeg er færdig med at sprøjte, og orgasmen fortager sig.

Jeg ser ned på ham, da han løfter sit hoved, og smiler op til mig. Han siger ikke noget, men bliver ved med at smile, mens han forsigtigt spiller på min pik. Så sætter han sig op på knæ imellem mine ben, og jeg ser hans store stive pik stritte op i vejret. “Kom her hen”, siger jeg til ham, og gør tegn med hånden. Han bevæger sig op til mig på knæ, og sætter sig på hug ved siden af mig. Jeg tager om hans pik, mens jeg stadig ligger ned, og siger, at han skal sætte sig over mit bryst. Han tager det ene ben over på den anden side af mig, og sætter sig på hug over min brystkasse. Så begynder jeg at spille på hans pik, og han læner sig frem, så den kommer hen til mit ansigt. Jeg åbner munden, og hans pik glider langsomt ind i min mund. Det er en helt fantastisk fornemmelse at mærke hans varme hårde pik i munden, og jeg begynder at sutte ivrigt på den. Han smager lidt salt men ellers ikke af noget.

Jeg tager med den ene hånd omkring hans nosser, og den anden hånd holder jeg på hans røv. Det er vildt at mærke hans nøgne baller og nosserne, og jeg kan ikke få nok af hans pik. Han stønner højere, og jeg kan mærke, at det rykker mere og mere i hans pik, og ved, at jeg kan forvente munden fuld af sperm snart, hvis jeg fortsætter. For en time siden ville dette have været en umulighed, men nu er jeg totalt opslugt af Torbens pik og krop, og kan ikke vente på, at hans sperm sprøjter i munden på mig.

Jeg masserer hans røv med begge hænder nu, mens han pumper sin pik frem og tilbage i min mund. Jeg lader fingrene glide ind imellem hans røvballer, og leder efter hans røvhul. Jeg finder det. og begynder at massere det, mens det gibber i Torben, og han stønner endnu højere. Så trækker han sig hurtigt ud af min mund, og sætter sig lidt tilbage, hvorved min finger glider ind i hans røv, og det gibber endnu en gang i ham. Han tager så omkring sin pik, og begynder at spille på den hurtigt, mens han sidder ned over min finger, som stadig er dybt begravet i hans røv, og spiller sin pik lige foran mit ansigt. Så kaster han hovedet tilbage, og jeg mærker, at hans ringmuskel i røven griber fat om min finger, og i det samme står der en tyk stråle af sperm ud fra hans pik.

Spermen rammer mig på kinden, og jeg åbner nu munden, og holder den ud for hans pik, og det næste sprøjt rammer min tunge. Han sprøjter igen, og rammer mig dybt i halsen, og jeg sluger det hurtigt, og gør klar til mere. Han pumper sin pik igen og igen, og sprøjter endnu nogle gange, og jeg sluger alt. Så tager jeg munden helt op til hans pik, og lader pikhovedet glide ind, og sutter det rent for sperm. Han sætter sig tilbage på min brystkasse – stadig med pikken i hånden og med min finger oppe i sig. Han ser ned på mig, og smiler, mens han siger: “Hold kæft en orgasme! Jeg har aldrig oplevet noget lignende – aldrig!” “Heller ikke mig. Det er for vildt”, svarer jeg, og smiler til ham.

Så læner han sig ned, og holder sit hoved ud for mit. Han kigger mig først i øjnene, og så ser han på min kind, og begynder så at slikke sin sperm af, hvorefter han giver mig et blidt hurtigt kys. Han ser mig i øjnene igen, og siger så: “Ups”. Vi griner til hinanden, og han løfter sig så op, og min finger smutter ud af ham. “Den må du vist hellere få vasket”, siger han grinende, og vender sig, og begynder at løbe ned mod vandet. Han vender sig om mod mig, og råber: “Kom nu, din bøssekarl!” Jeg løber efter ham, og vi tumler ud i vandet nøgne. Jeg dykker ned under ham, og kommer op lige foran ham, og griber fat om hans hoved, og råber: “Hvis jeg er en bøssekarl, hvad er du så?”. “Mig?”, svarer han grinende, “Jeg er en et hundrede procent hård og rå hetero fyr”. I det samme tager han om min pik, og lægger hovedet ind til mit, og hvisker i mit øre: “Som er blevet helt vildt besat af min bedste ven Mortens dejlige pik”. Vi griner begge, og kaster os ned i vandet igen. Så løber vi op, og tørrer os i vattæppet, og går tilbage til bilen.

Vi snakkede ikke så meget på turen tilbage, men vi vidste vist begge, at stilheden ikke betød andet, end at vi havde behov for at fordøje oplevelserne med hinanden, og at de små smil og jokes betød, at vi begge vidste, at vores venskab var blevet mange gange dybere denne lørdag formiddag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: