Slotsparken

af Lars Mikkelsen

Det var sommer – muligvis den varmeste sommer, jeg nogensinde har oplevet. Jeg var lige fyldt 22 år, og jeg var på ferie med mine forældre på Fyn. Jeg er enebarn, så mine forældre har altid inviteret mig med på ferie – selv efter, at jeg var flyttet hjemmefra – men som 22 årig boede jeg stadig hjemme, og det år lejede de et sommerhus på sydfyn. Huset var ikke noget særligt, så vi tog på mange ture i fars gamle Toyota, og den dag, som jeg vil fortælle om, var vi taget til Egeskov slot. Hvis du kender slottet, så ved du, hvor hyggeligt det ligger midt i en park med en voldgrav rundt om, og netop denne dag skinnede solen fra en skyfri himmel.

Vi var alle tre i strålende humør, og vi gik og pjattede og nød hvert minut af dagen. Jeg havde kun et par løse shorts og en basketball bluse på, selvom jeg havde mest lyst til at smide blusen, men jeg var temmelig blufærdig, så jeg beholdt den på. De fleste mennesker, vi mødte i parken, gik og svedte i det sparsomme tøj, og de fleste holdt sig i skyggen af træer og buske. Jeg havde endnu ikke fået ret meget sol den sommer, så da mine forældre ville sætte sig ind i skyggen og drikke en sodavand, besluttede jeg mig for at gå en tur for mig selv.

Jeg gik ned til søen bag slottet, og fortsatte ned til den bagerste del af parken, hvor jeg fik øje på en skulptur, som jeg vil se nærmere på. Den stod lidt skjult af buske og træer, og først da jeg var få meter fra den, lagde jeg mærke til en fyr, som var på vej væk fra stedet. Han hørte mig åbenbart, for han vendte sig om uden at standse, med da han fik øje på mig, standsede han op. Han var på min alder, og havde en kort t-shirt og et par stramme shorts på, så hans velformede balder sås tydeligt. På det tidspunkt var jeg ikke særligt afklaret omkring min seksualitet, men jeg vidste, at jeg tændte voldsomt på fyre, og jeg havde været sammen med en enkelt fyr et par år tilbage til en fest, hvor jeg var så fuld, at jeg næsten ikke kunne få den op og stå. Hormonerne rasede i kroppen, men jeg havde endnu ikke mødt en fyr, som jeg vidste var bøsse, så jeg måtte nøjes med højre hånd.

Jeg kunne næsten ikke få øjnene fra hans kugleformede balder, men der kan ikke være gået mere end et par sekunder før han vendte sig om.

– “Hej! Det er varmt, hva’?” sagde han med et smil.

– “Ja, temmelig,” sagde jeg – lidt overrasket over, at en fremmed fyr talte til mig.

Han så mig lidt an, uden at smilet forlod hans ansigt. Han havde lækkert, lyst hår, dybblå øjne og et smukt, lidt markeret ansigt. Hans solbrændte muskuløse arme og ligeså muskuløse ben gjorde mig misundelig. Jeg var temmelig benet selv, men jeg synes nu selv, at jeg havde et velformet bryst.

Han gik hen til skulpturen og satte sig op ad den. – “Er du her alene?” spurgte han.

Det virkede underligt at blive stående, og jeg var tiltrukket af ham, så jeg satte mig i græsset en meter fra ham. – “Nej, jeg er her med mine forældre. De er lige nede og få noget at drikke. Jeg hedder Lars. Hvad hedder du?”

– “Hans. Er I på ferie herovre?”

– “Kan du høre, at jeg ikke er lokal?” spurgte jeg leende. – “Jeg er fra Nordsjælland. Du?”

Han lo. – “Jeg er lokal.” Han så på mig, og meget mod sædvane fastholdt jeg hans blik. Jeg ved egentlig ikke, hvor jeg fik modet fra, men jeg havde en brændende lyst til at lære ham at kende, så jeg samlede alt, hvad jeg havde af mod i mig. Hans øjne smilede.

– “Hvordan er det at holde ferie med sine forældre?” spurgte han med et frækt smil.

– “Det er da meget hyggeligt.”, sagde jeg lidt forlegent. – “Bor du i nærheden?” spurgte jeg for at skifte emne.

– “Nej, jeg bor i Middelfart. Har du lyst til at gå lidt? Det er næsten for varmt at sidde her.”

– “Ok,” sagde jeg, og rejste mig.

Han rejste sig og trak i samme bevægelse t-shirten af. Hans muskuløse bryst og mave var dækket af et tyndt lag lyse hår, og selvom jeg syntes, at det var lige lovlig frigjort, mærkede jeg en kriblen i mellemgulvet, der ikke var til at tage fejl af. Jeg tændte på ham. Mit blik strejfede hans stramme shorts, og det var ikke kun hans balder, der var velformede – han havde også en meget velformet bule foran.

– “Har du det ikke varmt?” spurgte han med et uskyldigt smil.

Uden et ord trak jeg min t-shirt af. Vi begyndte at gå. Jeg var lykkelig for, at min shorts var så løse, som de var, så man ikke kunne se min begyndende rejsning.

– “Jeg kender et godt sted,” sagde han. Jeg spurgte ikke, hvilken slags sted, han talte om. Jeg håbede bare, at det var et sted, hvor vi kunne være i fred.

Vi gik nogle få minutter, men pludselig standsede han op, og vendte sig mod mig. Han lagde sin hånd på min skulder, så mig dybt i øjnene og lagde så den anden hånd om min nakke. Jeg var ved at sprænges af forventning til, hvad der nu skulle ske, og jeg var som smør i hans hænder. Han trak mit ansigt tættere på sit, og jeg lukkede først øjnene, da jeg mærkede hans varme læber mod mine. Det var mit første rigtige kys – et kys af en mand – og jeg vil huske det til mine dages ende. Jeg holdt om ham, og hans hænder begyndte at gå på opdagelse på min ryg og ned til mine balder. Det gav mig mod til også at gribe om hans dejlige balder, men jeg kom pludselig i tanke om, hvor vi var.

– “Hvad hvis der kommer nogen?” spurgte jeg nervøst.

– “Du kan være helt rolig,” sagde han, mens han så mig dybt i øjnene, “der kommer aldrig nogen så langt borte fra slottet.”

Jeg kunne være smeltet i hans arme, og jeg skyndte mig at kysse ham igen. Hans ene hånd arbejdede sig ind under elastikken i min shorts. Han kunne simpelthen ikke undgå at have bemærket, at min pik var ved at arbejde sig ud gennem det ene bukseben, men det bekymrede mig ikke det mindste. Hans hånd nåede den nøgne hud på mine balder, og begyndte at kramme og massere balderne på skift.

– “Kom,” sagde han, og tog min hånd. Jeg fulgte ham villigt et stykke længere ind i bevoksningen, hvor vi var helt skjult for omverdenen. Han vendte sig mod mig, og lagde begge hænder på mine hofter. Jeg havde lyst til at skrige mit begær, min glæde og min forventning ud, med jeg lagde bånd på mig selv.

Han satte sig på hug uden at slippe mine hofter, greb i mine shorts stof, og trak dem langsomt af mig. Min pik sprang ud i det fri – lige ud for hans forventningsfulde ansigt.

Han smilede. – “Den er smuk,” sagde han og kyssede spidsen af min pik. Han tog forsigtigt om den med højre hånd, trak forhuden helt tilbage, og lod læberne omslutte mit pikhoved. Jeg troede, at jeg skulle dø af ren ekstase. Jeg kunne mærke hans tunge på undersiden af pikhovedet, og langsomt begyndte han at lade pikhovedet glide ind og ud mellem hans læber. Jeg måtte anstrenge mig for ikke at komme allerede da.

– “Tag dine shorts af,” stønnede jeg sagte.

Han slap min pik, og rejste sig op. Han stod bare og så på mig med et stort, frækt smil, og jeg tog det som et signal om, at jeg selv måtte gøre arbejdet. Jeg knappede knappen op, og trak langsomt lynlåsen ned. Jeg trak med besvær de stramme shorts af ham, og hans underbukser gled lidt ned. Han havde et par sorte Calvin Klein briefs på, og jeg kunne se hans tætte, lyse behåring over elastikken. Bulen i underbukserne var ikke til at tage fejl af, og med stor forventning trak jeg også underbukserne af ham. Pikken, der sprang frem, var noget større end min egen, og jeg kunne næsten ikke vente med at tage den i munden. Det faldt mig slet ikke ind, at jeg var totalt uerfaren i at sutte pik – det hele var rent instinktivt.

Jeg tog fat med begge hænder om hans lækre balder, og lod pikken glide ind i min mund. Jeg havde ikke forventet, at den ville fylde så meget, så jeg følte det næsten som at stikke en finger i halsen, men jeg vænnede mig hurtigt til det, og begyndte at sutte ham liderligt. Han tog fat om mit hoved og kørte stille og roligt pikken ind og ud af min mund, og jeg forsøgte så godt som muligt at lade min tunge kærtegne pikhovedet.

Det var enormt frækt at sutte pik på en fyr her midt i et af Fyns mest populære turistområder, og den frække følelse af at sutte pik for første gang og risikoen for at blive opdaget gjorde det ulideligt spændende og liderligt. At Hans var så lækker var nærmest uforståeligt for mig, og jeg følte mig som verdens heldigste fyr.

Hans trak sin pik ud af min mund, og bøjede sig ned og kyssede mig. – “Læg dig ned på ryggen,” sagde han. Græsset var blødt, fugtigt og køligt mod min ryg. Han stillede sig med vidt spredte ben hen over mig, og tog fat helt nede om roden af sin pik, der kom til at se frygtindgydende stor ud. Mit liderlige blik kan ikke have været til at tage fejl af.

Han lagde sig på alle fire hen over mig med sin pik ud for mit ansigt. Udsigten til hans lækre pik fik mig nærmest til at savle, og jeg tog den grådigt i munden. Da jeg mærkede, at han slugte min pik til roden, var jeg glad for, at hans store pik forhindrede mig i at stønne højlydt. Jeg øvede mig i at sluge hans pik så dybt som muligt, og efter nogle minutter kunne jeg mærke hans behåring mod min næse som bevis på, at mit mål var nået. Jeg kunne høre Hans støn tydeligere og tydeligere, og jeg blev efterhånden lidt bekymret for, hvor langt væk vi kunne høres, men ikke ti vilde heste kunne afbryde mig i at nå mit mål: at mærke Hans sprøjte i min mund. Jeg var selv ved at komme igen og igen, men hver gang Hans kunne fornemme, at det var op over, holdt han op, og lod i stedet sin tunge køre op og ned ad skaftet. Han suttede på mine nosser, og tog forsigtigt en sten i munden. Jeg var skrækslagen for, at det skulle gøre ondt, men Hans havde uden tvivl prøvet det før, for min skræk forvandlede sig lynhurtigt til en behagelig sitrende følelse mellem benene.

Jeg mærkede ham tage fat under mine lår og løfte mine ben, så han kunne få fri adgang til mit underliv. Jeg mærkede et par fugtige fingre kæle for den følsomme hud mellem mine nosser og mit røvhul, mens hans tunge kildede spidsen af mit pikhoved, hvilket fik mig til at hive efter vejret. Fingrene gled ned til mit røvhul og kærtegnede åbningen, og jeg blev overrasket over, hvor liderligt lækkert det føltes.

Jeg følte ikke rigtigt, at jeg kunne komme til at sutte Hans pik ordentligt, men i det samme rejste Hans sig og satte sig på hug mellem mine ben. Han løftede mine ben op på sine skuldre, og pressede sin stive pik blidt mod mit røvhul. Jeg skulle lige til at protestere, da han smilende sagde: – “Shhhhh, der sker ikke noget.” Han legede med pikhovedet i åbningen uden at forsøge at trænge ind, mens hans fingre begyndte at nulre og klemme mine brystvorter. Jeg havde ikke haft nogen anelse om, at det kunne føles så dejligt at få masseret brystvorterne og tanken om, at en stor pik i næste sekund kunne trænge ind i mig, gjorde mig på én gang skrækslagen og ekstra liderlig.

Hans bøjede sig forover, og han må have været temmelig smidig, for han tog uden problemer min pulserende pik i munden uden at hans pikhoved forlod mit røvhul. Med den ene hånd fortsatte han med at nulre min ene brystvorte, mens den anden greb om roden på hans egen pik, som han begyndte at spille, mens han pressede den lidt hårdere mod mit røvhul. Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere. Jeg var ved at sprænges. Jeg greb ud efter hans brystvorter, og begyndte forsigtigt men krævende at nulre dem. – “Lidt hårdere,” stønnede han halvkvalt, og jeg kneb lidt i dem. Han stønnede så godt han kunne med min pik, der var større og stivere end nogensinde før, i munden.

– “Jeg kommer,” sagde jeg midt i et støn, og med ét sprøjtede jeg kaskader af sperm i munden på ham. Det sortnede nærmest for mig, og jeg håbede, at følelsen aldrig ville ophøre. Sekunder efter slap han min pik, og med et højlydt støn sprøjtede han sin sperm ud over mit røvhul. Han faldt sammen hen over mig, og med min sperm på læberne kyssede han mig dybt og inderligt.

Han lod sine fingre glide gennem mit hår, og sagde: – “Du er dejlig, Lars.” Bare det at høre ham sige mit navn, sendte nogle fuldstændig ukendte følelser igennem mig, og det eneste jeg ønskede mig var, at han aldrig ville forsvinde ud af min favn. Jeg var fuldstændig klar over, at jeg slet ikke kendte ham, men vores gensidige begær var slet ikke til at tage fejl af.

– “Gud, du har fået sperm i håret,” lo han pludselig, og så på sine fingre. Han forsøgte at tørre spermen af i græsset, men det lykkedes vist ikke rigtigt. Jeg var også ligeglad. – “Ups,” sagde jeg bare. – “Vi må vist hellere finde noget vand et sted…”

Han kyssede mig og rejste sig. Jeg tog hånden ned mellem mine ben, og mærkede, at jeg havde hans sperm ud over mit røvhul og mine balder. Jeg havde en brændende lyst til at smage på det, men jeg kom i tanker om nogle af de formaninger, man havde hørt, så jeg opgav det. Til gengæld forsøgte jeg at tørre det værste af med en tot græs, og da jeg følte mig nogenlunde tør, tog jeg mine shorts på igen.

Hans havde taget sine underbukser på, og var ved at trække shortsene op over sine kuppelformede balder. Jeg havde lyst til at flå dem af ham igen, men jeg spekulerede i stedet som en gal på, hvordan jeg skulle komme til at se ham igen.

– “Hvad skal du i aften,” spurgte han til min store overraskelse.

– “Ikke noget særligt,” svarede jeg blot, og håbede, at han havde et rigtigt godt forslag. Jeg var allerede i gang med at finde på en undskyldning til mine forældre, men jeg kunne ikke komme i tanker om, hvad jeg skulle sige til dem.

– “Vil du med på en lille udflugt?” spurgte han. – “Hvis du fortæller mig, hvor I bor, så kommer jeg og henter dig klokken otte.”

Jeg skulle nok finde på noget at sige til mine forældre, var jeg overbevist om, så jeg skyndte mig at sige ja, og give ham adressen. Han smilede. – “Jeg glæder mig allerede,” sagde han. – “Også jeg,” sagde jeg, og følte et sug i maven. Han foldede hænderne om min nakke, og kyssede mig inderligt. Der gik ikke mange sekunder, før min pik stod igen – så godt den nu kunne i mine shorts. Han greb om min pik gennem shortsenes tynde stof. – “Det kan jeg mærke,” sagde han med et frækt smil, der gav mig bløde knæ.

Vi skiltes, og jeg så længe efter ham, mens han med spændstige skridt gik ned ad stierne mod slottet. Jeg gik i retning af det offentlige toilet, for at fjerne de mest synlige spor af mit livs mest liderlige oplevelse. Mine forældre opdagede intet, men jeg er temmelig sikker på, at de havde en fornemmelse af, jeg havde oplevet noget dejligt den eftermiddag. Mine tanker kredsede om Hans, og jeg havde store problemer med at holde min pik i ro i forventning om, at jeg skulle se ham igen seks timer senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: