Den eftermiddag

af Lars Mikkelsen

Der er mange slags eftermiddage. Der er dem, hvor man ligger og daser i solen efter en lang arbejdsdag. Der er dem, hvor man må skynde sig afsted for at nå det hele. Der er dem, som skrider så langsomt frem, at tiden nærmest ser ud til at være gået i stå, og så er der alle de andre slags. Denne eftermiddag var ikke noget særligt – til at begynde med. Vejret var gråt og efterårsagtigt, men jeg var alligevel i forbavsende godt humør, og jeg havde en umiskendelig trang til at opleve noget nyt. Det sker en gang i mellem, at jeg bare må prøve grænser. Det kan godt være, at det bare er spørgsmålet om at købe en ny ting, eller at besøge en seværdighed inde i byen, som jeg ikke har set før, men nogle gange er det noget helt vildt – såsom bungy jump eller at bage åbenlyst på en lækker hetero, som er sammen med sin pigekæreste.

Denne her eftermiddag havde jeg lyst til sex. Ok, det har jeg selvfølgelig tit og ofte – for ikke at sige: hele tiden, men for en gangs skyld havde jeg lyst til vild sex med en lækker fyr, som jeg aldrig ville komme til at se igen. En fyr, som jeg bare kunne udleve fantasier med, og som ikke ville kræve noget af mig bagefter. Der er sikkert nogen, som vil sige, at sådan har de det ofte, men jeg er altså en stille og trofast type, som “bare” er på udkig efter den eneste ene.

Jeg havde ingen anelse om, hvordan jeg skulle finde den fyr, så jeg besluttede mig for at tage ind til byen for at checke bøssestederne ud. Da jeg stod foran Heaven, fortrød jeg med det samme. Jeg kunne være sikker på at møde fyren igen, hvis jeg havde samlet ham op på Heaven, så jeg vendte om, og tog i stedet ned på Krasnapolsky. Der var ikke så mange derinde, men der sad nogle fyre rundt omkring, som ikke skulle løbe ret mange gange rundt om min seng, før jeg ville spænde ben. Det var nu ikke fordi, jeg havde nogen ide om, hvordan jeg skulle score nogle af dem, men jeg tog hovedet under armen, og gik hen til den flotteste fyr og spurgte, om jeg måtte sidde ned. Han svarede, at han ventede på sin ven, som ville være der i løbet af et øjeblik, så jeg sagde, at så fandt jeg bare et andet bord, og gik videre.

Længere nede i lokalet fik jeg øje på en fyr, som min bøsseradar sagde, sagtens kunne være til fyre, og ikke nok med det: han så temmelig godt ud. Jeg må erkende, at jeg tænder på lyst hår og blå øjne, og ham her havde de flotteste øjne og noget så sjældent som et naturligt lyst hår. Da jeg spurgte ham, om jeg måtte sætte mig, nikkede han bare, uden at løfte øjnene nævneværdigt fra sin avis. Da han bladrede i avisen, spurgte jeg ham, om jeg måtte låne erhvervssektionen, og da han rakte mig den, sendte han mig et lille smil, der kunne have smeltet isklumper og som gik direkte i mine knæ.

Jeg ved ikke, hvordan jeg egentlig gjorde det, men jeg fik startet en samtale om forelskelse, og da samtalen drejede ind omkring hvilket køn, forelskelsen rettede sig imod, blev han mere passioneret i sine vendinger. Jeg var allerede sikker på, at han var bøsse, så det var kun et spørgsmål om at score ham. Han undgik behændigt at sige ligeud, at han var bøsse, og det samme gjorde jeg, men vi gik begge som katten om den varme grød.

På et tidspunkt sagde han, at han ofte gik på Strøget og lagde mærke til de mange nyforelskede, så jeg spurgte jeg ham, om han boede i nærheden. Det gjorde han, og så talte vi om lejligheder, og han fortalte om sin lille men lækre lejlighed et par gader borte. Jeg havde stadig hovedet under armen, så jeg spurgte ham, om jeg måtte se den, og til min store overraskelse sagde han ja. Han sagde, at han i øvrigt hed Erik, og jeg skyndte at præsentere mig som Peter, selvom det ikke er mit rigtige navn.

Lejligheden lå virkelig kun et par gader borte, og den var virkelig utroligt hyggelig. Han havde god smag, men der var intet, der røbede, om han var til det ene eller det andet køn. Han gik straks i gang med at lave noget kaffe, mens han fortalte om, hvordan han havde fået fat i lejligheden gennem venners venner. Imens fik jeg lejlighed til at studere hans krop så meget jeg nu kunne gennem den tætsiddende striktrøje og de halvstramme jeans. Han var naturligt slank, men det så ikke ud til, at han overdrev styrketræningen.

Da vi kom ind i stuen, bad han mig slå mig ned i sofaen, og i det samme ringede det på dørtelefonen. Jeg blev bare så skuffet ved udsigten til, at mit forehavende måtte udskydes. Jeg hørte ham sige, at vedkommende bare skulle komme op, og da han havde åbnet hoveddøren på klem og igen kom ind i stuen, var jeg klar til at sige tak for nu, og gå min vej. Jeg nåede ikke at sige noget, før en fyr kom ind ad døren. Jeg overdriver ikke, hvis jeg siger, at han var ualmindeligt tiltalende, og da jeg så ham stå med ryggen til og tage jakken af i entreen, fik jeg udsyn til den frækkeste røv, jeg længe har set i et par jeans. Jeg besluttede mig for at blive lidt endnu.

Erik præsenterede mig for fyren, som viste sig at hedde David. David var en af Eriks tidligere studiekammerater, men Erik var blevet tilbudt et job, som var meget sjovere end studierne, så han havde droppet studiet. Erik fortalte til gengæld ikke David noget om, hvor han havde mødt mig.

Erik hentede et ekstra kaffekrus, mens jeg spurgte David lidt ud om hans studier, men da Erik kom tilbage ind i stuen, afbrød han for at fortælle en historie, som han lige var kommet i tanke om, om et bøssepar, som han havde set stå og kysse romantisk i solen på broen over til Christiansborg Slotsplads. Samtalen kom, helt uden min hjælp, ind på sex mellem mænd, og David sagde, at selvom man burde prøve alt her i livet, så havde han aldrig haft lyst til at prøve at have sex med en mand. Jeg var naturligvis ikke sen til at spørge hvorfor, og da jeg borede lidt i det, måtte han indrømme, at lysten måske var der, men at modet manglede.

Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at holde emnet varmt, og jeg kunne mærke, at samtalen gik lige i mit underliv. Spørgsmålet var bare, om den også gik i Eriks og Davids underliv. Jeg kunne se, at Erik var blevet lidt rød i kinderne, selvom han ikke deltog så meget i samtalen, så stadig med hovedet under armen spurgte jeg David direkte, om han nogensinde havde fantaseret om at have sex med for eksempel Erik.

Det gav et gib i Erik, og det var tydeligt, at David tænkte grundigt over, hvad han skulle svare, men det kom alligevel som en overraskelse, at David svarede, at det havde han. Erik blev helt rød i hovedet, men David skyndte sig at sige, at han fantaserede om sex med så mange forskellige mennesker. Jeg så ham i øjnene og lagde min hånd på hans bule i bukserne, mens jeg spurgte, om han fantaserede om at have sex med mig også lige nu. Da han svarede: “Ja, hvorfor ikke?”, fik jeg straks en rejsning, der truede med at sprænge bukserne.

Uden at slippe hans blik begyndte jeg forsigtigt at massere hans bule, og jeg kunne ikke tro mit held, da han blot fastholdt mit blik, mens hans øjne blev fugtige af ophidselse. Jeg fornemmede, at Erik betragtede os, men han rørte sig ikke ud af stedet – heller ikke da jeg forsigtigt knappede knapperne op i Davids jeans og stak hånden indenfor.

David lukkede øjnene, og mens jeg fortsatte med at massere hans efterhånden temmeligt hårde pik gennem underbuksernes tynde stof, skævede jeg over til Erik. Han sad og betragtede mit forehavende i Davids bukser med store, våde øjne, men da han så, at jeg betragtede ham, sendte han mig et lille smil, der sagde, at jeg bare skulle fortsætte.

Med lidt besvær fik jeg lirket Davids pik frem, og da den kom helt ud i det fri, udstødte han et lille suk. Han havde en flot pik, der bukkede en ganske lille smule opad, og som var lige tilpas i størrelsen, og jeg havde stor lyst til at kaste mig over den med det samme, og sluge den i én mundfuld, men jeg styrede mig, og begyndte i stedet blidt at spille den af.

Jeg forsøgte at signalere til Erik, at han skulle komme over i sofaen til os, og tøvende rejste han sig og satte sig på den anden side af David. David lod sig ikke mærke med, at Erik satte sig ved siden af ham. Det var tydeligt, at Erik ikke rigtigt vidste, om han turde røre ved David, men til sidst overmandede lysten ham, og han trak op i Eriks t-shirt og begyndte at kærtegne hans bryst og mave. Han havde kun en smule hår på brystet og en stribe fra navlen og ned – lige som jeg kan lide det.

Med den ledige hånd løftede jeg yderligere op i Davids t-shirt, og med en hård tungespids begyndte jeg at massere hans brystvorte. Han begyndte at trække vejret tungt og i stød, så jeg vidste, at min indsats blev værdsat. Erik fulgte mit eksempel og begyndte at sutte og nippe i Davids anden brystvorte. Jeg benyttede lejligheden til at rejse mig og trække bukserne og underbukserne af David, som stadig sad med lukkede øjne, men som var mere end villig til at hjælpe mig med at få tøjet af ham.

Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere, og grådigt tog jeg hans pik i munden, hvilket straks fik ham til at stønne højlydt. Der gik ikke mere end et øjeblik, før han skubbede mit hoved bort og stønnede: “Stop! Jeg kommer sgu’ af det der!” Jeg rejste mig op, for at sætte mig op i sofaen igen, men Erik rejste sig i det samme og begyndte straks at åbne bæltet i mine bukser. Jeg lagde mine hænder om hans nakke og så ham dybt i øjnene, mens han lidt klodset fik åbnet mine bukser. Jeg trak hans ansigt mod mit, og vores læber mødtes i et hedt kys. Selvom han helt tydeligt var meget genert ved situationen, så det ud til, at han mere end bare nød det, og et øjeblik efter mærkede jeg hans tunge trænge sig på. Jeg åbnede læberne og tog grådigt imod den, mens han fortsatte med at trække bukserne af mig. I det samme mærkede jeg et ekstra par hænder trække mine underbukser af, og det var en fryd at mærke min stive pik springe ud i det fri.

David var ikke sen til at bøje sig forover og tage min pik mellem sine læber. Det var tydeligvis helt uvant for ham, men hans intuition svigtede ham ikke, og mine knæ rystede nærmest under mig, da han lod min pik glide langt ind i munden, mens hans tunge bearbejdede undersiden.

Erik trak min bluse af mig og begyndte begærligt at slikke og nippe i mine brystvorter. Det var lige ved at blive for meget af det gode. Jeg måtte se Eriks krop uden tøj på, så jeg greb fat i hans striktrøje, og nødtvungent slap han mine brystvorter for at lade mig trække den over hans hoved. Han havde et næsten hårløst og overraskende muskuløst bryst, som jeg bare måtte røre ved, og vores hænder var straks efter overalt på hinandens overkroppe, mens vi kyssede hinanden begærligt.

David slap min pik og begyndte at åbne Eriks bukser. Der gik ikke mange øjeblikke, før han stod nøgen foran mig, og da jeg slap hans læber for at se hans pik, fik jeg mig en glædelig overraskelse. Den var stor og stod i ret vinkel ud fra hans dejlige krop. Jeg faldt straks på knæ, og David og jeg kæmpede nærmest for at komme først til at tage den i munden. I fællesskab suttede og slikkede vi begærligt både hoved og skaft, og Eriks højlydte stønnen fik os bare til at sutte endnu ivrigere.

“Var det ikke en ide at vise os dit soveværelse?” spurgte jeg, og David var ikke sen til at erklære, at det da var en god ide. Splitternøgne og med dunkende pikke gik vi ind i soveværelset. Heldigvis havde han en stor dobbeltseng, som David straks smed sig på. “Kom med dem”, sagde han, “jeg vil have dem i munden – begge to.” Han satte sig på kanten af sengen, og Erik og jeg stillede os tæt sammen på hver side af ham. Med et fast greb om hver vores pik, trak han forhuden helt tilbage, og begyndte begærligt at slikke vores pikhoveder. Erik og jeg kyssede hinanden grådigt, mens jeg nulrede hans brystvorter, og han prøvende og alt for forsigtigt nulrede mine. Efterhånden blev det dog lidt hårdere, og da han mærkede, at min stønnen var på det højeste, fortsatte han med samme hårdhed.

Mine hænder gled ned til Eriks balder, og mit begær voksede yderligere, da jeg mærkede hans faste balder strammes, mens jeg masserede dem. Da min finger prøvende gled om til hans røvhul, strammede han balderne yderligere, men hans stønnen røbede, at jeg gerne måtte fortsætte, og da jeg begyndte at massere ringmusklen, slappede han langsomt af. Forsigtigt lod jeg fingerspidsen glide indenfor, og hans ringmuskel lukke sig straks i, men min tålmodighed blev belønnet, og et øjeblik efter slappede han igen af.

Jeg fortrød bitterligt, at jeg ikke havde husket at tage noget glidecreme med. Jeg spurgte Erik, om han havde noget glidecreme – på forhånd sikker på svaret, men min forundring var stor, da han sagde: “Et øjeblik”, og gik ud på badeværelset.

Jeg skubbede David ned på sengen og lagde mig omvendt henover ham, så vi kunne sutte hinanden samtidig. Jeg nøjedes med at slikke op og ned ad skaftet, men virkningen var alligevel tydelig. Han forsøgte at sluge min pik til roden, men han måtte flere gange give op, da min pik ramte det bagerste af ganen. For at demonstrere, at det sagtens kunne lade sig gøre, slugte jeg hans pik i én mundfuld og lukkede læberne om roden. Han udstødte et langt suk af nydelse.

Erik kom tilbage fra badeværelset med en stor tube glidecreme, og da han så os sutte ivrigt, stillede han sig bag mig og begyndte at massere mine balder. “Slik mit røvhul”, stønnede jeg. “Jeg har næsten lige været i bad, så jeg er ren.” Lidt tøvende satte han sig på knæ bag mig, og prøvende lod han tungen cirkulere rundt om mit røvhul. Jeg får altid en enorm trang til pik, når jeg får slikket røvhullet, og da Eriks tunge strejfede mit hul, var jeg lige ved at sprænges af liderlighed. Lidt efter lidt blev han mere modig, og hans ru tunge borede sig et lille stykke op i mig, hvilket gav mig nogle kraftige trækninger i pikken.

“Hvem skal have pik først?”, spurgte jeg, mens jeg hev efter vejret. “Det skal jeg”, sagde Erik hurtigt og gik igen ud på badeværelset. Få sekunder efter kom han tilbage med en lille håndfuld kondomer, som han straks åbnede et af. Jeg rakte hånden frem for at få et, og da han havde givet mig det, trak jeg det behændigt ned over Davids pik. “Ja,” stønnede David.

Jeg tog glidecremen og smurte kondomet på Davids pik godt ind. Derefter rejste jeg mig, så Erik kunne komme til. Han skrævede hen over David og satte sin dejlige røv i position hen over pikken. Jeg lagde en hånd på Eriks balde, mens jeg styrede Davids pik hen imod hullet, og ganske langsomt lod Erik sig synke ned over Davids pik. Det var et vidunderligt syn at se pikken glide indenfor ganske langsomt. “Det har jeg aldrig prøvet med en rigtig pik før,” hviskede Erik. David trak Erik ned imod sig, og med pikken dybt begravet i røven, kyssede Erik David begærligt.

Erik rettede sig op og begyndte langsomt at ride David. Jeg stillede mig overskrævs henover David, så Erik kunne få min pik i munden samtidig, men da David fik øje på min røv, udbrød han: “Jeg vil sutte det røvhul! Kom med det!” Jeg satte mig på hug over hans ansigt, og få sekunder efter var hans tunge dybt begravet i min villige røv. Erik og jeg kyssede begærligt, men jeg kunne næsten ikke styre mig længere. Jeg måtte mærke en pik i min røv.

Jeg rejste mig og tog et kondom. Med besvær fik jeg trukket kondomet ned over Eriks pik, mens han stønnende red Davids pik i stadig højere tempo. Han så forundret til, da jeg smurte kondomet ind i glidecreme, og brugte de sidste rester på mine fingre til at fugte mit røvhul yderligere.

“Læg jer ned på sengen med pikkene mod hinanden,” kommanderede jeg. Jeg måtte skubbe Erik på plads, før han forstod, hvad jeg ville, og mens han lagde sig til rette, trak jeg kondomet af Davids pik, og rullede et nyt ned over den. Jeg smurte den med rigeligt glidecreme, og satte mig på hug henover dem. Jeg havde regnet med, at det ikke ville blive helt nemt, men det var vanskeligere, end jeg troede. Først efter flere minutter fik jeg begge pikhoveder inden for, og med følelsen af bogstaveligt talt at blive fyldt helt ud, begyndte jeg langsomt at ride dem. Det var måske mere tanken om at have to lækre fyres pikke begravet i min røv, end det var selve følelsen, men jeg var i hvert fald ved at sprænges af liderlighed, og da David begyndte at spille min pik, og Erik satte sig op for at kunne nulre mine brystvorter, gik der ikke mange minutter, før jeg sprøjtede min sperm ud over Davids bryst. Det var vildt.

Stadig med bølger af orgasmen skyllende gennem kroppen rejste jeg mig og trak kondomerne af. David var ikke sen til at sige, at han også ville prøve, hvorefter han stillede sig op i sengen. Jeg fandt endnu et kondom og gav det til Erik, som straks rullede det på. “Læg dig ned på ryggen, David”, kommanderede jeg. “Kan man det?” spurgte han forundret, men lagde sig lydigt. “Benene op på Eriks skuldre”, forklarede jeg. Erik placerede sig mellem Davids ben, og David lagde forventningsfuldt benene op på Eriks skuldre. Jeg tog glidecremen og smurte både Eriks pik og Davids ventende røvhul. Jeg stak prøvende fingeren op, og som ventet var hans røvhul stramt. “Slap helt af”, sagde jeg beroligende, mens jeg ventede på, at han slappede af. Lidt efter lidt blev der plads til en ekstra finger, men først efter flere minutter, var han afslappet nok til, at jeg turde lade ham prøve Eriks store pik.

“Forsigtigt nu”, sagde jeg, mens jeg lod Erik styre sin pik hen mod Davids røvhul. Allerede da hans pikhoved var kommet få millimeter inden for, fortrak Davids ansigt sig i smerte. “Stop”, kommanderede jeg. “Træk dig lidt ud igen”. Efter nogle minutter lykkedes det Erik at presse hele pikhovedet op. David så ud til og lød som om, han nød det i fulde drag. “Ja, knep mig, Erik! Giv mig hele din dejlige pik!” Erik pressede langsomt pikken i bund. “Jeg vil sutte dig samtidig”, sagde han henvendt til mig, og selvom min pik kun var halvstiv, lagde jeg mig henover ham, så jeg kunne have hans pik i munden samtidig.

Erik begyndte stille og roligt at kneppe David, som hylede og stønnede så godt han kunne med min pik i munden. Der gik ikke mange minutter, før min pik igen var helt stiv, og da David stak tre fingre op i mit røvhul og begyndte at fingerkneppe mig, var jeg klar til at komme endnu en gang.

Pludselig mærkede jeg nogle voldsomme trækninger i Davids pik, og i samme øjeblik jeg slap hans pik med munden, skød han sin sperm ud over mit ansigt. Det syn var åbenbart for meget for Erik, for med nogle voldsomme stød, tømte han sig med pikken boret helt op i David. Jeg greb om min egen pik, og spillede den af, mens David fortsatte med at fingerkneppe mig – nu med fire fingre, og et øjeblik efter sprøjtede jeg endnu en gang min sperm ud over Davids bryst.

Vi sank alle tre sammen på sengen, og der gik lang tid før vi igen fik pusten. David lå og sagde “wouv” for sig selv flere gange, og Erik lå med et sagligt smil, mens han kærtegnede Davids bryst. Jeg følte mig pludselig lidt tilovers, men det gjorde mig egentlig ikke noget, for jeg havde jo planer om ikke at se nogen af dem igen.

Sådan skulle det dog ikke helt gå. Erik og David er stadig kærester i dag, og jeg har besøgt dem flere gange i Eriks hyggelige lejlighed, men jeg husker nu tydeligt dén bestemte eftermiddag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: