Café Rusticana – del 13

af Michael Schmidt

Den sidste sne var efterhånden forsvundet, og solen var begyndt at få lidt magt. Det var dejligt at mærke solens stråler igennem overtøjet, som man efterhånden længtes efter at komme af med. Vinteren er en besværlig tid i alle henseender, selvom den naturligvis også har sin charme. Julen var også vel overstået, og selvom det er meget hyggeligt med al den familiesammenkomst, så kan det også let blive for meget. Eksamen var også overstået, og det var ikke gået så dårligt endda, selvom det i visse fag godt kunne være gået lidt bedre. Men overstået var den, og bestået var den i hvert fald også.

Cyklen trængte til en forårsrengøring, og Nicolai havde besluttet, at den skulle have en ordentlig omgang, for han havde ikke rigtig råd til en ny. Den var jo også god nok, og der er så mange nye cykler, der bliver stjålet, så hvorfor ikke bare sætte den godt i stand – så kan den jo sagtens køre mindst én sæson endnu. Vejret var strålende og han var egentlig i humør til en dejlig cykeltur, men nu skulle den altså ordnes ellers blev det nok aldrig gjort.

Han tog af sted. Inde hos cykelhandleren stod han og ventede lidt inden han blev betjent. Der var en dame, som skulle købe en cykel til hendes søn. Der var ikke det den cykel skulle kunne, og så måtte den naturligvis ikke koste ret meget – en opgave der kan sætte enhver ud af spillet, for hvad havde hun egentlig tænkt sig.

Nicolai stor og betragtede cykelhandleren, og kunne godt fornemme, at han efterhånden var godt træt af hende og alle de krav hun stillede.

“Er der noget, jeg kan hjælpe med?”, lød det bagfra og Nicolai reagerede først anden gang det blev sagt. Han var helt optaget af cykelsalget.

“Åh, jeg troede ikke…” Der stod en af cykelhandlerens svende. Han var vist tyrker. Ikke fordi det gjorde noget, nej tværtimod. Udseendet fejlede skam ikke noget. “Øh, jeg skal have min cykel til eftersyn”, fik Nicolai sagt. “Den trænger vist til en ordentlig omgang”.

“Ja”, svarede svenden. “Hvem gør ikke det, efter sådan en vinter.” Nicolai tænkte lidt over, hvad han dog mente med det, men det var nok sproget, der ikke var helt tunet ind på dansk. Så Nicolai skyndte sig at give ham ret.

“Kan du ikke bare se det hele efter, og gøre det du mener skal gøres for, at det er det bedste for cyklen”, spurgte Nicolai. “Jeg ved heller ikke rigtig om dækkene trænger til en udskiftning, så det er vist noget af et job.”

Cykelsmeden kiggede cyklen efter overalt. Nicolai stod og holdt cyklen, mens han gik rundt om den, ned på hug, rev lidt i styret, checkede bagagebærer, sadlen og stellet. Nicolai stod og faldt lidt i staver. Han kunne dufte ham. Det var ligesom om der var et eller andet ved ham. Han var meget grundig og gjorde meget for at udvise venlighed og grundighed. Men han kunne stadig dufte ham. En dejlig, lidt frisk og lidt sødlig duft uden at det var for meget.

“Du står jo og sover. Er du er ok?”, kom det fra cykelsmeden. Det gav et sæt i Nicolai. Det var måske ikke det pæneste, han kunne sige til Nicolai, men det var jo faktisk rigtig nok. Han faldt i staver endnu engang, men denne gang over noget helt andet.

Cykelhandleren gav Nicolai et klem om skulderen. “Den skal nok blive fin igen. Den er færdig sidst på eftermiddagen. Henter du den selv, eller skal vi levere den et sted?”

Nicolai havde aldrig hørt om en cykelsmed, der leverede cyklerne efter service. “Er det noget nyt, at I bringer cyklerne ud?”

“Nej, det gør vi tit. Hvis kunderne har travlt, så kommer vi gerne med cyklen” – og det lød jo ikke så dårligt endda, men Nicolai skulle jo alligevel ind til byen i eftermiddag, så tilbuddet blev afslået, og Nicolai bad blot om, at de skulle ringe, så snart cyklen var klar.

Nicolai gik hjem. Han gik og tænkte på duften. Hvor kendte han den duft fra, og kendte han ham cykelsmeden et eller andet sted fra? Han kunne ikke komme på det. Han fik handlet ind undervejs, og var også lige inde på Rusticana for at få en enkelt Cappuccino, inden han igen begav sig hjem.

Han sad og læste, da det pludselig ringede på døren. Han åbnede og udenfor stod cykelsmeden og en anden. Nicolai blev helt forvirret og vidste ikke rigtig hvad han skulle stille op. “Gud”, sagde han. “Jeg har helt glemt tiden”.

“Ja, det er derfor vi alligevel kommer med den. Du sagde, du skulle bruge den snart.”

Nicolai vidste ikke, hvad han skulle gøre. “Vil I have et par øl”, røg det ud af ham, og de svarede begge ja tak. Han gik ind for at hente dem, og da han kom tilbage til entreen var de gået ind og havde taget overtøjet af. Det var jo ikke lige det, Nicolai havde tænkt på, men hvad søren.

“Dejlig lejlighed du har”, sagde cykelsmedens kammerat. “Bor du her selv eller er du gift?”

“Nej, jeg bor her selv”, fortalte Nicolai og så var de begge allerede på vej ind i stuen. Hvad var der gang i, tænkte Nicolai. Gør de sådan ved alle deres kunder, så får de sgu da aldrig fri.

“Jeg hedder Henrik, og ham der er Aino”, fortalte cykelsmeden. “Ja, jeg hedder ikke rigtig Henrik, men det kalder jeg mig, for ingen kan alligevel udtale mit rigtige navn. Aino er lærling på værkstedet, og det er faktisk også ham, der har lavet din cykel.”

“Nå, nå”, kom det fra Nicolai. Han vidste ikke rigtig, hvad han skulle sige, men kom så pludselig i tanke om, at han slet ikke havde kontanter så han kunne betale for cyklen. “Jeg kan altså ikke betale”, røg det ud af ham. “Jeg har ikke hævet penge til dig, for at troede jo ikke, at I kom forbi”.

“Det gør ikke noget. Du kan bare komme forbi i morgen. Det ordner sig nok. Og hvis ikke du husker det, så kommer vi bare forbi igen”, kom det fra Henrik og så grinede han. “Så kan du jo altid give en øl eller to.”

Nicolai sad og kiggede lidt på de to. De sad begge og kiggede rundt i lejligheden, og de snakkede lidt sammen på deres eget sprog, som han jo ikke fattede en skid af. Så grinede de lidt og kiggede over på Nicolai.

“Hvad fanden griner I af? Hvad snakker I om, jeg fatter jo ikke en skid. I sidder vel ikke og bagtaler mig?”

“Nej, vi snakkede bare om, hvor forskellige folk er, når vi kommer forbi. Nogen siger bare tak og lukker døren. Andre er mere venlige og giver en øl og nogen inviterer os ind, og…”, og så grinede de igen.

“Og hvad?” kom det fra Nicolai.

“Ja, somme tiden falder der mere af end blot en øl.”

“Ja, det har jeg forstået, men jeg har altså ingen penge, for ellers havde I sgu da også fået lidt drikkepenge”. Nicolai blev lidt irriteret over deres måde at være på.

“Det var slet ikke det, vi mente. Ind imellem er vi så heldige, at der gives andre ydelser. Måske i form af et kys, eller måske et sut eller måske et dyt i bamsen”, og så grinede de begge helt uhæmmet, og Nicolai lignede først et stort spørgsmålstegn, men så fattede han pointen og tænkte, hvor dum kan man være.

“Åh, for helvede. I siger da ikke, at I også bringer tingene ud og så får noget på den dumme? Er det rigtig? Hold da kæft”, og Nicolai bemærkede straks, at de begge sad og befamlede sig selv på det groveste. Ja, faktisk kunne han godt fornemme Henriks pik inde bag arbejdsbukserne. Han kunne ikke lade være med at kigge lidt. Der var noget fascinerende og dragende ved den måde, han rørte sig selv på. Det var på én måde utroligt ophidsende og på en anden måde meget naturligt. Naturligt på den måde, at mange mænd jo faktisk rør eller piller ved sig selv i mange situationer. Men det her var nu lidt ud over det sædvanlige. Nicolai rejste sig og gik ud i køkkenet for at sunde sig lidt. Han var vist nok lidt overrasket over situationen, for han mente nu nok, at han plejede selv at kunne tænke.

På vej derud greb Aino fat i Nicolai. Nicolai stivnede i et enkelt sekund. Aino smilede til ham, trak ham lidt nærmere og tog så hans hånd og førte den ned til skridtet. Og straks videre ind igennem gylpen, hvor Nicolai hurtigt mærkede, hvad der var gang i.

Aino kyssede ham på øret. “Bare rolig, det er sgu godt nok. Vi kan andet end reparere cykler, og faktisk er vi ret gode til det andet også.” Han grinede smørret og kiggede over på Henrik.

“Du ser fand’me godt ud. Det er sgu ikke hver dag at både Aino og jeg er enige om det. Du har en skide flot krop, og vi har simpelthen snakket om dig hele dagen. Har du ikke lyst til lidt lir?”, spurgte Henrik. Vi er med på den værste, men hvis du siger nej, så respekterer vi også det. Vi snakkede om dig inde på værkstedet, da du var gået, og Aino havde også bemærket, hvordan du var faldet i staver. Vi var bare helt sikre på, at du var til noget, og så duftede du bare lækkert. Er du chokeret?”

Nicolai kunne næsten ikke lade være med at grine. Han stod overfor de to cykelsmede med hånden indenfor hos én af dem. Han kunne mærke, at det ikke var rent pjat, selvom det egentlig lyder lidt utroligt. Han havde selv haft frække tanker inde i forretningen, men havde skudt dem fra sig igen. Og nu, nu stod han der, havde besøg af to lækre mandfolk, og inden længe lå de nok alle tre i én stor bunke.

Ganske rigtigt. Henrik skulle lige på wc, og da han kom tilbage, var det uden en trævl på kroppen. En flot krop. Ganske som Nicolai havde fantaseret om, da han gik hjemad. Aino var heller ikke længe om at komme i omdrejninger, og begyndte da også hurtigt at tage tøjet af Nicolai, samtidig med at han kyssede ham på halsen, ned af maven for så snart Nicolais pik kom til syne at tage den i munden.

Det var dejligt. Ingen tvivl om det. Henrik kom bagfra og stillede sig tæt ind til Nicolai, så han mærkede hans pik imellem balderne. Henrik kyssede ham i nakken og førte hænderne ned langs skulderne. Det var faktisk ret dejligt. Aino var en rigtig god sutter. Han kærtegnede og masserede pikken på en meget behagelig måde, som kun kunne ende i noget godt.

De lagde sig på sengen. De var begge meget ivrige, og de havde vist prøvet det her mere end én gang. Gad vide om det var alment kendt, at de gik ud og “optrådte” på denne måde. Det var da noget af et makkerpar, og hvis det var sidegevinsten som cykelsmed, så var det nok lidt anderledes end hvad Nicolai i første omgang havde tænkt.

Nicolai forsøgte at vende sig. Han ville jo også gerne yde sit.

“Læg dig nu bare ned”, kom det fra Aino. “Alt det her er med i prisen. Det hele hører simpelthen med i en total cykelservice”. Så kiggede han på Henrik, og de grinede igen. En smittende latter på en meget charmerende måde. Aino suttede stadig. Han var åbenbart umættelig, og Nicolai fik slet ikke lov. “Du skal bare nyde det. Læg dig ned, og lad os gøre arbejdet. Ikke fordi vi er bedst til det, men fordi vi kan lide det, og du skal nok få lov senere.”

Henrik var også ivrig. Han kyssede meget og brugte hænderne på en yderst behagelig måde. Aino var stadig i gang med Nicolais pik, men pludselig sad han overskrævs og ville bolles. Han havde hurtigt fundet kondomer og glidecreme frem, og inden Nicolai mærkede, hvad der skete, var hans pik på vej frem og tilbage i Ainos røv. Han gled let på plads.

Nicolai kunne mærke hårene fra Ainos ben. De kildede rart, og han lå der og kunne se op på Aino, som var helt i ekstase. Han havde en flot krop. En pæn brystkasse, let behåret. Han dyrkede vist ikke bodybuilding, men han var velproportioneret, og det passede godt til ham. Hans ansigt var lidt drenget. Han var ikke blevet barberet, men det gjorde bestemt ikke noget, tværtimod. Det virkede ret godt.

Det var dejligt, og Aino så også ud til at nyde “drikkepengene”. Han red og red, men samtidig kærtegnede han livligt Nicolais brystkasse. Pikken gled langt ud og helt i bund. Åh, det var bare skønt. Nicolai mærkede, hvordan der blev arbejdet, og hvordan han kunne mærke, at han kom tættere på et klimaks.

“Lad os også bolle”, foreslog Henrik. “Du boller Aino, og jeg boller dig. Hvad siger du til det?”, og sådan blev det.

De krøb ned på gulvet, og Nicolai mærkede, hvordan Henrik stille og rolig gled på plads. Han var hensynsfuld, også selvom han var ivrig. Nicolai var atter på plads i Aino, og så styrede Henrik faktisk hele slaget. Det var sgu ret morsomt. Henrik havde godt fat omkring Nicolai, og han blev hurtigt ivrigere, og Nicolai kunne pludselig mærke den varme sperm. Henrik trak sig ud, flåede kondomet af og sprøjtede de sidste dråber ud over Nicolais ryg. Han var også næsten i ekstase. Lidt efter var Henrik foran Aino, og tog hurtigt hans pik under kærlig behandling.

Nu var det Nicolai, der havde styringen. Det var en pragtfuld fornemmelse. Han kunne mærke varmen fra Aino og fornemme, hvordan han kunne presse pikken helt i bund i hvert et stød. Nicolai gav den hele armen, og det varede heller ikke længe før han eksploderede i en hed orgasme. Aino kom i det samme, så spermen væltede ud af munden på Henrik. Aino pumpede løs i munden på Henrik, og han kunne ikke få nok. Han gav sig og pumpede og stønnede og faldt til sidst om på ryggen af bar udmattelse. Spermen væltede ud af munden på Henrik, og han lappede det i sig og kyssede samtidig Aino, så også han kunne få lidt fornøjelse af de lune dråber.

De lagde sig alle tre på sengen. Det havde været ret sjovt, og de var faktisk ret søde begge to. Nicolai lå og tænkte.

“Hvor ofte bringer I cyklerne ud til kunden?”, spurgte han med et smil på læben. “Og hvor ofte kan man få ‘efterset’ sin cykel med dertil hørende levering?”

Henrik fortalte, at Aino og ham tit stod og kiggede kunderne ud. Når de så var gået blev de enige om, at den kunde bare lige var sagen, at han så rigtig lækker ud, og at de sikkert kunne lokke ham til en eller anden form for sex. Sommetider mødte de nogen, som slet ikke var til mænd, men som endte med at bolle dem så godt, at de blev inviteret igen.

Aino fortalte også, at de indimellem kom ud for, at kunderne selv kom med hentydninger, og så er der jo ikke langt til et godt sut med mere.

– o –

Næste dag gik Nicolai ind til cykelhandleren og betalte. “Tak for hjælpen”, sagde han, “og for den udstrakte service sådan at bringe cyklen ud.” Cykelhandleren kiggede underligt på Nicolai, men kommenterede ikke yderligere. Det var vist ikke normal praksis tænkte Nicolai, og forlod atter butikken.

Klokken var næsten halv seks. Det ringede på døren. Udenfor stod Aino. “Giver du en bajer? Kom det fra ham.”

Jo, hvorfor ikke tænkte Nicolai, og bød ham indenfor. Aino var også fra Tyrkiet. Ikke særlig stor, men med en velproportioneret krop, som passede meget godt til, at han var håndværker. Han var lidt mørkere i huden end danskere er, men ikke så meget at man faktisk lagde mærke til det. Han var 23 år, hans hår var sort, og øjnene mørkebrune. Han havde et flot ansigt, håret var velklippet, og så duftede han. Nicolai hentede to øl, og… ja, ganske rigtigt, da han returnerede til stuen sad Aino allerede og legede med underlivet.

Aino rejste sig. Gik hen til Nicolai og begyndte at røre ham i skridtet. “Åh, lad være, kom det fra Aino. Du har garanteret også lyst til lidt ekstra. Har du ikke?” Og det havde Nicolai jo som oftest. Aino var ikke længe om at smide tøjet. Hans pik var ikke blandt de største. Han var barberet i skridtet. Ikke glatbarberet, men plysset – hvis man da kan sige sådan. Det var ret sexet. Han kyssede Nicolai, og var samtidig i gang med at pakke godterne ud. Han var ret ivrig, men på en dejlig måde. Han ville gerne i gang, men samtidig gjorde han sig umage med at få det hele til at være hyggeligt.

Aino var en rigtig god sutter. Han forstod at gøre tingene på en fantastisk måde, uden at det blev for meget. Nicolai satte sig i en stol, og Aino lå på knæ. Han var over det hele, og til sidst lagde de sig da også over i sengen. Aino havde jo ikke bollet sidst, og det var tydeligt, at det ville han gerne i dag. Han var meget ivrig, og hurtig til at komme op på mærkerne. Nicolai havde ikke noget imod at lade sig bolle og slet ikke af Aino.

Han var i gang. Hans pik var som nævnt ikke blandt de største, men Ainos tempo var som en kanin. Han kørte løs, og det tog ikke mere en et minut så faldt han omkuld med åndenød og det mest charmerende saglige smil på læberne.

Han lå ikke længe, før han atter var i gang. Nu var det Nicolais tur. “Du bollede fand’me godt sidst”, kom det fra Aino. “Nu vil jeg gerne have en omgang der er mindst ligeså god. Bare kom i gang.”

Nicolai var ikke længe om at komme på plads. Ainos røv var en præmierøv. Den var lille og fast, og han gled hurtigt på plads i elskovskanalen. Aino stønnede lidt, men kun af velvære. Nicolai gav den hele armen, og det var bare lækkert. Han kunne mærke, hvordan Aino levede med, og han kunne fornemme, at Aino glædede sig til, at Nicolai kom i en lækker orgasme.

Pludselig trak Aino sig tilbage. Han ville slikke igen. Nu skulle Nicolais røvhul have en omgang, og det var han også god til. Tungen kredsede rundt om hullet, og gled da også lidt indenfor. Det var en rar fornemmelse. Nicolai mærkede straks, hvordan hans pik atter fik liv, og kort tid efter gled Aino på plads ovenpå Nicolai. Først gik det i lange seje træk, og han gled godt. Nicolai kunne mærke, at Aino nød at få pikken helt i bund, så han hjælp ekstra med at støde. Aino sukkede lidt, og Nicolai kunne se, at han var salig i øjnene. Tempoet blev sat op, og det vilde ridt var begyndt.

Aino var også i gang med sin egen pik, alt imens han blev bollet af Nicolai. Nogen ville måske mene, at det var lidt ukontrollerbart, men Aino syntes at have styr på det hele.

Nicolai mærkede, hvor god Aino var til at fornemme hans tilstand. Han red hurtigt, og lidt efter lidt langsommere og sluttede så af med opløbet, hvor pik næsten gled helt ud og så helt i bund. Nicolai kunne ikke holde sig længere og kunne nu mærke, hvordan spermen fossede ud. Aino red videre, og Nicolai gav sig. Han kunne næsten ikke mere, men først da han var kørt helt ned, og Aino samtidig også eksploderede i endnu et mega spermsprøjt, stoppede han, og faldt hen over Nicolai samtidig med, at han kyssede ham dejligt på munden.

De lå og kyssede lidt, og legede med hinandens tunger. De lagde sig helt tæt sammen, og Nicolai kunne mærke den lækre maskuline varme og den nærhed, der bare er så rar at føle efter god elskov. Aino var noget specielt, og tænk sig at han var cykelsmed. Ja, hvorfor ikke.

Aino var en kær gæst hos Nicolai i den efterfølgende periode. Han kom ofte forbi efter arbejdstid, hvor de hyggede eller gik en tur i biffen. Et var dog sikkert: han var altid god for en sutter.

Fortsættes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: