Café Rusticana – del 11

af Michael Schmidt

Tiden efter Miguel havde været lidt underlig. Det var ligesom om han savnede ham, men ikke rigtigt. Det var jo rart nok at have en at være sammen med, også i sengen, og måske var det nok mest det Nicolai savnede. Den ene dag ville han gerne indlede et fast forhold, og den næste da skulle han ikke nyde godt af det.

Han havde set Peter forleden dag – sammen med en anden fyr. Ikke fordi han kunne fortænke ham i det. De havde jo ikke lovet hinanden noget, men det var ligesom om det gjorde lidt ondt – især når han ikke selv havde en fast ven. Han tænkte egentlig ofte på Peter, også fordi det var hans debut i bøsselivet. Det var jo alligevel en speciel person, og han vidste da også med sig selv, at Peter nok betød mere i hans liv end han sådan til dagligt gik og tænkte på. Men nu havde han jo ikke længere øje for Nicolai – selvom de da stadig hilste på hinanden, når de tilfældigt mødtes inde i byen.

Nicolai var lidt træt af de mange engangsknald, og alligevel gjorde han ikke noget for at finde en fast fyr. Han vidste godt, at dem der tog i byen hver weekend for at finde fyren i deres liv endte i kanen med en eller anden tilfældigt udvalgt, som heller ikke havde andet på hjernen end pik.

Det kom jo nok en dag. Det havde jo holdt længe imellem Peter og ham, så han kunne da ikke være helt umulig. Og det var da heller ikke hans opfattelse efter de andre fyre, han havde været sammen med i tidens løb. Men han ville nu nok gerne finde en, der ville noget mere end bare lige en enkelt gang. Miguel havde spurgt, om han ikke ville flytte med til Spanien, men det havde han nu ikke lyst til – og Miguel ville jo heller ikke bo i Danmark, så det var vel ikke anderledes. Luigi var også en mulighed, hvis man altså skulle kigge lidt i bakspejlet, men heller ikke ham. Han var alt for ustabil, og han hoppede på hvad som helst, der havde en pik, der kunne lidt mere end bare stå til skue. Nej, Luigi, det blev heller aldrig til noget fast – og så var han jo også italiener, og dem er der mange, der gerne vil udforske.

Hvis der var noget Nicolai ikke gad, så var det et fast forhold, der var baseret på udenomsknald. Et i ny og næ var måske ok, men hvis det blev til mere end man sådan lige kunne styre og holde styr på, så var det nok for meget.

Nicolai skulle til sin mormors 70-års fødselsdag. Han manglede et eller andet tøj, som kunne passe til sådan en anledning. Ikke fordi det skulle være specielt pænt, men der var en vis stil over hans mormor, og han skulle i hvert fald ikke falde udenfor på dette område.

Han tog ind til byen. Han havde set en jakke i noget mørkt stof. Den havde et snit som var lidt specielt, men der var stil over det. French Collection – det stod hen over forretningen. En lille forretning i den ene ende af gågaden. Han havde tit gået forbi forretningen, men han havde aldrig været derinde. Der var et par kunder i forretningen, så det var da et godt tegn.

Nicolai gik lidt omkring. Han vidste ikke rigtig, hvad han gik og kiggede på, for han var jo kommet for at prøve den jakke. Der gik et lille øjeblik, så kom der en ekspedient hen og spurgte, om han kunne hjælpe. Nicolai sagde, at han havde set jakken ude i vinduet, og at han gerne ville prøve den. Manden talte lidt gebrokken dansk. Han var sandsynligvis franskmand. Han var en underlig type. Ikke én som Nicolai syntes specielt godt om, og det blev nok ikke hans fortjeneste, hvis Nicolai handlede i den forretning. Han var lidt snobbet, og virkede også lidt overfladisk.

– Hvilken størrelse? Bare måden han spurgte på kunne få det til at løbe koldt ned ad ryggen på Nicolai.

Han tog jakken og gik selv hen imod prøverummet. Han var faktisk lidt negativt indstillet allerede nu. Han vidste faktisk slet ikke, om han gad have den jakke. Han tog den på. Den passede faktisk meget godt. Den var sgu’ ret fræk. Den vejede ingenting, og så var den ret behagelig at have på.

– Den passer vist fint, lød det i baggrunden, uden at Nicolai bed mærke i det. Han troede det var inde ved siden af. Nu så han den anden ekspedient i spejlet. Han mistede pusten. Kiggede bare på ham. Deres øjne mødtes og de smilede til hinanden.

– Syntes du ikke, den er lækker?, spurgte ekspedienten igen. Først nu gik det op for Nicolai, at det var en anden ekspedient. Han troede, at han drømte.

Han havde glimt i øjet. Han var ret høj – også højere end Nicolai. Han smilede igen, og rettede lidt på jakkens skuldre. Nicolai kunne næsten ikke fjerne blikket fra ham. Det var da utroligt. Han var ikke smuk, men han var tiltrækkende og charmerende på en eller anden måde.

– Nå, hvad siger du så? Hvad skal du bruge den lækre jakke til? Og hvad med et par bukser der passer til? Nicolai stod bare i sin egen lille verden.

– Jo, den er ret lækker. Jeg skal til min mormors fødselsdag. Hvad kom det egentlig ham ved, men ok. – Et par bukser siger du, har du nogen der passer til jakken – altså ikke samme stof, men noget der matcher?, spurgte Nicolai. – Og ikke alt for dyre!

Nicolai sank engang. Ekspedienten forsvandt et øjeblik, hvorefter han vendte tilbage med 3-4 par bukser. Hjertet bankede i Nicolais bryst. Han kunne mærke sin ukoncentration, og han kunne mærke hvordan det kildede i ham.

– Smid bukserne, kom det fra ekspedienten, som for øvrigt hed Per – det stod på hans navneskilt. – Ellers kommer vi da aldrig videre, fortsatte Per.

Videre med hvad, tænkte Nicolai. Han stod nu bare i underbukser. Ikke fordi der var noget mærkeligt, for det gjorde man jo, når man skulle prøve bukser.

Per var meget hjælpsom. Han stod faktisk helt inde i prøverummet nu sammen med Nicolai.

– Prøv dem her først, sagde han og rakte et par gråblå bukser til Nicolai. De er ret fede. Nicolai tog dem hurtigt på. Faktisk var han ved at blive liderlig. Pikken var begyndt at røre på sig. Det var sgu lidt pinligt. Nå, han fik hurtigt bukserne på plads og lynet for kalorius.

– Nå, må jeg se, sagde Per. Han satte sig på hug foran Nicolai. De sidder da vist ret godt. Han tog fat i linningen, og i skridtet, og trak lidt. Det eneste han ikke måtte gøre, tænkte Nicolai. Det bliver det sgu da værre af.

– Det var da underligt, sagde Per, idet han kiggede nærmere på bukserne foran. Og inden Nicolai havde set sig om, havde Per åbnet lynlåsen, og stukket hånden ind – eller næsten i hvert fald – for at rette på noget ved lommen.

– Nå, da da, kom det fra ham. Der er nok liv og glade dage i det inderste, kom det stille fra Per, idet han skævede op til Nicolai, og grinede. Det gør ikke noget. Vi er så vant til den slags. Og når det så bare er en flot fyr som dig, så gør det slet ikke noget.

Nicolai var ved at dø. Tænk at stå i et prøveværelse, for at prøve et par bukser, og pludselig ligger ekspedienten på knæ foran én, og mærker en stådreng uden lige. Hvad tænker han ikke?

I det samme rejser Per sig op.

– Du er nok lidt genert hvad? Og mon ikke han havde ret. Det skal du ikke være. Der er da det, der er værre, eller hvad? Jeg kan da heller ikke se helt værst ud, hvis du kan få stådreng, bare af at se på mig. Det tager jeg som et kompliment. Vent lige lidt, jeg henter lige et par andre bukser. Der er vist noget i vejen med de her – og der er vist heller ikke rigtig plads til udstyret, kom det fra Per, sammen med et bredt smil over læberne.

Nicolai havde ikke ventet mere end et nanosekund, før Per atter stod hos ham.

– Flotte tights du har der. Silke? Og inden Nicolai nåede at svare ham, havde han allerede fingrene oppe i buksekanten, og ved Gud – han nåede helt op til pikken.

Hold da op, udbrød Per igen. Den er da vist ivrig, hvorefter han hurtigt tog et kig indenfor. Nej, sikke da et dejligt eksemplar, kommenterede han. Bruges den til andet end kvinder?

Nicolai vidste ikke, hvordan han skulle tackle den situation. Det var jo næsten som at blive voldtaget i en tøjforretning, men det var også lidt spændende, og han havde da faktisk ikke noget imod Per. Han var jo ret charmerende, og hele showet havde han kørt meget professionelt – dog havde det vist ikke gået, hvis ikke også Nicolai havde været til fyre. Men så havde han vel heller ikke haft det jern på.

De blev hurtigt færdigt med at prøve tøj, og Nicolai fik det hele. Da han stod ude i forretningen for at betale, stod Per og regnede sammen, og lagde tøjet pænt sammen i en bunke.

– Nu skal jeg vise dig toilettet, sagde han henvendt til Nicolai. Først tænkte Nicolai ikke over det. Han skulle jo ikke på toilettet, men Per sagde efterfølgende og rettet lidt mere direkte til Nicolai: – Ja, egentlig har vi ikke et kundetoilet, men for denne ene gangs skyld er det ok. Nu skal jeg vise dig det, kom det igen fra Per, efterfulgt af et blink i øjet.

Nu fes den ind hos Nicolai. Hvad fanden har han gang i? tænkte Nicolai, men fulgte efter Per. De kom ud bag ved, og gik ned ad en trappe hen igennem et lagerrum og ud bagved. Per vendte sig om, og Nicolai stødte næsten ind i Per. Han greb hurtigt chancen, tog Nicolai om hovedet, og kyssede ham direkte på munden. Nicolai greb også chancen. Nå, hvad søren. En alternativ måde kan vel være ligeså god som den gammeldags på et diskotek.

Per kom tættere ind til Nicolai. Nicolai var lidt anspændt. – Bare rolig kom det fra Per, stodderen ovenpå kommer ikke ned. Der er kun os i forretningen. Per fik listet en hånd ned i skridtet på Nicolai, og mærkede straks, at der stadig var liv i de underste regioner. Han var ikke lang tid om at få lynet ned – han var jo også en slags ekspert – og pludselig stod Nicolai midt i en herretøjsforretning og fik suttet pik af en vildt fremmed mand, som han aldrig før havde mødt. Hvor heldig kan man være, når samtidig manden er dybt charmerende.

Nicolai gispede lidt. Det var faktisk som om, han var ret tæt på at komme, men så slap Per taget. – Kom med herind, sagde han, og pegede på en dør. De gik der ind, og der lå en masse tøj på gulvet i store bunker. Per åbnede sine bukser, flåede sin pik ud – ikke værst – når man tænker på handlingsforløbet. Han burde da kunne få lidt af hvert, uden direkte at skulle “overfalde” kunderne. Han var glatbarberet bemærkede Nicolai, det havde han ikke været udsat for før. Det så lidt underligt ud, men virkede alligevel lidt ekstra ophidsende. På en måde kunne det være en rar fornemmelse, måske ville man føle sig lidt mere fri. Han ville ikke kommentere det, selvom han egentlig havde lyst til at vide, hvorfor Per havde valgt at barbere alle kønshårene af.

Per stillede sig helt ind til Nicolai, og deres pikke mødtes. Per stønnede ivrigt, og ville mere end det. – Åh, kan du ikke bolle mig. Det er fandme lang tid siden, og jeg længes sådan efter at få en rigtig mandepik. Endnu et kompliment. Og hvorfor ikke, Nicolai havde jo heller ikke ligefrem slidt huden af pikken på det seneste. Han spyttede lidt i hånden, og smurte pikken lidt ind. Per lå allerede klar ovenpå én af tøjbylterne.

– Tag mig bagfra, det elsker jeg – og helst hårdt – også selvom jeg stønner lidt afvisende, kom det fra Per. Nicolai var klar. Han var faktisk rigtig klar, og lagde an til et overraskelsesangreb. Han tog fat om Per, og fik pikken ind mellem hans baller og videre ind. Det klemte lidt, men Nicolai klemte til. Per gav sig, men Nicolai fortsatte. Åh, det var godt det her.

Nicolai trængte helt i bund og begyndte at pumpe løs. Det var bare helt vidunderligt, og Per var meget aktiv og hjalp godt til, så oplevelsen blev endnu bedre. Per stønnede og gav sig, men stønnede alligevel ja, ja, hele tiden. Nicolai fortsatte, og blev også mere ivrig. Det var godt, han ikke allerede var kommet, da Per suttede den af på ham. Det havde sgu’ været lidt ærgerligt.

– Lad mig ride dig, kom det fra Per, som i det samme trak sig tilbage. – Sæt dig her – eller læg dig ned, hvis du bedre kan lide det. Per klatrede op ovenpå Nicolai, og svup så var Nicolai atter på plads i Per’s elskovskanal. Nu gik det vilde ridt. Per sprang op og ned i “sadlen” og Nicolai nød det i fulde drag.

– Åh, hvor er det bare skønt, kom det fra Per. – Er du sindssyg, hvor har jeg trængt det her længe, og så være så heldig at få en kunde som dig, der bare er med på den. Hvorfor kommer du ikke oftere og køber tøj her?

Det kunne Nicolai nu hurtigt forklare, for det var alene på grund af priserne – og ikke på grund af betjeningen, selvom den første stodder ikke ligefrem havde fået de bedste tanker frem i Nicolais hoved.

– Ja, ja – kom så, næsten råbte Per, og slog samtidig på Nicolais lår, som om han var en rigtig hest. Nicolais pik kørte ud og ind, og han kunne mærke, at nu varede det nok ikke så længe, før han kom. Nej, hvor var det bare skønt. Per masserede Nicolais brystkasse, samtidig med at han red det vilde ridt. Ja, ja, kom så, kom så, lød det fra Per, og i det samme kom både Per og Nicolai. De gispede, og kunne næsten ikke få vejret. Per sprøjtede ud over Nicolais bryst og helt op i ansigtet, så den varme sperm løb ned ad kinderne.

– Åh, det må du undskylde, kom det fra Per. Nu skal jeg, og i det samme hev han fat i et eller andet stykke stof ved siden af og tørrede op efter sig. – Hold kæft, hvor var det bare dejligt. Og du kom også lige på samme tid. Er det ikke bare fantastisk?

Nicolai måtte også indrømme, at han havde fået en på opleveren. Det havde været noget af et indkøb. Han ville huske tilbage på det, der lige var sket, når han i næste weekend sad til mormorens fødselsdag. Så hvis nogen skulle spørge, hvorfor han sad med sådan et lumsk smil på, hvad skulle han så egentlig fortælle – nå, det finder man nok ud af.

Da de atter kom op i forretningen efter – ja, mon ikke der var gået det meste af et kvarter – så spurgte den anden ekspedient, hvorfor det havde taget så lang tid, og Per skyndte sig at svare, at de var kommet i snak nede på lageret – og alt for kunderne, havde han så sagt, og kigget over på Nicolai, som pænt smilede tilbage.

– Ja, det må jeg sige – alt for kunderne, kom det fra Nicolai. En tilfredsstillet kunde kommer jo ofte tilbage igen, ikke sandt?

På vej ud af døren spurgte Per, om ikke de kunne mødes om aftenen, hvis altså ikke Nicolai var blevet afskrækket. – Det er altså ikke alle kunder, jeg overfalder på denne måde. De bliver specielt udvalgt – og dig var jeg lige ved ikke at få fingre i, kom det fra Per, hvorefter han grinede smørret. Café Rusticana klokken halv otte?

Nicolai nikkede, og begav sig hjemad. Han gik som hypnotiseret. Var det en drøm, eller havde han virkelig lige oplevet en positiv voldtægt, hvor han selv blev en af medaktørerne? Han grinede indeni. Han havde lyst til at fortælle om det, men hvem skulle gide at høre om et engangsknald i et lagerrum. Nej, han ville beholde det for sig selv. Det var nok også det bedste, for pludselig har man jo måske røbet både Per og sig selv.

– o –

Nicolai kom cyklende, og så at Per allerede sad henne ved vinduet. De smilede til hinanden, da Nicolai trådte ind af døren. Han gik hurtigt derhen. Per rejste sig og gav Nicolai et kys på kinden, inden de begge satte sig.

– Det var da noget af en oplevelse, jeg fik i dag, kommenterede Nicolai. Jeg tror aldrig, jeg har handlet ind på den måde før, og jeg har i hvert fald aldrig fået den betjening. De grinede begge to.

– Ja, jeg vil ikke sige, at jeg ikke har prøvet det før, fortalte Per, for han havde faktisk prøvet det én gang før, men måtte indrømme, at Nicolai havde være lidt mere villig og ikke mindst noget mere med på ideen. Det var altså bare fedt. Per grinede over hele hovedet og fortalte, at han straks havde set Nicolai komme ind i forretningen, men der havde han desværre en anden kunde. Men ham havde han hurtigt smidt ud af forretningen, og så havde han sagt til den anden ekspedient, at han kendte Nicolai. Det havde gjort tingene lidt mere indlysende for begge parter. Per havde også straks bemærket, at Nicolai havde haft jern på, men han vidste ikke rigtig, hvordan han skulle fået drejet samtalen ind på emnet.

– Var det med syningen ikke bare ok?, kom det fra Per. – Jeg kunne sgu ikke finde på andet, og jeg skulle jo også gerne i nærheden af “værktøjet” for at mærke efter, om der stadig var liv i pikkeriet.

De sad længe og snakkede om hele sceneriet, og ikke mindst seancen nede på lageret. De sad og fik et par fadøl. Snakken gik, og det var som om, de havde kendt hinanden i de sidste mange år. De fortalte hver især om deres mislykkede forhold, alle deres engangsknald, og hvad de nu kunne krydre historierne med.

Per havde tidligere været i praktik i den franske afdeling i Paris, og der havde der været de første ti bøsser ansat. Der var ikke grænser for, hvad der foregik i garderoberne, lagerrummene og prøveværelserne. Der kom den ene bøsse efter den anden som kunde, og det var lige før det grænsede til prostitution. Men sjovt havde det været, og det var også der, han havde fået ideen med prøveværelset.

Ved halvellevetiden blev de enige om at gå hjemad. Det var jo hverdag igen i morgen, og hvem vidste hvad dagen kunne byde på, kom det fra Per, idet han skulede til Nicolai, og grinede. Selvom det ikke er hver dag, der kommer et skår som dig. Endnu et kompliment, det var næsten for meget.

De gik og snakkede, og da de skulle skilles, fordi Nicolai var hjemme, kom det prompte fra Per, om ikke de lige hurtigt kunne få et ekstra knald. Det havde sgu være helt kanon, så han havde drømt om en “genudsendelse”.

Nicolai var frisk nok. Han skulle først på uni ved frokosttid i morgen, så det var mest op til Per, som jo skulle møde klokken 9.30. Men de gik op til Nicolai, og det tog dem ikke et minut at flå tøjet af hinanden og hoppe i kanen. Nicolai var lidt tiltrukket af Per’s glatbarberede nøgenhed. Han måtte vide noget mere, og nu var lejligheden der jo.

Per var vild fra første sekund.

– Jeg må simpelthen sutte din pik. Den er bare gudeskøn, og han var allerede i gang. Hans tunge var over det hele. Han sugede sig fast, og samtidig brugte han sine hænder overalt på Nicolais krop, så man skulle tro han også var massør. Han nulrede Nicolais nosser, og prøvede fingrene af i røven – han ville nok lige forberede Nicolai på næste akt.

Nicolai kunne også mærke, at der var noget han gerne ville. Han havde dog fået en del i dag, altså rideturen, men han havde også lyst til mere. De drejede sig omkring, begges pikke blev godt og grundigt onduleret, og det var som om de kendte hinandens kroppe som et par, der havde kendt hinanden igennem lang tid. De kyssede og krammede, og mærkede hinanden og hinandens.

– Har du lyst til at blive bollet, spurgte Per ligeså forsigtigt. Ja, det er ikke fordi jeg ikke har lyst igen, men jeg ville også gerne, hvis ikke du har noget imod det.

Nicolai var med på den værste. Bare kom an, tænkte han, og spredte benene og gjorde sig klar. Pers pik hørte ikke til blandt de største, Nicolai havde set, men til gengæld var han med på andre ting, hvor de fleste havde noget de kunne lære.

Per var forsigtig, trængte ind i Nicolai, og spurgte hele tiden om det var ok. – Bare kom an, kom det fra Nicolai, og så kørte toget. Per stønnede som et helt lokomotiv, og han gav den hele armen. Men ikke nok med det. Han kunne også koncentrere sig om Nicolais pik. Den skulle også have. Han ville gerne, at de igen kom samtidig, og han kørte forsigtigt men på en måde som var aldeles lækkert for Nicolai. Hans fingre var bløde og lækre, og de nulrede Nicolais pikhoved, så det hele blev en nydelse af dimensioner.

Per blev mere og mere ivrig, og Nicolai kunne mærke, at nu skete der noget, og i det samme skød lokomotivet ekstra fart, og Per satte efter med en ladning varm sperm op i Nicolai. Men samtidig kom også Nicolai i en orgasme, som han ikke længe havde prøvet. En fornemmelse af fuldkommenhed og en fornemmelse af en totalfølelse, der bredte sig igennem begge kroppe. Per var stadig oppe i Nicolai, og Nicolai kunne stadig mærke pikken pumpe efter den sperm, der allerede var landet langt fra pikhovedet.

Per lagde sig ovenpå Nicolai, kyssede ham på munden, slikkede lidt af det sperm op, som Nicolai havde skudt af sted. – Jeg må jo hellere være med til rengøringsdelen også. Man må jo deles, hvor man kan, kom det fra Per. De lå stille uden at sige det store. De nød bare hinandens kroppe, og den følelse af total afslapning, som denne lille øvelse havde givet.

Per lagde sig ved siden af Nicolai og kælede lidt for ham, uden at det blev for meget. Han betragtede ham. Hele hans krop, og man kunne fornemme, at Per var brændt lidt varm på Nicolai.

– Hvorfor har du egentlig barberet dig, røg det pludselig ud af Nicolai. – Er det ikke bare en underlig fornemmelse?

Per grinede, og skubbede lidt til Nicolai. – Åh, lad være. Du kunne jo også godt tænke dig at prøve, men du kan garanteret ikke lide det, og du tør vel heller ikke.

– Jo, svarede Nicolai. Jeg tør da godt, men jeg har faktisk aldrig sådan rigtig tænkt over det. Det virker sgu’ ret sexet, og faktisk bliver jeg lidt ekstra tiltrukket af det. Ja, jeg får faktisk lidt lyst til at prøve.

– Det er skide rart. Man føler sig enormt fri. Der er ingen hår, der kommer i klemme i underbukserne, og så bliver pikken faktisk også lidt større. Du ved, jeg har jo ikke ligeså meget at byde på, som du har. Men når hårene er væk, så virker den bare lidt større – i hvert fald for mig selv. Hvad siger du?

– Jo, det kan da godt være. Men glor folk ikke ret meget, når du tager tøjer af, og så er du bare skaldet der, hvor andre er relativt godt behåret? Nicolai spurgte, for han ville jo gerne vide noget, og måske ville han også prøve.

– Selvfølgelig glor folk, men det er sgu da også meningen. Jeg vil da gerne have at folk lægger mærke til mine herligheder, og måske kan jeg score lidt på det også – det gør jo ikke noget, vel? Skal du ikke også barberes lidt forneden? Jeg kan jo hjælpe dig. Hvad siger du til det?

Det kom lidt bag på Nicolai, men han lod sig faktisk overtale, og pludselig stod de ude i badeværelset, og mens de stod under bruseren gik Per i gang med barberskum og skraber.

– Lad nu mig. Jeg skal nok passe på guldklumperne og din personlige dildo.

Han smurte skum ud over hele Nicolais underliv. Det var faktisk en underlig følelse, men også lidt spændende. Selvfølgelig blev pikken atter stiv, det kunne jo næsten ikke undgås. Selvfølgelig var det værste tryk taget allerede inden, men trods alt. Per stod og masserede nosserne, og han kunne selvfølgelig ikke lade Nicolais pik være i fred. Den blev kommenteret, og fik også et kys i ny og næ.

Så kom skraberen i brug. Hårene faldt af sammen med barberskummet, og efter kort tid stod Nicolai ligeså nøgen, som han ikke havde været siden før puberteten – underligt, men også lidt spændende.

– Det er bare skide flot til dig, kom det fra Per. Du har jo en kanon pik, og dine nosser kommer jo helt til sin ret, når de er befriet for alle de lede hår. Han suttede lidt omkring nosserne og op ad pikken. – Ja, det er bare helt fint nu. Nu kan du sgu godt vise udstyret frem på enhver nudiststrand eller i svømmehallen – der kommer også mange, der gerne vil have en kigger, eller for den sags skyld lidt ekstra.

Det vidste Nicolai så udmærket selv, og han havde da også selv fået, hvad der tilkom ham, da han mødte Luigi. Men hvad mon de ville sige, når han stillede op, glatbarberet og en helt synlig pik med dertilhørende elskovsklunker? Nå, nu var det i hvert fald for sent.

Nicolai bøjede sig ned til Per, kyssede ham og sagde tak for hjælpen, samtidig med at han greb ud efter Pers klokkeværk.

– Ja, det er rigtig nok. Det er sgu en anden følelse, og der virker også lidt mere blødt.

– Åh, sut lige en gang, kom det fra Per. Og han stod allerede klar med pikken lige op i ansigtet på Nicolai. – Lad mig lige komme igen. Jeg er blevet helt opstemt efter den omgang her. Nicolai gav sig fuldt ud. Det varme vand fossede ned over Per, og videre ned over Nicolai. Der gik ikke lang tid før Nicolai kunne mærke det underste i Pers krop trække sig sammen, og i det samme væltede spermen ud af pikken på Per. Nicolai spyttede det hurtigt ud. Han brød sig faktisk ikke om, at nogen kom i munden på ham, og alligevel elskede han, når han selv kom i munden på en anden.

Han stillede sig atter op, omfavnede Per, og de to stod længe bare og holdt om hinanden, mens de begge nød den nøgne følelse af deres kønsorganer.

De gik tilbage til sengen, og faldt hurtigt i søvn. Næste morgen, da Nicolai slog øjnene op, var Per væk. Hans første tanke var, nå, endnu et engangsknald, men da han stod op og fandt det lille brev, som Per havde skrevet, blev han alligevel rørt:

Kære Nicolai,

Jeg bliver nødt til at forlade dig nu. Du ligger bare der helt nøgen, og lige til at spise. Jeg har allerede stådreng på ved tanken om, hvad en pjækkedag kunne føre med sig, men det må vente til en anden dag, for jeg skal desværre åbne forretningen i dag.
Jeg håber ikke, at du fortryder den “nøgne” sandhed. Jeg synes i hvert fald, det er rigtig flot til dig. Oplevelsen med dig i går hører til en af de bedste i mit liv – og det er rigtig nok ikke bare noget, jeg siger/skriver.
Jeg kan ikke rigtig glemme, hvad du har gjort for mig, og jeg håber, at vi kan ses igen, men jeg har selvfølgelig forståelse for, hvis du har en anden mening. Hav det godt, og pas på dig selv. Og husk, betjeningen i French Collection “står” altid til rådighed med en hjælpende hånd.

Med ærlig hilsen
Per

Nicolai var lidt rørt. Det var faktisk ret sødt gjort. Han havde da i hvert fald ikke behøvet det, selvom Nicolai måske havde håbet det. Måske er der sået et lille frø, der kan vokse sig stort – der er i hvert fald noget, der kan vokse sig stort, bare man tænker lidt ekstra og gør en indsats – og så er der måske også andre ting, der kan blive opfyldt, hvis bare man gør en indsats.

Fortsættes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: