Bøssesex

Hvis du troede, at du kunne finde billeder her, så må jeg skuffe dig. Jeg har til gengæld fået en del spørgsmål fra heteroseksuelle, omkring hvordan bøsser egentlig gør, som jeg har gjort mit bedste for at svare fornuftigt på. Det har nu ikke altid været muligt, og nogle spørgsmål har da også givet mig et godt grin. Men her under kan du i hvert fald læse nogle af de spørgsmål jeg har fået (de er ALLE autentiske!) og nogle af de svar, jeg har givet.

Dyrker alle bøsser analsex?

Det kan jeg selvfølgelig ikke vide, men en uformel undersøgelse har vist, at langt de fleste gør (op imod 80 procent), men der er således også en del, som ikke kan lide det. Hvis man dyrker analsex, kan man være “aktiv”, “passiv” eller begge dele. Der er en del, som ikke kan lide at være passive, men de fleste kan lide at være aktive. Nogle foretrækker at være passive, fordi det kan føles utroligt godt.

Gør det ikke ondt?

Sjældent. Det kan selvfølgelig gøre det, men det er et spørgsmål om teknik – og til dels størrelser… Svaret på spørgsmålet må være: tværtimod!

Kan man få orgasme af analsex?

Ja, det kan man faktisk, men det sker ikke så tit. Enhver muskel kan faktisk stimuleres så længe, at man får orgasme af det, og ved analsex stimuleres prostata (som regel), hvilket sagtens kan føre til orgasme. Prostata kaldes ofte “mandens g-punkt”, og sidder kun en fingerlængde oppe i endetarmen (se tegningen).

Hvad bruger man, når man dyrker analsex?

Som regel kondom og masser af glidecreme. Man kan få begge dele gratis på de fleste bøssesteder i København. Glidecremen skal være vandbaseret (af hensyn til kondomet) og kan også købes på apoteket, hvor det gerne kaldes explorationscreme.

Er det rigtigt at bøssers … er større?

Ifølge statistikken: Ja! Men hvad er “stor”? Har du selv målt? (Hvilket ingen har været villige til at svare bekræftende på… Statistikken jeg refererer til, er offentliggjort i Bogaert, A. F., & Hershberger, S. (1999), “The relation between sexual orientation and penile size”, Archives of Sexual Behavior, 28, 213-221.)

Hvad er bedst: Sex med en kvinde eller en mand?

(Efter at chokket over den manglende forståelse for, hvad homoseksualitet egentlig er, havde lagt sig:) Det giver da sig selv! Jeg tænder på og forelsker mig i mænd, så selvfølgelig er sex med en mand da bedre for mig. Rent fysisk er der egentlig ikke den store forskel, men jeg tror på, at mænd er bedre til at stimulere mænd, fordi man kender stimulanserne fra een selv.

Hvem er mand og hvem er kone i Jeres forhold?

Der er IKKE en mand og en kone i vores forhold – vi er mænd, der forelsker os i mænd. Spørger du til det seksuelle eller til vores arbejdsfordeling i hjemmet? Uanset får du samme svar: Der er to mænd.


Hvis du vil vide mere, kan du for eksempel læse Jakob Steen Olsens artikel ‘Analsex – skønt når du gør det rigtigt’ her.

Jeg kan desuden anbefale Sex Mellem Mænd, som er en dansk illustreret sexguide for bøsser og biseksuelle mænd. Her beskrives de forskellige aspekter af både oralsex, analsex  set fra både en aktivs og en passivs synspunkt og meget mere, og du har mulighed for at stille spørgsmål til en brevkasse. Bemærk, at siden er pornografisk.

AIDS Fondet har oprettet en lignende side, som de kalder sexperterne.dk. Siderne dækker mange af de samme emner, men med meget mere fokus på sikker sex.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: